Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- atom62
#1476 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu. Htio bih samo na vrijeme da rezervisem karte. Docekati Novu Godinu uz Rizine hitove je nesto najvece sto se u zivotu jednog Bosanca moze desiti! 
-
papacja
#1477 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
E Rizzo nije Izgubljen, on tačno zna gdje ide i u kom pravcu stremi. Eno Obama je u svojoj predizbornoj kampanji povukao sigurno pobjedonosni potez: Obečao je da će dovesti Rizzu da održi koncert u SAD-u, što je Rizzo potvrdio direktno u eter u emisiji u kojoj se Obama obraćao naciji. Sad' je u Americi prava euforija CNN direktno prenosi slavlje iz američkih gradova gdje je na ulice izašlo na stotine hiljada građana kako bi pozdravili najavljeni dolazak Rizze.komeba wrote:Sta je ono na Hayatu..reality show IZGUBLJENI,ucestvuju Izoni i Dado Causevic,a nema naseg idola.
- Neelix
#1478 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
upravu siatom62 wrote:Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu. Htio bih samo na vrijeme da rezervisem karte. Docekati Novu Godinu uz Rizine hitove je nesto najvece sto se u zivotu jednog Bosanca moze desiti!

- M-16
#1479 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
navodno na Wembleyu...samo za probranu raju, otprilike nekih milion sretnikaatom62 wrote:Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu.
ali nije jos provjereno. tako su i lani pricali, bice na brazilskoj marakani.
- -danTe-
#1480 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
hajmo malo ljudi...probudite se...evo ovdje hoce da kazu da je tamo neki veci od naseg Rizze...odma na temu i dajte glas!!!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 35&start=0
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 35&start=0
- zmigavac
#1481 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo je Car magle i prasine ! ! !
Niko se nemoze mjeriti prema naseg Rizzi
Niko se nemoze mjeriti prema naseg Rizzi
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1482 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
RIZZO we love you .....your fans

-
klixober
#1483 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Prica se da sljedeceg ponedjeljka biti veliko iznenadenje u Operaciji Trijumf-u kucu ulazi Rizzo Ruza
Nesto ne vjerujem da bi se Rizzo spustio na taj nivo.
-
UBL
#1484 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Koliko god da se forumski bijednici nasladjuju sto su unistili jednu finu i interesantnu temu, neka znaju da su svojim infantilnim salama samo podigli popularnost Umjetniku. Iako vjerujem da Umjetnik nije obracao paznju na ovaj pokusaj humora svojstven ovom forumu - poligonu za pljuvanje, mislim da je vrijeme da se ova tema ugasi jer ne vrijedja samo Umjetnika, nego citavu nasu estradu, koja, koliko god je vi omalovazavali i mrzili, unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju. Dakle, vrijeme je za lock 
- Neelix
#1485 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
konacno, dje si ti dosad 
-
klixober
#1486 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Matrix ima The One,BiH ima The Umjetnika.
Slazem se sa UBL-om sto se tice ovih koji samo omalovazavju i vrijedaju The Umjetnika koji unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju.Neka se stide i srame zlobnici!
Ne slazem se da se tema treba zatvoriti.Na ovoj temi se okupljaju fanovi The Umjetnika iz cijelog svijeta i lijepo je da razmijenimo misljenja i iskustva sa koncerata,a uvijek smo u toku o Rizzinim turnejama.Ja ga pratim jos od Berlina kad je krenuo na veliku evropsku turneju,sutra putujem za Milano.
Slazem se sa UBL-om sto se tice ovih koji samo omalovazavju i vrijedaju The Umjetnika koji unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju.Neka se stide i srame zlobnici!
Ne slazem se da se tema treba zatvoriti.Na ovoj temi se okupljaju fanovi The Umjetnika iz cijelog svijeta i lijepo je da razmijenimo misljenja i iskustva sa koncerata,a uvijek smo u toku o Rizzinim turnejama.Ja ga pratim jos od Berlina kad je krenuo na veliku evropsku turneju,sutra putujem za Milano.
- Emir_tm87
#1487 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
pa ne mogu da vjerujem cuj Umjetnik...hahahahahahha..
- alcho
#1488 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!!
- kofi anan
#1489 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
BAN PO HITNOM POSTUPKUalcho wrote:Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!!
-
nx
#1490 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Da, da to je uradio zato sto obnova vijecnice kosta 19 miliona KM, a svi znamo odnos rize i broja 19, ali je odustao jer su se vec prije javili neki donatori, tako da ne moze dati tacno 19 miliona KM, a nece ni da daje 1.900.000 KM, zbog tacke izmedju 1.9, jer to vise nije 19.RIZVA wrote:Rizzo odlucio da renovira vijecnicu o svom trosku,bilo danas na vijestima,kaze da je imao san koji mu je rekao da to uradi
-
nx
#1491 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
[quote="alcho"]Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!
Nije vec je Rizo najveca zvijezda.
- potpuni stranac
#1492 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizo je kralj muzike, astrofizike, nuklerne fizike, kibernetike, robotike, te san svake ženske jedinke, bilo koje vrste,starije od 18g, 
- ciacco
#1493 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo Ruža – nastavak promocije albuma po bh.gradovima
Nakon vrlo zapažene ljetne turneje po bh. gradovima, Rizzo Ruža nastavlja koncertne aktivnosti. Ove tople nevembarske dane zagrijaće dodatno nastupima u ostalim gradovima naše zemlje. Svi ljubitelji njegove pjesme u jesenjenjem dijelu promotivne turneje, uživaće u gradovima: Jajce, Travnik, Bihać, Sanski Most, Zenica, Jablanica, kao i mnogim drugim.
Publika koja je posjetila njegove nastupe tokom ljeta, pokazala je da je album „ 19“ pun pogodak. Upravo iz tog razloga, Rizzo nastavlja promotivnu turneju, a za publiku u glavnom gradu naše zemlje već početkom naredne godine Rizzo sprema veliko iznenađenje.
vise informacija na http://rizzoruza.com/aktuelnosti.html
Nakon vrlo zapažene ljetne turneje po bh. gradovima, Rizzo Ruža nastavlja koncertne aktivnosti. Ove tople nevembarske dane zagrijaće dodatno nastupima u ostalim gradovima naše zemlje. Svi ljubitelji njegove pjesme u jesenjenjem dijelu promotivne turneje, uživaće u gradovima: Jajce, Travnik, Bihać, Sanski Most, Zenica, Jablanica, kao i mnogim drugim.
Publika koja je posjetila njegove nastupe tokom ljeta, pokazala je da je album „ 19“ pun pogodak. Upravo iz tog razloga, Rizzo nastavlja promotivnu turneju, a za publiku u glavnom gradu naše zemlje već početkom naredne godine Rizzo sprema veliko iznenađenje.
vise informacija na http://rizzoruza.com/aktuelnosti.html
- Cholina_Lokica
#1494 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ofskroz... pocasni gostveca_sa wrote:jel istina da ce rizzo pjevati na party-ju Obaminom u subotu???![]()
private avion dolazi da ga direkt vozi u chicago
- alcho
#1495 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja sam cuo da nacelnik opstine Chichago licno dolazi ovamo po njega!Dile wrote:ofskroz... pocasni gostveca_sa wrote:jel istina da ce rizzo pjevati na party-ju Obaminom u subotu???![]()
private avion dolazi da ga direkt vozi u chicagonevidjeni stage i spektakl
- Cholina_Lokica
#1496 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
tnx na infualcho wrote:Ja sam cuo da nacelnik opstine Chichago licno dolazi ovamo po njega!Dile wrote:ofskroz... pocasni gostveca_sa wrote:jel istina da ce rizzo pjevati na party-ju Obaminom u subotu???![]()
private avion dolazi da ga direkt vozi u chicagonevidjeni stage i spektakl
-
The__Doctor
#1497 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizo je dao ekskluzivni intervju za TV studio koji je izašao danas.........
- kofi anan
#1498 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
The__Doctor wrote:Rizo je dao ekskluzivni intervju za TV studio koji je izašao danas.........
- Vainglorious
#1499 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo kralju, nemoj da te pokolebaju ovi cinicni komenari. Neka ti bude jasno da smo mi, tvoji istinski fanovi, uvijek uz tebe. Ljubim te u celavicuUBL wrote:Koliko god da se forumski bijednici nasladjuju sto su unistili jednu finu i interesantnu temu, neka znaju da su svojim infantilnim salama samo podigli popularnost Umjetniku. Iako vjerujem da Umjetnik nije obracao paznju na ovaj pokusaj humora svojstven ovom forumu - poligonu za pljuvanje, mislim da je vrijeme da se ova tema ugasi jer ne vrijedja samo Umjetnika, nego citavu nasu estradu, koja, koliko god je vi omalovazavali i mrzili, unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju. Dakle, vrijeme je za lock
- RIZVA
#1500 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo is live