mozda ti se stari ponovi 97-a al o tom po tomfunaki wrote:Uzimamo srbe 100%, a volio bih da Celik prodje u finale... mozda se ponovi 6-ica
u finalu smo sigurno i onda nas cekajte na jugu koseva bice nas punoooo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nego ne objasni ti nama teoriju zavjere "Bijeljina"...miki22 wrote:Duhovito nema šta, ali hehe dobijate besplatno tablete u Mostaru u drugom kolu, i još pušenje totalno, pa onda povratak u Metropolu, uh kakav jadan dan, pa onda čekate Peljtu da vam kaže da drugi su krivi, pa onda uzmete sutra Avaz opet jebeni nacionalisti na sceni, već vidim izvještaj, pa onda svi nas mrze, ima toga još.... Sretno ali stvarno vam treba sreća.
Nesta kontam, ma nije to tako ni lose, za vrijeme agresije oteti stadion, onda skupiti lovu od razno raznih ratnih kriminalaca, ubacito obavezni nacionalni predznak (ono H) radi dogovaranja utakmica protiv ekipa sa istim predznakom, i onda se kurciti kako si organizovan klub. I jos druge za nacionalizam optuzivati... Boze ti sacuvajmiki22 wrote:niko njima nije kriv što svake, ama baš svake sezone nastane raspad u upravi, pa onda nema novaca za igrače, koji će to igrač ginut na strani ako platu nije primio četiri, pet mjeseci, ima toga još, ali da ne duljim gledajte svoja posla, ništa čistiji i pošteniji niste od drugih.
Decko jedini ko je ovdje opterecen si ti...miki22 wrote:Opterećenih ljudi ima svuda ali ovo sam očekivao, priča je pala šta jebilo prije tridest i više godina. Dragi moj pošalji dopis Uefi da je Sarajevo igralo protiv tih čuvenih klubova, i shodno tome traži da niko drugi nema pravo igrati u međunarodnim natjecanjima sem klubova koje ti preferiraš. U očekivanju pozivnog odgovora od Uefe srdačno te pozdravljam i zaboravih ti reći podesi kalendar ovo je 2007g. Pozdrav.
Jednom nismo dobili titulu, jer su se pravila promijenila nakon takmicenja da bi Brotnjo dobio, a drugi put Play-off nije igran jer Zrinjski (ali pazi sad, oni nisu nacionalisti) nije dao Velezu da igra na VELEZOVOM stadionu.Marco-x wrote:LFC wrote:
Decko jedini ko je ovdje opterecen si ti...
A da godina o kojoj pricas, 2007, u koju Sarajevo ulazi kao prvo na tabeli i igra polufinale kupa. U ovoj sezoni smo igrali u kupu Uefa i sjajno smo se predstavili.Prema tome sadasnjost je odlicna, a proslosti sam se dotakao samo da ti ukazem protiv kakve fudbalske institucije cete da igrate 11.03.
I da opet ti meni ne razjasni slucaj "Bijeljina", koji mi uz sav ulozeni trud ne ide u glavu...
Koja, od kad je zajedničke lige BiH nikad nije bila prvak.![]()
Toliko o snazi.
Koliko me sjecanje sluzi ta zajednicka liga se igra od sezone 2002/03, dakle ovo je tek 5 sezona pa to i nije neko mjerilo, naprimjer, Real od te iste sezone nije osvojio trofeja, pa jel to nesto znaci, da mozda Real nije veliki klub...Marco-x wrote:LFC wrote:
Decko jedini ko je ovdje opterecen si ti...
A da godina o kojoj pricas, 2007, u koju Sarajevo ulazi kao prvo na tabeli i igra polufinale kupa. U ovoj sezoni smo igrali u kupu Uefa i sjajno smo se predstavili.Prema tome sadasnjost je odlicna, a proslosti sam se dotakao samo da ti ukazem protiv kakve fudbalske institucije cete da igrate 11.03.
I da opet ti meni ne razjasni slucaj "Bijeljina", koji mi uz sav ulozeni trud ne ide u glavu...
Koja, od kad je zajedničke lige BiH nikad nije bila prvak.![]()
Toliko o snazi.
Da se ne ponavljam, fino vidis boldirane stvari. A sto se tice stadiona, to je isto kao da ja tebi kazem bolje ce ti biti zivjeti na selu, pa ti dodjem kuci i izbacim te odatle...GandalfSivi wrote:Jedan je Celo, a iza Zrinjskog je kompletna politicko-kriminalna institucija. Ne objasni mi ti ovo za stadion, pa onda ovo za nacionalizam, a nikad mi i ne odgovori za tri konkretna slucaja namjestanja utakmica. Isto tako, ovaj primjer koji si mi dao za namjestanje utakmice sa Zeljom ne stoji, jer da je tako nebi ih mi izbacili i iz kupa (to je bila sva prica o namjestanju). Sto se tice utakmice sa Slavijom, ja se sjecam da je bio problem oko jednog penala, a Slavija opet uzela 2:0. I odgovori covjeku za Bijeljinu kad te lijepo pita. Da ne zaboravim da mi nisi nista rekao ni za nacionalizam. U sustini, sta si ti uopste napisao??? Nesta o meni, a nista o fudbalu???
Veze sa vezom nema...
Institucij, sine, institucija...miki22 wrote:Svi mi znamo da je kako ono reče neko Sarajevo institucija, samo nismo tog svjesni valjda, institucija u kojima igrače tjeraju sa stadiona, institucija kojima vodovod isključuje vodu, institucijakojima donedavno javno navijači igračima kopačke kupuju, institucijakoju poštuju samo u Sarajevu i to manjim dijelom, jer veći dio zna se Željin je. A šta je sa Bijeljinom neko stalno kuka, šta bi bilo valjda ste izgubili. Puni su vas forumi svi mogući bili kad je Zrinjski sa Borcem igrao dvije tekme, svi ama baš svi utkivali su se u izjavama, mora Zrinjski dobit jednu od dvije pa šta bi. Jadni ste i nesposobni tu mislim na vašu Upravu koja je i do sada gledala samo kako će više otet a ne donijet novce u Sarajevo, pa onda naručite neke nebuloze po novinama samo da skrenete vlastite lopove u svom okruženju. A za ovog što pametuje o stadionu pod b.b. jedna informacija. Nikad Velež nebi u ligu ušao da je igrao pod b.b. jednostavno zbog tog što tamo nema pritiska, nema pluvanja protivničkih igrača, i sudaca kao što je u Vrrapčićima. Jedva čekam drugo kolo da vas na nogometnom terenu potučemo, pa onda opet kukajte o zavjeri protiv institucije, hehe.
ove godine DA ali iduce godine CELIK PRVAK!!!miki22 wrote:jedite se , jedite i ja bi da sam na vašem mjestu. Zrinjski šampion.
Ne smije, vidi koliko nas je PITARAPITARKA_SA wrote:bas su zayebani,evo ja bas nesto kontam da ne idem na velezov..pardon..njihov stadion na gostovanje..brrrr...ipak je to renomiran klub,sa renomiranim navijacima,blistavom tradicijom i sa mnogo medjunarodnih nastupa..mislim ipak,se covijek mora prepasti takvog giganta od kluba i takve armije simpatizera..pardon,navijaca..
hajd jos malo pricaj..mozda i uspijes prepasti jednu djevojku ..hajd cekam..prepadni me..
evo ja i ti po bubreg da se kladimomiki22 wrote:Evo u mojoj ulici u Mostaru skoro pa svi za tu instituciju žive, ne sumnjam da je tako i u ostalim gradovima BiH. Zato živjela naša draga institucija tako se valjda kaže. Mrak.