kako ga ofirno gleda poslije
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#1476 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1477 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Djeluje da Mesa nije zadovoljan ovom podlogom. 
- jazzer
#1478 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sta ima njemu da smeta, jedino ako sebe ne misli staviti u prvih 11-LIBERO- wrote:Djeluje da Mesa nije zadovoljan ovom podlogom.
- duminjo
#1479 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma dobicemo ih glat. Ako ne zabijemo u prvom, sigurno ćemo u drugom bar dva.
Nego, mene vise kopka utakmica izrael-vels. Za koga tu navijati i sta očekivati? Ako ciljamo na drugo mjesto, navijati za remi. Ako ciljamo na baraž, onda navijati za zidove pa da se približimo velsu i kipranima, koji svakako "moraju" popusit od Belgije.
Poslije ove utakmice, izrael-vels, znacemo za sta se borimo do kraja. Druga pozicija ili baraž. Za drugo mjesto bi se bas trebalo poklopiti nekoliko rezultata a baraž nije uopste daleko. Čovjek se tajno nada drugom a bogami ce biti baraž skoro jedina realna opcija. O četvrtom mjestu i ne razmišljam. Zato sutra samo da vels ne dobije zidove. Onda bi tek bio dernek
Nego, mene vise kopka utakmica izrael-vels. Za koga tu navijati i sta očekivati? Ako ciljamo na drugo mjesto, navijati za remi. Ako ciljamo na baraž, onda navijati za zidove pa da se približimo velsu i kipranima, koji svakako "moraju" popusit od Belgije.
Poslije ove utakmice, izrael-vels, znacemo za sta se borimo do kraja. Druga pozicija ili baraž. Za drugo mjesto bi se bas trebalo poklopiti nekoliko rezultata a baraž nije uopste daleko. Čovjek se tajno nada drugom a bogami ce biti baraž skoro jedina realna opcija. O četvrtom mjestu i ne razmišljam. Zato sutra samo da vels ne dobije zidove. Onda bi tek bio dernek
-
bull21
#1480 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da nije bilo Safeta i njegove "matematike" sad se ne bi brinuli uopće. Jebeni idiot. Naše utakmice su bitne, a ovo ostalo je sve besmisleno razmišljati. Mi ne "idemo" više ni na drugu poziciju ni u baraž, to vrijeme kad smo mogli reći hoćemo ovo, hoćemo ono je prošlo. Sad je, što oni rekoše, svaka utakmica finale zato AJDE MEŠŠAAAAA 
-
todd_smith
#1481 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
- Logovan
#1482 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kako ko, ja ne očekujem neko deranje.todd_smith wrote:Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
- luckylaka
#1483 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Po ovoj logici da nije bilo Safeta ne bi otisli ni na svjetsko.Znaci kada se uspjesi redaju zasluzni su igraci a kada protiv levata gubimo krivac je selektor.Logicni.Igraci se uvijek opravdaju.Sutra ABD tri boda nebitno 1:0 ili 8:0(naravno da bi voljeli vidjeti golijadu ALI kako nas ide daj boze).I jos mi nije jasno odkud Pjanicu ideja da puca i zapuca onaj penal(koliko bi nam i bod protiv Kipra nesto znacio)bull21 wrote:Da nije bilo Safeta i njegove "matematike" sad se ne bi brinuli uopće. Jebeni idiot. Naše utakmice su bitne, a ovo ostalo je sve besmisleno razmišljati. Mi ne "idemo" više ni na drugu poziciju ni u baraž, to vrijeme kad smo mogli reći hoćemo ovo, hoćemo ono je prošlo. Sad je, što oni rekoše, svaka utakmica finale zato AJDE MEŠŠAAAAA
-
todd_smith
#1484 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne seri, navijas za Sarajevo, euforija ti je u krvi.Logovan wrote:Kako ko, ja ne očekujem neko deranje.todd_smith wrote:Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
- Logovan
#1485 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa ne igra Sarajevo.todd_smith wrote:Ne seri, navijas za Sarajevo, euforija ti je u krvi.Logovan wrote:Kako ko, ja ne očekujem neko deranje.todd_smith wrote:Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
-
todd_smith
- phillie
#1487 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
luckylaka wrote:Po ovoj logici da nije bilo Safeta ne bi otisli ni na svjetsko.Znaci kada se uspjesi redaju zasluzni su igraci a kada protiv levata gubimo krivac je selektor.Logicni.Igraci se uvijek opravdaju.Sutra ABD tri boda nebitno 1:0 ili 8:0(naravno da bi voljeli vidjeti golijadu ALI kako nas ide daj boze).I jos mi nije jasno odkud Pjanicu ideja da puca i zapuca onaj penal(koliko bi nam i bod protiv Kipra nesto znacio)bull21 wrote:Da nije bilo Safeta i njegove "matematike" sad se ne bi brinuli uopće. Jebeni idiot. Naše utakmice su bitne, a ovo ostalo je sve besmisleno razmišljati. Mi ne "idemo" više ni na drugu poziciju ni u baraž, to vrijeme kad smo mogli reći hoćemo ovo, hoćemo ono je prošlo. Sad je, što oni rekoše, svaka utakmica finale zato AJDE MEŠŠAAAAA
Pa reko mu Safet
- MOSALJOZE
#1488 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Očekujem 0:8-10todd_smith wrote:Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
-
todd_smith
#1489 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bosna je uvijek prva, nemoj da ponovis tu gresku.MOSALJOZE wrote:Očekujem 0:8-10todd_smith wrote:Ja mislim da ljudi ovdje ocekuju 10-0, a realnost ce biti 2-1 ili 2-0
- luckylaka
#1490 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jes al u qrcu.Nije ga uzimao ni zasto ni 1%.Vrijeme je da i Mire zabio (ako je mogao zabiti ga Maci moze i Andoriphillie wrote:luckylaka wrote:Po ovoj logici da nije bilo Safeta ne bi otisli ni na svjetsko.Znaci kada se uspjesi redaju zasluzni su igraci a kada protiv levata gubimo krivac je selektor.Logicni.Igraci se uvijek opravdaju.Sutra ABD tri boda nebitno 1:0 ili 8:0(naravno da bi voljeli vidjeti golijadu ALI kako nas ide daj boze).I jos mi nije jasno odkud Pjanicu ideja da puca i zapuca onaj penal(koliko bi nam i bod protiv Kipra nesto znacio)bull21 wrote:Da nije bilo Safeta i njegove "matematike" sad se ne bi brinuli uopće. Jebeni idiot. Naše utakmice su bitne, a ovo ostalo je sve besmisleno razmišljati. Mi ne "idemo" više ni na drugu poziciju ni u baraž, to vrijeme kad smo mogli reći hoćemo ovo, hoćemo ono je prošlo. Sad je, što oni rekoše, svaka utakmica finale zato AJDE MEŠŠAAAAA
Pa reko mu Safet![]()
-
bull21
#1491 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Daj mi objasni o kojim to uspjesima govoriš. Ja se ne sjećam niti jednog. Onaj fijasko u Brazilu se teško može uspjehom nazvati. O raspadu sistema u prvom dijelu kvalifikacija ne treba ni pričati.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1492 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cuj "fijasko u Brazilu"bull21 wrote:Daj mi objasni o kojim to uspjesima govoriš. Ja se ne sjećam niti jednog. Onaj fijasko u Brazilu se teško može uspjehom nazvati. O raspadu sistema u prvom dijelu kvalifikacija ne treba ni pričati.
- Edin H.
#1493 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jesu li igrali Benzema i Ribery?leškarenje wrote:Henry nije igrao sigurnoPaul F. wrote:Nemam pojma. Ko im je od nezamjenjivih falio ?Edin H. wrote:
A koliko igraca je tada falilo Francuzima?
Nisu, ali zato jeste Hasagic jedno poluvrijeme
-
missko
#1494 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ako Meša pobijedi sutra s ovim nasim van forme igracima onda znaci da imamo selektora kako treba a ako ne pobijedi onda znaci da je Pape totalno upropastio repku.
Tako ide u principu prica na ovoj temi
- Jack Be Nimble
#1495 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Znaci ako izgube umjetna trava kriva.
Nego, hoceli i on biti u suskavcu za vrijeme utakmice?
Nego, hoceli i on biti u suskavcu za vrijeme utakmice?
-
Fudo387
#1496 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sta AKO?missko wrote:Ako Meša pobijedi sutra s ovim nasim van forme igracima onda znaci da imamo selektora kako treba a ako ne pobijedi onda znaci da je Pape totalno upropastio repku.
Nema tu ako.
Ako ne pobjedis Andoru, haj ti momak. Sta me briga za formu igraca, travu, pritisak zraka i sl. Cuj Andora i ako?
-
Tyke
#1497 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nazirel se kakva formacija i sastav, je li Mesa sta nagovijestio kroz pricu ili treninge?
- ljevoruki
#1498 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Krije sastav k'o zmija noge.Tyke wrote:Nazirel se kakva formacija i sastav, je li Mesa sta nagovijestio kroz pricu ili treninge?
Kod Papeta se barem znalo - TSS a ostali dogovorite se.
- Šibicar
#1499 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Fudo387 wrote:Sta AKO?missko wrote:Ako Meša pobijedi sutra s ovim nasim van forme igracima onda znaci da imamo selektora kako treba a ako ne pobijedi onda znaci da je Pape totalno upropastio repku.
Nema tu ako.
Ako ne pobjedis Andoru, haj ti momak. Sta me briga za formu igraca, travu, pritisak zraka i sl. Cuj Andora i ako?
Što jes' jes',ne da ćemo ih dobiti nego ćemo ih razvaliti,kakva Andora i loptanje,to ne može u istu rečenicu.To je isto da se mi sa foruma skupimo i da imamo šanse protiv naše reprezentacije.Ne treba biti sad ni previše bahat,ali ne treba ni pretjerivati sa opreznim izjavama,doduše ovo je prva tekma selektoru pa mu je očito jako važno da pokaže svima da je jako ozbiljan i da ništa neće prepustiti slučaju.
-
mfeed
#1500 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
osim toga stigli su i purici pa bi bilo steta da izgubimo http://www.klix.ba/sport/nogomet/prvi-n ... /150327142....ovaj portal puk'o skrozŠibicar wrote:doduše ovo je prva tekma selektoru pa mu je očito jako važno da pokaže svima da je jako ozbiljan i da ništa neće prepustiti slučaju.