Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr. Kuca wrote:zato tuzla cvjeta pod crvenim. De tita ti i partije suti.
Daleko od toga da cvjetamo... Ali zato barem imamo vode,imamo grijanje, a cak imamo i bolnicu, zapravo vise njih...
Vi imate Zahiragica, Kiflu, Merlina i neradni petak.
Imamo kurac.Juce Stupine bez grijanja a prije nekoliko dana i cijeli dan bez vode.
Pa skoro centar grada prije koju sedmicu bez vode.
Isto prosle sedmice BingoCityCentar i taj dio grada bez vode cijeli dan.
Riknula cijev kod Cipelica, popravljeno za 3-4 sata.
Juce riknuli ventili za odzracivanje na vodu iz elektrane, popravljeno za 6-8 sati.
Necu da previse branim grijanje jer sam licno imao problema s njima, radi nekih tehnickih propusta (dijelom njihovih, dijelom mojih). Kako bilo, kvar i redukcija nisu ista stvar.
Mozemo li sa sigurnoscu reci da je ovo najgora vlada KS u historiji? Nema vode, griju nas jedva, dovoljno da ne pocrkamo od zime., javni prevoz u kolpasu, sigurnosna situacija nikad gora itd. Sreca tvoja pa je opozicija gora.
Mozemo li sa sigurnoscu reci da je ovo najgora vlada KS u historiji? Nema vode, griju nas jedva, dovoljno da ne pocrkamo od zime., javni prevoz u kolpasu, sigurnosna situacija nikad gora itd. Sreca tvoja pa je opozicija gora.
Nisu oni najgori, mi narod smo najgori u historiji. Krivi smo mi !
Nisu oni najgori, mi narod smo najgori u historiji. Krivi smo mi !
Jedini političar koji priča bez zamuckivanja, bez "ovaj", bez "aaa", bez pauza. Priča brzo i bez grešaka. Uvijek maksimalno pripremljen za svaku temu. Reaguje adekvatno na svaku situaciju. Aktivan i angažovan. A i lijepo ga vidjeti onako visokog i zgodnog vala. Nekako baš ulijeva povjerenje u ova mračna i depresivna vremena. Ne libi se kritikovati ni vlastitu stranku ponekad. Sve u svemu
Obi Wan Bosnian wrote:Jedini političar koji priča bez zamuckivanja, bez "ovaj", bez "aaa", bez pauza. Priča brzo i bez grešaka. Uvijek maksimalno pripremljen za svaku temu. Reaguje adekvatno na svaku situaciju. Aktivan i angažovan. A i lijepo ga vidjeti onako visokog i zgodnog vala. Nekako baš ulijeva povjerenje u ova mračna i depresivna vremena. Ne libi se kritikovati ni vlastitu stranku ponekad. Sve u svemu