Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DonieBrasco
#1476 Re: Grčka - BiH
Nama pola tima nece igrati zavrsnicu radi kartona, a treba da pobjedimo Belgiju i Grcku kuci, jako zayebani Kipar u gostima, pa i ovu buraniju ...
- denimb
#1477 Re: Grčka - BiH
Place mi se koliko mi je krivo, izlazimo 3 puta u kontru ljudi nas gledaju predali se a mi vrijeme cuvamo...
- Better Man
#1478 Re: Grčka - BiH
Rekoh da Edin nije reagovao ne bi došlo do dužeg prekida, a samim tim sudija ne bi produžio takmicu 5 minuta i mi ne bi primili gol u zadnjim sekundama, jer bi kraj davno bio sviran.Dr Baltazar wrote:
Veze nigdje iskreno. Edin ne bi dobio karton da Grk nije imao jedan. Ovako peder sudija dao obojici crveni i kao nikom nije štetu napravio.
Last edited by Better Man on 13/11/2016 23:03, edited 1 time in total.
-
north
#1479 Re: Grčka - BiH
Da smo ih uzeli, nama bi vjerovatno i bod igrao u Zenici, uz pretpostavku da ćemo uzeti Estoniju i Kipar tamo...bogami sve su prilike da će ova dva boda na kraju biti presudna...ja još sebi ne mogu da dođem da si mogao na dva načina uzeto, da im zabiješ drugi a toliko nekih kontranapada koja su traljavo završavala ili da kad imaš jebenih deset sekundi gdje je prekid da trebaš samo svakog njihovog igrača markirati da ne mogu da dišu a frajer sa šesnest fata volej gdje nikoga oko njega nema na tri metra od njega
...Pa jao, da se raniš u oba koljena
Meša definitivno pokazuje da nema rukopis velikog trenera, je li on uopšte iskoristio treću izmjenu, Šunjić, Bičakčić i ????' Ne mogu da se sjetim, ali ako nije i trećeg izmijenio na još minut prije kraja i ukrao još pola minute što je moglo biti presudno, onda nemamo šta pričati...
Ma horror kako ovo utiče na psihu, i kako boli
Meša definitivno pokazuje da nema rukopis velikog trenera, je li on uopšte iskoristio treću izmjenu, Šunjić, Bičakčić i ????' Ne mogu da se sjetim, ali ako nije i trećeg izmijenio na još minut prije kraja i ukrao još pola minute što je moglo biti presudno, onda nemamo šta pričati...
Ma horror kako ovo utiče na psihu, i kako boli
-
NoWayOut
#1480 Re: Grčka - BiH
Jebo Safeta i sta je bilo kako je bilo, bitno je da je Mesa jedan amater sto dokazuje vec par puta, branis 1:0 protiv Grka koji su nikad losiji oni igraca nemaju da zna lopte, spusti loptu na zemlju ubij ih kombinatorikom, Vedo mu veceras totalno beskoristan, pojacaj sredinu ubaci igraca, napravi visak na sredini, daj prostora malo Pjanicu da dadne taj zadnji pas Dzeki, al jok idiot zna sam izbij Spaha Dzeki on je primi spusti dadne na krilo ili Pjanicu a ko ce dati gol e o tome nije mislio, ma tele pravo.hrasno38 wrote:Koji je to rezultat i kakvu igru imao Safet protiv Grce u Grckoj i to jos uz dobro sudjenje???NoWayOut wrote:Safetu su se rugali sa teleca glava, a ovaj Meša je kompletno tele. Kakav amaterizam.
- denimb
#1481 Re: Grčka - BiH
Nije suspenzija do kraja kvalifikacijaDonieBrasco wrote:Nama pola tima nece igrati zavrsnicu radi kartona, a treba da pobjedimo Belgiju i Grcku kuci, jako zayebani Kipar u gostima, pa i ovu buraniju ...
-
emmir1
#1482 Re: Grčka - BiH
Nema se šta žalit, valjda će se ova stalna nesreća u našim utakmicama nekada krenuti da vraća
Grci nisu zaslužili bod nikad ali to je nogomet.
Bilo je prilika da ih se napuni sa par komada i kazna je došla.
Iskustvo još jedno
Grci nisu zaslužili bod nikad ali to je nogomet.
Bilo je prilika da ih se napuni sa par komada i kazna je došla.
Iskustvo još jedno
- animals
#1483 Re: Grčka - BiH
Pokazalo se vec ko zna koji put..
ako ne zabijes iz toliko sansi, primices ga..
nema to veze sa srecom..
bolji si vecinu utakmice, i umjesto da zabijes drugi, na kraju sve useres..
fali to nesto, da bi bio pobjednik..
ako ne zabijes iz toliko sansi, primices ga..
nema to veze sa srecom..
bolji si vecinu utakmice, i umjesto da zabijes drugi, na kraju sve useres..
fali to nesto, da bi bio pobjednik..
-
palermo
#1484 Re: Grčka - BiH
hu......je li Džeko dobio drugi žuti ili direkt crveni.....meni se čini drugi žuti što bi trebalo značiti da može igrati protiv Grka.......
A utakmica, jebat ga, moraš imati malo sreće da bi uspio.....valjda nam se vrati ovo od večeras.....
Meša dpobro postavio, ali su mu izmjene bile katastrofalne......koji je smisao bio uvođenja Đurića...
A utakmica, jebat ga, moraš imati malo sreće da bi uspio.....valjda nam se vrati ovo od večeras.....
Meša dpobro postavio, ali su mu izmjene bile katastrofalne......koji je smisao bio uvođenja Đurića...
- Romanista 101%
#1485 Re: Grčka - BiH
e sto nece ovi njihovi ciganski navijaci negdje na lude Poljake naletjeti da im jebu mamu maminu ali cigan moze samo 10 na 1 picke ostaju picke smrdljive!!
-
1946--1987
#1486 Re: Grčka - BiH
koja logikaBetter Man wrote:Rekoh da Edin nije reagovao ne bi došlo do dužeg prekida, a samim tim sudija ne bi produžio takmicu 5 minuta i mi ne bi primili gol u zadnjim sekundama, jer bi kraj davno bio sviran.Dr Baltazar wrote:
Veze nigdje iskreno. Edin ne bi dobio karton da Grk nije imao jedan. Ovako peder sudija dao obojici crveni i kao nikom nije štetu napravio.
cestitam
Last edited by 1946--1987 on 13/11/2016 23:05, edited 1 time in total.
- luckylaka
#1487 Re: Grčka - BiH
Uzas,katastrofa...jos uvijek buljim u prazan ekran ne mogu vjerovati.Ko je kriv.SVI ood reda a do 95 svi dobri.
-
nema me tamo
#1488 Re: Grčka - BiH
UŽIVAJTE U ŽIVOTU KAKAV CRNI FUDBAL ŠTA VAM JE. 
- cyprus
#1489 Re: Grčka - BiH
Ma prvo poluvrijeme je bilo odlično... U drugom se nije znalo ko je gori... Obila nam se o glavu ona nonšalantnost u onih 6-7 kontranapada koji su se mogli mnogo bolje izvest...dezurni_ucenik wrote:cyprus wrote:Jes me krenulo u zadnje vrijemecyprus wrote:Prognoza 1:1
Formacija i sastavAl hajd, malo je bolje nego protiv Belgije...
![]()
![]()
Generalno dobar rezultat, ali teško je bit zadovoljan kad ga primiš u 95-oj...
Eh pogodio sam i ja
dezurni_ucenik wrote:1:1
NAkon 20. minuta se vidjelo da mozemo pobjediti. Ali eto zajebasmo sami sebe.
PS Čemu ovoliko hejtanje Grka i sudija... Ne kontam
Last edited by cyprus on 13/11/2016 23:08, edited 1 time in total.
-
Fauja Singh
#1490 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Tebe kad citam na ovoj temi isto kao da slusam jednog prijatelja koji je do skora bio totalno operisan od fudbala i inace sporta, nije potrcao u zivotu osim kad je morao na fizickom...ali eto sad s vremena na vrijeme pogleda utakmicu reprezentacije jer je IN i komentari su mu otprilike u tvom stilu, pogotovo si me podsjetio na njega kad si pljuvao po Dzeki jer je kao ispao primitivac sto je i on ljudsko bice koje nije moglo a da ne reaguje dok ga se gazi.Better Man wrote:Ovaj rezultat protiv ovako loše Grčke može kao što već napisah biti dobar samo vječitim luzerima, a nikako onima željnim pobjede. I da možemo i to s pravom da optužimo Džeku, jer da nije napravio sranje, ne bi dobio drugi žuti i prekid ne bi trajao dugo i sudija ne bi produžio utakmicu 5 minuta i pobjedili bi. Sudija je bio vrlo dobar i nemam mu šta zamjeriti.hrasno38 wrote:Samo zlonamjerni ljudi i posljednje fukare mogu optuziti ikoga iz nase reprezentacije za ovaj rezultat koji uzgred receno uopste nije los. Niko nije napisao sto nam sudija nije svirao cist penal nad Edinom jer ste se utrkivali ko ce prije Edinu jebati majku, zenu jer boze moj desilo se da nije dao gol u ovoj utakmici. Gadi mi se sa kavim ljudima zivim...FUJ!!!!!!!!!!!!1
Ne znam te, ali garantujem da ni na skolskom nisi sutnuo loptu a kamo li sta vise.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Last edited by Fauja Singh on 13/11/2016 23:10, edited 1 time in total.
- weedonjaaa
#1491 Re: Grčka - BiH
Ma ja ba jebo repku
- Bronco_Billy
#1492 Re: Grčka - BiH
Momci su ostavili srce na terenu.
Imali smo sanse, nismo ih iskoristili i sta sad. Mogao je isto tako Pjanic zabiti onaj zicer i utakmicu bi rijesio. Nije nas pratila sportska sreca, primili gol na kraju pa sta.
Fakat ne kontam razmisljanja ljudi i ovoliko negativnih komentara.
Imali smo sanse, nismo ih iskoristili i sta sad. Mogao je isto tako Pjanic zabiti onaj zicer i utakmicu bi rijesio. Nije nas pratila sportska sreca, primili gol na kraju pa sta.
Fakat ne kontam razmisljanja ljudi i ovoliko negativnih komentara.
- It_is_a_Leclerc
#1493 Re: Grčka - BiH
I ovo bih rekao isto...
Mislim da smo izgledali dosta dobro veći dio utakmice. Imali smo 1001 priliku za uzeti ovo, ali Bože moj. Izgubili na mostu, vratit će se na ćupriji.
Mi smo njima uzeli bod, i sad oni moraju dobiti nas u Zenici da vide baraž.
Činjenica da gamad slavi kao da su prvaci Evrope dovoljno govori.
Bože zdravlja, u junu idem u Zenicu i nosim zastavu BiH, Makedonije, Sjevernog Kipra i Turske.
Majke im ga antičke nabijem.
Mislim da smo izgledali dosta dobro veći dio utakmice. Imali smo 1001 priliku za uzeti ovo, ali Bože moj. Izgubili na mostu, vratit će se na ćupriji.
Bože zdravlja, u junu idem u Zenicu i nosim zastavu BiH, Makedonije, Sjevernog Kipra i Turske.
- mO k3
#1494 Re: Grčka - BiH
U pravu je beter MAN ....1946--1987 wrote:koja logikaBetter Man wrote:Rekoh da Edin nije reagovao ne bi došlo do dužeg prekida, a samim tim sudija ne bi produžio takmicu 5 minuta i mi ne bi primili gol u zadnjim sekundama, jer bi kraj davno bio sviran.Dr Baltazar wrote:
Veze nigdje iskreno. Edin ne bi dobio karton da Grk nije imao jedan. Ovako peder sudija dao obojici crveni i kao nikom nije štetu napravio.![]()
![]()
![]()
![]()
cestitam
-
peepeep
#1495 Re: Grčka - BiH
Drugi žuti je dobio. Nadam se da će se opametiti i dobro im je..ti mater u uzvratnoj. U poznatom zeničkom khm khm grotlu.palermo wrote:hu......je li Džeko dobio drugi žuti ili direkt crveni.....meni se čini drugi žuti što bi trebalo značiti da može igrati protiv Grka.......
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1496 Re: Grčka - BiH
It_is_a_Leclerc wrote:I ovo bih rekao isto...
-
nema me tamo
#1497 Re: Grčka - BiH
nema me tamo wrote:UŽIVAJTE U ŽIVOTU KAKAV CRNI FUDBAL ŠTA VAM JE.
-
Dr Baltazar
#1498 Re: Grčka - BiH
AferimIt_is_a_Leclerc wrote:
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1499 Re: Grčka - BiH
Pušim godinama ali večeras sam prvi put u kući zapalio cigaru od sve muke.
-
DonieBrasco
#1500 Re: Grčka - BiH
Znaci nasa karta za barz su dva proaza Grcke ?
Naravno uz nase pobjede ...
Naravno uz nase pobjede ...