Leksikon foruma sax i klix
- Muhamed Đakmić
#1476 Re: Leksikon foruma sax i klix
Eto vidiš 
- SaraFina
#1477 Re: Leksikon foruma sax i klix
Muhamed Đakmić wrote:Eto vidiš
- dječak sa šibicama
#1478 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa da, a nas ostale ko jebe.SaraFina wrote:Ja kad Sam u Sarajevu jedino Muha, jomke, šaba i bleso nisu na odmoru i nemaju poslovnih obavezaMuhamed Đakmić wrote:Sad kako si se ti prijavila, i ako nije bilo crne hronike, nastat će
E sara e fina
- Gojeni H
#1479 Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Hajd' ba ako ne lijepim smajlije k'o mahnit' znaci ne znam za salu?Fauja Singh wrote: Nisam rekao da ne treba, unaprijed sam se izvinuo punijim curama na forumu, ali opet kazem, ugodno popunjene nisu moj tip nikako, neko npr. ne voli mrsavice, ja volim i svako neka bira po svom ukusu.
![]()
Hajde nisam ja tema, necemo dalke u offtopic, inace je tema super.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nego, ova me je s nogu oborila:
... i na majici pise KISS ME ...
-
omar little
#1480 Re: Leksikon foruma sax i klix
shiljak mega majstor. mega. odes u ameriku, kod njih bezicni, kupis laptop i vozas se. <3
menso, kalesijski slavuj. kakav car. kad je napisao onaj post o svabici i njenom muzu, tacno se sjecam na poslu citala, toliko sam se smijala i kocenila ulazili mi ljudi pitat jel mi dobro.
bio onaj jedan, tvrtko ili kotromanjic ili tako nesto
, trazio zenu al da je nevina, vazda otvaro teme o nevinosti.
pa je bio onaj, ne mogu mu se sjetiti nika sad, ljigaros i poltron sto se mene tice, nije izlazio iz zoomove guzice, pola cura je plazalo po njemu jer kao divan osjecajan sta vec, elem, ordinirao je po kuhanju dole, stavljao slike svojih impresivnih kulinarskih kreacija, padale seje na nos od krasnoce da bi se nakon ne znam koliko ispostavilo da radi u restoranu negdje u dijaspori i da je stavljao restoranske slike pod svoje. svasta im je jos nesto lagao bio, razocaranje na ozbiljnoj skali bilo po forumu
, ne znam detalje. nekako u to vrijeme je i nestao sa foruma, cini mi se.
a picvajz na kuhanju je bio jedan od betonskijih momenata ikada na ovom forumu. banovi padali, ko nije dobio ban, kao, demonstrativno napustale temu i forum, htjele brisati svoje recepte i slike iz inata, sou.
menso, kalesijski slavuj. kakav car. kad je napisao onaj post o svabici i njenom muzu, tacno se sjecam na poslu citala, toliko sam se smijala i kocenila ulazili mi ljudi pitat jel mi dobro.
bio onaj jedan, tvrtko ili kotromanjic ili tako nesto
pa je bio onaj, ne mogu mu se sjetiti nika sad, ljigaros i poltron sto se mene tice, nije izlazio iz zoomove guzice, pola cura je plazalo po njemu jer kao divan osjecajan sta vec, elem, ordinirao je po kuhanju dole, stavljao slike svojih impresivnih kulinarskih kreacija, padale seje na nos od krasnoce da bi se nakon ne znam koliko ispostavilo da radi u restoranu negdje u dijaspori i da je stavljao restoranske slike pod svoje. svasta im je jos nesto lagao bio, razocaranje na ozbiljnoj skali bilo po forumu
a picvajz na kuhanju je bio jedan od betonskijih momenata ikada na ovom forumu. banovi padali, ko nije dobio ban, kao, demonstrativno napustale temu i forum, htjele brisati svoje recepte i slike iz inata, sou.
- Dr Kova
-
zenit dozic
#1482 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kad vec prenosite utiske evo sa jednog novog topica

_BataZiv_0809 wrote:To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
meni nije htio stati da pišam neka seljačina
zalutao kod prijedora ključa gdje li već po nakim njivama da skrati
ljude u zagrebu umal ostavio
ma odron
Nisi ti respa pitalaSaraFina wrote:
Ja kad Sam u Sarajevu jedino Muha, jomke, šaba i bleso nisu na odmoru i nemaju poslovnih obaveza
Last edited by zenit dozic on 05/10/2016 13:00, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#1483 Re: Leksikon foruma sax i klix
Joj pa zene sa foruma su cudo... prvo je masa njih iz protesta napustilo forum nakon famoznog ribrendinga i otisle na Atkov forum, a onda su i sa Atkovog foruma otisle na nekakav treci forum jer i tamo su se nesto naljutile, htjele dame imati svoj privatni nevidljivi zenski podforum
i imale su ga, ali Atko ga valjda ugasio. Cuj privatni (za ostale forumase) nevidljivi podforum
gdje one mogu stavljati slikice svojih modnih detalja... eto nikad nisu cule za FB ili nesto slicno.
-
Fauja Singh
#1484 Re: RE: Re: RE: Re: Leksikon foruma sax i klix
Ništa, halali ondaGojeni H wrote:Hajd' ba ako ne lijepim smajlije k'o mahnit' znaci ne znam za salu?Fauja Singh wrote: Nisam rekao da ne treba, unaprijed sam se izvinuo punijim curama na forumu, ali opet kazem, ugodno popunjene nisu moj tip nikako, neko npr. ne voli mrsavice, ja volim i svako neka bira po svom ukusu.
![]()
Hajde nisam ja tema, necemo dalke u offtopic, inace je tema super.
Nego, ova me je s nogu oborila:
[emoji38] [emoji38] [emoji38]... i na majici pise KISS ME ...
-
Oticon
#1485 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nisi nekimedvjed23 wrote:eno, sad sam "neki forumaš"
Neruda i ti ste imali odlicnih tekstova
-
Oticon
#1486 Re: Leksikon foruma sax i klix
I to bez kafequarterback wrote:pokupice Havana nakon ovog hita Respu sve forumasice![]()
- mO k3
#1487 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jeli na mene misliš ovdje ??SaraFina wrote:LOL respina tema na 59 stranica
Prisjećamo se neuspjelih pokušaja zavodjenja ko Moke, u folu " rodjak MI u mene"
Žene prokužio muž i familija. .. švaleracija i mogući nestanci. Im LI crne kronike?
Eurosa zavela pola forumaša koji ne smiju da se jave
Edit: dječak i njegove žene. .harem kod Ese R.))
-
Variola Vera
#1488 Re: Leksikon foruma sax i klix
moderne forum skripte sada nude i tu opciju privatnih tema gdje pokretač teme pozove koga hoće a ostali ne vide tu temu nikako, prava stvar.dječak sa šibicama wrote: htjele dame imati svoj privatni nevidljivi zenski podforumi imale su ga, ali Atko ga valjda ugasio. Cuj privatni (za ostale forumase) nevidljivi podforum
gdje one mogu stavljati slikice svojih modnih detalja.

- mO k3
#1489 Re: Leksikon foruma sax i klix
EJs ... seres ??dječak sa šibicama wrote:Joj pa zene sa foruma su cudo... prvo je masa njih iz protesta napustilo forum nakon famoznog ribrendinga i otisle na Atkov forum, a onda su i sa Atkovog foruma otisle na nekakav treci forum jer i tamo su se nesto naljutile, htjele dame imati svoj privatni nevidljivi zenski podforumi imale su ga, ali Atko ga valjda ugasio. Cuj privatni (za ostale forumase) nevidljivi podforum
gdje one mogu stavljati slikice svojih modnih detalja... eto nikad nisu cule za FB ili nesto slicno.
- O'zone
- Globalni moderator
#1490 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bloo wrote:O'zone wrote:
*mima*
mima
Ostala u sjećanju...kratki postovi puni gnjeva
-
omar little
#1491 Re: Leksikon foruma sax i klix
zenit dozic wrote:Kad vec prenosite utiske evo sa jednog novog topica
_BataZiv_0809 wrote:To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
ma odron
- Muhamed Đakmić
#1492 Re: Leksikon foruma sax i klix
Koliko se ja sjećam, a nek me Velkoski ispravi jer on o forumima zna sve, belaj je ispao jer je neka damica da bi se svidjela nekom mladiću dala i njemu da ulazi na njen profil i da gleda taj ženski pdf. Ili je garantovala za nekog Seju da je seja, tako nešto, uglavnom znam da je svega bilodječak sa šibicama wrote:Joj pa zene sa foruma su cudo... prvo je masa njih iz protesta napustilo forum nakon famoznog ribrendinga i otisle na Atkov forum, a onda su i sa Atkovog foruma otisle na nekakav treci forum jer i tamo su se nesto naljutile, htjele dame imati svoj privatni nevidljivi zenski podforumi imale su ga, ali Atko ga valjda ugasio. Cuj privatni (za ostale forumase) nevidljivi podforum
-
sha_ba
#1493 Re: Leksikon foruma sax i klix
ako nekom ne bude mrsko da malo detaljnije o tom haosu na kuhanju
bas me zainteresovalo a ne idem tamo nikad 
-
quarterback
#1494 Re: Leksikon foruma sax i klix
kratko i nemilosrdno_BataZiv_0809 wrote:To kad si na Blajburg isao?Black swan wrote:centro na tim mejdunarodnim je odron
ma odron
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1495 Re: Leksikon foruma sax i klix
ma jok ba, nego su htjele pdf da im muški ne mogu upadati na temu
@djecak
na ono od prije par stranica... ako iščitaš temu bit će ti sve jasno
@djecak
na ono od prije par stranica... ako iščitaš temu bit će ti sve jasno
- dječak sa šibicama
#1496 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sa tim detaljima nisam upoznat... znam samo da je XXX forumasica dala nekom forumasu svoj pass za tajni podforum, da bi valjda naljutila forumasice ili nasekirala neku forumasicu koja joj je isla na zivceMuhamed Đakmić wrote:Koliko se ja sjećam, a nek me Velkoski ispravi jer on o forumima zna sve, belaj je ispao jer je neka damica da bi se svidjela nekom mladiću dala i njemu da ulazi na njen profil i da gleda taj ženski pdf. Ili je garantovala za nekog Seju da je seja, tako nešto, uglavnom znam da je svega bilodječak sa šibicama wrote:Joj pa zene sa foruma su cudo... prvo je masa njih iz protesta napustilo forum nakon famoznog ribrendinga i otisle na Atkov forum, a onda su i sa Atkovog foruma otisle na nekakav treci forum jer i tamo su se nesto naljutile, htjele dame imati svoj privatni nevidljivi zenski podforumi imale su ga, ali Atko ga valjda ugasio. Cuj privatni (za ostale forumase) nevidljivi podforum
Ili tako nesto... sad ne znam detalje. A necu reci ko je XXX forumasica, mozda je tajna
-
Oticon
#1497 Re: Leksikon foruma sax i klix
Red bi bio da naucis kuhati i tisha_ba wrote:ako nekom ne bude mrsko da malo detaljnije o tom haosu na kuhanjubas me zainteresovalo a ne idem tamo nikad
- Bloo
- Globalna šefica
#1498 Re: Leksikon foruma sax i klix
mahaušosha_ba wrote:ako nekom ne bude mrsko da malo detaljnije o tom haosu na kuhanjubas me zainteresovalo a ne idem tamo nikad
-
howdy
#1499 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bosnolog i njegovi kilometarski postovi na politici... 
-
sha_ba
#1500 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bloo wrote:mahaušosha_ba wrote:ako nekom ne bude mrsko da malo detaljnije o tom haosu na kuhanjubas me zainteresovalo a ne idem tamo nikad