Zahiragić opet jaše
- vješalica
#1476 Re: Zahiragić opet jaše
Brat Adi mu je ascare poludio za kratko vrijeme....nije bio takav...uobicajan lik sa mladenackim fazonima itd....sad tek vidim u odnosu na ono sto znam da ukratko nije normalan
-
aratet
#1477 Re: Zahiragić opet jaše
Jel ko od vas uspio primijetiti onaj post od Velica kad je pisao o tome kako je prevodio razgovor s Arapima na benzinskoj?
Ne mogu da nadjem.
Ne mogu da nadjem.
-
aratet
#1478 Re: Zahiragić opet jaše
Brat mu je vehabija 1/1.vješalica wrote:Brat Adi mu je ascare poludio za kratko vrijeme....nije bio takav...uobicajan lik sa mladenackim fazonima itd....sad tek vidim u odnosu na ono sto znam da ukratko nije normalan
- insomnia78
#1479 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Ono kad su dosli da kupe alkohol?aratet wrote:Jel ko od vas uspio primijetiti onaj post od Velica kad je pisao o tome kako je prevodio razgovor s Arapima na benzinskoj? [emoji38]
Ne mogu da nadjem.
Velic je kralj. Meni je najjaci onaj sa malom jevrejkom
-
aratet
#1480 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Da, vristao sam od smijeha na post i na komentare, cak mi ih je bilo i malo zao ih koliko su se razocarali u Arape.insomnia78 wrote:Ono kad su dosli da kupe alkohol?aratet wrote:Jel ko od vas uspio primijetiti onaj post od Velica kad je pisao o tome kako je prevodio razgovor s Arapima na benzinskoj? [emoji38]
Ne mogu da nadjem.
Nisam to citao.
-
Bodkin
#1481 Re: Zahiragić opet jaše
I obavezno slusati "doktore" o vjecnoj nepravdi koji treba ispravitidječak sa šibicama wrote:Ja bolan, ko je vidio da muslimani slave i vesele se, najbolje biti isfrustrirani nedojebani malogradjanski maksum koji ujutro mrzi sam sebe popodne cijeli svijet.
- insomnia78
#1482 Re: RE: Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
aratet wrote:Da, vristao sam od smijeha na post i na komentare, cak mi ih je bilo i malo zao ih koliko su se razocarali u Arape.insomnia78 wrote:Ono kad su dosli da kupe alkohol?aratet wrote:Jel ko od vas uspio primijetiti onaj post od Velica kad je pisao o tome kako je prevodio razgovor s Arapima na benzinskoj? [emoji38]
Ne mogu da nadjem.
Nisam to citao.
Neki dan sam sipao gorivo na benzinskoj pumpi Braća Mujić na Stupu. Bio sam sām s radnikom koji me je opsluživao. Kada smo nasuli gorivo, ušao sam u radnju da platim. Dok sam stajao ispred pulta i kase, čekajući da radnik provuče karticu, odnekud se pojaviše dva arapska momčića, valjda su tu u hotelu, jedan je u ruci nosio limenku s nekim energetskim pićem, pitao je radnika nešto u vezi alkohola, pokazujući mu limenku. Radnik mu je počeo govoriti na engleskom, a on je vikao "no english", u smislu da ne zna engleski. Onda sam se ja uključio, rekao sam mu na arapskom da mi dadne limenku da pogledam sastav. Pročitao sam sastav, nije bilo alkohola u njemu, naravno, jer je riječ o energetskom piću. Gotovo s oduševljenjem sam mu rekao da je to piće u redu i da ga može sigurno piti, jer nema u njemu alkohola. A onda se dogodio kopernikanski obrat kazavši da on zapravo želi alkohol i traži nešto slično ovom piću ali s alkoholom. Tada sam mu dao odgovor koji je i zaslužio!
Udaljio se smrknut i zbunjen. Radnik je kazao da je ovo ništa šta traže i o čemu se interesiraju.
I ja sam otišao s gorčinom i s uvjerenjem da u svim tim pričama, koje kruže i koje se pričaju, ima dosta istine.
Allahselamet!
- ultima_palabra
#1483 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Pravi hodzica iz narodnih prica... kad se sjetim kako ga je Fatmir izvozao ko bekana.
Last edited by ultima_palabra on 01/01/2017 16:07, edited 1 time in total.
-
aratet
#1484 Re: RE: Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:
Neki dan sam sipao gorivo na benzinskoj pumpi Braća Mujić na Stupu. Bio sam sām s radnikom koji me je opsluživao. Kada smo nasuli gorivo, ušao sam u radnju da platim. Dok sam stajao ispred pulta i kase, čekajući da radnik provuče karticu, odnekud se pojaviše dva arapska momčića, valjda su tu u hotelu, jedan je u ruci nosio limenku s nekim energetskim pićem, pitao je radnika nešto u vezi alkohola, pokazujući mu limenku. Radnik mu je počeo govoriti na engleskom, a on je vikao "no english", u smislu da ne zna engleski. Onda sam se ja uključio, rekao sam mu na arapskom da mi dadne limenku da pogledam sastav. Pročitao sam sastav, nije bilo alkohola u njemu, naravno, jer je riječ o energetskom piću. Gotovo s oduševljenjem sam mu rekao da je to piće u redu i da ga može sigurno piti, jer nema u njemu alkohola. A onda se dogodio kopernikanski obrat kazavši da on zapravo želi alkohol i traži nešto slično ovom piću ali s alkoholom. Tada sam mu dao odgovor koji je i zaslužio!
Udaljio se smrknut i zbunjen. Radnik je kazao da je ovo ništa šta traže i o čemu se interesiraju.
I ja sam otišao s gorčinom i s uvjerenjem da u svim tim pričama, koje kruže i koje se pričaju, ima dosta istine.
Allahselamet!
- zagortenej
#1485 Re: Zahiragić opet jaše
Kako lako odbaci braću samo zato što ga je mali Arap provalio.
-
Bodkin
#1486 Re: Zahiragić opet jaše
Jel neko procitao komentar ovog papcica na kazazovu izjavu 
- zagortenej
#1487 Re: Zahiragić opet jaše
Evo još jednog lika:
"Gotovo da se nebesa raspadnu, a Zemlja provali i planine zdrobe zato što Milostivom pripisuju dijete." Iako takvu grozotu vjeruju i Jedinom pripisuju, On Sebe opisuje kao Milostivi u ovom ajetu, jer ih ne kažnjava odmah, a ako Mu se pokaju, On će im milost ukazati. O kako si velik i plemenit, Gospodaru!
Koliko će mladića i djevojaka večeras činiti ono što Ti ne voliš, piti i jesti ono što si zabranio, slušati ono što srce zarobljava - a Ti ćeš im i dalje vrata oprosta držati otvorenim! Molim sve one koji ovu večerašnju noć planiraju provesti u alkoholu, bludu, kocki, pjesmi - a čitaju ovo - da se samo sjete dobrote Gospodara, pa ako već ne mogu ostaviti taj grijeh koji čine, neka u srcu makar osjete stid prema Allahu Plemenitom i ne hvale se po fejsbuku svojim grijehom. Makar to...
-
Bodkin
#1488 Re: Zahiragić opet jaše
Ma ovo su ko oni iz americkog bible belta koji imaju svoje crkve i pravila i sve im je grijeh, a tamo spavaju sa familijom i prave retarde od djece. Danas imas fejs pa moras mentalno baljezganje svakog pacijenta procitati jer ti je jednostavno dostupno.zagortenej wrote:Evo još jednog lika:
"Gotovo da se nebesa raspadnu, a Zemlja provali i planine zdrobe zato što Milostivom pripisuju dijete." Iako takvu grozotu vjeruju i Jedinom pripisuju, On Sebe opisuje kao Milostivi u ovom ajetu, jer ih ne kažnjava odmah, a ako Mu se pokaju, On će im milost ukazati. O kako si velik i plemenit, Gospodaru!
Koliko će mladića i djevojaka večeras činiti ono što Ti ne voliš, piti i jesti ono što si zabranio, slušati ono što srce zarobljava - a Ti ćeš im i dalje vrata oprosta držati otvorenim! Molim sve one koji ovu večerašnju noć planiraju provesti u alkoholu, bludu, kocki, pjesmi - a čitaju ovo - da se samo sjete dobrote Gospodara, pa ako već ne mogu ostaviti taj grijeh koji čine, neka u srcu makar osjete stid prema Allahu Plemenitom i ne hvale se po fejsbuku svojim grijehom. Makar to...
Prije nisi morao jer ovakvi pacijenti su to u glavi drzali
- zli_hordas
#1489 Re: Zahiragić opet jaše
Sve su ovo sitni interesi kakva oni i njihova vjerovanja svi bi se je.bali za marku i za za kakvu stolicu nece ni jedan od njih uzeti za lopatu i krampu vec samo suplja,postovi,price,ajeti sasmo ne bi li gdje ugurali guzice.
- insomnia78
#1490 Re: Zahiragić opet jaše
Pa kao i ostali vjerski sluzbenici ni 'odze nisu bas vicne lopati 
Ne znam za fratre doduse. Oni, barem odredjeni redovi. Furaju one pive, vinograde i sireve
Ne znam za fratre doduse. Oni, barem odredjeni redovi. Furaju one pive, vinograde i sireve
- bersK
#1491 Re: Zahiragić opet jaše
Opa Zahiragić 2 obrisa post o Novoj godini nakon prozivki. Popišasmo mu se u merak da sere po drugima. Jebena je ta SDA dokonost.
-
aratet
#1492 Re: Zahiragić opet jaše
Da ga se pita da li je to ikada napisao, rekao bi da nije.(osim ako potreba za nekoj koristi kaze drugacije)bersK wrote:Opa Zahiragić 2 obrisa post o Novoj godini nakon prozivki. Popišasmo mu se u merak da sere po drugima. Jebena je ta SDA dokonost.
- bersK
#1494 Re: Zahiragić opet jaše
aratet wrote:Da ga se pita da li je to ikada napisao, rekao bi da nije.(osim ako potreba za nekoj koristi kaze drugacije)bersK wrote:Opa Zahiragić 2 obrisa post o Novoj godini nakon prozivki. Popišasmo mu se u merak da sere po drugima. Jebena je ta SDA dokonost.
Kad skontaš brale jednu stvaru, da ta njihova dokonost i mržnja svega što nije po njihovim načelima, ide do toga da je to zapravo mržnja prema 5,6 milijardi ljudi na planeti koji proslavljaju Novu godinu na ovaj ili onaj način. Šta čovjek da kaže, a da ne isprazni sarzer u jednog i drugog debila (debil losa rijec za ovu stoku).
- KB9
#1495 Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:Hakovalo ga
- insomnia78
#1496 Re: Zahiragić opet jaše
Kad su mogli otog deĆka mogu i ovog
- kamberovica polje
#1497 Re: Zahiragić opet jaše
Njima dvojici je mozak hakovan što dokazuju razne bradate individue koje ih podržavaju u komentarima.
-
Bodkin
#1498 Re: Zahiragić opet jaše
Zar bradonje glasaju? Zar njima ovozemaljska vlada ista znaci?kamberovica polje wrote:Njima dvojici je mozak hakovan što dokazuju razne bradate individue koje ih podržavaju u komentarima.
- cyprus
#1499 Re: Zahiragić opet jaše
Vidim mnogi ove dvojicu stavljaju u tipični SDA kontekst... SDA je meni sinonim za oportunizam i ruralnu zatucanost... Ovo međutim, nije to... Ovo je nešto puno opasnije od toga... Hare i buraz mu nisu oportunisti, a nisu ni zatucani u klasičnom smislu riječi, tj. njihovi 'stavovi' nisu plod neinformisanosti i neznanja... Oni su svjesni agresivni propagatori novih mračnih ideja, i njihovo vrijeme tek dolazi...
Kad ovakvi konačno 'preuzmu' SDA, a na dobrom su putu, plakat ćemo mi za Baketom...
Kad ovakvi konačno 'preuzmu' SDA, a na dobrom su putu, plakat ćemo mi za Baketom...
- Promoe
#1500 Re: Zahiragić opet jaše
Spavaju li mirno braća Latić?