Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo jos 2 miliona u najavi u rupu bez dna koja nikad nece biti fudbalski stadion.
Sutra pocinje montiranje novog semafora, onda loze, farbanje vanjske fasade, znaci svega sem najvaznijeg a to je teren.
Uz to slag na tortu, kic sa Grbavice u vidu plave trave zaborava nece ostati usamljen. Sad su se zemljaci iz opstine dosjetili da slicnu lakrdiju prave i na Kosevu. Uklanja se tartan staza a ide bordo okvir oko terena. Tako je kad primitivci bez ukusa ubijede sebe da znaju sta treba i kako treba.
Grean wrote:Uz to slag na tortu, kic sa Grbavice u vidu plave trave zaborava nece ostati usamljen. Sad su se zemljaci iz opstine dosjetili da slicnu lakrdiju prave i na Kosevu. Uklanja se tartan staza a ide bordo okvir oko terena. Tako je kad primitivci bez ukusa ubijede sebe da znaju sta treba i kako treba.
Grean wrote:Uz to slag na tortu, kic sa Grbavice u vidu plave trave zaborava nece ostati usamljen. Sad su se zemljaci iz opstine dosjetili da slicnu lakrdiju prave i na Kosevu. Uklanja se tartan staza a ide bordo okvir oko terena. Tako je kad primitivci bez ukusa ubijede sebe da znaju sta treba i kako treba.
Po čemu je plava podloga kič?
Sličnu podlogu ima Dinamo Zagreb.
Pa govorio vam je već oko toga. Nebitno ko je ima, njemu je kič, ne sviđa se čovjeku.
Nejse, opet ce reci da su nas pogurali a rade se stvari koje su nama trenutno od minornog znacaja ili i od nikakvog znacaja.
Edit: Sto se plave podloge tice tad su govorili da sam ljubomoran, stvarno mislili da je problem sto se radi o Grbavici. Doduse bila je jedna gospodja na njihovoj temi koja je dijelila moju zabrinutost i imala iste komentare neovisno o mojim na neutralnim temama Jedan glas razuma jer njeni strahovi su se obistinili. Stvarno je ispalo zemljacki koliko god je sve drugo sto su napravili dobro.
Papci bez ukusa su zavladali svuda, zeleni trotoari, plava trava i bordo beton. Ali pitanje je i sta ocekivati kad im vidis outfit istih onih koji o takvim projektima odlucuju.
Sto se tice ljubomore stvarno ne znam kako da vas ubijedim da vam stvarno zavidim na stadionu i to sam vise puta rekao, na svemu izuzev te plave trave koja je stvarno kic bez obzira sto je ima Dinamo (Maksimir nije mjera za bilo sta povezano sa ljepotom, jedan od najruznijih u Evropi), Leicester ili kako se vec zovu ili Madrid (ovi zadnji puno umjerenije, neki uski pojas, sa najvise ukusa ali i dalje bezveze).
Najbolje je napraviti što više dobrih stadiona u BiH , valjda bi se ljepše i bolje igrao fudbal.
Ja bih džaba hamalio na Koševu , samo da se nešto više i bolje napravi .
Ovu zavišću izazvanu doskočicu podstanarsku , preskočiću , kao da je nisam vidio .
Charuga wrote:Malo po malo, i izađe ljepši stadion nego što onaj pod BB ...
I to mnogo ljepši. Inače nisam nikad kontao stadion pod Bijelim Brijegom, jedna ogromna tribina a ostale tri strane haman prazne. Tako isto Tušanj. Ružnije izgleda od Maksimira.
ma bb nidje veze pogotovo iz ugla gostujuceg navijaca mozda i najgori stadion kad te strpaju gore u cosak na vrh tribine ko da sa planine neke gledas jedva igrace vidis a ne loptu