Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1477 Re: Zene nakon 25
Ovakvo smeće od posta neću ni komentirati.prog321 wrote:Ja koliko vidim mi čitamo samo Raminu stranu; dok istina može biti sasvim drugačija.
Vjerovatno mu je žena bila ne shvaćena i ne zadovoljenja. Emotivno i fizički.
Dok je on tuniro dizne kod motora o to vrijeme zenine dizne su ostale netaknute.
- fatamorgana
#1478 Re: Zene nakon 25
Dok ne dođe ISIS gore kod vas u Švec'ku da uvede malo reda moraćeš se do tad malo strpiti!arslanbey wrote:Gabrielo wrote: Ja mislim da se cure u tridesetim vec pomire da ce ostati same pa zato manje kukaju od ovih mladjih.
Ovu od 33 je zafrkao njen mentalitet princeze,pricala mi je kako je momka odjebala jer joj je rekao hajde dodji ti pola puta i ja cu pola pa cemo se vidjeti u nekom gradu tu(dakle to nakon sto je 3 puta isao njoj ,a zivjeli su dalje jedno od drugog)
- ho oponopono
#1479 Re: Zene nakon 25
Arii wrote:ho oponopono wrote:...fuj kad ocaj uzme maha, pa pocnu ove + da kukaju i vriste na sav glas...hocu u vrtic tad sam bar imala frajera...pu pu jebem vam pleme...
ne kukamo, nije očaj, govorimo o životu u 25+ godinama, to je tema, iznosimo neke svoje probleme, tj probleme u vezi našeg životnog doba, što nas muči, šta nam odgovara i tako. Tako žive svi normalni ljudi, s određenim problemima...
...ma kukaju djeve budimo realni, pogledaj oko sebe, slusaj ih samo kad pocnu spelovati...
...jer imati frajera je biti kao IN, status pozeljna jer si pobogu u vezi a neka solo jadnica, a naposljetku kao da je biti duo pod moranjem i formula za neciju srecu?!
Jos kako godine odmicu, sve gore misli se vrte u njihovim glavama...umjesto da se ne opterecuju sta ce komsije da pomisle, njeno drustvo kad ih na godisnjici mature sretne znas one upite koliko kindera imas, gdje ti muz radi... ?!
...a ona jada spusta pogled, sa sjetom udise, eh nemam nikog i nista ni kuceta ni maceta sto bi rekli( ali nabavi u medjuvremenu i to) i to ju pogadja...
...tuzan je takav stil zivota ali opet sami ga kreiramo, plus onaj gore sa oblacica oduva te u raznim smjerovima pa se snalazi kako znas, tako da nema mjesta zalu za takvim personama, mogu samo da se zgrazavam jer svaka drugacija reakcija nije odgovarajuca pobogu...
-
L u c i f e r
#1480 Re: Zene nakon 25
Mladje je mlogo sladje.
Ono sto volim kod studentica je to sto dok ja starim one ostaju iste.
Mada, ruku na srce ima divnih i ovih do 30.
Suma sumarum: sve to treba poprcit, da prostite...
Vjerujem da ima finije i ovih preko 30.
Al ono sto sam ja sreto je jal ogorceno jal ocajno jal mahnito jal delusional, tj kontaju da se jos mogu kurcit i birkat ko u 20im...
Nemojte me pogresno shvatit, ne do bog da se sladim necijoj muci, al jbg tako ta neka spolna karma fercera.
Ja dok sam ko kokuz u 20im bio posuha kurca, sad ko uspjesan i nabildan imam da biram kolko mi je cejf...
Nije da se falim, nako kaem...
Al ono sto sam ja sreto je jal ogorceno jal ocajno jal mahnito jal delusional, tj kontaju da se jos mogu kurcit i birkat ko u 20im...
Nemojte me pogresno shvatit, ne do bog da se sladim necijoj muci, al jbg tako ta neka spolna karma fercera.
Ja dok sam ko kokuz u 20im bio posuha kurca, sad ko uspjesan i nabildan imam da biram kolko mi je cejf...
-
krater
#1481 Re: Zene nakon 25
L u c i f e r wrote:Mladje je mlogo sladje.
- ho oponopono
#1482 Re: Zene nakon 25
...kurac puca, srca kida ( da prostis )... 
- ned424
#1483 Re: Zene nakon 25
Ama meni dobre sve preko 25+ a i ove MLF od 40+ ima ih kao aviona.
PS:ko sa djecom spava upishan ustane!
PS:ko sa djecom spava upishan ustane!
-
prog321
#1484 Re: Zene nakon 25
Presao sam na neprijateljsku stranu, pa sam poceo citati zenske casopise kako bih bolje razumio ove menstrualne hude.Ramzess Veliki wrote:Ovakvo smeće od posta neću ni komentirati.prog321 wrote:Ja koliko vidim mi čitamo samo Raminu stranu; dok istina može biti sasvim drugačija.
Vjerovatno mu je žena bila ne shvaćena i ne zadovoljenja. Emotivno i fizički.
Dok je on tuniro dizne kod motora o to vrijeme zenine dizne su ostale netaknute.
I tamo pise da je najcesci razlog razvoda kada muz zenu zapostavlja; ne razumije i ne zadovoljava.
Pa ako casopisi lazu onda lazem i ja
- ho oponopono
#1485 Re: Zene nakon 25
...da ste zajedno samo, da ne ostanes sama...da li si to na snizenju?...ma sumnjam, cisto sumnjam u happy end... 
-
Gabrielo
#1486 Re: Zene nakon 25
Ne moze se ona od 20 mjeriti sa nekom od 30. Zene sto su starije bolje izgledaju. Jos imaju iskustva i znaju sta zele.L u c i f e r wrote:Mladje je mlogo sladje.
-
L u c i f e r
#1487 Re: Zene nakon 25
O ukusima ne vrijedi raspravljati...
Ja samo znam da je meni sa ovima od 20 iz nekog razloga cuna ko kamen...
Mlado, veselo, slatko, nefrustrirano, utegnuto, koza ko barsun - milina brate...
Mlado, veselo, slatko, nefrustrirano, utegnuto, koza ko barsun - milina brate...
- Freamon Lester
#1488 Re: Zene nakon 25
Tebi sva prica o zenama pocinje i zavrsava na seksu?L u c i f e r wrote:O ukusima ne vrijedi raspravljati...
-
L u c i f e r
#1489 Re: Zene nakon 25
Niposto.
Ima tu i dosta suftilniije stvari.
Kao sto je npr jebacina.
Ima tu i dosta suftilniije stvari.
Kao sto je npr jebacina.
-
Gabrielo
#1491 Re: Zene nakon 25
Sta je tebi najbitnije Lesterina?
- ho oponopono
#1492 Re: Zene nakon 25
...niko nije na gubitku pobogu, svako nek kara sto god pozeli... samo nek nije nazor pa makar...
-
Gabrielo
#1493 Re: Zene nakon 25
Hocu da se vratim u vrtic, tada sam imala momka.
I komentari na fejsbuku tuznih samih zenica.
I komentari na fejsbuku tuznih samih zenica.
- ho oponopono
#1494 Re: Zene nakon 25
...kasnis...
i 
-
Gabrielo
#1495 Re: Zene nakon 25
Nije mi jasno sto vam tako tesko pada kada ste same. Vidim i po svojim prijateljicama. 
-
L u c i f e r
#1496 Re: Zene nakon 25
Tako je. Svaka roba ima kupca.ho oponopono wrote:...niko nije na gubitku pobogu, svako nek kara sto god pozeli... samo nek nije nazor pa makar...
Da nema putera koji vole gerijatriju, mogo bi samo svoju desanku stemat...
- ho oponopono
#1498 Re: Zene nakon 25
...ne znam, to sve djeve nabijaju komplekse jedna drugoj, pocevsi od...hej, nasla sam frajera, povescemo i tebe da ne sjedis doma solo, a i da sadaku uberu na njoj...
... ja zarucena, pa hoce oci da ti izbode prstenom sto puta na dan pokazujuci, onda udajem se, hoces mi biti kuma i molim te uhvati onaj buket, vakat ti je!!!
...staris nece te niko, daj sta das ne budi izbirljiva gle mene vrtim ovog mog Halilcica oko malog prsta, tako moras i ti...
...kme, kme dodju kinderi vidis draga sada bi i ti ljuljala ovako kao ja a ti hranis psa, macku...u sto ti godine prodjose...
...razvod...rociste mi je tad i tad idem na isto u pratnji novog decka, ja ne gubim vrijeme kao ti...
... ja zarucena, pa hoce oci da ti izbode prstenom sto puta na dan pokazujuci, onda udajem se, hoces mi biti kuma i molim te uhvati onaj buket, vakat ti je!!!
...staris nece te niko, daj sta das ne budi izbirljiva gle mene vrtim ovog mog Halilcica oko malog prsta, tako moras i ti...
...kme, kme dodju kinderi vidis draga sada bi i ti ljuljala ovako kao ja a ti hranis psa, macku...u sto ti godine prodjose...
...razvod...rociste mi je tad i tad idem na isto u pratnji novog decka, ja ne gubim vrijeme kao ti...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1499 Re: Zene nakon 25
Mugglesdirektni wrote: a mozak nečist.
- walter kurtz
#1500 Re: Zene nakon 25
ho oponopono wrote:...ne znam, to sve djeve nabijaju komplekse jedna drugoj, pocevsi od...hej, nasla sam frajera, povescemo i tebe da ne sjedis doma solo, a i da sadaku uberu na njoj...