Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
breuer
#1476 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima, baš je izašla nova, da su Hillary otrovali ili Trump ili Putin, svejedno uostalom...
-
Avetinho
#1477 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ta me ne bi previse ni zacudila, oba manijaka gaze preko leseva.
Komentar nije bio na tvoj post, nego na onaj analkiticarev prije tvoga.
Komentar nije bio na tvoj post, nego na onaj analkiticarev prije tvoga.
- Kikibombona
#1478 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jez...jeza u ledja wrote:
Kazu mi neki prijatelji iz USA da je natalitet kod crnacke populacije u padu, da Latinosi imaju u prosjeku znatno vise djece!?
Je li istina?
- jeza u ledja
- jeza u ledja
#1480 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeste, Trump je najzdraviji kandidat ikad. Najstariji i najzdraviji.tzipiripi wrote:
Za Trumpa kažu da je jedan od najzdravijih kandidata ikad. Killary veli da je zdrav ko konj![]()
Ali nebuloza da možeš kolabrirati ako poljubiš dovoljno beba ...Pogotovo kad se uzme da se baš i nije plaho navozala avionima. Ni blizu Donaldu. http://www.huffingtonpost.com/entry/its ... d4b7bb59f3 If you kiss enough babies and do enough plane travel, you’re going to get sick. Ni top lista ne bi nešto luđe smislila
![]()
![]()
Ja sam mislio da su naši vrh nebuloza, ali ovo je za nas SF. Čuj poljubiš dovoljno beba i u bendek![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Lg2-MAt ... be&t=1m50s
Sto se tice "if you kiss enough babies...." mozda ti ne kontas, razumijem, ali ako visis s djecom, radis u ustanovama poput obdanista, skolama i slicno, ti ces se mnogo vise puta zaraziti, naravno zaraznom bolescu. To je fakat. Ovo je nevezano za Hillary i taj clanak koji mi je mrsko citati.
Meni je fascinantno kako ti ljudi uspijevaju uopste imati tolike mitinge i govorancije. Ja bih poludio.
Jebes taj posao, i jedno i drugo mogu vise zaradjivati na druge nacine. Ali to je zelja za vlascu, ego, mislim bas moras biti egomanijak.
- tzipiripi
#1481 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kolega, živim u dugogodišnjem braku s učiteljicom tako da...jeza u ledja wrote:Jeste, Trump je najzdraviji kandidat ikad. Najstariji i najzdraviji.tzipiripi wrote:
Za Trumpa kažu da je jedan od najzdravijih kandidata ikad. Killary veli da je zdrav ko konj![]()
Ali nebuloza da možeš kolabrirati ako poljubiš dovoljno beba ...Pogotovo kad se uzme da se baš i nije plaho navozala avionima. Ni blizu Donaldu. http://www.huffingtonpost.com/entry/its ... d4b7bb59f3 If you kiss enough babies and do enough plane travel, you’re going to get sick. Ni top lista ne bi nešto luđe smislila
![]()
![]()
Ja sam mislio da su naši vrh nebuloza, ali ovo je za nas SF. Čuj poljubiš dovoljno beba i u bendek![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Lg2-MAt ... be&t=1m50s
![]()
Sto se tice "if you kiss enough babies...." mozda ti ne kontas, razumijem, ali ako visis s djecom, radis u ustanovama poput obdanista, skolama i slicno, ti ces se mnogo vise puta zaraziti, naravno zaraznom bolescu. To je fakat. Ovo je nevezano za Hillary i taj clanak koji mi je mrsko citati.
Meni je fascinantno kako ti ljudi uspijevaju uopste imati tolike mitinge i govorancije. Ja bih poludio.![]()
Jebes taj posao, i jedno i drugo mogu vise zaradjivati na druge nacine. Ali to je zelja za vlascu, ego, mislim bas moras biti egomanijak.
http://www.upworthy.com/ever-wonder-why ... -you-think
A koliko god bile lude teorije o Killarynoj boleščugi, neku očito ima, toliko su luda i opravdanja poput ljubljenja dovoljno djece. Mislim... I nije baš da se dotična nešto plaho nadržala govorancija i navozala. Donald je tu debelo šiša, debelo. Ko djed mraz za Novu godinu, ima ga svuđe
- tzipiripi
#1482 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Još jedna teorija misteriozne Hillaryne bolesti, more bit da su je Trump ili Putin otrovali http://www.dailymail.co.uk/news/article ... fears.html
- Point.
#1483 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako god, bilo ko podrzava Trumpa nije dobar sa glavom. Nikako. To je fakt.
- burgundy
#1484 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hilary gubi tlo pod nogama i u utrci za president a i zaprave 
- seln
#1485 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fakat. Bush je bio samo glup, pa je sjebao USA uzduz i poprijeko: poceo dva rata, zaduzio se do glave, privatizirao i zrak, a onda poreskim novcem spasavao privatne firme... Trump je i glup i lud.Point. wrote:Kako god, bilo ko podrzava Trumpa nije dobar sa glavom. Nikako. To je fakt.
- burgundy
#1486 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.seln wrote:Fakat. Bush je bio samo glup, pa je sjebao USA uzduz i poprijeko: poceo dva rata, zaduzio se do glave, privatizirao i zrak, a onda poreskim novcem spasavao privatne firme... Trump je i glup i lud.Point. wrote:Kako god, bilo ko podrzava Trumpa nije dobar sa glavom. Nikako. To je fakt.
- seln
#1487 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jebemticevap, ovo mi fakat ne ide u glavu...burgundy wrote:Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.seln wrote:Fakat. Bush je bio samo glup, pa je sjebao USA uzduz i poprijeko: poceo dva rata, zaduzio se do glave, privatizirao i zrak, a onda poreskim novcem spasavao privatne firme... Trump je i glup i lud.Point. wrote:Kako god, bilo ko podrzava Trumpa nije dobar sa glavom. Nikako. To je fakt.
Bosanac ode u jebene USA, postane nadzornik na gradjevini ili team leader u call centru... i odmah udari u republikansku tamburu: te ukini poreze, te ukini osiguranje, napadni svaku drzavu koja ne misli isto ili ima zalihe nafte...
mozda Hillary jeste bitch, ali bar nije mentalno bolesna i zna da je Belgija drzava, a ne grad.
- Point.
#1488 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo ni ja ne kontam. Valjda je to neki vid kompleksa i osjecaj manje vrijednosti. Kazem ko god podrzava notornu budaletinu Trumpa je budala himself, a bosanci koji podrzavaju doticnog su budaletine na kvadrat.seln wrote:jebemticevap, ovo mi fakat ne ide u glavu...burgundy wrote: Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.
Bosanac ode u jebene USA, postane nadzornik na gradjevini ili team leader u call centru... i odmah udari u republikansku tamburu: te ukini poreze, te ukini osiguranje, napadni svaku drzavu koja ne misli isto ili ima zalihe nafte...
mozda Hillary jeste bitch, ali bar nije mentalno bolesna i zna da je Belgija drzava, a ne grad.
Last edited by Point. on 15/09/2016 15:39, edited 1 time in total.
-
daddy-kool
#1489 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeste Obama dobar predsjednik.burgundy wrote: Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.
- Challenger__
#1490 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Možda iz perspektive socijalnog autizma ili egoističnog državljanina USA. Za one koji su živjeli u državama koje je uništio, on je zlo. Iz perspektive tri kontinenta, politika njegove administracije je po negativnim učincima gora od kuge.daddy-kool wrote:Jeste Obama dobar predsjednik.
- Point.
#1491 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koje je drzave on unistio?
- Challenger__
- Point.
#1493 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neda mi se. De reci.
- Challenger__
#1494 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao što sam već napisao: "dobar" samo iz perspektive socijalnih autista i egoista. Tačka.
______
______
- Point.
#1495 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije tema Obama, sta imas reci za Trumpa?
-
Avetinho
#1496 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Anal kiticar je dokazani rasista. Nece ti on nista nabrajati.
- burgundy
#1497 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Isto se moze rec za simpatizere Hilarke,ne vide dalje od svog nosa.Point. wrote:Ovo ni ja ne kontam. Valjda je to neki vid kompleksa i osjecaj manje vrijednosti. Kazem ko god podrzava notornu budaletinu Trumpa je budala himself, a bosanci koji podrzavaju doticnog su budaletine na kvadrat.seln wrote:jebemticevap, ovo mi fakat ne ide u glavu...burgundy wrote: Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.
- Challenger__
#1498 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nazivanje nekoga "rasistom", bez ikakvog osnova je, čini mi se, protiv pravila foruma. Ja sam prijavio "komentar" a vi kako hoćete. Nametljivu, učestalu, homoseksualnu leksiku da ne pominjem.
Ona je valjda "OK".
Ona je valjda "OK".
- burgundy
#1499 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako ovo dogura do 8 novembra citava ocekujem da ce jos prljavog vesa izaci na vidjelo koje ce je pokopat.
- burgundy
#1500 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ja setam cuku.daddy-kool wrote:Jeste Obama dobar predsjednik.burgundy wrote: Nek je vama Obama dobar.Najveca p od predsjednika koja je Amerika ikad imala,teski demagog.Nijedan predsjednik SAD-a nije imao manje postovanja od Obame.Ali dobro sreca pa jos manje od dva mjeseca je tu.Ako Hilari bude izabrana to ce biti nastavak iste te Obamine politike samo sto je ova jos vece zlo.