Sta kaze ne valja metal
Pa Vulgar Display je betoncina album.
Moderator: _BataZiv_0809
Hey, it's not the destination, it's the journey!Niemand wrote:Jel glupo ako kazem da me od ovog glava boli i pocinje mi ici na zivce sto 5 minuta cekam da pocne.. nesta.![]()
Kontam ja da se ti razumijes u muziku i taj metal je garant super, al ja to ne kontam.![]()
Nisam taj tip jednostavno. Ja sam vise za ovako nesto
Nisam bas mrgud niemand i u muzici, imam cak i jednu pjesmu uz koju ko i klimam glavom i pjevusim, al sam ipak poprilcno.. blaaaah.
Dont nou vaj, bat dets hau it iz.
Procitam ponekad ovu vasu temu (rijetko imam sama sta napisati) i ima bas lijepih stvari, al taj metal mi glup. 'ta cu, ajm boring.dale cooper wrote:
Hey, it's not the destination, it's the journey!![]()
Nisam ovdje da ti mijenjam mišljenje, samo sa htio pokazati da metal nije jedno dimenzionalan kako mnogi
misle. Ali poštujem onu - different strokes for different folks.![]()
Damien Rice je ok.
Meni je metal spasio zivot jebote...medvjed23 wrote:ja sam u metalu našao nemalo dobrih tekstova, al većinu njih kvare režeći vokali.. mislim da je zeko već nešto pisao o tome..
Sto se tice muzike - sasvim okej!Niemand wrote:Ne znam i ne shvatam bas najbolje kako tema funkcionise, posto mi se cini da ono, ko navrati krene pricati o svojoj nekoj temi na ovoj temi a nesto kontam morete mi onda jednostavno napisati-oke niemand, hu kers, haj razguli.![]()
Helem, ne znam dje bi na forumu, pa eto dosla ovde malo
Ja cu o jednom propalom poemu kojeg mescini vole samo buntovne tinejdzerke i eto ja jos uvijek-pete doherty.
Sta ja znam, mnogi ga ni ne poslusaju jer imaju neke predrasude o njegovoj muzici zbog problematicnog zivota, a nekima se valjda i gadi. Al na stranu to sve, ja ga zbilja dozivljam ko nekog ko ce se cijeniti tek kad umre. Ima nesto od onog izumrlog engleskog roka. Samo sto eto, vele dzanki muzika.
Prije nekih 15tak dana je objavio novu pjesmicu, a novi album ce biti objavljen mislim krajem godine.
Danas se pete ne drogira (bar ne javno), udebljo se i cini se da se kupa redovno.To sto se predrasuda tice.
A sto se pjesmica tice, ostao je isti ako ne i bolji nego prije.
S obzirom da ja vas ionako ne razumijem pola stvari o kojima pricate, nisam sigurna hocel vam se ovo svidjeti, al eto, mozda neko i poslusa, a mozda se nekom i svidi.![]()
Hajd, nije jedini.Ommadawn wrote:
Sto se tice muzike - sasvim okej!
Ali sto se tice Dohertyja, sasvim licno (bas bukvalno licno!) - j****o mu ja sve po spisku!!!!
Radio sam na festivalu na kojem su trebali svirati Babyshambles - frajer nestao! Nema ga! I cekaj, i cekaj i cekaj.... Ne znam koliko je kolega (mene srecom nije zapalo ali to je bila igrom slucaja) islo na aerodrome da vidi da nece doci sa slijedecim avionom... Nema kretena, negdje se nadrogirao i umislio da je Bog!
Svitdale cooper wrote:Samo za Niemand, mladi i tada anonimni Pete Doherty u kupovini Oasis-ovog Be Here Now albuma.![]()

Niemand wrote:Svitdale cooper wrote:Samo za Niemand, mladi i tada anonimni Pete Doherty u kupovini Oasis-ovog Be Here Now albuma.![]()
Par godina kasnije, fani stori:
Jedno je liamovo, jedno je petovo.dale cooper wrote:
Oženio se?
Da, u međuvremenu sam proguglao Lisu Moorish. Fatalna žena. A Pete je izgleda ultimativni fan Oasisa, takoNiemand wrote:Jedno je liamovo, jedno je petovo.dale cooper wrote:
Oženio se?
Dont mejk fan of jor sons sisters dAdi.
Nadam se da ce ova djecica osnovati bend.dale cooper wrote:
Da, u međuvremenu sam proguglao Lisu Moorish. Fatalna žena. A Pete je izgleda ultimativni fan Oasisa, tako
da ne kupuje samo albume, kape i majice.![]()
Maloprije tek pročita o čemu se radi. Apsolutno zasluženo. Bob Dylan - nobelovac, kako lijepo zvuči.Banksy wrote:
čestitkečestitke
čestitke
čestitke
čestitke
Vala, davno je to trebao dobit`Banksy wrote:
čestitkečestitke
čestitke
čestitke
čestitke
Na vrijeme.Ommadawn wrote:
Vala, davno je to trebao dobit`