Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
strucnjak_kofol

#1476 Re: Farma šest

Post by strucnjak_kofol »

BarbaDue wrote:
archi_a wrote:.
Ne bih nikada nikoga vrijeđao i etiketirao kao npr. ovaj forumaš gore, koji u ovome vidi glupost i čisto gubljenje vremena a ne vidi sebe i to da je, ako uzmemo da ima postova na forumu koliko ima i to pomnožimo sa bar jednom minutom koliko bi mu trebalo da nešto napiše i pošalje, odvojio minimalno 8 mjeseci svog cijenjenog života samo pišući na klix-u i to 24/7. Bravo maestro :-)
P.s. malo duži post, treća smjena nikako da završi. Lp
Bio sam se odjavio ali hajd reko da kažem još koju :mrgreen:

Brale moj samo da znaš koliko druženja što syber što live stoji iza tih postova ostao bi paff :wink:

Znači ne možeš ni u snovima porediti moje trošenje vremena na forumu i vaše gledsnje farme.
vidi ovome drustvenog zivota ,natuko 33ooo postova na forumu , i on nama mudruje o drustvenom zivotu haha
trambusek88

#1477 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

medvjed23 wrote:interesantna digresivna tema :D

mislim da malo ko, posebno u bosni, slobodno vrijeme provodi čitajući hegela.. ogromna većina ljudi život troši na dangubu.. neko gleda farmu, neko viče na ljude koji ganjaju loptu po travi, neko morališe po forumima itd.

nije ničija danguba nešto plaho bolja i produhovljenija od ostalih, a i da jeste, poželjno je poštovati slobodu ljudi da svoje živote provode kako kod žele.. međutim, to poštivanje slobode na balkanu se ne ostvaruje baš tako lako i to iz najmanje dva razloga:

1 - patrijarhalno-religijski odgoj koji stvara otklon prema svemu drugačijem
2 - matrica ponašanja, kreirana od strane dijela rok muzičara, koje se snobovi drže ko pijan plota, a koja podrazumijeva: pljuvanje po turbofolku, sapunicama i emisijama realnosti, te slušanje urbanog, alternativnog, socijalno angažiranog roka..

to je tako i ne vidim naznake da bi uskoro moglo biti drugačije, ali uprkos tome treba iza svog životnog stila stajati bez kompleksa i suvišnog pravdanja okolini..

ontopic: neka pobijedi najbolji farmer :D
:thumbup:
AntiKrist

#1478 Re: Farma šest

Post by AntiKrist »

BarbaDue wrote:Ne bih da vas uvrijedim al' ste nevjerovatno glupi!!!

Rece onaj koji je potrosio 33000 minuta minimum,samo da napise koju "pametnu" :D
Lopov-eliminator

#1479 Re: Farma šest

Post by Lopov-eliminator »

Meni se cini da su ovi moralisti dosli na temu da bi je srusili samo zato sto im se predmet iste ne svidja.
BarbaDue

#1480 Re: Farma šest

Post by BarbaDue »

Vidim ja ne može se bez vrijeđanja. 8-)

A ja samo da kažem da jw gledanje farme jedan od načina a ujedno pokazatelj kako je bosanac glup pa može dozvoliti da ga zabavlja krisijan golubović ili gluho bilo ratko mladić. Nema druge poslije ovoga nego da vam kažem da ste svi teladi kao i ti što ih gledate.

PS. Šou Ratka Mladića, jeste li slali SMS-ove? :mrgreen:
SaPnA

#1481 Re: Farma šest

Post by SaPnA »

BarbaDue wrote:Vidim ja ne može se bez vrijeđanja. 8-)
ako si mislio na mene, zaboravio si da smo bili kolege na temi ako udjes na ovu temu-papak si :mrgreen: :mrgreen:
BarbaDue

#1482 Re: Farma šest

Post by BarbaDue »

Sapna :thumbup:

Prijateljski vam govorim, manite se tog šljama i radije gledajte Duška dugouška :mrgreen:

Edit: Tema TV1 dijaloška emisija, toplo preporučam!
dječak sa šibicama

#1483 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Lopov-eliminator wrote:Meni se cini da su ovi moralisti dosli na temu da bi je srusili samo zato sto im se predmet iste ne svidja.
Ma navijali za onog trandzoljupca Bakica, pa im krivo sto je ispao :oops:

Veceras zurka, gostuje nekakav alegro bend.
oskarboy

#1484 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

i onaj kristijan se usmrdio, nula od karaktera,lafa izbriso gumicom onu ludacu balerinu,nema sta joj nije govorio i opet sad sa njom.ona jucer lafa glumi neku bolest,slabost a gle je danas,odjednom procvjetala.prava psiho
urocnoposljedicna

#1485 Re: Farma šest

Post by urocnoposljedicna »

Balerina :lol:
Mislim da ovu ljubomoru i ludilo glumi, jer sam primijetila maloprije u jednom trenu u sred dernjave promijeni facu i nasmija se. Ali sekunda samo.
Ili da budem preciznija, postoje te emocije ali ih ona prenaglasava i preuvelicava.
Meni je zanimljiva :-)
dječak sa šibicama

#1486 Re: Farma šest

Bipolarni poremecaj, djevojka se moze u cetiri sekunde nasmijati od srca i zaplakati.

Ona se ufurala da ce biti sa Kristijanom, vec ona pravi planove, za zajednicki zivot. A on ode u zatvor 4 godine + zena i dijete kod kuce.

Citam da joj je sinoc u pijanskoj izletilo da je "opsluzila" Canka, sad jel ona stvarno toliko dobro glumi, ili je stvarno animir dama... tesko je procijeniti.
radiša

#1487 Re: Farma šest

Post by radiša »

bila je na pinku bh u jednoj emisiji i predstavila se ko animir dama,znaci nista nije izmisljeno.

Sanjarko

#1488 Re: Farma šest

Post by Sanjarko »

radiša wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Moze jedno of pitanje.
Imam na mtelu 100 besplatnih poruka svaki mjesec,
a nemam ih kome slati pa bi li ih mogao za farmu iskoristiti
ili bi mi naplatilo poruke.
radiša

#1489 Re: Farma šest

Post by radiša »

pa nazovi mtel i pitaj dobit ces najtacniji odgovor.
ne vjerujem da ovde iko glasa,dosta sto ih gledamo. :lol:
dječak sa šibicama

#1490 Re: Farma šest

radiša wrote:bila je na pinku bh u jednoj emisiji i predstavila se ko animir dama,znaci nista nije izmisljeno.

To jeste, ali jos nije jasno u kom svojstvu je ona ucestovala u ovoj emisiji, Zabranjeni forum.

Naime, znas da je Maca Marinkovic imao nekakav pokusaj ulaska u politiku sa, izmedju ostalog, idejom legalizacije prostitucije. Ona cesto spominje Macu kao "kolegu", i ona i Maca su nastanjeni u Novom Sadu i Maca je tamo zasnovao radni odnos u lokalnom pozoristu, kao i ona. Vrlo lako moguce da je gostovala u emisiji Zabranjeni forum kao lazna animir dama, odnosno glumica, "usluga" za Macu ako razumijes sta hocu reci.

Posto je potvrdjeno da je glumica odnosno da je zavrsila akademiju.

Sad, je li ona zaista animir dama ili to samo glumi u ovoj emisiji, ko to zna. Kod Hrsuma nisu jednom bili nastimani gosti i placene teme, Hrsum i Pink rade emisije na proviziju.
radiša

#1491 Re: Farma šest

Post by radiša »

ok sve to samo skontaj sto bi se pravila kao da nema pojma kad su je prozvali "violeta"?
znaci da nesto ne stima.
urocnoposljedicna

#1492 Re: Farma šest

Post by urocnoposljedicna »

radiša wrote:ok sve to samo skontaj sto bi se pravila kao da nema pojma kad su je prozvali "violeta"?
znaci da nesto ne stima.
Mozda je pod nekakvim ugovorom pa ne smije o tome pricati, ili jednostavno ne smatra da se treba pravdati.
dječak sa šibicama

#1493 Re: Farma šest

Ko zna zasto, Pink nije zelio emitovati ovaj snimak na "pitanjima gledalaca" zbog autorskih prava, navodno... iako je ovo emisija tv PinkBH.

Mozda bi se izofirali, gdje ces reci ah da ja sam tamo glumila animir damu. Ode Hrsumu emisija u prkno, svi bi shvatili da je to sprdnja od emisije.

A vidis i da se cijela ta prica zataskala, zaboravila, mozda su im rekli ovi sa Pinka mojne o tome pricati. Neko od brojnih gostiju bi im vec rekao jeste ona je Violeta, ima snimak.
Maja je prvi dan pitala Kristijana odakle on to zna (rekli mu kad je isao na sudjenje, upozorio ga neko od njegovih) kasnije vise nista nije pitala, niti Kristijan spominje Violetu.
P308

#1494 Re: Farma šest

Post by P308 »

Koja je seljanka ova Gabrijela i jos je pri tome ogranicena ko balkon :D
astrid

#1495 Re: Farma šest

Post by astrid »

Balerinin otac Dragan: Moja Jelena je radila kao poslovnja pratnja! Debele pare je zaradila na tome!...

Originalno objavljeno na stranici http://www.svet.rs/novi-scandal/novi-sc ... tnja-video © svet
:izet:
teta marica druga

#1496 Re: Farma šest

Post by teta marica druga »

P308 wrote:Koja je seljanka ova Gabrijela i jos je pri tome ogranicena ko balkon :D
Zašto, šta je uradila?
BarbaDue

#1497 Re: Farma šest

Post by BarbaDue »

P308 wrote:Koja je seljanka ova Gabrijela i jos je pri tome ogranicena ko balkon :D
Jebga al svi je gledate :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1498 Re: Farma šest

astrid wrote:Balerinin otac Dragan: Moja Jelena je radila kao poslovnja pratnja! Debele pare je zaradila na tome!...

Originalno objavljeno na stranici http://www.svet.rs/novi-scandal/novi-sc ... tnja-video © svet
Ja ne znam kako vi vise vjerujete ovim zutim medijima, ljudi slazu kad kazu dobar dan.

Pazi naslova, Farma konc logor, majke zabrinute, ovaj silovao, onaj priklao djevojku.
astrid

#1499 Re: Farma šest

Post by astrid »

dječak sa šibicama wrote:
astrid wrote:Balerinin otac Dragan: Moja Jelena je radila kao poslovnja pratnja! Debele pare je zaradila na tome!...

Ja ne znam kako vi vise vjerujete ovim zutim medijima, ljudi slazu kad kazu dobar dan.

Pazi naslova, Farma konc logor, majke zabrinute, ovaj silovao, onaj priklao djevojku.
Nisam napisala da vjerujem :-) Samo prenesoh zaniljivosti žute štampe jer je balerina gore spomenuta....
dječak sa šibicama

#1500 Re: Farma šest

Ok, samo kazem da su mi ti kuriri, svetovi, skandali i avazov Express, najveci sund koji postoji.

Ti magazini bi propali ako bi u tri uzastopna broja napisali samo golu istinu, i nista vise od istine.

To zaglupljuje narod, posebno omladinu, koja to guta. Ko je guzio Hanku Paldum `83, koliko je kosulja zbog znoja promijenio Sinan Sakic na koncertu u Bernu, sijevnula sisa Sandre Paprike u diskoteci u Srebreniku, Hamid Ragipovic Besko pojeo tri kile janjetine, Keba pjevao pred 12 ljudi u Njujorku dok mu se sin pokrstio u katolickoj crkvi i vjencao za Severinu, Soraja se skinula na bazenu (ko da se ikada i oblaci), Era Ojdanic prodaje sladoled na plazi u Budvi, Maca Sekrecija snimila spot koji je odmah zabranjen, estradna zvijezda u usponu Krejzi Sefika izjavila "Saban Saulic je otac mog nerodjenog djeteta" nakon koncerta u kafani u Busovaci.

Covjece, infuziju moras primiti nakon sto procitas samo naslove.
Post Reply