Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
benjen

#1476 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by benjen »

pukepuke wrote:
Empedokles wrote:Imam i ja pitanje za žene.
Da ne idem na okolo i na široko, evo ukratko.
Imam djevojku i u zadnja dva mjeseca, iako se kune da me voli, da me ne vara, da sam joj jedini i sve to, dešavaju se čudne stvari.
Npr., iako potencira izlaske sa mnom, na svakom je sjebana, umorna, fali joj ovo, ono, nervira se, ništa joj nije uredu, ima problema itd itd :?
A kad izađe s drugaricama, raspoložena je u fulu. Ne znam koji vrag :?
Ima li iko ideju šta može biti :skoljka:
Možda ona tebe pokušava navesti da ti prekineš s njom?
Koliko sam do sada upoznao mudre savjete karanane ili picija onda ponukan njihovom mudroscu cu reci
uvali se nekoj od tih drugarica i onda se javi da cujemo sta bi :mrgreen:
mada je ovo od puke itekako u opciji ..
djevojka bez imena

#1477 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

SukiJr wrote:evo jedno pitanje za žene :izet:

Imam jednu kolegicu na poslu(inace prelijepu :kiss: ).Ima muža ali se stalno zali sto se udala za njega i kakvu je grešku napravila.
Eh sad prije par dana smo se dodali na fejsu, a nekoliko dana poslije toga otislI smo na poslovni sastanak na kahvu.
Dan poslije tog sastanka ona postdavlja na onaj svoj fejsbuk zid poruku
KAFA JE MAGICNO PIĆE. ZAMISLITE KOLIKO LJUDI JE DOŠLO NA SVIJET ZGOG REČENICE : IDEMO NA KAFU

A DAN KASNIJE PORUKU:
ODLAZAK OD NEKOG JE CESTO DOLAZAK SEBI

Da li ja umisljam da se ja njoj sviđam ili je ovo sto je ona postavila cista slucajnost?
Na osnovu dva natpisa na fb, ne mozes zakljuciti nista. Sacekaj pa vidi. Kuknjava kako se udala za pogresnog joj ne sluzi na cast. Meni je to tako gadno kod udatih zena. Ako se tebi licno na toj kafi zalila na svoj pogresan izbor onda tu mozda ima malo dima.
nightvision

#1478 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nightvision »

Ne treba bit' posebno talentovan matematicar da se sabere dva i dva, ili tri. Ta kuknjava na los brak, kafa, a poslije poruka takvog sadrzaja je nudjenje na tanjiru. S obzirom da je udata sad je samo pitanje koliko je kome stalo do nekih moralnih nacela i da li ih uopste ima.
Samprotivsviju

#1479 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

Ma pisi propalo, nemoj se nadati previse

Sta znas mize zeli muza ljubomornim napraviti pa stavlja takve statuse :roll:
Helena Trojanska

#1480 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Helena Trojanska »

Imam jednu kolegicu na poslu(inace prelijepu :kiss: ).Ima muža ali se stalno zali sto se udala za njega i kakvu je grešku napravila.
Eh sad prije par dana smo se dodali na fejsu, a nekoliko dana poslije toga otislI smo na poslovni sastanak na kahvu.
Dan poslije tog sastanka ona postavlja na onaj svoj fejsbuk zid poruku
KAFA JE MAGICNO PIĆE. ZAMISLITE KOLIKO LJUDI JE DOŠLO NA SVIJET ZGOG REČENICE : IDEMO NA KAFU

A DAN KASNIJE PORUKU:

Da li ja umisljam da se ja njoj sviđam ili je ovo sto je ona postavila cista slucajnost?
Zena je zbunjena.. pametnije je ne petljati sa takvima jer mozes pasti u problem. Bar dok ne bude skroz slobodna :zoka:
kokuz_sa

#1481 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

A DAN KASNIJE PORUKU:

ti hoces da ti neko odgovori na pitanje

jebati ili ne jebati?

doslo je puno vise ljudi na svijet radi sexa a ne radi kafe :mrgreen:
ho oponopono

#1482 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ho oponopono »

A DAN KASNIJE PORUKU:

...što se kuja ne razvede onda, pa nek se jebe okolo do mile volje, pih sjeme joj se zatrlo...

... a ne čuprica pogotovo sa frajerima ma znaš nije mi to to sa njim više, ni sex eto nije nešto, koja sam ja budala pa sam sa njime...bla bla...

...pa ova bičarka vapi da je ti pojebeš, to je ta fela žena ti haman crta, kristalno jasno ti daje do znanja da joj treba pražnjenje, zbog lošeg odnosa aman u kojem se začahurila, ali opet kvarnjak želi da to sve ko fol fino bude pod velom "on je kriv, da me ne guši ne bi ja na drugu kitu skočila nikad..."

...ne sviđaš se ti njoj, njoj se sviđa svaka kita u njenom okruženju, danas si ti
..sutra jebiga drugi citat i druga kita na meniju...ne misli da ćeš biti voljen...

...ako hoćeš samo pražnjenje, izvoli...fino si ponuđen...:pusi2:
ho oponopono

#1483 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ho oponopono »

Empedokles wrote:Imam i ja pitanje za žene.
Da ne idem na okolo i na široko, evo ukratko.
Imam djevojku i u zadnja dva mjeseca, iako se kune da me voli, da me ne vara, da sam joj jedini i sve to, dešavaju se čudne stvari.
Npr., iako potencira izlaske sa mnom, na svakom je sjebana, umorna, fali joj ovo, ono, nervira se, ništa joj nije uredu, ima problema itd itd :?
A kad izađe s drugaricama, raspoložena je u fulu. Ne znam koji vrag :?
Ima li iko ideju šta može biti :skoljka:

...zamijenila ti kitu nekom drugom...isprazni se sa njom pa se veseli sa frendicama...pa je smorena sa tobom, ko fol savjest joj ne da mira dok onog opet ne zajaše...kako će jada reći da je kraj, ona je sva tako divna, krasna...prebacila tebi lopticu...:pusi2:
honky tonk

#1484 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by honky tonk »

ho oponopono wrote: ...zamijenila ti kitu nekom drugom...isprazni se sa njom pa se veseli sa frendicama...pa je smorena sa tobom, ko fol savjest joj ne da mira dok onog opet ne zajaše...kako će jada reći da je kraj, ona je sva tako divna, krasna...prebacila tebi lopticu...:pusi2:
nisi je jos prebolio, a? :mrgreen:
SukiJr

#1485 Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by SukiJr »

esmasaric wrote:

A DAN KASNIJE PORUKU:

More bit, ali i ne mora. Ako direktno ne pokaže sviđanje možeš upasti u sotonovu jamu i biti prozvan jer se nabacuješ udatoj ženi.

Ti napiši nešto u smislu da je magično s osobom ali eto uvijek nešto fali tj. postoji neko treći u igri.
Pravilo br.1 je da nikad ne budeš br.2.
Hvala svima na savjetima.Ni meni ne bilo prijatno da se kasnije prica da sam ja njoj rasturio brak,mada ona i dalje nastavlja sa tim svojim
statusima o lošem braku :amazonka: . Možda bi bilo najbolje da jednostavno sacekam da li ce ona napraviti neki konkretniji potez prema meni
jer ako bih ja napravio potez prema njoj zbog tih ranije navedenih statusa koji sam možda pogresno protumacio onda bih je izgubio kao prijateljicu
a to ne bih volio da se desi jer mi je uvijek ugodno u njenom društvu, uvijek se sa njom lijepo ispricam i ismijem. :suplja:
Samprotivsviju

#1486 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

A da ti prestanes visiti na njenom profilu ?
Ja imam osjecaj da si ti malo trznuo na nju
almir90

#1487 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by almir90 »

Šta ti misliš da si oženjen, pa da ti tako žena se smuca okolo s drugim? Da li bi ti to smetalo? Naravno da bi, zato se okani ćorava posla.

U svakoj priči uvijek imaju dvije, to zašto je ona nesretna ne mora značiti da je istina sve što kaže o svom mužu. Da je imalo žena i supruga, gledala bi da taj problem ili riješi, ili se razvede, pa tek onda se 'ganja' s drugim muškarcima. Samo se pokušaj staviti u poziciju tog čovjeka, pa skontaj da li bi volio kad se oženiš da tebi tvoja tako nešto uradi.

Uglavnom, da ne serem više, odoh ja. :D
annoy

#1488 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Sta ti to treba da se petljas s udanim zenama
A ona da je fer ili bi poradila na tom braku ili bi iz njega izasla, a ne kukala okolo o svom muzu
I da, nemoj kao okosnicu za svoje odnose koristiti statuse na fejsbuku
djevojka bez imena

#1489 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

Samprotivsviju wrote:A da ti prestanes visiti na njenom profilu ?
malo?

uzivati u drustvu udane zene tj upustiti se u 'nesto', makar to bila i poslovna kafa i onda otvoriti temu na forumu koja se tice toga, e to bogami nije malo.
Samprotivsviju

#1490 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Samprotivsviju »

djevojka bez imena wrote:
Samprotivsviju wrote:A da ti prestanes visiti na njenom profilu ?
malo?

uzivati u drustvu udane zene tj upustiti se u 'nesto', makar to bila i poslovna kafa i onda otvoriti temu na forumu koja se tice toga, e to bogami nije malo.
:skoljka:
Anestezija

#1491 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Anestezija »

A DAN KASNIJE PORUKU:

Da nije otvorila ono "vidi ko ti gleda profil" a to virus pa samo se pocne objavljivat po fb.
SukiJr

#1492 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by SukiJr »

almir90 wrote:Šta ti misliš da si oženjen, pa da ti tako žena se smuca okolo s drugim? Da li bi ti to smetalo? Naravno da bi, zato se okani ćorava posla.

U svakoj priči uvijek imaju dvije, to zašto je ona nesretna ne mora značiti da je istina sve što kaže o svom mužu. Da je imalo žena i supruga, gledala bi da taj problem ili riješi, ili se razvede, pa tek onda se 'ganja' s drugim muškarcima. Samo se pokušaj staviti u poziciju tog čovjeka, pa skontaj da li bi volio kad se oženiš da tebi tvoja tako nešto uradi.

Uglavnom, da ne serem više, odoh ja. :D
:thumbup:

Ovo sam pitanje postavio iz razloga jer su me te njene objave iznenadile i da jednostavno vidim sta
drugi ljudi kazu na tu temu da li ja možda griješim jer je te objave postavila baš kad smo se dodali za
prijatelje na fejsbuku.

Trenutno svrljam sa još par njih (slobodnih :D ) tako da ne cackam mecku u zvecku ovo ostavljam po strani tj.pokusacu se distancirati od nje ali da zadrzim taj odnos na prijateljskoj osnovi. :run:
spreca

#1493 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

ho oponopono wrote:

A DAN KASNIJE PORUKU:

...što se kuja ne razvede onda, pa nek se jebe okolo do mile volje, pih sjeme joj se zatrlo...

... a ne čuprica pogotovo sa frajerima ma znaš nije mi to to sa njim više, ni sex eto nije nešto, koja sam ja budala pa sam sa njime...bla bla...

...pa ova bičarka vapi da je ti pojebeš, to je ta fela žena ti haman crta, kristalno jasno ti daje do znanja da joj treba pražnjenje, zbog lošeg odnosa aman u kojem se začahurila, ali opet kvarnjak želi da to sve ko fol fino bude pod velom "on je kriv, da me ne guši ne bi ja na drugu kitu skočila nikad..."

...ne sviđaš se ti njoj, njoj se sviđa svaka kita u njenom okruženju, danas si ti
..sutra jebiga drugi citat i druga kita na meniju...ne misli da ćeš biti voljen...

...ako hoćeš samo pražnjenje, izvoli...fino si ponuđen...:pusi2:
:thumbup: :kiss: ......suze ti mutne :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1494 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Izem ti jebace koji konsultuju forum prije penetracije :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1495 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Velkoski »

A DAN KASNIJE PORUKU:

udri brate, ništa ne propuštaj.

to što ona nekog vara nije tvoj problem.
perfekcionista1

#1496 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by perfekcionista1 »

annoy wrote:Sta ti to treba da se petljas s udanim zenama
A ona da je fer ili bi poradila na tom braku ili bi iz njega izasla, a ne kukala okolo o svom muzu
I da, nemoj kao okosnicu za svoje odnose koristiti statuse na fejsbuku
Ako on odbije kahvu sa njom nije da ce je sprijeciti da ode na kahvu sa nekim drugim ako vec on nece. U slucaju da je situacija onakva kakva ja mislim ona ce tu "kahvu" popiti s nekim makar je nazor sipala. :)
perfekcionista1

#1497 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by perfekcionista1 »

Ako se tebi licno na toj kafi zalila na svoj pogresan izbor onda tu mozda ima malo dima.
Jel samo meni nema smisla da se zena na prvoj kahvi s nekim tako otvoreno zali da se kaje sto se udala. Ne mogu da povjerujem da je ovo realno cak i da je najveca rospija od svih.

Kaze da je prelijepa, a prelijepe zene nisu bas tako sirove i ofirne, koliko god da je nezadovoljna nece to tako lahko priznati, pogotovo ne na prvoj kahvi.
pukepuke

#1498 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

perfekcionista1 wrote:

Ako se tebi licno na toj kafi zalila na svoj pogresan izbor onda tu mozda ima malo dima.
Jel samo meni nema smisla da se zena na prvoj kahvi s nekim tako otvoreno zali da se kaje sto se udala. Ne mogu da povjerujem da je ovo realno cak i da je najveca rospija od svih.

Kaze da je prelijepa, a prelijepe zene nisu bas tako sirove i ofirne, koliko god da je nezadovoljna nece to tako lahko priznati, pogotovo ne na prvoj kahvi.
Ona to svima okolo priča, ne samo na prvoj kavi.
spreca

#1499 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

A DAN KASNIJE PORUKU:

prvo jebi pa onda pitaj......i on bi tvoju jebo bez pitanja
prog321

#1500 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by prog321 »

Tako je.
Zigu to, pa tek onda je pitaj je li sretna u braku :-D
Post Reply