Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#1476 Re: Ramazan, opet ;)
Arzuhal da te Allah nagradi sa onom ilahijom Od aska si bolestan!
nesto me bas ono snadje...
- arzuhal
#1477 Re: Ramazan, opet ;)
Kada sam pročitao izvještaj o ramazanu u Gazi prvo mi je naumpo bošnjo koji se plaši avgustovske sparine i posta...Ima dugo kako svaku namasku dovu završavam riječima: we-nsurna 'alel-kawmil-kafirin we hassaten fi hazel vakti fi Falestin, fi Gaza. Amin, ja Rabbel-'alemin.
- arzuhal
#1478 Re: Ramazan, opet ;)
Amin we ijjake, dobri mojBHF_Manijak wrote:Arzuhal da te Allah nagradi sa onom ilahijom Od aska si bolestan!nesto me bas ono snadje...
-
istocnjak
#1479 Re: Ramazan, opet ;)
Selam svima ... 
-
istocnjak
#1480 Re: Ramazan, opet ;)
Moramo trazit stelu ...zvjezdica_7 wrote:Pročitala, jaštaradi. Pošto vidim da je brat BHF prešao na memli stranu,koja je isto tako plaha a još je i lakše do nje doći, straža je vraćena na kapije i nema prolaza na Vratnikistocnjak wrote:Ma zavrsicemo to ... nego ne znam hoces li dobiti "izun" za pohode od Arzuhala?BHF_Manijak wrote: @Istocnjak,jes nam vidio Vratnika kol`ki je aa,valja sve ono pretrazit i skenirata jel Zvijezdica sinoc sve procitala il nije ne znam vala,valjda nije,bio sam fin bolan,nista lose ne napisah,sem da cu mozda preci na memli stranu
ali izgladit ces ti to sve i izvadit jel`le?!
Ja sam pokušala da izgladim to sa Vijećem za kapije, al avaj, sav trud uzalud.
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#1481 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam, istočnjače 
-
istocnjak
#1482 Re: Ramazan, opet ;)
Ma evo zavrsio sa sehurom ... odoh uzeti abdest pa laganini prema dzamiji ...arzuhal wrote:Alejkumu selam, istočnjače
- arzuhal
#1483 Re: Ramazan, opet ;)
Tamam. I od mene selam alejkum, narode! 
- Gorštak
#1484 Re: Ramazan, opet ;)
Još jedan selam ekipi forumskih postača!

- BHF_Manijak
#1485 Re: Ramazan, opet ;)
We selam brate nas,kako si nam ti ovako u jutarnje sate?!istocnjak wrote:Selam svima ...
- Vares City
#1486 Re: Ramazan, opet ;)
Selam svima
Sehur,....... i u nove radne pobjede,kidam na
Sehur,....... i u nove radne pobjede,kidam na
- zvjezdica_7
#1487 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:
Moramo trazit stelu ...
Selam dobri moj narode
Last edited by zvjezdica_7 on 01/09/2009 04:48, edited 1 time in total.
-
istocnjak
#1488 Re: Ramazan, opet ;)
Elhamdulillah ... cujemo se danas inshAllah.BHF_Manijak wrote:We selam brate nas,kako si nam ti ovako u jutarnje sate?!istocnjak wrote:Selam svima ...
- ružmarin-a
#1489 Re: Ramazan, opet ;)
alejkumu selam dobriiii
i lijep nastupajući dan svima
inšaAllah
i lijep nastupajući dan svima
inšaAllah
- Baghira
#1491 Re: Ramazan, opet ;)
Aminarzuhal wrote:Alejkumu selamružmarin-a wrote:
Lijep i vedar selam za sve vas![]()
I zato mahsus selam za Kwaheri koja pokrenu ovu temu 30.08.2006 i za Baghiru koja 30.07.2009 ponovo oživi temu sa pitanjem: Kada je tačno?ovoje najljepša tema
mašaAllah
Baš zbog toga što je tema tako lijepa i što je okupila tako lijepe duše, Allah Uzvišeni neka ih nagradi za to i za ono što se lijepo prometne na ovoj temi, te za svaki lijepi osjećaj koji se tu probudi
Plaho se iznenadih do koje je stranice dogurala ova tema, mashaAllah.
-
istocnjak
#1492 Re: Ramazan, opet ;)
De ba zvjezdice vid'er naam ... imal' kak'ih sporednih puteva da ga nekako prošnjuramo?zvjezdica_7 wrote:istocnjak wrote:
Moramo trazit stelu ...![]()
![]()
Ne znam, VZK je opasno vijeće
![]()
![]()
![]()
Selam dobri moj narode![]()
-
istocnjak
#1493 Re: Ramazan, opet ;)
Alejkumu selam ... Vratnik nocas mora past' ...BHF_Manijak wrote:We selam brate nas,kako si nam ti ovako u jutarnje sate?!istocnjak wrote:Selam svima ...
- Bosanac sa dna kace
#1494 Re: Ramazan, opet ;)
aaaaa hvala hvalamedaaa wrote:selam, haman je "forumski dzemat" jos uvijek na kahvama, il je u ibadetu kakvom... jel se moglo danas postiti, kako bi na iftaru, gdje se islo na teraviju...
ev jedna sweet swiba...
jedna od najljepsih ramazanskih cestitki
hepi Ramazan svima i od mene
- zvjezdica_7
#1495 Re: Ramazan, opet ;)
Mah, ako je on odlučio na memli stranu da okrene, džaba nam sporedni putevi (a ima ih)istocnjak wrote:
De ba zvjezdice vid'er naam ... imal' kak'ih sporednih puteva da ga nekako prošnjuramo?
-
istocnjak
#1496 Re: Ramazan, opet ;)
Ma to nas brat samo tako prica ... ne znamo mi sta je on zanijetio. Mozda mu je suncana malo prezahtjevna sa svim tim preprekama pa konta odoh na pokusati na memli stranu ... a ne zna da je mem klizav i da moze proklizati uzbrdo.zvjezdica_7 wrote:Mah, ako je on odlučio na memli stranu da okrene, džaba nam sporedni putevi (a ima ih)istocnjak wrote:
De ba zvjezdice vid'er naam ... imal' kak'ih sporednih puteva da ga nekako prošnjuramo?![]()
![]()
![]()
Nemoj ti njega tek tako otpisati ne znas ti na koju stranu moze krenuti. More bit' da ti se pojavi na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu pod rukom. Pa š'aš onda a?
Last edited by istocnjak on 01/09/2009 16:58, edited 1 time in total.
- zvjezdica_7
#1497 Re: Ramazan, opet ;)
Eh, dok on konta, Vijeće za sporedne puteve se mobilizira, tako da nema puno vremenaistocnjak wrote:
Ma to nas brat samo tako prica ... ne znamo mi sta je on zanijetio. Mozda mu je suncana malo prezahtjevna sa svim tim preprekama pa konta odoh na pokusati na memli stranu ... a ne zna da je mem klizav i da moze proklizati uzbrdo.
- zvjezdica_7
#1498 Re: Ramazan, opet ;)
Male su šanseistocnjak wrote: Nemoj ti njega tek tako otpisati ne znas ti na koju stranu moze krenuti. More bit' da ti se pojavi na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu pod rukom. Pa š'aš onda a?
Meščini da je brat BHF odustao od sunčane strane. Al neJma veze, naći ćemo mi njemu nešto u memli mahali
-
istocnjak
#1499 Re: Ramazan, opet ;)
Ma tako ti ja im'o jednog prijatelja i on chat'o sa jednom djevojkom koja je zivjela jedno 1000 km daleko od njega i ona u po' frke njemu napise na chatu "pa eto ako me volis haj' dodji na kahvu" i on ti put pod noge ... putov'o busom pet, sest dana i pojavio se djevojci na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu. Djevojka ostala paf kad ga je vidjela na vratima ... Ša' mislis da ti se pojavi brat BHF u svojim "ašik" timberlinkama a?zvjezdica_7 wrote:Male su šanseistocnjak wrote: Nemoj ti njega tek tako otpisati ne znas ti na koju stranu moze krenuti. More bit' da ti se pojavi na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu pod rukom. Pa š'aš onda a?![]()
![]()
![]()
Meščini da je brat BHF odustao od sunčane strane. Al neJma veze, naći ćemo mi njemu nešto u memli mahali
- BHF_Manijak
#1500 Re: Ramazan, opet ;)
istocnjak wrote:Ma tako ti ja im'o jednog prijatelja i on chat'o sa jednom djevojkom koja je zivjela jedno 1000 km daleko od njega i ona u po' frke njemu napise na chatu "pa eto ako me volis haj' dodji na kahvu" i on ti put pod noge ... putov'o busom pet, sest dana i pojavio se djevojci na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu. Djevojka ostala paf kad ga je vidjela na vratima ... Ša' mislis da ti se pojavi brat BHF u svojim "ašik" timberlinkama a?zvjezdica_7 wrote:Male su šanseistocnjak wrote: Nemoj ti njega tek tako otpisati ne znas ti na koju stranu moze krenuti. More bit' da ti se pojavi na vratima sa kilom kocke, dvajes' deka kahve i sokom na razmutu pod rukom. Pa š'aš onda a?![]()
![]()
![]()
Nikad se ne zna iza kojeg coseta moze bahnuti BHF,samo se cuvajte,a @Zvijezdice,ko kaze da sam odusto od "semsali" strane,kakvi...nego kontam,cijeli zivot ovdje tavorimo na ovoj obali Miljacke,ne da nam se nikako ne drugu,pa sam malo skeptican bio,al` et`,moRebit mi se posreci,aa sta velis,da i mene sunce ogrije,pa da predjem na drugu stranu grada?!
Nego malo cit`o sh`a ehi hOptimisu pise pa se malo ibretio i smijo,La`netullahi alejhi,ne gine mu haman rostiljada inshallah