Jeličić je bio prejakSociolog wrote:3Mark Tven wrote:Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.
Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut, to je iz te emisije).
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a.
A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.
Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.
Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
Balkanski nazovi "youtuberi"
-
MensurM
#1476 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
-
Mark Tven
#1477 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Hm, pojma..._Scarlett_ wrote:Otkud je Hana Adrovic inace?
Po imenu bi se reklo da je Bosnjakinja?
Adrovici su u Sandzaku koliko je meni poznato.
Mislim, znam da je iz Beograda, e sad, ko od porodice odakle vuče korene, ne znam. Moguće.
Kruže priče da je L, i da se spanđavala sa onom Sajsi reperkom.
Koje je ovo zlato
https://www.youtube.com/channel/UCz0WJJ ... Pkg/videos
Kultna emisija, obični a zanimljivi prilozi, neobičan sadržaj, marginalne face, i autentična priča. Posle su se prekombinovali u današnju Marku Žvaku.
- bingov buraz
#1478 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Balkaninfo je ok ako si zadojeni četnički krmak ili fan kriminalaca a počesto dobiješ i dva u jedan.
-
Sociolog
#1479 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Bez cenzure solidan kanal,ali ona voditelja Maja,nikad ludju nisam.vidio.Sad sam gledao zadnje gostovanje od Tubic Zapca,svasta je nagovorio Kristijanu,ne vjerujem da ce tek tako zavrsit.Mark Tven wrote:Hm, pojma..._Scarlett_ wrote:Otkud je Hana Adrovic inace?
Mislim, znam da je iz Beograda, e sad, ko od porodice odakle vuče korene, ne znam. Moguće.
Kruže priče da je L, i da se spanđavala sa onom Sajsi reperkom.
Koje je ovo zlato9
https://www.youtube.com/channel/UCz0WJJ ... Pkg/videos
Kultna emisija, obični a zanimljivi prilozi, neobičan sadržaj, marginalne face, i autentična priča. Posle su se prekombinovali u današnju Marku Žvaku.
Volim pratiti politiku,ima kanal ,,Biblioteka,, od onog tipa sto ima 3 fakuleta ,3 doktorata,Celavi,stao mi mozak..Dragan vrlo studiozno pravi analizu,predividio je puno toga,mozda i najvise od svih ovih analiticara.
Meni licno,najdrazi oni momci s Tv Sabac, alternativci pravi ona njihiva emisija
-
Mark Tven
#1480 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Znam za BC kanal, al ih nešto nisam preterano gledao. Nekako sam se zasitio tih maratonskih tautoloških intervjua (balkan info je odavno smorio, pa se na svakih 10 do 20 izbačenih videa, pogleda tek jedan) i nadgornjavanja pojedinaca sa svim i svačim...no, treba i to da postoji. Ispliva uvek nešto zanimljivo tu i tamo, iako ti kanali savršeno oslikavaju onu čuvenu - inflacija je ujedno i devalvacija. Pa se nađu raznorazni mudraci da bistre, prokazuju i drže slovo o nečemu za šta nisu toliko pozvani; no eto, imaju naravno puno pravo.Sociolog wrote: Bez cenzure solidan kanal,ali ona voditelja Maja,nikad ludju nisam.vidio.Sad sam gledao zadnje gostovanje od Tubic Zapca,svasta je nagovorio Kristijanu,ne vjerujem da ce tek tako zavrsit.
Volim pratiti politiku,ima kanal ,,Biblioteka,, od onog tipa sto ima 3 fakuleta ,3 doktorata,Celavi,stao mi mozak..Dragan vrlo studiozno pravi analizu,predividio je puno toga,mozda i najvise od svih ovih analiticara.
Meni licno,najdrazi oni momci s Tv Sabac, alternativci pravi ona njihiva emisija
Žabac je biser.
Dragan Petrović. Pozavršavao 4 faksa, vidi se po njemu da je lipsao i ispario od knjiške posvećenosti. Uglavnom su to srodni, humanistički fakulteti: ekonomija, politika, i neke od n. disciplina sa filosofskog (sociologija, istorija, i slični). Ima dva doktorata, i akademski je revan, samo zna imati problema sa artikulacijom misli i pitkijeg konkretizovanja onoga o čemu želi da govori. Zato zna odlutati iz digresije u digresiju, jer ima toliko toga što bi podelio, a retorski stil mu je takav da ide naširoko i nadugačko, pa malo udavi i izgubi fokus. Odaje i malo utisak bezazlenog i naivnog među političkim ajkulama, ali, kao što si rekao, ima dobar kurs i radar u globalu. A opet, zanimljiv je jer ne tupi sa praznoslovnim govorancijama i ne preliva iz šupljeg u prazno.
Šapčani su ok spram ove banditske vlasti, ali su u suštini latentni žuti (vrvtn zbunjujem sa ovom dnevnom političkom terminologijom vezanom za Srb., tako da nije ni važno). Međutim, lepo peru bahatu SNS bulumentu, na čelu sa onim klovnom, što je, je.
I moja preporuka za sve koje zanimaju duhovne teme, i njihova povezanost sa svim što čovek čini i stvara (od književnosti, muzike, filma, do nauke, sporta, itd), kultna emisija Agape.
https://www.youtube.com/user/AgapeShow/videos
A ako si ljubitelj političkog i politikantskog treša, baci oko na kanal po imenu Projekt Velebit. Da vidiš šta se sve kuva u hc desničarskom loncu dragih nam susjeda.
- Ommadawn
#1481 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jurica Galić??Sociolog wrote:3Mark Tven wrote:Sveukupno, Raletovi gosti su mi zanimljiviji, jer Petrakovi su previše šablonski, ali najinteresantnija i nezaboravna gostovanja vodio je Petrak (Pomenuti Japanezer, Bađun, ludi Vaso...).
Dobri su momci, odlična im je prostorija u kojoj šljakaju, i stilski je vrh uređena onako eklektična i nagomilana svakojakim rekvizitima.
Savet da pogledate i gostovanje seksologinje Krležice, ugostila ju jedna dobra cava koja se kratko zadržala kao voditelj, jer se i nije snalazila najbolje...a pošto je dotična po prirodi sramežljiva, suspregnuta i patrijahalno vaspitana, videla se neugodnost kod nje dok su peglali teme vezane za žene i ses (Krležica joj na kraju poklonila i dildo, pa ako se iko pitao okle im onako vidno istaknut, to je iz te emisije).
Pogledati i prvo gostovanje rasne bedevije, Tee Matanović...Rale je gorio tokom cast-a.
A ako se ikad realizuje ideja da u PI svrati Aleksandar Bilanović, to će biti najjači podcast sigurno. Šio bi Cro Copov i Bađunov za koplje (a znamo kakve su podcaste imali ova dvojica).
Po meni najjaci Jurica Galic,jedan od ex vodja Hajduka,super fotograf pun pustolovina po Juznoj Americi i Indiji,mudar,inteligentan i zivopisan lik.
Ja bih preporucio kanal,,nesto drugacije,, Vodi Hana Adrovic,iz Beograda,doduse bila je u Sa 1/2 probavala da nadje poslove ali nista,po meni ima solidan potcast.
Najveci Youtuberi revolucionari su po meni Balkaninfo kanal preko 180.000pratilaca
Onaj lik iz Splita što kad mu neko uputi konstruktivnu kritiku - on odmah napada i odjebe ga onako krkanski?
Onaj lik iz Splita što za sebe tvrdi da nije nacionalist a ovamo daje podršku navijačima Zrinjskog i njihovom nacionalističkim ispadima?
Onaj lik iz Splita što je čitav život jeo ćevape u Splitu pa se smatra relevantnim degustatorom ćevapa u Sarajevu?
Onaj lik iz Splita što ode da se zajebava sa Romima u skopskom naselju Šuto Orizari pa ostane zabezeknut kad slučajno zaboravi kameru a dođe mu neki mali Rom i da mu s riječima “Ovo si zaboravio”?
Mislim, lik je donekle zanimljiv. Donekle... Ali srećom poznajem zanimljivijih, duhovitijih i inteligentnijih pisaca iz Splita od njega.
-
Sociolog
#1482 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Gledam taj kanal s Aleksandrom Gajsekom,raznim vidova emisije o umjetnosti,slikarstvo,modernom zivotu i najvisr volim kad je gostao pop Vesin iz Chikaga.Mark Tven wrote:Znam za BC kanal, al ih nešto nisam preterano gledao. Nekako sam se zasitio tih maratonskih tautoloških intervjua (balkan info je odavno smorio, pa se na svakih 10 do 20 izbačenih videa, pogleda tek jedan) i nadgornjavanja pojedinaca sa svim i svačim...no, treba i to da postoji. Ispliva uvek nešto zanimljivo tu i tamo, iako ti kanali savršeno oslikavaju onu čuvenu - inflacija je ujedno i devalvacija. Pa se nađu raznorazni mudraci da bistre, prokazuju i drže slovo o nečemu za šta nisu toliko pozvani; no eto, imaju naravno puno pravo.Sociolog wrote: Bez cenzure solidan kanal,ali ona voditelja Maja,nikad ludju nisam.vidio.Sad sam gledao zadnje gostovanje od Tubic Zapca,svasta je nagovorio Kristijanu,ne vjerujem da ce tek tako zavrsit.
Žabac je biser.Onako logoreičan i nemušt, a vidiš po njemu da je iskrena budala i luda glava. Šta je sve plivalo na asflatu 90tih po Srbiji...tu je bilo sakakvih živopisnih likova, od agresivnih iskompleksiranih krimosa i džibera, do talentovanih, pametnih, a dezorijentisanih i nesrećnih ljudi sa tužno-radosnim biografijama.
Dragan Petrović. Pozavršavao 4 faksa, vidi se po njemu da je lipsao i ispario od knjiške posvećenosti. Uglavnom su to srodni, humanistički fakulteti: ekonomija, politika, i neke od n. disciplina sa filosofskog (sociologija, istorija, i slični). Ima dva doktorata, i akademski je revan, samo zna imati problema sa artikulacijom misli i pitkijeg konkretizovanja onoga o čemu želi da govori. Zato zna odlutati iz digresije u digresiju, jer ima toliko toga što bi podelio, a retorski stil mu je takav da ide naširoko i nadugačko, pa malo udavi i izgubi fokus. Odaje i malo utisak bezazlenog i naivnog među političkim ajkulama, ali, kao što si rekao, ima dobar kurs i radar u globalu. A opet, zanimljiv je jer ne tupi sa praznoslovnim govorancijama i ne preliva iz šupljeg u prazno.
Šapčani su ok spram ove banditske vlasti, ali su u suštini latentni žuti (vrvtn zbunjujem sa ovom dnevnom političkom terminologijom vezanom za Srb., tako da nije ni važno). Međutim, lepo peru bahatu SNS bulumentu, na čelu sa onim klovnom, što je, je.
I moja preporuka za sve koje zanimaju duhovne teme, i njihova povezanost sa svim što čovek čini i stvara (od književnosti, muzike, filma, do nauke, sporta, itd), kultna emisija Agape.
https://www.youtube.com/user/AgapeShow/videos
A ako si ljubitelj političkog i politikantskog treša, baci oko na kanal po imenu Projekt Velebit. Da vidiš šta se sve kuva u hc desničarskom loncu dragih nam susjeda.
Agape kanal mi je ubjedljibo ubjljedivo najdrazi,ponovo su se reaktivirali(trpeza u hriscanstvu), pogotovo starije epizode su predivne.
Velebitovci previse previse desno ekstremni kao kod nas npr.Saff
- HardcoreMX
#1483 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
a sto 'nazovi'?! od standardnih do sjajnih ima balkanski yuotubera..malo je slabog ili preskocis sta te ne zanima..
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1484 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Vjerovatno oko Bijelog Polja i Berana, odnosno sjever CG. Vise ima Hadrovica. Ali to je isto, znam situacije gdje su im ono H brisali (zna se ko vec) i ostajali Adrovici._Scarlett_ wrote:Otkud je Hana Adrovic inace?
- dječak sa šibicama
#1485 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
https://www.youtube.com/channel/UCcCL47 ... d8J_aPpubw
po naglasku, vidi se da je bosanac, rekao bih tamo negdje od Banjaluke, po naglasku... je li legalno ovo sto dalabu radi? samo jos haubicu nije upakrirao u dvoriste
po naglasku, vidi se da je bosanac, rekao bih tamo negdje od Banjaluke, po naglasku... je li legalno ovo sto dalabu radi? samo jos haubicu nije upakrirao u dvoriste
-
Sociolog
#1486 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ma kreten svoje vrste,Krajisnik zivi u USAdječak sa šibicama wrote:https://www.youtube.com/channel/UCcCL47 ... d8J_aPpubw
-
XEnergija
#1487 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Najluđi lik, a pozitiva teška, uglavnom se bavi oružjem
Takođe ova djevojka, savjeti na koji način se snaći u Dubai
Takođe ova djevojka, savjeti na koji način se snaći u Dubai
-
sarajevo-x.com
#1488 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Lahko se kao djevojka snaci u Dubaiu haj nek se snadje kao musko 
-
XEnergija
#1489 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
nemoj tako, pa kiki je baš maca za primjersarajevo-x.com wrote:Lahko se kao djevojka snaci u Dubaiu haj nek se snadje kao musko
-
Sociolog
#1490 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Prepprucujem kanale,,Dolina Lasve,, i Srecko Stipovic,, koji pricaju male ljudske tople price iz Srednje Bosne,Travnika i doline lasve.Po meni,pravi youtuberi,domaci proizvod Made in BiH
- burekodsira
#1491 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
pratim Srećka već određen period, ozbiljan čovjek, ima baš interesantne videe, vuče na pozitivnu geografiju ali naravno bez pokušaja biti Džanko (rahmet mu duši), mogu preporučiti. Dođe ko mehlem u masi ludilaSociolog wrote:Prepprucujem kanale,,Dolina Lasve,, i Srecko Stipovic,, koji pricaju male ljudske tople price iz Srednje Bosne,Travnika i doline lasve.Po meni,pravi youtuberi,domaci proizvod Made in BiH
- bersK
#1492 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Što se tiče kanala Nešto Drugačije, gledam samo komentare. Pregled videa u trećem planu. Mislim da nisam jedini. Šta sve ljudima pada napamet

- HardcoreMX
#1493 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Vedran Bađun..spoj ogromnog iskustva, duhovnosti, zaljubljenosti i postovanja prema prirodi, avanturista..pustolov, ekolog, rendzer, rasta, Capoeira..karizma..sve u jednom..
slazem se za preporuke za Srecko Stipovic..zapratio sam jos Natasu, Petrovica..onako na prvu sto pada na pamet sto se tice zrelih ljudi na mjestu i sa temom..
slazem se za preporuke za Srecko Stipovic..zapratio sam jos Natasu, Petrovica..onako na prvu sto pada na pamet sto se tice zrelih ljudi na mjestu i sa temom..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1494 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Kad sam ja ova dva kanala preporucioSociolog wrote:Prepprucujem kanale,,Dolina Lasve,, i Srecko Stipovic,, koji pricaju male ljudske tople price iz Srednje Bosne,Travnika i doline lasve.Po meni,pravi youtuberi,domaci proizvod Made in BiH
-
Sociolog
#1495 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Znas li jos neke da preporucis?Jimmy McNulty wrote:Kad sam ja ova dva kanala preporucioSociolog wrote:Prepprucujem kanale,,Dolina Lasve,, i Srecko Stipovic,, koji pricaju male ljudske tople price iz Srednje Bosne,Travnika i doline lasve.Po meni,pravi youtuberi,domaci proizvod Made in BiH
- dječak sa šibicama
#1496 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ono sto sam ja do sada "ubrao", Srecko Stipkovic, Almazankitchen, Vedran Badjun, nesto zanimljivo i odlicno za pratiti.
Balkan info ne hvala, glorifikovanje beogradskih kriminalaca, ratnih zlocinaca, Milijana Baletic, Kosta Cavoski, Jugoslav Petrusic kao gosti, bez mene.
Ima interesantnih intervjua, ali i sam voditelj je bivsi Vojin vadikal.
Balkan info ne hvala, glorifikovanje beogradskih kriminalaca, ratnih zlocinaca, Milijana Baletic, Kosta Cavoski, Jugoslav Petrusic kao gosti, bez mene.
Ima interesantnih intervjua, ali i sam voditelj je bivsi Vojin vadikal.
- apsidejzi
#1497 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Jebem ti drzavu u kojoj je ovaj jutuber postao ministar kantona (ZE-DO)
Kupi kofere i bjezi ko moze.
Kupi kofere i bjezi ko moze.
Last edited by apsidejzi on 27/03/2019 18:13, edited 1 time in total.
- burekodsira
#1498 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
kad ga prije izbrisa... šta je bilo na videu?
- apsidejzi
#1499 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Ramin (Isak) sin stavio nekakvu masku i onda ko fol prepada jarana. Nastimano a glupo.burekodsira wrote:kad ga prije izbrisa... šta je bilo na videu?
-
focko
#1500 Re: Balkanski nazovi "youtuberi"
Samo naprijed brate ... cuvaj ledja od mangupa za tastaturom. Drz se brateèee