OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
detroit-mercy

#1476 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Xavier1 wrote:
sadie_forever wrote:
Xavier1 wrote:
Pa normalno da ce mu oprostiti kad donosi novac kuci. Pitanje je da li mu zena i radi.
Vjerujem da vecina fudbalera ima nekoliko zena sa strane.
Donosio bi i da ode jer imaju dijete

A ja mislim da dzeko treba naci kakvu Ona amrica vec primjetno stari,polako i on ce :thumbup:
Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.
Ne bi ni on nju da nije manekenka :mrgreen:.
Dinostula

#1477 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Dinostula »

Mozda mu je hobi ginekologija ? :lol:

Umirem Prosinecki prekucao. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

https://sport1.oslobodjenje.ba/fudbal/v ... ene/143696
Xavier1

#1478 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

detroit-mercy wrote:
Xavier1 wrote:
Ne znam sta Dzeki bi da ozeni stariju sa djetetom. A ona njega ne bi nikad ni pogledala da nema love.
Ali on ima veci izbor. Vise je lijepih zena nego bogatih muskaraca. Mogao je naci kakvu je zelio. I mladju i bez djeteta od ranije.
nepoznati988

#1479 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by nepoznati988 »

tandmand wrote:
nepoznati988 wrote:i kilometraži
ali među goblenima je to Vilerov kvalitet ... :D
a onda neka je urami pa da je pogledamo i sa tog, umjetničkog aspekta.
detroit-mercy

#1480 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Xavier1 wrote:
detroit-mercy wrote:
Xavier1 wrote:
Ali on ima veci izbor. Vise je lijepih zena nego bogatih muskaraca. Mogao je naci kakvu je zelio. I mladju i bez djeteta od ranije.
E sad, ti ides na to vise je lijepih zena nego bogatih muskaraca. Jesi ikada sreo zenu koja je lijepa ali kad progovri boze dragi :-). Ili dzabe sto je lijepa kad nezna muknuti :mrgreen:. Takvih ima ko piljevine ali to je za poguzit i nastviti dalje (ko sto se i Dzeko i Mire i ostali guzili i po St. Louisu i Atlanti i sl :mrgreen:).
Ne znam Amru, ali zenska vjerovatno pored ljepote posjeduje i dozu sarma, elokvencije i masu drugih stvari koje njemu odgovaraju. Jer da je samo ljepota u pitanju onda bi nasao kakvu ljepoticu iz Gluhe Bukovice i to je to.
Dzeko je svjetski covjek i treba mu svjetska zena, sad koliko kod nas realno imas svjetskih zena :mrgreen: .
Medjutim kod nase puka je problem, vidi je jebavala se prije njega ili ima dijete, sto dovoljno govori kako smo mi jos uvijek prilicno zatucana sredina.
Xavier1

#1481 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

Jeste, mi smo zatucani. U drugim zemljama su inace najpozeljnije zene koje imaju djecu od ranije. :lol:
bosan

#1482 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by bosan »

Sve je to olos zivi od Karleuse i njenog muza , Vranjesa i njegove zene . Svi su oni zasluzili ovaj cirkus . Nek se jebu svi skupa .
A Cuo sam iz nepouzdanih izvora da ce Vucic pomoc cim prizna Kosovo odmah zatim ce priznat da ono strasilo od p.... nije Jelenino :D :D
detroit-mercy

#1483 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Xavier1 wrote:Jeste, mi smo zatucani. U drugim zemljama su inace najpozeljnije zene koje imaju djecu od ranije. :lol:
Cuj, vazda je krava sa teletom bila skuplja od junice :mrgreen:. A koliko smo zatucani pokazuje i ova recenica koju sam bolodvao, a sta je sa muskarcima koji od ranije imaju djecu :mrgreen:
Sad zavisi sta podrazumijevas pod drugim zemljama :mrgreen: ako mislis na Pakistan ili Somaliju onda je stoji.
Obzirom da se mi ipak ravnamo prema Zapadu kod njih ti je to vec druga prica :mrgreen:.
Onda dolazimo i do javnih licnosti gdje i druge stvari igraju ulogu.
Naravno da mozes reci pa sto onda svi na Zapadu ne ulaze u brakove gdje vec jedno ima djecu :mrgreen: odgovor je u tome sto jos uvijek vecina raje stupa u brak u nekim godinama kada je rano da imaju djecu. Medjutim ako pogledas statistike i vidis da 50-60% parova se razvede onda u ovim drugim pokusajima imas jako mnogo slucajeva gdje dobijes i djecu u package-u :mrgreen:.
To je kod nas vazda bio big no no, ali obzirom kako se i nase drustvo mijenja, ovakvi slucajevi ce sve vise postajati normala :mrgreen: a ne ono eno je ko Vilerov goblen :mrgreen: .
Kyuss

#1484 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Kyuss »

bosan wrote:Sve je to olos zivi od Karleuse i njenog muza , Vranjesa i njegove zene . Svi su oni zasluzili ovaj cirkus . Nek se jebu svi skupa .
A Cuo sam iz nepouzdanih izvora da ce Vucic pomoc cim prizna Kosovo odmah zatim ce priznat da ono strasilo od p.... nije Jelenino :D :D
Jos najebasmo i mi, obicna raja, vise nego oni, niko vise da vjeruje u moju diskreciju :D
Point.

#1485 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Point. »

detroit-mercy wrote:
Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Saro bi i ti da mozes, nego tvoje su mogucnosti puno manje od jednog fudbalera, muzicara, glumca ili parajlije :mrgreen:. A i zene sa kojima se sara nece svaku ojebinu nego nekog ko je uspjesniji.
Eto ona ce ic sa nekim Hazimom sto cio dan prestoji na skeli :mrgreen: .
Jarane, da sam fudbalska neka zvijezda iskaro bi se missica, pjevaljki sumnjiva morala i glumica pa se onda smirio, oženio. Ne bih se ženio i djecu pravio u 20-oj godini ko ovi tokmaci, pa u tridedestim polude, neiživljeni pa onda šaraju ta trane i sramote i sebe i familiju.
Xavier1

#1486 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

detroit-mercy wrote:
Xavier1 wrote:Jeste, mi smo zatucani. U drugim zemljama su inace najpozeljnije zene koje imaju djecu od ranije. :lol:
Cuj, vazda je krava sa teletom bila skuplja od junice :mrgreen:. A koliko smo zatucani pokazuje i ova recenica koju sam bolodvao, a sta je sa muskarcima koji od ranije imaju djecu :mrgreen:
Sad zavisi sta podrazumijevas pod drugim zemljama :mrgreen: ako mislis na Pakistan ili Somaliju onda je stoji.
Obzirom da se mi ipak ravnamo prema Zapadu kod njih ti je to vec druga prica :mrgreen:.
Naravno da mozes reci pa sto onda svi na Zapadu ne ulaze u brakove gdje vec jedno ima djecu :mrgreen: odgovor je u tome sto jos uvijek vecina raje stupa u brak u nekim godinama kada je rano da imaju djecu. Medjutim ako pogledas statistike i vidis da 50-60% parova se razvede onda u ovim drugim pokusajima imas jako mnogo slucajeva gdje dobijes i djecu u package-u :mrgreen:.
To je kod nas vazda bio big no no, ali obzirom kako se i nase drustvo mijenja, ovakvi slucajevi ce sve vise postajati normala :mrgreen: a ne ono eno je ko Vilerov goblen :mrgreen: .
Kod nas je situacija trenutno bolja nego kod tebe u Americi jer se ovdje porodica jos uvijek postuje. A porodica je stub svakog drustva.
Ti smatras da je pozitivno sto cure sa 18 godina dobijaju djecu sa totalnim debilima? Pa onda zive kao single moms jer ti koji su im napravili djecu naravno nemaju ni volje ni sredstava da o istim brinu.
omar little

#1487 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by omar little »

imam alergiju na zapadnjacke femi identity politics sracke, karleusu drzim za obijesnu,malaogradjansku, sponzorusu koja osim kurca u zivotu nista teze nije digla i zivo me boli briga ako/sto je neko maltretira po internetu, ali kolicina zadrtosti, zatucanosti i primitivizma (ovo omalovazavanje samohranih majki posebno) koja se demonstrira ovdje je najjadnije od svega u cijeloj prici. nase drustvo je jedan obicni krezubi mozak mahalaski.

ono moralise nesto zapadu o obitelji, a po bosni se zene i djeca marisu i maltretiraju najnormalnije do dan danas. zabi nos, boli te kurac sto zena urla od batinjanja sprat ispod i jos se licemjerni,krastavi, konzervativci busaju ubudjalim komunistickim indoktrinacijskim srackama porodice kao osnovne celije drustva. njegove porodice, naravno, ni slucajno te jadnice sto je sa djetetom pobjegla od siledzije i pokusava zivjet i mirno sama odgajati dijete u djerizu od drustva.
djkurt

#1488 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by djkurt »

sadie_forever wrote:
djkurt wrote:
FrozenCastle wrote:
Znači to je problem žena što muškarci nemaju filtera u glavi? Ovako sigurno i silovanje se može opravdati, njen je problem što to nije htjela.
Ne, problem je žena što to ne mogu da shvate muškarce i prihvate ih kakvi jesu. Mante me se te ljevičarsko transrodno ublehaške spike i spinovanja sa silovanjem.
Ne pricaj u ime svih muskarca svegati
nemojte ni vi generalizovat hljeba vam.
triconja

#1489 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by triconja »

omar little wrote:imam alergiju na zapadnjacke femi identity politics sracke, karleusu drzim za obijesnu,malaogradjansku, sponzorusu koja osim kurca u zivotu nista teze nije digla i zivo me boli briga ako/sto je neko maltretira po internetu, ali kolicina zadrtosti, zatucanosti i primitivizma (ovo omalovazavanje samohranih majki posebno) koja se demonstrira ovdje je najjadnije od svega u cijeloj prici. nase drustvo je jedan obicni krezubi mozak mahalaski.

ono moralise nesto zapadu o obitelji, a po bosni se zene i djeca marisu i maltretiraju najnormalnije do dan danas. zabi nos, boli te kurac sto zena urla od batinjanja sprat ispod i jos se licemjerni,krastavi, konzervativci busaju ubudjalim komunistickim indoktrinacijskim srackama porodice kao osnovne celije drustva. njegove porodice, naravno, ni slucajno te jadnice sto je sa djetetom pobjegla od siledzije i pokusava zivjet i mirno sama odgajati dijete u djerizu od drustva.
:thumbup:
djkurt

#1490 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by djkurt »

omar little wrote:imam alergiju na zapadnjacke femi identity politics sracke, karleusu drzim za obijesnu,malaogradjansku, sponzorusu koja osim kurca u zivotu nista teze nije digla i zivo me boli briga ako/sto je neko maltretira po internetu, ali kolicina zadrtosti, zatucanosti i primitivizma (ovo omalovazavanje samohranih majki posebno) koja se demonstrira ovdje je najjadnije od svega u cijeloj prici. nase drustvo je jedan obicni krezubi mozak mahalaski.

a kad zene maltretiraju to ništa jelde, one su ipak zene, jake samostalne jedinke drustva, pih ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Xavier1

#1491 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

Ti mora da si zensko. Samo vi mozete ovoliko gluposti nelogicnih i nerazumljivih napisati.
detroit-mercy

#1492 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Xavier1 wrote:
detroit-mercy wrote:
Kod nas je situacija trenutno bolja nego kod tebe u Americi jer se ovdje porodica jos uvijek postuje. A porodica je stub svakog drustva.
Ti smatras da je pozitivno sto cure sa 18 godina dobijaju djecu sa totalnim debilima? Pa onda zive kao single moms jer ti koji su im napravili djecu naravno nemaju ni volje ni sredstava da o istim brinu.
Nista od toga sto ti pricas da ja smatram, ja ne smatam, ne znam odakle si izveo taj zakljucak. Samo sa se osvrnuo na tvoju progresivno vidjenje svijeta/porodice koje kaze 'ta ce Dzeko, zeni Amru (jebote ispadoh Amrin advokat :mrgreen:), jebavala se, jos ima i dijete, mogo je ljepsu bez djeteta naci :mrgreen:. Trebo si dodat i nevinu uz to :mrgreen:.
I onda sve zacini sa porodicom kao stubom drustva :mrgreen: .
detroit-mercy

#1493 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

Point. wrote:
detroit-mercy wrote:
Point. wrote:A koji qurac se i žene ovi ako se ne mogu držati jedne žene i ako misle šarati okolo? Bezveze sebi dramu prave.
Saro bi i ti da mozes, nego tvoje su mogucnosti puno manje od jednog fudbalera, muzicara, glumca ili parajlije :mrgreen:. A i zene sa kojima se sara nece svaku ojebinu nego nekog ko je uspjesniji.
Eto ona ce ic sa nekim Hazimom sto cio dan prestoji na skeli :mrgreen: .
Jarane, da sam fudbalska neka zvijezda iskaro bi se missica, pjevaljki sumnjiva morala i glumica pa se onda smirio, oženio. Ne bih se ženio i djecu pravio u 20-oj godini ko ovi tokmaci, pa u tridedestim polude, neiživljeni pa onda šaraju ta trane i sramote i sebe i familiju.
Vecina sportasa se smiruje jako rano, hocu reci da bi mogao da igras na vrhunskom nivou treba ti uredan zivot :mrgreen:.
Nije to kao sto ti zamisljas, poslije posla fudbalski termin, bacimo na male pa poslije toga se olesimo ko krave od pica, kurvi i koke pa oda cio vikend mahmuramo :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1494 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote: Jarane, da sam fudbalska neka zvijezda iskaro bi se missica, pjevaljki sumnjiva morala i glumica pa se onda smirio, oženio. Ne bih se ženio i djecu pravio u 20-oj godini ko ovi tokmaci, pa u tridedestim polude, neiživljeni pa onda šaraju ta trane i sramote i sebe i familiju.
I zavrsio kao Mutu, Quaresma, Adriano, Đani :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1495 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Velkoski »

Mutu brat najveći
detroit-mercy

#1496 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:
Point. wrote: Jarane, da sam fudbalska neka zvijezda iskaro bi se missica, pjevaljki sumnjiva morala i glumica pa se onda smirio, oženio. Ne bih se ženio i djecu pravio u 20-oj godini ko ovi tokmaci, pa u tridedestim polude, neiživljeni pa onda šaraju ta trane i sramote i sebe i familiju.
I zavrsio kao Mutu, Quaresma, Adriano, Đani :D
Vranjes :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1497 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Velkoski »

I HALO BA; POSLJEDNJE UPOZORENJE PRED GAŠENJE TEME. NIJE VAM OVO NI FILOZOFIJA NI POLITIKA NI LJUBAV I SEX, SAMO ŠEGA, ŠAGA I POŠALICA :!: :!: :!:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1498 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by _BataZiv_0809 »

De vi nama sa visine objasnite da smo na nivou plemenskih ljudi :-)
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#1499 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by lmo »

Velkoski wrote:I HALO BA; POSLJEDNJE UPOZORENJE PRED GAŠENJE TEME. NIJE VAM OVO NI FILOZOFIJA NI POLITIKA NI LJUBAV I SEX, SAMO ŠEGA, ŠAGA I POŠALICA :!: :!: :!:
šala ba :lol:
Xavier1

#1500 Re: OGNJEN VRANJEŠ vs GOSPODIN I GOSPOĐA KARLEUŠA

Post by Xavier1 »

detroit-mercy wrote: Nista od toga sto ti pricas da ja smatram, ja ne smatam, ne znam odakle si izveo taj zakljucak. Samo sa se osvrnuo na tvoju progresivno vidjenje svijeta/porodice koje kaze 'ta ce Dzeko, zeni Amru (jebote ispadoh Amrin advokat :mrgreen:), jebavala se, jos ima i dijete, mogo je ljepsu bez djeteta naci :mrgreen:. Trebo si dodat i nevinu uz to :mrgreen:.
I onda sve zacini sa porodicom kao stubom drustva :mrgreen: .
Pogresno vidjenje je sta? Kazem da mi je cudan njegov izbor. Ljudi obicno izaberu najbolje moguce za sebe jer se vode interesom. Ako njemu ona odgovara i ako je sretan odlicno.
Normalno da je porodica stub drustva.
Post Reply