Žene pitaju žene
- alkalna_baterija
#1476 Re: Žene pitaju žene
Gubim šnalice i gumice za kosu, naušnice i čarape + gore već navedeno 
-
smack
#1477 Re: Žene pitaju žene
Oklagiju izgubila.krvava wrote:Jesi to i ti kisobran izgubilaBig Ang wrote:Gubite li vi stvari?![]()
- Big Ang
#1478 Re: Žene pitaju žene
Izgubila sam fasciklu sa bitnim papirima firme
. Svisnucu.
- say_cheese
#1479 Re: Žene pitaju žene
tako znaci, i tvoja masina jede carapealkalna_baterija wrote:... i čarape
- alkalna_baterija
#1480 Re: Žene pitaju žene
Nestaju u masini, sa strika, iz ladice... Tacno cu poceti da vjerujem u kucne patuljke koji kradu carape 
- ema_
#1481 Re: Žene pitaju žene
Dokoljenice!
Tačno kad bih svaki dan kupovala po pet pari, na kraju sedmice od toga svega bih imala 3 čarapice i to obično se ne bi slagale nikako jer bi bile različite, iako sve kupim od isto dena i vragova
.
Tačno kad bih svaki dan kupovala po pet pari, na kraju sedmice od toga svega bih imala 3 čarapice i to obično se ne bi slagale nikako jer bi bile različite, iako sve kupim od isto dena i vragova
- alkalna_baterija
#1482 Re: Žene pitaju žene
To je proces, ovako razdvojim ves i natrpam u masinu u mimohodu, za minutuEurosa wrote:pa sto ih ne povezete kad stavljate u masinu?
- Ljakan
#1483 Re: Žene pitaju žene
sta ima kafka

-
Keiko
#1484 Re: Žene pitaju žene
Jel' ti ovo ozbiljno il' se zezas?ema_ wrote:Bezveze je sad prepričavati stvari kako nisu ni rečene, tipična mahalska posla.
"Prvo savjetovati sa vjerske strane, ako ne ide, onda sa psihološke - stručna pomoć, ako ni to ne pomogne onda bih sa njim ostala "Selam za selam".
Uostalom, rijetko ko baš slučajno poželi biti derpe, nije to tako jednostavan proces koji se desi u roku od 2 dana - presudno je i djetinjstvo, i odgoj i ko su mu bili uzori i čemu je bio izložen i svašta nešto. "
To sam rekla na drugoj temi, i ne piše da bih se odrekla nekoga tek tako , a niti da bih se odrekla, već "Selam za selam" - to znači da ostaneš u kontaktu, ali ne kakav je bio. Uostalom, ne sumnjam da bi svi ostali koraci prije toga urodili plodom.
-
registrovana onako
#1485 Re: Žene pitaju žene
ne bih se odrekla djeteta jer mi je sexualna orjentacija nebitna stvar.
mogu shvatiti da neko ima nepremostivo gadjenje prema necemu. pomijesani osjecaji ljubavi prema djetetu, gadjenja i vjerskih stavova. u ovom slucaju"selam za selam" i ne zvuci tako lose.
mogu shvatiti da neko ima nepremostivo gadjenje prema necemu. pomijesani osjecaji ljubavi prema djetetu, gadjenja i vjerskih stavova. u ovom slucaju"selam za selam" i ne zvuci tako lose.
- Big Ang
#1486 Re: Žene pitaju žene
Glede gubljenja stvari...nasla sam fasciklu...sve vrijeme je bila u kancelariji :opa:
Kakve ste sa memorijom?
. Zaboravljate li? Koristite li mobitel kao podsjetnik za sve? 
Kakve ste sa memorijom?
-
BJB
#1487 Re: Žene pitaju žene
Nemam sta svezati pa gumice ne gubim, zato snalice sijem svuda, u autu, po kuci, olovke, balzame za usne, kisobrane, jednom sam i pashminu izgubila, nasla je kad se snijeg otopio.alkalna_baterija wrote:Gubim šnalice i gumice za kosu, naušnice i čarape + gore već navedeno
- Ma.Le.Na
#1488 Re: Žene pitaju žene
Ja gotovo nikad ne gubim stvari
U zadnjih mjesec sam imala nekih pehova al inače ne gubim nikad nista
A čarape su nestajale u mašini kad ih je mama prala
SAD kad ih ja perem sve su na broju
Kišobran sam izgubila možda jednom za cijelog života..
U zadnjih mjesec sam imala nekih pehova al inače ne gubim nikad nista
A čarape su nestajale u mašini kad ih je mama prala
SAD kad ih ja perem sve su na broju
Kišobran sam izgubila možda jednom za cijelog života..
-
Keiko
#1489 Re: Žene pitaju žene
Ne znam, nema religije, drzave ili institucije koja bi me okrenula protiv mog djeteta. Nicija seksualna orjentacija me ne zanima isto kao i sta bilo ko radi medju svoja cetiri zida i smatram da nemam pravo ikome suditi njegove / njene izbore.registrovana onako wrote:ne bih se odrekla djeteta jer mi je sexualna orjentacija nebitna stvar.
-
registrovana onako
#1490 Re: Žene pitaju žene
ne bi ni mene mogli okrenuti protiv djetata. ali neko cijeli zivot neupitno stavlja vjeru na prvo mjesto i sve gleda kroz nju.Keiko wrote:Ne znam, nema religije, drzave ili institucije koja bi me okrenula protiv mog djeteta. Nicija seksualna orjentacija me ne zanima isto kao i sta bilo ko radi medju svoja cetiri zida i smatram da nemam pravo ikome suditi njegove / njene izbore.registrovana onako wrote:ne bih se odrekla djeteta jer mi je sexualna orjentacija nebitna stvar.
- Queen_of_hearts
#1491 Re: Žene pitaju žene
Odricali su se ljudi djece i zbog "manjih" stvari od homosexualnosti. Nadobudnost,arogancija,samozivost,sebicnost,ignorantnost ,mentalna i emocionalna ogranicenost....sve je to problem u roditelju,a ne u homosexualnom djetetu !
-
Keiko
#1492 Re: Žene pitaju žene
Code: Select all
S' ovim se slazem.Queen_of_hearts wrote:Nadobudnost,arogancija,samozivost,sebicnost,ignorantnost ,mentalna i emocionalna ogranicenost....sve je to problem u roditelju,a ne u homosexualnom djetetu !
- berenice
#1493 Re: Žene pitaju žene
Ljudi misle da su djeca njihovo vlasništvo. Ne shvataju da djetetu mogu dati samo svoju ljubav i ništa više. Ne mogu im dati svoje misli, jer djeca imaju svoje misli (reče jedan pametan čovjek).Keiko wrote:Code: Select all
S' ovim se slazem.Queen_of_hearts wrote:Nadobudnost,arogancija,samozivost,sebicnost,ignorantnost ,mentalna i emocionalna ogranicenost....sve je to problem u roditelju,a ne u homosexualnom djetetu !
-
sha_ba
#1494 Re: Žene pitaju žene
slazem se i mislim da je najveci problem, izmedju ostalog, egoizam..... sto je jako i tuzno i ruzno, jer obicno se dobije kontraefekat...
pade mi na pamet, znam da nije tema al nije previse ni off a ne mogu da se suzdrzim da ne napisem, nedavno poslije ubistva djecaka od 4 godine od strane majke i ocuha, doslo je do nasilja nad djetetom od 9 godina. Majka ga je fizicki zlostavljala, da napomenem da je ista u sluzbi gradjana, policijski duznosnik.. i malo iza toga vidjela sam prepis sa njenog zida na fb, mislim da i ovdje negdje ima isti, u smisli ja sam rodila ja cu ga ubiti i imam pravo i tako... usput da napomenem da je na sudjenju jako nezainteresirana bila i jedva cekala da se zavrsi sudjenje da ide kuci drugom djetetu...
sto je najcrnje juce procitah par postova koji se i ne razlikuju mnogo od ovoga... jer i psiholosko maltretiranje spada u nasilje...
eto pljujte ja nisam mogla da se suzdrzim

pade mi na pamet, znam da nije tema al nije previse ni off a ne mogu da se suzdrzim da ne napisem, nedavno poslije ubistva djecaka od 4 godine od strane majke i ocuha, doslo je do nasilja nad djetetom od 9 godina. Majka ga je fizicki zlostavljala, da napomenem da je ista u sluzbi gradjana, policijski duznosnik.. i malo iza toga vidjela sam prepis sa njenog zida na fb, mislim da i ovdje negdje ima isti, u smisli ja sam rodila ja cu ga ubiti i imam pravo i tako... usput da napomenem da je na sudjenju jako nezainteresirana bila i jedva cekala da se zavrsi sudjenje da ide kuci drugom djetetu...
sto je najcrnje juce procitah par postova koji se i ne razlikuju mnogo od ovoga... jer i psiholosko maltretiranje spada u nasilje...
eto pljujte ja nisam mogla da se suzdrzim
- WildRedRose
#1495 Re: Žene pitaju žene
žene, sta vi pijete, prŠČete kad vas grlo boli i kasljete ? ono, na poslu ? 
- sheilak
#1496 Re: Žene pitaju žene
gubim stvari. i zaboravljam ih. po tom sam poznata.
ne smijem ni pomisliti sta sam sve izgubila. zna se sudba svakog mog kisobrana, mojih suncanih naocala, crnih dzempera
, narukvica, etc. ali nikada ne zaboravljam sastanke/obaveze. ok, tu doduse kasnim.
a to po nekima homosexualnost je gora nego ubistvo jel?
ali hajde neka, svakom svoje.

a to po nekima homosexualnost je gora nego ubistvo jel?
septolete uzmem. kod kuce, caj od kadulje. ili pojedem nesto da zaboravim bol.WildRedRose wrote:žene, sta vi pijete, prŠČete kad vas grlo boli i kasljete ? ono, na poslu ?
- berenice
#1497 Re: Žene pitaju žene
sheilak wrote:gubim stvari. i zaboravljam ih. po tom sam poznata.ne smijem ni pomisliti sta sam sve izgubila. zna se sudba svakog mog kisobrana, mojih suncanih naocala, crnih dzempera
, narukvica, etc. ali nikada ne zaboravljam sastanke/obaveze. ok, tu doduse kasnim.
![]()
Isto. Nekoliko puta sam čak izgubila i novčanik sa svim dokumentima.
A i kasnim uvijek i svugdje.
- WildRedRose
#1498 Re: Žene pitaju žene
hvala sejla
Mada sam ja nekad prije koristila septopete, i sjeccam se da mi nisu nista pomagale .
Sto se tice gubljenja stvari:
-kisobrani su kod mene dok ne puknu,
- Ali ono sto nikada ne mogu da nakupujem su: ukosnice, snalice, gumice za kosu, dokoljenice,karmine (mada ih nadjem nakon koji mjesec
) , kratke bijele carapice, crne potkosulje
(potkosulje mi nego garant skida sa strika
) 
Sto se tice gubljenja stvari:
-kisobrani su kod mene dok ne puknu,
- Ali ono sto nikada ne mogu da nakupujem su: ukosnice, snalice, gumice za kosu, dokoljenice,karmine (mada ih nadjem nakon koji mjesec
- lua
#1499 Re: Žene pitaju žene
Ne znam jesi li imala iskustva sa sprejom Angal S.WildRedRose wrote:žene, sta vi pijete, prŠČete kad vas grlo boli i kasljete ? ono, na poslu ?
Meni je odličan, toplo ga preporučujem!
- lua
#1500 Re: Žene pitaju žene
Izgubljene sestre?berenice wrote:sheilak wrote:gubim stvari. i zaboravljam ih. po tom sam poznata.ne smijem ni pomisliti sta sam sve izgubila. zna se sudba svakog mog kisobrana, mojih suncanih naocala, crnih dzempera
![]()
Isto. Nekoliko puta sam čak izgubila i novčanik sa svim dokumentima.
A i kasnim uvijek i svugdje.