Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post Reply
hizo ramidovic

#1476 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by hizo ramidovic »

kakvo smece od clanka i govno od novinara: jedan izvjestaj, neke agencije, nas (neimenovani) sugovornik...sve pouzdani i relevantni izvori...
rukopis nine raspudica zvanog supak, ili nekog iz njegove pasmine
Last edited by hizo ramidovic on 14/12/2016 13:13, edited 1 time in total.
GeeTnT

#1477 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by GeeTnT »

Mislim da je Kolinda uspjela, i Vucic ce na kraju balade ovako sretan, javno vrtiti video o "100 muslimana za jednog Srbina".... i novinari su uspjeli i svi oni koji su htjeli da ovde ima radikalnih islamista, jer oni svojim LAZIMA mobilisu i one koji nikad tako nesto nebi bili.....

.... uspjeli su i nadam se da ce ostatak svog zivota zivjeti u strahu....
Alfons Kauders

#1478 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Alfons Kauders »

GeeTnT wrote:Mislim da je Kolinda uspjela, i Vucic ce na kraju balade ovako sretan, javno vrtiti video o "100 muslimana za jednog Srbina".... i novinari su uspjeli i svi oni koji su htjeli da ovde ima radikalnih islamista, jer oni svojim LAZIMA mobilisu i one koji nikad tako nesto nebi bili.....

Slatkom strahu kojim cemo ih mlatiti po glavi kad god nam to bude u interesu. :)
spreca

#1479 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
Koja hrpa gluposti majko mila. Hrvati kao da su poceli zaposljavati novinare u Beogradu... I to 1991. :-)
dok ovo citam imam utisak da slusam galijasevica na onoj Tv u genocidnoj............ovaj clanak je napisan koristeci razne gluposti koje je izrekao espert galijasevic :mrgreen:
GeeTnT

#1480 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:
GeeTnT wrote:Mislim da je Kolinda uspjela, i Vucic ce na kraju balade ovako sretan, javno vrtiti video o "100 muslimana za jednog Srbina".... i novinari su uspjeli i svi oni koji su htjeli da ovde ima radikalnih islamista, jer oni svojim LAZIMA mobilisu i one koji nikad tako nesto nebi bili.....

Slatkom strahu kojim cemo ih mlatiti po glavi kad god nam to bude u interesu. :)
Uopste me nece iznenadit neki moguci incident...Mostar mi je najjosjetljiviji, a onda Sarajevo..... Smrdi na sve strane.
ze kalanga

#1481 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by ze kalanga »

I za Nerdina se pričalo da nije terorist, pa lola zapuca na policijsku stanicu, ubi jednog i rani dva policajca...
Alfons Kauders

#1482 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Koja hrpa gluposti majko mila. Hrvati kao da su poceli zaposljavati novinare u Beogradu... I to 1991. :-)
dok ovo citam imam utisak da slusam galijasevica na onoj Tv u genocidnoj............ovaj clanak je napisan koristeci razne gluposti koje je izrekao espert galijasevic :mrgreen:
Najjace je kada se pozivaju na "izvore" u zapadnim obavjestajnim strukturama :D I kad pisu kako ce izvjestaj biti dostavljen Trumpu. :D Bas simpaticno stivo za predskolsku djecu. :D
Alfons Kauders

#1483 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Alfons Kauders »

ze kalanga wrote:I za Nerdina se pričalo da nije terorist, pa lola zapuca na policijsku stanicu, ubi jednog i rani dva policajca...
Kada terorista ubija teroriste, ja se nemam naviku mijesati.

To je vas problem. :)
ze kalanga

#1484 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by ze kalanga »

Ne, ti imaš problem. Braniš teroristu i terorizam.
Hamolj

#1485 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Hamolj »

Evo ja sam terorista, praktikujem vjeru, često sam u džamiji, ne pijem, ne drogiram se, ali volim đahkad opsovati. Čekam da me pozovu Kolindini novinari pa da im neslužbeno ispričam gdje se mi teroristi okupljamo. :D

I da, nema nas par hiljada nego miliona. Većina ovih terorista su pećinari, tj. kriju se po pećinama i vrletima, a na popisu nisu učestvovali.
dale cooper

#1486 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by dale cooper »

Najsmješniji je onaj dio kako će izvještaj uskoro biti na stolu Donalda Trumpa. Frajer po sopstvenom
priznanju ne prisistvuje ni brifinzima svojih obavještajnih službi a da čita naklapanja Hrvatskih. :mrgreen:
Koje dupeuvlakačko dodvoravanje Hrvatskih vlasti.
tandmand

#1487 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by tandmand »

Ja bih volio da neko politički značajan javno upita čelnike HDZa (iz obe države) i Kolindu, koje rješenje predlažu za problem islamskog radikalizma u BiH, kojeg iz dana u dana prezentiraju u jednoj kampanji koja i ne barata baš pouzdanim podacima. Ali možemo pitati i telale na forumu, jer su vjerovatno čuli neke priče po hodnicima, kavanama i sl.

Dakle, šta nam kaže HDZ, koje je rješenje za islamski radikalizam u BiH?
spreca

#1488 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:
Alfons Kauders wrote:
Najjace je kada se pozivaju na "izvore" u zapadnim obavjestajnim strukturama :D I kad pisu kako ce izvjestaj biti dostavljen Trumpu. :D Bas simpaticno stivo za predskolsku djecu. :D
Rekoh ja da je ovo izvjestaj Dzevdo&Co :mrgreen: ......Dzevdo ce od Trumpa dobiti orden za borbu protiv Radikalizacije islama :lol: :lol: .....jesu purgerchad nisko pala...ono kao djeca......kazat cemo vas babi Trumpu :lol: :lol: :lol:......smjesno ovo Na zapadne izvore.....zapad bolje zna sta im se u komsiluku radi nego oni.....sramota , trebaju raspustiti sve svoje spijune iz sirokog i gruda :lol:
spreca

#1489 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by spreca »

ze kalanga wrote:I za Nerdina se pričalo da nije terorist, pa lola zapuca na policijsku stanicu, ubi jednog i rani dva policajca...

za titulu terotiste mogo je drugi rezultat biti......a on je samo ubio ubicu svoga oca i zasluzuje postovanje
ze kalanga

#1490 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by ze kalanga »

spreca, po tom principu svaki terorist ubija potencijalnog ubicu svog oca... dajte... odvadite...
Teroriste treba zvati pravim imenom, terorizam je nažalost prisutan u BiH i opravdavanje istog je isključivo bježanje od problema.
spreca

#1491 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by spreca »

ze kalanga wrote:spreca, po tom principu svaki terorist ubija potencijalnog ubicu svog oca... dajte... odvadite...
Teroriste treba zvati pravim imenom, terorizam je nažalost prisutan u BiH i opravdavanje istog je isključivo bježanje od problema.
Kad bosnjak ubije cetnika onda je terorista.....a kad cetnik ubije bosnjaka onda je to narodni heroj i zastitnik Ochestva i nacertanija......on je ubio cetnika u u uniformi policajca , to je cak jasno i tebi takvom zadojenom velikosrbinu
Alfons Kauders

#1492 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Alfons Kauders »

ze kalanga wrote:Ne, ti imaš problem. Braniš teroristu i terorizam.
Imas i ti problem, jer ne mozes sastaviti dvije recenice bez lazi.

Ne vidim gdje sam ga branio.

Rekao sam da je to vas problem. Kada se mladi terorista sveti starim teroristima koji su mu ubili oca, to je vas problem.

Dolazili bi tako i iz Zvornika u Tuzlu da se svete, ali nemaju za sta. Kod vas imaju za svasta.
ze kalanga

#1493 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by ze kalanga »

Promašio si fudbal. Žargonski.

Razmisli...

Pa još jednom...
Alfons Kauders

#1494 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Alfons Kauders »

ze kalanga wrote:Promašio si fudbal. Žargonski.

Razmisli...

Pa još jednom...
Ja sam svoje rekao. Dvaput. :)

Treci put - to je vas problem.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1495 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by pici »

mislim da je to s ubijanjem genetičke prirode :bih:
arzuhal

#1496 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by arzuhal »

Veliš, jes' ih briga za razlog...Naći će se, ako treba...
tlr

#1497 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by tlr »

Dobio sam neki reklamni letak NVZ-a, pa rekoh da podijelim.

Dnevni meni
Dnevni meni q-graha za sve one koji ne mogu spavati od straha zbog nestabilnosti koju im proizvode Bosanci, za one koji su se '90-tih razočarali u zajednički život, pa su jednostavno morali pobiti komšije i po tri puta ih iskopavali, pa opet zakopavali - samo da se uvjere da su im dragi susjedi našli svoj smiraj i da su zaista mrtvi.

Ponuda je otvorena i za new-age islamske krstaše(križare) i inkvizitore, katoličke i pravoslavne talibane, anti-totalitarističke ZDS-ovce i "spremte se spremte" rehabilitovane antifašiste i ... sve one koji se slično osjećaju.

Image
+
Image

Vaš materijal, a ruke su džaba.

Neka vaš svaki obrok počne sa porcijom q-graha.

NVZ
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1498 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by emillio estevez »

Sto ovo bi ,,,?

kraljica i ini Rvati da 2x lazu o islamistima u Bih-a, nema sanse.
hamos

#1499 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by hamos »

po mom misljenju nismo prijatelji ali bas nikako,po mentalitetu su srbi i bosnjaci blizi
bjelave

#1500 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by bjelave »

http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-po ... a/5388935/

Jos jedan smrdlji tekst baziran na lazi, spekulacijama koji odise ksenofobijom i rasizmom prema bh muslimanima.

Ovakvi ispadi su na tragu najcrnjih rasistickih eseja koja je publikovala srpska Duga tamo pred rat.

I cilj je opet isti sto se uostalom neuvijeno kaze na kraju teksta. Dogovor Beograda i Zagreba o Bosni zasta se trazi EU sponzorstvo. Naravno, bez Bosnjaka koji su uljezi i rade o glavi postojecoj europskoj civilizaciji o cemu ostatak rasistickog pamfleta.

Samo naprijed dragi susjedi. Odavdje necete pomjeriti 2 miliona Bosnjaka ali ste ne najboljem putu da ih ucinite svojim dusmanima.
Post Reply