legalize
nisam upratio da se ijedna stranka otvoreno zalagala za legalizaciju. šteta
legalize
Nije u krivu. Mislim ne gledaj to kod nas ovdje. Narod je stoka kojeg treba jebat dok ne crkne od gladi.baxus wrote:Jest, desnica dere zbog retorike ljeviceVelkoski wrote:Problem ovih ultraljevičara i jeste ova retorika, zbog toga desnica dere širom planete. Sva ova priča djeluje samo motivirajuće za desno orijentisane.
Mada je kod nas sve za pare ionako, nema puno veze s desnim i lijevim
Ne provaljuj se živ bio.
precizno receno, nema se sta dodati.palermo wrote:Mnogo bespotrebne kuknjave na forumu. Valjda nakon što se malo smire glave i navijačke straste počnu i malo ozbiljnije analize.
Što se mene tiče, par zabilješki. Kao prvo izrazito sam sretan što je Fahrin SBB prnuo u šišu, posebno mi je drago što su zajedno sa njim u istu šišu prnuli i naša korumpirana kvaziinteligencija (aka Arapovići, Prašovićka i slični). Ja sam i inače već duže vremena uvjeren da krivicu za naše stanje se u dobroj mejri može adresirati i toj našoj kobajagi intelktualnoj eliti. Gledao sam sinoć N1 i ona tri gosta (tj. dvije gošće i jednog gosta) brat bratu, nekad se smislenije diskusije vode na ovom forumu.
Drugo, pokazalo se da izbore nose ljudi a ne programi. Mislim, nisam ja ovim otkrio ameriku, to piše i u knjigama, a i ko prati makar površno ove svetske poltičke trendove je mogao znati za to. Ja bih rekao da su upravo Željko Komšić i Bakir Izetbegović potvdrda toga. Jer oni su pravi pobjednici izbora. Što se tiće našeg Željka (za kojeg ja nikad dosad nisam glasao) moram reći da je istinsk šteta što one nema kapacitet (pod ovim podrazumjevam, inteligenciju , viziju i slično) da napravi promjenu jer on jednostavno zna korespondirati sa biračkim tijelom, ima urođeni dar da može oko sebe okupljati ljude (nažalost, zbog gore pomenutih razloga ne može ih održati skupa). Zato moj savjet SDP-u i ostalim opozcijskim strankama, ako hoćete vlast, nađite novog Željka Komšića (al po mogućnosti da bude pametniji). Ne može se na vlaszt sa činovnicima tipa Nermina Nikšića i te bulumente okupljene oko njega.Zapravo, imajući u vidu ko ih je vodio, mislim da je SDP ostavrio impresivan rezultat i pokazao da ima iza sebe jednu prilično stabilnu glasačku masu. Za nešto više, treba im lider.
Pobjeda SDA je prevashodno pobjeda Bakira Izetbegovića. Mislim, nije neka mudrost rećio i da je Šefkiji pobjedu dopnio opet Bakir. Meni ovo nije iznenađenje jer iako će me većina fforumskkog puka razapeti, mislim da je on najizrasliji bošnjački političar, zapravo nekda mi se čini da jedini shvata kako politika funkcionira. Mene su više iznenađivale prognoze tipa Zvizdić ubija Bakira, mislim odakle ideja da stranački apartčici tipa Zvizdić ili Šepić imaju šanse protiv Bakira.
A da ljudi ne programi pbjeđuju pokazuje i primjer KOnakovića koji( doduše na lokalnom niovu) pokazuje da zna kako se vodi poltika
Uglavnom, da ne trunim dalje, kanite se programa i planova, umjesto toga tražite ljude kojima drugim mogu vjerovati, oni donose pobjedu
video wrote:trebalo bi u 2
valjda
vidi se da si dobar čoek, čim si tako naivan...bhnapoleon1 wrote:želim nam sve najgorem i što vecu blokadu pa ni penzije da se ne mogu podijelit
dže nisam navijma za Kimijaradostan dan wrote:vidi se da si dobar čoek, čim si tako naivan...bhnapoleon1 wrote:želim nam sve najgorem i što vecu blokadu pa ni penzije da se ne mogu podijelit![]()
nema blokade...ako je išta upitno, to sigurno nije.
ARMIJA SE NE OSTAVLJA GLADNA!!!
neće to ići nikako, biće puno blokada i opstrukcija..posebno će federacija imati udare, zbog čovića (ne zbog njega lično, već...znaš šta hoću da kažem, al glupo mi da pišem. i to je banksy fino najavila).bhnapoleon1 wrote:dže nisam navijma za Kimijaradostan dan wrote:vidi se da si dobar čoek, čim si tako naivan...bhnapoleon1 wrote:želim nam sve najgorem i što vecu blokadu pa ni penzije da se ne mogu podijelit![]()
nema blokade...ako je išta upitno, to sigurno nije.
ARMIJA SE NE OSTAVLJA GLADNA!!!
Al ide to lahko stara ekipa SDA HDZ SNSD ako zafali SBB i 4. godine napretka
i to sa što više patnjeAmiĐa_Idriz wrote:Neka će.
Da Bog da nam kraj došao.
hAZNADAR wrote:Dakle jedan bosnjacki zet, jedan krezo i jedno krme u Teheranu(sudeci po onome sta sam izjavljuje kako se tu osjeca).
Jos cemo i pozaliti za ridjobradim. Barem je na solidnom engleskom mogao nastupiti u svijetu i odrzati fin govor. Ovog krezu od sramote ne smijes ni u novine a krme u Teheranu na drugi nacin ne smijes pustiti da igdje u nase ime zastupa drzavu. Ostaje samo dakle zet.
Strani mediji interesantno opisuju trojac.
Kazu proruski nacionalista, socijaldemokrata i musliman. Ispade ovo zadnje i zanimanje i titula i struka.
Ovo je o tome kako se krade na opcinskimsumirprimus wrote:ok zajebaju se ljudi. ok ne znaju popunit.al fakaf kako na izbornom mjestu da ukradu?kako tacno.sta urade
Meni ovi rezultati i dalje ne idu u glavu.KatarinaKosaca wrote:Mislim da su ovi izbori pokradeni. Drugog objasnjenja nemam.
Znaci odnos je cca pola pola za drzavu i protiv nje.Krokodajl wrote:PSBiH, odnosno kako bi to trebalo izgledati prema ovome što sad imamo:
SDA - 9
SNSD - 7
HDZ - 6
DF-GS - 5 (-1)
SDP - 4 (+1)
SDS - 4
PDP - 2
ASDA - 1
NS - 1
PDA - 1
SBB - 1
DNS -1
SDP će vjerovatno osvojiti mandat u Krajini što će rezultirati promjenom da će SDP imati 5 na kraju a DF-GS 4.
Mogu se glasovi krasti, može se i puno krasti, ali ne možeš sve glasove pokrasti.KatarinaKosaca wrote:Mislim da su ovi izbori pokradeni. Drugog objasnjenja nemam.