Jes Miske majstor bio...insaneinthebrain wrote:ovako ce veceras da bude, origi origi i vodi belgija![]()
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stakasa
#1476 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
-
Stari
#1477 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovaj gore klip me podsjeti da sam i tad gledao utakmicu preko kompjutera i citao komantare ovdje na forumu.
I ranije smo igrali sa Belgijom .... ono .... kad smo ih tukli u Zenici a zijanili u Briselu (1:0 i 4:1 ) ...i cega se sjecam - je da se nikako nisam mogao naviknuti na tu ...tada novu konstelaciju snaga ... u kojoj je Belgija - srednja zalost - od ekipe ... bah - gomila mediokriteta ... the ... ekipa koju bi pobijedila svaka od drzava na podrucju Balkana ... nisam se mogao naviknuti ...jer se sjecam kako je ta Belgija jednom bila vrlo zajebana ekipa ...ekipa kojoj je reprezentacija udruzenih drzava sa balkana (SFRJ) mogla samo promahenglati uredno ...(recimo EP 1984) i bogu se moliti da se Belegijaneri smiluju i prestanu puniti.
Ali ...gledao sam opet kako ih nasi momci tri puta istamburase ....i to istamburase ih pravo ... pa mi se , ne znam otkud, misao potkrade - Belgijanci su u dubokoj krizi ... najebucio je onaj koji se sretne s njima kad im sva ova kriza prodje ...
I evo ga ljudi moji ... tu smo .... hocel veceras biti "vrati koko sta si pokljucala" ....
Veceras sam mislio otici malo .....naci se sa nekim poznanicima i zajedno odgledati utakmicu na TV-u u jednoj manjoj birtijici ... Sta misite - hocel tu biti ikakve sanse .... ili da ja ne idem . ?
I ranije smo igrali sa Belgijom .... ono .... kad smo ih tukli u Zenici a zijanili u Briselu (1:0 i 4:1 ) ...i cega se sjecam - je da se nikako nisam mogao naviknuti na tu ...tada novu konstelaciju snaga ... u kojoj je Belgija - srednja zalost - od ekipe ... bah - gomila mediokriteta ... the ... ekipa koju bi pobijedila svaka od drzava na podrucju Balkana ... nisam se mogao naviknuti ...jer se sjecam kako je ta Belgija jednom bila vrlo zajebana ekipa ...ekipa kojoj je reprezentacija udruzenih drzava sa balkana (SFRJ) mogla samo promahenglati uredno ...(recimo EP 1984) i bogu se moliti da se Belegijaneri smiluju i prestanu puniti.
Ali ...gledao sam opet kako ih nasi momci tri puta istamburase ....i to istamburase ih pravo ... pa mi se , ne znam otkud, misao potkrade - Belgijanci su u dubokoj krizi ... najebucio je onaj koji se sretne s njima kad im sva ova kriza prodje ...
I evo ga ljudi moji ... tu smo .... hocel veceras biti "vrati koko sta si pokljucala" ....
Veceras sam mislio otici malo .....naci se sa nekim poznanicima i zajedno odgledati utakmicu na TV-u u jednoj manjoj birtijici ... Sta misite - hocel tu biti ikakve sanse .... ili da ja ne idem . ?
- cyprus
#1478 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Moj cilj je bio dati neki konkretan doprinos temi i odmaknut se malo od recikliranja jedne te iste priče koja se vrti već mjesecima, a čiji akteri u isto toliko vremena nisu rekli ništa novo... A ima li išta relevantnije na ovu temu nego posvetiti određen prostor i protivniku... To sam uradio sa Kiprom, Velsom, a evo sada i sa Belgijom, bez obzira što Belgija i nije neka nepoznanica...Artest wrote:Da sam htio biti konstruktivan, sigurno ne bih pisao tonu podataka s wikipedije ili da je Hazard brz i ima dobar dribling."cyprus"
I? Ti si napisao bukvalno dvije prosto proširene rečenice. Bez ikakavih podatakaŠta je poenta?
Od osoba koje prate fudbal ocekujem vise, a ne suhoparne podatke u stilu Marjana. Da tvoj post nije izgledao pretenciozno, makar po duzini, ne bih imao zamjerke.![]()
A mozda je samo u pitanju visak vremena ...
Kroz 3-4 rečenice sam nastojao da predstavim ono najvažnije o njihovim udarnim igračima, čisto da na jednom mjestu objedinim informacije o protivniku sa kojim se susrećemo... I ono što sam napisao, mislim da je najvažnije...
Sad, ako ti imaš nekih drugačijih, interesantnijih, bitnijih i manje suhoparnih podataka slobodan si da ih izneseš... Meni bi bilo vrlo drago, možda bih i saznao nešto novo... Međutim, ti si našao za shodno, ne da daš komentar ili repliku na datu temu, na koju očito nemaš šta da kažeš, nego na moj stil pisanja postova i način na koji popunjavam svoje slobodno vrijeme... Obzirom da ja nisam novinar nego obični forumaš kao i ti, nekako mi je logično da te pitam: koja je poenta tvoje replike meni? Ja je i dalje ne vidim...
Last edited by cyprus on 13/10/2014 13:56, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#1479 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
JA vidio "last post by Stari", pa rekoh: "sigurno opet trazi link za gledati tekmu"
Idi buraz u kafanu, tamo se uvijek "isplati", neovisno o rezultatu
- Laplace
#1480 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A zašto ne na šestom mjestu? Nije ni Andora tako slab protivnik, mogu i oni da iznenade. Imaju kvalitetne igrače, nemaju problema sa povredama ni sa žutim kartonima...Stargate Punk wrote:Ja isto mislim da nam negine poraz i nadam se da će i Pape dobiti otkaz nakon toga... ali opet se bojim da je on kao žohar jako otporan i da mu ni atomska bomba ne može ništa.Herr Flick wrote:Realno gledajuci,ocekujem poraz ali ima jedna pozitiva u tome a to je da bi se porazom konacno rjesili taktickog genija na klupi
U najgorem slučaju izgubimo od Belgije a on nastavi trenirat i završimo na 4. ili 5. mjestu.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
-
Itakoto
#1481 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
@Cyprus, opusti se jarane i samo nastavi.
Kome smetaju tvoje analize neka ne cita ili jos bolje neka ti konkurise.
@stari, uvijek ima sanse. Mi smo najopasniji kad nas mediji, navijaci i protivnik otpisu. Proradi u nama valjda taj poznati bosanski inat.
@stari, uvijek ima sanse. Mi smo najopasniji kad nas mediji, navijaci i protivnik otpisu. Proradi u nama valjda taj poznati bosanski inat.
-
Stari
#1482 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Otici cu ...Infaze Studio wrote:JA vidio "last post by Stari", pa rekoh: "sigurno opet trazi link za gledati tekmu"![]()
A ovo u vezi cyprusovog (copy//paste) texta ...sve je u redu tekst je ...pa sta ja znam ... u uvodu malo neprecizan - skoro pa netacan ... obrazlozenje: Belgija je 80-tih bila strasna eipa ... Anderlecht i Brugge (ponekad Mechelen i Standard) su bili vrlo nezgodni klubovi u Evrokupovima .... pisati o tome da su do prije par godina bili nikogovici ...je skoro pa neistina ...to sto smo ih mi istamburali tri puta ...je bila kriza ...koja je sada (na nasu zalost) prosla ...
- Artest
#1483 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Poenta je da potcijenjujes nase citaoce. Svi znamo ko je Hazard i gdje igra Kompany. Treba pisat o losim ili dobrim karakteristikama konkretnog igraca (makar pogresno), eventualno o taktici itd.cyprus wrote:Moj cilj je bio dati neki konkretan doprinos temi i odmaknut se malo od recikliranja jedne te iste priče koja se vrti već mjesecima, a čiji akteri u isto toliko vremena nisu rekli ništa novo... A ima li išta relevantnije na ovu temu nego posvetiti određen prostor i protivniku... To sam uradio sa Kiprom, Velsom, a evo sada i sa Belgijom, bez obzira što Belgija i nije neka nepoznanica...Artest wrote:Da sam htio biti konstruktivan, sigurno ne bih pisao tonu podataka s wikipedije ili da je Hazard brz i ima dobar dribling."cyprus"
I? Ti si napisao bukvalno dvije prosto proširene rečenice. Bez ikakavih podatakaŠta je poenta?
Od osoba koje prate fudbal ocekujem vise, a ne suhoparne podatke u stilu Marjana. Da tvoj post nije izgledao pretenciozno, makar po duzini, ne bih imao zamjerke.![]()
A mozda je samo u pitanju visak vremena ...
Kroz 3-4 rečenice sam nastojao da predstavim ono najvažnije o njihovim udarnim igračima, čisto da na jednom mjestu objedinim informacije o protivniku sa kojim se susrećemo... I ono što sam napisao, mislim da je najvažnije...
Sad, ako ti imaš nekih drugačijih, interesantnijih, bitnijih i manje suhoparnih podataka slobodan si da ih izneseš... Meni bi bilo vrlo drago, možda bih i saznao nešto novo... Međutim, ti si našao za shodno, ne da daš komentar ili repliku na datu temu, na koju očito nemaš šta da kažeš, nego na moj stil pisanja postova i način na koji popunjavam svoje slobodno vrijeme... Obzirom da ja nisam novinar nego obični forumaš kao i ti, nekako mi je logično da te pitam: koja je poenta tvoje replike meni? Ja je i dalje ne vidim...
Prije par godina je bio jedan malac na ovom forumu ( 12. g) mislim da mu alen ili alan nick bijase. Pisao je tako kao i ti (wikipedia), dok mu nije dobronamjerno sugerisano da pronadje forum za malu raju.
E sad, ako tebi smeta isti tretman, ispricavam se.
- cyprus
#1484 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Stari, mislim da si me malo pogrešno razumio... Nisam reko da Belgija nikad prije ovog preporoda nije bila jaka... Iako ga nisam gledao u najboljim danima, znam za epopeje o Encu ŠifiStari wrote:Otici cu ...Infaze Studio wrote:JA vidio "last post by Stari", pa rekoh: "sigurno opet trazi link za gledati tekmu"![]()
Idi buraz u kafanu, tamo se uvijek "isplati", neovisno o rezultatuhvala na ohrabrenju
...
A ovo u vezi cyprusovog (copy//paste) texta ...sve je u redu tekst je ...pa sta ja znam ... u uvodu malo neprecizan - skoro pa netacan ... obrazlozenje: Belgija je 80-tih bila strasna eipa ... Anderlecht i Brugge (ponekad Mechelen i Standard) su bili vrlo nezgodni klubovi u Evrokupovima .... pisati o tome da su do prije par godina bili nikogovici ...je skoro pa neistina ...to sto smo ih mi istamburali tri puta ...je bila kriza ...koja je sada (na nasu zalost) prosla ...
- Infaze Studio
#1485 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Stari wrote:Otici cu ...Infaze Studio wrote:JA vidio "last post by Stari", pa rekoh: "sigurno opet trazi link za gledati tekmu"![]()
Idi buraz u kafanu, tamo se uvijek "isplati", neovisno o rezultatuhvala na ohrabrenju
...
Belgija je 80-tih bila strasna eipa ... Anderlecht i Brugge (ponekad Mechelen i Standard) su bili vrlo nezgodni klubovi u Evrokupovima ....
Fin provod i nemoj naglo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1486 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
5 0 5 wrote:postoji holandska situacija o kojoj sam pisao prosle godine, a to je kada je van marwijk preuzeo reprezentaciju, odmah je dao kapitensku traku svom zetu van bommelu. porediti van bommelov znacaj za holandski tim i tinin za nas je smijesno, ali slicnost je u tome sta se desavalo cijelo vrijeme za njegovog mandata. kada su igraci nezadovoljni, razgovaraju u svlacionici o tim stvarima. problem je sto je to sve dolazilo do selektora preko njegovog zeta. ubrzo su igraci izgubili povjerenje jednih u druge. nervoza u timu, koja se zavrsila debaklom. kada je van marwijk otisao, otisao je i van bommel. doduse, on se penzionisao iduce godine od lopte, sve skupa.prog321 wrote:Ne slazem se sa tobom.Itakoto wrote:Nije problem sto TSS igra umjesto ovoga ili onoga jer mali i nije tako los, niti je Hajrovic neka nadolazeca zvijezda. Problem je nacin na koji je TSS postao dio tima i sto nema nikakvih nagovjestaja da bi ikada vise mogli poceti bez njega.
TSS je glavni problem. Ne zbog igre nego zbog nacina na koji je doveden. Safet je time urusio ravnopravnost i timski duh u reprezentaciji.
Gdje ba igrac iz Hajduka ima prednost nad igracem u Werderu ?? ?
slicna je situacija i kod nas. imas godmilu nezadovoljnih igraca u timu, koji nemaju povjerenje u svlacionici. jasno im je da je tu gomila igraca koji nemaju kvalitet i jasno im je zasto su tu. vide da selektor veze nema sa trenerskim poslom. ne znas ko je s kim, i ko kome prenosi. to je nezdrava atmosfera koja prouzrokuje frustracije, koje se opet prenose na teren. kao pjanic neki dan, na primjer.
guardiola je odmah trazio da mu premjeste kancelariju u bayernu, dalje od svlacionice, naglasavajuci koliko je vazna ta privatnost i atmosfera u kojoj ce igraci moci slobodno pricati bez obzira na trenera. fergusno je isto pricao o tome. mourinho isto. dobar primjer kako to izgleda je njegova svlacionica u madridu i kako to izgleda kada u timu imas krticu i nepovjerenje. ako mourinho nije mogao uspjeti sa madridom u tome, taman ce safet sa reprezentacijom.
jos jedna stvar, i poslije mourinha i poslije van marwijka je morao doci jak trener koji je morao napraviti totalni overhaul.
u stvarno životu neka svako zamisli situaciju gde vam na poslu dovede šef svog rođaka kojeg morate teglit uza se...i kad se sranje neko desi ne ruži svog rođaka nego vas za koje je naviko da vučete i gulite.....i da sranje krene znate da rođak sigurno neće dobit nogu....sasvim je normalno da svakome piukne neka stvar i prestane da se trudi.
e to se nama s reprezentacijom dešava od kako je Rin-tin-tin doveden i kad je provaljeno da smo filijala Germanije, a to je ona tekma s Egiptom i otad nikako na zelenu granu da stanemo.
- _mufljuz_
#1487 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ja zlatana ni dan danas ne mogu da prezalimstakasa wrote:Jes Miske majstor bio...insaneinthebrain wrote:ovako ce veceras da bude, origi origi i vodi belgija![]()
-
Stari
#1488 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Dobro onda ...hajd taman da se malo nadopunimo ... (tek toliko da ne ispadnem budala veceras ....bice i neka mladja raja 40- barem dvoje) ....
Ko je dakle u ovoj danasnjoj Belgiji .... Enzo Schifo? Mislim... ko je Ceulemans? Ono ...u smislu ko je u ovoj Belgijskoj garnituri ...onaj koji nosi malter ...a ko je onaj koji nosi vasservagu ?
Cisto onako da se malo ponovi gradivo ... vidim vi ste sa ovom sadasnjom Belgijom vise nego upznati
Ko je dakle u ovoj danasnjoj Belgiji .... Enzo Schifo? Mislim... ko je Ceulemans? Ono ...u smislu ko je u ovoj Belgijskoj garnituri ...onaj koji nosi malter ...a ko je onaj koji nosi vasservagu ?
Cisto onako da se malo ponovi gradivo ... vidim vi ste sa ovom sadasnjom Belgijom vise nego upznati
- MeSko Hz
#1489 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Teško će biti , još pod pritiskom igrati još teže ...
- Point.
#1490 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Fanatikosi su bili u Cardiffu neku noc, gdje si ti bio?agent_zero wrote:Večeras očekujem konačno akciju miševa iza krinke bh fanatocsa, kao i ostalih pozorišnih kvazinavijačkih grupica, da pokažu svoj patiotizam i ljubav prema domovini i reprezentaciji, i da se uglas zaori bilinim poljem "SAFETE NAPOLJE!!!", a ne da država, reprezentacija, narod budu taoci jedne trenerske neznalice i korumpiranog saveza koji ga štiti i finansira basnoslovnim ciframa. Za šta? Za obične blamaže i razvaljivanje reprezentacije i fantastične atmosfere na proste faktore!
- _mufljuz_
#1491 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
100% ce se cuti Safete Napolje ako zijanimo veceras.... a zijanicemo 95% i da budem iskren volio bih da ode... ali lik nema ni casti ni samokritike ni samosvijesti...
Last edited by _mufljuz_ on 13/10/2014 14:52, edited 1 time in total.
- Šveđanin
#1492 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Realno uzimaju Belgijanci.
Sa X da budemo zadovoljni.
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Sa X da budemo zadovoljni.
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- stakasa
#1493 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Mozda i najkompletniji igrac kojeg smo imali_mufljuz_ wrote:
ja zlatana ni dan danas ne mogu da prezalim
- luckylaka
#1494 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
I ja tako mislim dok ne pocne utakmica a ondaharis0032 wrote:Kao navijac nadam se pobijedi..mada prvi put ce biti da i ako izgubimo necu se nasekirati.
- stakasa
#1495 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zijanit mozda hocemo a mozda i necemo. Ali ti Safet nece otic_mufljuz_ wrote:100% ce se cuti Safete Napolje ako zijanimo veceras.... a zijanicemo 95% i da budem iskren volio bih da ode... ali lik nema ni casti ni samokritike ni samosvijesti...
-
5 0 5
#1496 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
vjerujem da je i prije bilo problema, ali da je od egipta samo prelilo casu. problem je sto je to drzalo vodu zbog brazila, i neka je. ali poslije je svima bilo jasno da je medeni mjesec prosao. jedino, sto su u savezu odlucili da im je safet pogodan za "ne diraj me, ne diram te" politiku. samo sto su se previdjeli. bez dobrih igraca i dobrog trenera nema ni dobrih rezultata. a onda ni dobrog sna. sto se njih tice, ne moramo osvojiti ni jednog boda, dok god se njihovi poslovi ne diraju. isto vrijedi i za safeta, samo sto je on na prvoj liniji i pod drugacijom je vrstom pritiska. ali imao je 20 godina trenerskog rada da uvjezba svoj luzerskoarogantni mentalitet do savrsenstva.JoseMujica wrote:
to je to
u stvarno životu neka svako zamisli situaciju gde vam na poslu dovede šef svog rođaka kojeg morate teglit uza se...i kad se sranje neko desi ne ruži svog rođaka nego vas za koje je naviko da vučete i gulite.....i da sranje krene znate da rođak sigurno neće dobit nogu....sasvim je normalno da svakome piukne neka stvar i prestane da se trudi.
e to se nama s reprezentacijom dešava od kako je Rin-tin-tin doveden i kad je provaljeno da smo filijala Germanije, a to je ona tekma s Egiptom i otad nikako na zelenu granu da stanemo.
- luckylaka
#1497 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Neko napisa ,,karte za utakmicu ne idu,totalna nezainteresovanost,,
Bilino Polje rasprodano, NFSBIH u prodaju pušta dodatnih 200 ulaznica
Najteži ispit do sada za novu generaciju Zmajeva! Svaki bod protiv Belgije veliki je bonus!
Veliki interes: Večerašnji susret Zmajeva protiv Belgije prenosit će 26 televizijskih kuća
Belgija - fudbalska velesila koja kažnjava svaku grešku protivnika
Iako su zli jezici predviđali kako će navijači okrenuti leđa reprezentaciji nakon dvije utakmice u kojima nisu osjetili slast pobjede, Bilino Polje večeras će biti puno.
- Sve ulaznice su prodane, a tokom dana očekujemo da dobijemo i u prodaju pustimo 100-200 ulaznica koje su pripale Fudbalskom savezu BiH. – potvrdio je za Reprezentacija.ba Muamer Lutvić direktor Centrotoursa agencije koja vrši prodaju ulaznica.
Najteži ispit do sada za novu generaciju Zmajeva! Svaki bod protiv Belgije veliki je bonus!
Veliki interes: Večerašnji susret Zmajeva protiv Belgije prenosit će 26 televizijskih kuća
Belgija - fudbalska velesila koja kažnjava svaku grešku protivnika
Iako su zli jezici predviđali kako će navijači okrenuti leđa reprezentaciji nakon dvije utakmice u kojima nisu osjetili slast pobjede, Bilino Polje večeras će biti puno.
- Sve ulaznice su prodane, a tokom dana očekujemo da dobijemo i u prodaju pustimo 100-200 ulaznica koje su pripale Fudbalskom savezu BiH. – potvrdio je za Reprezentacija.ba Muamer Lutvić direktor Centrotoursa agencije koja vrši prodaju ulaznica.
- cyprus
#1498 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne, ne potcjenjujem. Ja o Hazardu i Kompanyju teško da mogu reći išta što prosječan ljubitelj fudbala već ne zna... Fudbal pratim iz hobija, ne umišljam da sam neki stručnjak koji može gledanjem utakmice proniknuti u nešto što obični smrtnici ne mogu... To mi nije ni bio cilj sa ovim pisanjem... A šta sam htio, objasnio sam u prethodnom postu...Artest wrote:Poenta je da potcijenjujes nase citaoce. Svi znamo ko je Hazard i gdje igra Kompany. Treba pisat o losim ili dobrim karakteristikama konkretnog igraca (makar pogresno), eventualno o taktici itd.cyprus wrote:Moj cilj je bio dati neki konkretan doprinos temi i odmaknut se malo od recikliranja jedne te iste priče koja se vrti već mjesecima, a čiji akteri u isto toliko vremena nisu rekli ništa novo... A ima li išta relevantnije na ovu temu nego posvetiti određen prostor i protivniku... To sam uradio sa Kiprom, Velsom, a evo sada i sa Belgijom, bez obzira što Belgija i nije neka nepoznanica...
Prije par godina je bio jedan malac na ovom forumu ( 12. g) mislim da mu alen ili alan nick bijase. Pisao je tako kao i ti (wikipedia), dok mu nije dobronamjerno sugerisano da pronadje forum za malu raju.
E sad, ako tebi smeta isti tretman, ispricavam se.
Još ti jednom ponavljam da nisam novinar, nisam napisao novinski članak nego post, tako da ovdje ne možemo govoriti o čitaocima, u nekom klasičnom smislu te riječi... Ovdje govorimo o forumašima... Drugi forumaši nisu moje mušterije kojima ja prodajem svoj tekst... Da je suprotna stvar, onda bi tvoja kritika (haj nazvaću je takvom) imala nekog smisla...
Istina, pisanje na ovaj način je relevantnije kada se radi o Kipru, Andori i sl., nego o u dobroj mjeri poznatoj selekciji, kakva je Belgija... Ipak, ne htjedoh je preskočiti...
PS A ko je to ovdje zadužen za tretmane? Ti?
-
ja71
#1499 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Moj predosjecaj je da cemo ih dobiti u najgoru ruku nerijeseno.
Zato jer jace igramo protiv boljih ekipa.
Nama nikako ne godi kad se protivnik povuce a ovi to nece uraditi.
Ali bez obzira na vecerasnji rezultat Pape bi trebao ici:
Mislim da se negativno odrazava na reprezenatciju to sto se potenciraju igraci iz agencije
bez obzira da li oni odigrali dobro ili ne. Treba tu pojavu sasjeci u korijenu inace ce nam
i sl. selektor dovoditi svoje bratice
Zato jer jace igramo protiv boljih ekipa.
Nama nikako ne godi kad se protivnik povuce a ovi to nece uraditi.
Ali bez obzira na vecerasnji rezultat Pape bi trebao ici:
Mislim da se negativno odrazava na reprezenatciju to sto se potenciraju igraci iz agencije
bez obzira da li oni odigrali dobro ili ne. Treba tu pojavu sasjeci u korijenu inace ce nam
i sl. selektor dovoditi svoje bratice
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1500 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nikad manje nervoze i ravnodusnosti pred utakmicu. Ne moze se desiti nista sto me moze potresti