Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
atom62

#1476 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by atom62 »

Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu. Htio bih samo na vrijeme da rezervisem karte. Docekati Novu Godinu uz Rizine hitove je nesto najvece sto se u zivotu jednog Bosanca moze desiti! :-D
papacja

#1477 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by papacja »

komeba wrote:Sta je ono na Hayatu..reality show IZGUBLJENI,ucestvuju Izoni i Dado Causevic,a nema naseg idola.
E Rizzo nije Izgubljen, on tačno zna gdje ide i u kom pravcu stremi. Eno Obama je u svojoj predizbornoj kampanji povukao sigurno pobjedonosni potez: Obečao je da će dovesti Rizzu da održi koncert u SAD-u, što je Rizzo potvrdio direktno u eter u emisiji u kojoj se Obama obraćao naciji. Sad' je u Americi prava euforija CNN direktno prenosi slavlje iz američkih gradova gdje je na ulice izašlo na stotine hiljada građana kako bi pozdravili najavljeni dolazak Rizze. :sax:
Neelix

#1478 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

atom62 wrote:Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu. Htio bih samo na vrijeme da rezervisem karte. Docekati Novu Godinu uz Rizine hitove je nesto najvece sto se u zivotu jednog Bosanca moze desiti! :-D
upravu si 8-) mislim da se rizzo jos nije odlucio koga ce pocastiti svojim akordima za novu. ali zato znam gdje je bio proslu novu godinu, bilo je fantastikooooooo

Image
M-16

#1479 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by M-16 »

atom62 wrote:Zna li ko mozda gdje ce Rizo nastupati za Novu Godinu.
navodno na Wembleyu...samo za probranu raju, otprilike nekih milion sretnika

ali nije jos provjereno. tako su i lani pricali, bice na brazilskoj marakani. :roll: kad u neka doba javise da su dusmani podmetli bombu i propa koncert. mislim, koji bilimez od organizatora....pa ima li ljepseg nacina za umrijet doli umrijet s najvecim ??? to...i umrijet na Hadzu.... autostrada za DZENNET
-danTe-

#1480 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by -danTe- »

hajmo malo ljudi...probudite se...evo ovdje hoce da kazu da je tamo neki veci od naseg Rizze...odma na temu i dajte glas!!!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 35&start=0
zmigavac

#1481 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zmigavac »

Rizzo je Car magle i prasine ! ! !

Niko se nemoze mjeriti prema naseg Rizzi :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1482 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by pici »

RIZZO we love you .....your fans :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
klixober

#1483 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Prica se da sljedeceg ponedjeljka biti veliko iznenadenje u Operaciji Trijumf-u kucu ulazi Rizzo Ruza :shock: Nesto ne vjerujem da bi se Rizzo spustio na taj nivo.
UBL

#1484 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by UBL »

Koliko god da se forumski bijednici nasladjuju sto su unistili jednu finu i interesantnu temu, neka znaju da su svojim infantilnim salama samo podigli popularnost Umjetniku. Iako vjerujem da Umjetnik nije obracao paznju na ovaj pokusaj humora svojstven ovom forumu - poligonu za pljuvanje, mislim da je vrijeme da se ova tema ugasi jer ne vrijedja samo Umjetnika, nego citavu nasu estradu, koja, koliko god je vi omalovazavali i mrzili, unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju. Dakle, vrijeme je za lock :dance:
Neelix

#1485 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Neelix »

konacno, dje si ti dosad :lol:
klixober

#1486 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by klixober »

Matrix ima The One,BiH ima The Umjetnika.
Slazem se sa UBL-om sto se tice ovih koji samo omalovazavju i vrijedaju The Umjetnika koji unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju.Neka se stide i srame zlobnici!
Ne slazem se da se tema treba zatvoriti.Na ovoj temi se okupljaju fanovi The Umjetnika iz cijelog svijeta i lijepo je da razmijenimo misljenja i iskustva sa koncerata,a uvijek smo u toku o Rizzinim turnejama.Ja ga pratim jos od Berlina kad je krenuo na veliku evropsku turneju,sutra putujem za Milano.
Emir_tm87

#1487 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Emir_tm87 »

pa ne mogu da vjerujem cuj Umjetnik...hahahahahahha..
alcho

#1488 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by alcho »

Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!!
kofi anan

#1489 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

alcho wrote:Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!!
BAN PO HITNOM POSTUPKU :D :D :D
nx

#1490 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by nx »

RIZVA wrote:Rizzo odlucio da renovira vijecnicu o svom trosku,bilo danas na vijestima,kaze da je imao san koji mu je rekao da to uradi
Da, da to je uradio zato sto obnova vijecnice kosta 19 miliona KM, a svi znamo odnos rize i broja 19, ali je odustao jer su se vec prije javili neki donatori, tako da ne moze dati tacno 19 miliona KM, a nece ni da daje 1.900.000 KM, zbog tacke izmedju 1.9, jer to vise nije 19. :D
nx

#1491 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by nx »

[quote="alcho"]Lock nego sta! Nema vece zvijezde od naseg Emerika! Ua Rizo, zivio Emerik!!![/quo

Nije vec je Rizo najveca zvijezda. 8)
potpuni stranac

#1492 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by potpuni stranac »

Rizo je kralj muzike, astrofizike, nuklerne fizike, kibernetike, robotike, te san svake ženske jedinke, bilo koje vrste,starije od 18g, :D
ciacco

#1493 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

Rizzo Ruža – nastavak promocije albuma po bh.gradovima

Nakon vrlo zapažene ljetne turneje po bh. gradovima, Rizzo Ruža nastavlja koncertne aktivnosti. Ove tople nevembarske dane zagrijaće dodatno nastupima u ostalim gradovima naše zemlje. Svi ljubitelji njegove pjesme u jesenjenjem dijelu promotivne turneje, uživaće u gradovima: Jajce, Travnik, Bihać, Sanski Most, Zenica, Jablanica, kao i mnogim drugim.

Publika koja je posjetila njegove nastupe tokom ljeta, pokazala je da je album „ 19“ pun pogodak. Upravo iz tog razloga, Rizzo nastavlja promotivnu turneju, a za publiku u glavnom gradu naše zemlje već početkom naredne godine Rizzo sprema veliko iznenađenje.

vise informacija na http://rizzoruza.com/aktuelnosti.html
Cholina_Lokica

#1494 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Cholina_Lokica »

veca_sa wrote:jel istina da ce rizzo pjevati na party-ju Obaminom u subotu??? :-D :-D
ofskroz... pocasni gost :D

private avion dolazi da ga direkt vozi u chicago :D nevidjeni stage i spektakl :D
alcho

#1495 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by alcho »

Dile wrote:
veca_sa wrote:jel istina da ce rizzo pjevati na party-ju Obaminom u subotu??? :-D :-D

private avion dolazi da ga direkt vozi u chicago :D nevidjeni stage i spektakl :D
Ja sam cuo da nacelnik opstine Chichago licno dolazi ovamo po njega!
Cholina_Lokica

#1496 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Cholina_Lokica »

alcho wrote:
Dile wrote:

Ja sam cuo da nacelnik opstine Chichago licno dolazi ovamo po njega!
tnx na infu :D moracemo ici sa transparentima da napravimo ispracaj na aJrodromu :D
The__Doctor

#1497 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by The__Doctor »

Rizo je dao ekskluzivni intervju za TV studio koji je izašao danas.........
kofi anan

#1498 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by kofi anan »

The__Doctor wrote:Rizo je dao ekskluzivni intervju za TV studio koji je izašao danas.........
:dance: :dance: :dance:
Vainglorious

#1499 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Vainglorious »

UBL wrote:Koliko god da se forumski bijednici nasladjuju sto su unistili jednu finu i interesantnu temu, neka znaju da su svojim infantilnim salama samo podigli popularnost Umjetniku. Iako vjerujem da Umjetnik nije obracao paznju na ovaj pokusaj humora svojstven ovom forumu - poligonu za pljuvanje, mislim da je vrijeme da se ova tema ugasi jer ne vrijedja samo Umjetnika, nego citavu nasu estradu, koja, koliko god je vi omalovazavali i mrzili, unosi vedrinu u nasu sumornu zbilju. Dakle, vrijeme je za lock :dance:
Rizzo kralju, nemoj da te pokolebaju ovi cinicni komenari. Neka ti bude jasno da smo mi, tvoji istinski fanovi, uvijek uz tebe. Ljubim te u celavicu :-) :-) :-)
RIZVA

#1500 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by RIZVA »

Rizzo is live
Post Reply