Pa druze, nije isto mislit i srat.General War wrote:Hmmm, a ja mislio;insomnia78 wrote:Pa preglasavanjem. Kako bi deugacije?General War wrote: Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode insomnia - dodje ex liberal
Ode LEBIEW - dodje GW
Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
-
Fudo387
#1476 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
- General War
#1477 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Takoe, reci to ovim iz SDA i forumskim jaranima, ne zna koji je ovo vec pokusaj da se tema spinuje...dosadno brate.Fudo387 wrote: Pa druze, nije isto mislit i srat.
-
radostan dan
#1478 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
aj zagovnajte malo ko sinoć, nemam šta čitat...
-
Fudo387
#1479 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pozdravio te Irinej.radostan dan wrote:aj zagovnajte malo ko sinoć, nemam šta čitat...
Ne pratis forum.
-
radostan dan
#1480 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
nijesam ja irinejov no mirašev.Fudo387 wrote:Pozdravio te Irinej.radostan dan wrote:aj zagovnajte malo ko sinoć, nemam šta čitat...
Ne pratis forum.
-
Fudo387
#1481 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Poturica dakleM,radostan dan wrote:nijesam ja irinejov no mirašev.Fudo387 wrote:Pozdravio te Irinej.radostan dan wrote:aj zagovnajte malo ko sinoć, nemam šta čitat...
Ne pratis forum.
Dobro nam dosao brate radosni.
- LBVIEW
#1482 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ne drami, ti si, onako cinicno porucio: "ko vas jebe, imate svoje predstavnike, pa se istima zalite", na sto je moj odgovor bio "what comes around goes around", kontas, ili trebam crtati?General War wrote:Upravo tako, bosnjaci izaberu sebi predstavnike u PC koji qurcu nista ne rade za dobrobit tih istih, jos se medjusobno soraju po srebrnici pa srbi na kraju dobise nacelnika opstine, ali ne...eto ja se sprdam sa zrtvama.Bodkin wrote:Glupa prica kompeksaska. Znaci sve ove teme na politici treba zatvoriti sa “zali se sda. U rsu su 20 godina”.
Ovo je forum. To sto ste vi umislili nekakvo plakanje je da se taj kompleks namiri![]()
I jos pride, dezurni vanjski saradnici patrijotske pesnice, bi da imaju sansu da dijele pravdu, gdje su "njihovi " zapisali.
-
radostan dan
#1483 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Fudo387 wrote:
Poturica dakleM,
Fudo, i think this is the beginning of a beautiful friendship
Last edited by radostan dan on 17/06/2019 23:03, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#1484 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Svakako, a rata ne bi bilo da nije Alija 'tio izici iz Jugoslavije.insomnia78 wrote:Pa preglasavanjem. Kako bi deugacije?General War wrote:Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...LBVIEW wrote:To ti vidi s ovim generalom, prvi je potegao to opravdanje.
- LBVIEW
#1485 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Vi bi mozda i otisli, dok Fudo, Insomnia i Lbview ne bi dobili tu priliku.General War wrote:Hmmm, a ja mislio;insomnia78 wrote:Pa preglasavanjem. Kako bi deugacije?General War wrote: Kako ti lijepo zaboravis uvjek kako je pocelo...
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode LEBIEW - dodje GW
-
Fudo387
#1486 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
“Shahada. In transliteration: Ashadu an la ilaha illa illa-ilah, wa ashadu anna muhammadan rasul ullah. Th meaning is: "I testify that there is no god but God (Allah), and I testify that Muhammad is the messenger of God (Allah).”radostan dan wrote:Fudo387 wrote:
Poturica dakleM,
Fudo, i think this is the beginning of a beautiful friendship
Jesi li procito?
Jesi.
E pa gotovo je, nema vise nazad.
Dobro, jos sunecenje i to je to.
- General War
#1487 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kontam dje necu kontat; jedva cekam da mi neko dozvoli, pa da ja malo koga prikoljem ili protjeram u krugu svog zapisanog tora...kad vec ne mogu nista onim drugima...tako ja tvoj odgovor interpretirah.LBVIEW wrote:Ne drami, ti si, onako cinicno porucio: "ko vas jebe, imate svoje predstavnike, pa se istima zalite", na sto je moj odgovor bio "what comes around goes around", kontas, ili trebam crtati?General War wrote: Upravo tako, bosnjaci izaberu sebi predstavnike u PC koji qurcu nista ne rade za dobrobit tih istih, jos se medjusobno soraju po srebrnici pa srbi na kraju dobise nacelnika opstine, ali ne...eto ja se sprdam sa zrtvama.![]()
I jos pride, dezurni vanjski saradnici patrijotske pesnice, bi da imaju sansu da dijele pravdu, gdje su "njihovi " zapisali.
- General War
#1488 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nije ni ono dijete u konjicu.LBVIEW wrote: Hmmm, a ja mislio;
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode LEBIEW - dodje GW
Vi bi mozda i otisli, dok Fudo, Insomnia i Lbview ne bi dobili tu priliku.
-
radostan dan
#1489 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
vazda u votuži, za krs...barjak zeleni i braću iz gaze.Fudo387 wrote: “Shahada. In transliteration: Ashadu an la ilaha illa illa-ilah, wa ashadu anna muhammadan rasul ullah. Th meaning is: "I testify that there is no god but God (Allah), and I testify that Muhammad is the messenger of God (Allah).”
Jesi li procito?
Jesi.
- LBVIEW
#1490 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
I zasto bi ti bio bolji od drugih kojim porucujes kako "imaju svoje predstavnike"? Sto, ne bi se volio naci u slicnoj situaciji pa da ti oni uzvrate na isti nacin, koga briga, kontas?General War wrote:Kontam dje necu kontat; jedva cekam da mi neko dozvoli, pa da ja malo koga prikoljem ili protjeram u krugu svog zapisanog tora...kad vec ne mogu nista onim drugima...tako ja tvoj odgovor interpretirah.LBVIEW wrote:Ne drami, ti si, onako cinicno porucio: "ko vas jebe, imate svoje predstavnike, pa se istima zalite", na sto je moj odgovor bio "what comes around goes around", kontas, ili trebam crtati?General War wrote: Upravo tako, bosnjaci izaberu sebi predstavnike u PC koji qurcu nista ne rade za dobrobit tih istih, jos se medjusobno soraju po srebrnici pa srbi na kraju dobise nacelnika opstine, ali ne...eto ja se sprdam sa zrtvama.![]()
-
Fudo387
#1491 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pomalo, ne preCeruj odmah.radostan dan wrote:vazda u votuži, za krs...barjak zeleni i braću iz gaze.Fudo387 wrote: “Shahada. In transliteration: Ashadu an la ilaha illa illa-ilah, wa ashadu anna muhammadan rasul ullah. Th meaning is: "I testify that there is no god but God (Allah), and I testify that Muhammad is the messenger of God (Allah).”
Jesi li procito?
Jesi.
- LBVIEW
#1492 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nije, ko je rekao da jeste?General War wrote:Nije ni ono dijete u konjicu.LBVIEW wrote: Hmmm, a ja mislio;
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode LEBIEW - dodje GW
- insomnia78
#1493 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Pa da dokaze kako smo svi isti.
-
90minut
#1494 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nismo nikad imali priliku da dokažemo da smo isti jer smo vodili odbrambeni rat, a ima jedna friška tema iz sela Ledići pa eto kome se da nek cita.
-
Fudo387
#1495 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ima li ko medju nama da je ponosan na to, k’o oni na one sto su u Prijedoru djecu ubijali?General War wrote:Nije ni ono dijete u konjicu.LBVIEW wrote: Hmmm, a ja mislio;
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode LEBIEW - dodje GW
Da mu mamu jebemo.
- insomnia78
#1496 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
I sta to dokazuje? Imali vojske da nije pocinila neki ratni zlocin? Moze li se to porediti sa sistematskim unistavanjem citavog naroda?90minut wrote:Nismo nikad imali priliku da dokažemo da smo isti jer smo vodili odbrambeni rat, a ima jedna friška tema iz sela Ledići pa eto kome se da nek cita.
- General War
#1497 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Nisam ti ja kriv sto svoje frustracije pripisujes meni...ja za sebe mislim da sam drugaciji jer sam vam cuvao guzicu, tako da ti mene ne moras uciti sta i kako je bilo...i ne zna sta koji qurac hoces od mene, sve je onako kako sam napisao.LBVIEW wrote:I zasto bi ti bio bolji od drugih kojim porucujes kako "imaju svoje predstavnike"? Sto, ne bi se volio naci u slicnoj situaciji pa da ti oni uzvrate na isti nacin, koga briga, kontas?General War wrote:Kontam dje necu kontat; jedva cekam da mi neko dozvoli, pa da ja malo koga prikoljem ili protjeram u krugu svog zapisanog tora...kad vec ne mogu nista onim drugima...tako ja tvoj odgovor interpretirah.LBVIEW wrote: Ne drami, ti si, onako cinicno porucio: "ko vas jebe, imate svoje predstavnike, pa se istima zalite", na sto je moj odgovor bio "what comes around goes around", kontas, ili trebam crtati?
- General War
#1498 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Ima, onda prestani se praviti nekakvom zrtvom, eto ja mogao svugdje i docekivala me baklava i sogadolma a ti nigdje, a na kraju ispade obratno.LBVIEW wrote:Nije, ko je rekao da jeste?General War wrote:Nije ni ono dijete u konjicu.LBVIEW wrote: Hmmm, a ja mislio;
Ode fudo - dodje Bodkin
Ode LEBIEW - dodje GW
Vi bi mozda i otisli, dok Fudo, Insomnia i Lbview ne bi dobili tu priliku.I ima jos slicnih slucajeva, samo sto ti to treba?
- exliberal-ex
#1499 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Jel to hoces da kazes da postoji samo jedna istina...i ovo sto ja kazem se neuklapa u to istinu jer sam ja srbim a srbi naravno lazu...?Fudo387 wrote:Ne vjerujem, nema potrebe da pises ko si, i ko ti je sta govorio, i to ces slagat.exliberal-ex wrote:
Jel mi to nevjerujes...to treba da ti kazem pod punim imenom ko mi je govorio da bi mi vjerovao..
A sta imas od ovog petljanja?
i onda mi kazete da niste isti ko srbi....ista govna
nego sta ce se desit sa pro bih orjentisanim srbima, ..jel se mogu pobrojat na prste , mislim na one sto ponasaju po pravilima
-
Fudo387
#1500 Re: Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?
Kome si ti cuvao guzicu?General War wrote: Nisam ti ja kriv sto svoje frustracije pripisujes meni...ja za sebe mislim da sam drugaciji jer sam vam cuvao guzicu, tako da ti mene ne moras uciti sta i kako je bilo...i ne zna sta koji qurac hoces od mene, sve je onako kako sam napisao.