Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
Freamon Lester

#1476 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Freamon Lester »

sunceKOtepsija wrote:
MMM1977 wrote:Ja poznajem Azru još od kada je bila klinka, jeste iz Mostara. Ali mi nije jasno odakle ona u ovim vodama, ugledni roditelji (majka profesor njemačkog, otac nesto na građevinskom fakultetu ako se dobro sjećam) a i ona je fino dijete bila. U Sa su dosli svi nakon rata koji su proveli u Rijeci.
mogu joj roditelji bit tro-ugledni-odgojili su prvoklasnu kuravu :izet: Azra Sarić
Hjoj s'o ne meRem ovog papalnuka...

Zena uspjesan doktor, a on njoj roditeljima izvlaci s kim je ona u ljubavnoj vezi kao dokaz loseg odgoja. S kim god da je njena stvar. Nema nista draze nego kad Bosnjo krene prebrojavati ljubavnike od nedostiznih picoka. Na kraju ona kurva i ne valja, a on zlatan samo niko ne prepoznaje taj njegov sjaj... :lol:
dust in the wind

#1477 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dust in the wind »

Freamon Lester wrote:
sunceKOtepsija wrote:
MMM1977 wrote:Ja poznajem Azru još od kada je bila klinka, jeste iz Mostara. Ali mi nije jasno odakle ona u ovim vodama, ugledni roditelji (majka profesor njemačkog, otac nesto na građevinskom fakultetu ako se dobro sjećam) a i ona je fino dijete bila. U Sa su dosli svi nakon rata koji su proveli u Rijeci.
mogu joj roditelji bit tro-ugledni-odgojili su prvoklasnu kuravu :izet: Azra Sarić

Zena uspjesan doktor, a on njoj roditeljima izvlaci s kim je ona u ljubavnoj vezi kao dokaz loseg odgoja. S kim god da je njena stvar. Nema nista draze nego kad Bosnjo krene prebrojavati ljubavnike od nedostiznih picoka. Na kraju ona kurva i ne valja, a on zlatan samo niko ne prepoznaje taj njegov sjaj... :lol:
mora se utješiti i naći opravdanje što ga te "kurve" neće nikako, ni da im u zlatnom omotu dođe
The Realist

#1478 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by The Realist »

Styling wrote: Ja sam vec ranije napisala pa evo i da ponovim. Sipom i ministarstvom sigurnosti vlada SDS. Fahro je htio sa Covicem da makne SDS (koaliciju za promjene, ili kako se vec zovu) i da uvede SNSD u vlast na drzavnom nivou pa je ovo SDS iskoristio da ga skloni. Sve po zakonu. 8)
Podatke prikuplja OSA, ne SIPA, ne mogu tužilaštvo i SIPA bez ičega krenuti, neko im je morao dostaviti informacije, a to je u ovom slučaju OSA (ili velikim dijelom). Ali kako rekoh, imaju oni protiv svih njih dokaze, samo je pitanje da li će ih koristiti, ili ne.

No, ono što je bitno je to da čak i da jeste SDS to uradio, informacije koje ovi koriste su stvarne, ne radi se o montažnim snimcima, falsificiranim dokumentima i slično.
Drvosjeca iz Dejcica

#1479 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

glockov kolac wrote:Inače ga nešto ne gotivim, ali ubo je s ovim momački...

https://www.youtube.com/watch?v=6kGMyCBP5EA
Ima i on rezona, nekad malo zna biti dosadan ali zna zanat.
Styling

#1480 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Styling »

The Realist wrote:
Styling wrote: Ja sam vec ranije napisala pa evo i da ponovim. Sipom i ministarstvom sigurnosti vlada SDS. Fahro je htio sa Covicem da makne SDS (koaliciju za promjene, ili kako se vec zovu) i da uvede SNSD u vlast na drzavnom nivou pa je ovo SDS iskoristio da ga skloni. Sve po zakonu. 8)
Podatke prikuplja OSA, ne SIPA, ne mogu tužilaštvo i SIPA bez ičega krenuti, neko im je morao dostaviti informacije, a to je u ovom slučaju OSA (ili velikim dijelom). Ali kako rekoh, imaju oni protiv svih njih dokaze, samo je pitanje da li će ih koristiti, ili ne.

No, ono što je bitno je to da čak i da jeste SDS to uradio, informacije koje ovi koriste su stvarne, ne radi se o montažnim snimcima, falsificiranim dokumentima i slično.
Naravno. U potpunosti se slazem. Samo kazem da ni SDS-u nije mrsko zbog ovog hapsenja.
JThomas

#1481 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

dust in the wind wrote:
Freamon Lester wrote:

mora se utješiti i naći opravdanje što ga te "kurve" neće nikako, ni da im u zlatnom omotu dođe
pustite vi tu šuplju. jebo moral i odgoj, zbog takvih bivših se glava gubi. ova gornja, na ramenu.
calculator

#1483 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by calculator »

Styling wrote:

quote="The Realist"]
... Samo kazem da ni SDS-u nije mrsko zbog ovog hapsenja.
Zbog ovog hapsenja region likuje, ne samo BiH. Medjutim, sve dok SIPA ne izvede kompletnu upravu iz Spahine ulice u Sarajevu, u nas nece biti napretka.
Samprotivsviju

#1484 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Nego 'ocel biti tog okupa Fahrinih pristalica :D
ILVIIR

#1485 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by ILVIIR »

sahara1428 wrote:Fahro ko amater sve preko mobitela...ima da proklinje VIBER i onog ko ga izmisli... :-)
bjelorusi :)

..mora da je lukasenko za ovo kriv
Danguba

#1486 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Samprotivsviju wrote:Nego 'ocel biti tog okupa Fahrinih pristalica :D
Vjerovatno cekaju da benzin jos pojeftini. :D
gidra

#1487 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by gidra »

Samprotivsviju wrote:Jos jednom, zna li ko kako se zove ova golubica :srce:

Image

Da i ja i ona montiramo jedno drugom procese :oops: :lol:
Nina Karačić, ako se ne varam.
VjecitiStudent

#1488 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

Freamon Lester wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Kad je ta "uspješnost" u našem "sistemu" u pitanju, nakon svih ovih informacija, u dilemi sam samo koji je od Ćela došao šefu odjela, stavio pištolj na sto, pa krenuo da hvali novu doktoricu odjela.
Samprotivsviju

#1489 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

gidra wrote:
Samprotivsviju wrote:Jos jednom, zna li ko kako se zove ova golubica :srce:

Image

Da i ja i ona montiramo jedno drugom procese :oops: :lol:
Nina Karačić, ako se ne varam.
Jeste :D

Zahvaljujem :kiss:
palermo

#1490 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

VjecitiStudent wrote:
Yoda to Luke: "If once you start down the dark path, forever it will dominate your klix" :D
So true, rekao bih, u pamet se omladino
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1491 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

palermo wrote:
VjecitiStudent wrote:
Yoda to Luke: "If once you start down the dark path, forever it will dominate your klix" :D
de prevedi đeci...šta si se stisko :D

Ako se jenom osladiš u šupakluku vavjek vjekov ostaješ pakaš
VjecitiStudent

#1492 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
palermo wrote:
VjecitiStudent wrote:

Da mi je negdje naći slike mladog Esse, suhim zlatom bi platio :D
VjecitiStudent

#1493 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
palermo wrote:
VjecitiStudent wrote:

Ima i da ako jednom glasaš za SDA, povratka na svjetlo više nema, zna to Palermo :D
palermo

#1495 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

JoseMujica wrote:

Ima ona stara, kad je sultan slao po Bosni svijeni gajtan, a Fata onako potiho kaže, fala ti bože, što moj Mujo nije nikakav čoje'k......
GeeTnT

#1496 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GeeTnT »

...ehh jos nam recite ciji pakas vise smrdi, pa da znamo odabrat... :mrgreen:

Vi ste virtuozi u osjetilima...ha vjeciti, mujica da ne govorim...
palermo

#1497 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

VjecitiStudent wrote:
Ima i da ako jednom glasaš za SDA, povratka na svjetlo više nema, zna to Palermo :D
Ima i ona, da kad nekoga ganjaš (k'o ti mene :D ) prvo pročitaš za koga je glasao.......samo se vratiš na tu birvaktile temu, i vidiš....što je najgore, više bi imao razloga da me prognjaš za to glasanje, nego za ovo, ali ti k'o sivonja upr'o :D
Banksy

#1498 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

''Čampare'' pritišću dalje prema Izetbegoviću:

Je li svojim javnim djelovanjem, izjavama, a pretpostaviti je i nekim drugim podzemnim, nevidljivim manevrima Bakir Izetbegović vršio pritisak na pravosuđe, samim tim i na potencijalne svjedoke? Apsolutno i nesumnjivo jeste. Je li tu bilo pravnog osnova (i) za njegovo pritvaranje? Oni koji se razumiju u pravne procedure kažu: "Jašta je, kako nije, itekako"...

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/265 ... ranje.html

Šta su dogovarali Čampara i Komšić

http://www.trazim.com/vijesti/2016/01/s ... -i-komsic/

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1499 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

palermo wrote:
JoseMujica wrote:

Ima ona stara, kad je sultan slao po Bosni svijeni gajtan, a Fata onako potiho kaže, fala ti bože, što moj Mujo nije nikakav čoje'k......

jel to insinuriaš mućki da je Tornjak ćoek :?

morebit bidne al do pola :evil:
palermo

#1500 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

JoseMujica wrote:

jel to insinuriaš mućki da je Tornjak ćoek :?

morebit bidne al do pola :evil:
Jok bolan, insuiram da sam sretan, a bogami i drugi bi trebali biti sretni, što nismo nikaki čojeci
Post Reply