i dobijem bonus juče ujutro otprilike koliko sam i očekivo

kad sinoć stiže i ovo

jesu li se zeznuli ili šta ne znam
Moderator: anex

Obično svi podaci budu pod "About", a ako ne, onda pogledaš pod "More" ima li Locatora... ide brzo kada znaš gdje da tražiš informacije, tako da je ovo sigurica, nema šanse da se zezneš...glitch wrote:meni ovo zvuči kao previše poslaLunetina wrote:Ako radite zadatak "Does a Facebook profile belong to a business?", evo tipova:
Ako se adresa i broj telefona ne nalaze na FB profilu pod tabom "About", onda provjerite pod tabom"More" da li postoji Locator, ukucajte grad u kojem tražite kompaniju i dobićete mapu... pređite mišem preko označenog mjesta i vidjećete i adresu i broj telefona.
Ukoliko pod opcijom "More" na FB profilu nema Locatora, onda odgovorite sa "Not enough data to tell".
Ja se zeznula žestoko, uopšte nisam znala da postoji ovaj Locator na FB-u, ali šta sada da se radi... čovjek uči dok je živ...![]()
na volim da se zamaram zadatkom više od 1-2 min
3-4 min ako je 20-30c i više
@shabo vratiće se on opet
ma slabo je ovo plaćeno za za taj posoLunetina wrote: Obično svi podaci budu pod "About", a ako ne, onda pogledaš pod "More" ima li Locatora... ide brzo kada znaš gdje da tražiš informacije, tako da je ovo sigurica, nema šanse da se zezneš...
daj ba malo ohaniglitch wrote:samo da se pohvalim ja radio one crate 5 keyword skoro 40
i dobijem bonus juče ujutro otprilike koliko sam i očekivo
kad sinoć stiže i ovo
jesu li se zeznuli ili šta ne znam
PozzmeLisaAaa wrote:Uh.. hvala.. čitano već, nekoliko, ali samo se reklamira, hvali se koliko se dobilo i to. Znači još 86 taskovajoooj wrote:@melisa
Za dobivanje levela gledas pocetnu stranicu Dashboard, dakle ovu drugu sliku. I moras imati 100 uradjenih taskova i preciznost najmanje 70%.
Ako pogledas ispod tih velikih brojeva, vidjet ces da ti se zelene recenice odnosno uslovi koje si vec ispunila.
I najbolje ti je da procitas prvih par stranica ove teme, imas sve fino objasnjeno. A kolega mikrozadatak ima i svoj blog pa tamo mozes i opsirnije da saznas sta te zanima.
Just keep tasking
Konstantno imam 2 taska, i piše mi na tom drugom Your accuracy is too low. 40% tačnih imam.. Šta sada da radim? Da li da pišem tiket ili?
jbg ja sam nekih 10-15 dana cackao dok nisam ispunio taj minimum,ovaj drugi zadatak je uvijek neutral kod mene barmeLisaAaa wrote:@dobojlija81 - Mogu da otvorim te francuske, nema veze što ne razumijem, otprilike znam šta je članak, a šta ne. Ali problem je što ne mogu ostale raditi, već samo taj..zato pitam ima li ikakvo rješenje, moram li ticket slati ?
Edit: pojavio mi se i zadatak
"Judge the Relevance and Sentiment of content about OP-Pohjola Bank/Insurance company",
ali čim otvorim piše mi There is no work currently available in this task.
meni ga nisu ni platilikloniran wrote:onaj nađi sliku doktora pun bugova
Koji tačno dealovi i na kojem serveru?babaroga1x wrote:dealovi dostupni
CS Deal Search Results Relevancesmaugly wrote:Koji tačno dealovi i na kojem serveru?babaroga1x wrote:dealovi dostupni
deal search relevance su ti super lagani tadaci, koji ti se pojavljuju skoro svaki dan izmedju 19.00 i 22 sata... tri centa po tasku, ja laganini jednoga po minuti... čisto da znašsmaugly wrote:Koji tačno dealovi i na kojem serveru?babaroga1x wrote:dealovi dostupni
Ili sam slijep ili ne vidim,ali u mene toga nemamrva/mrve wrote:CS Deal Search Results Relevancesmaugly wrote:Koji tačno dealovi i na kojem serveru?babaroga1x wrote:dealovi dostupni
kad se pojave, ljudi skoče na njih ko skakavci tako da jako brzo otidju...pola sata do sat ikoliko god da ih stave, sve se riješi...smaugly wrote:Ili sam slijep ili ne vidim,ali u mene toga nemamrva/mrve wrote:CS Deal Search Results Relevancesmaugly wrote: Koji tačno dealovi i na kojem serveru?![]()
slabo se onda čitalo jer sam ja ogromne tekstove ovde ispisaomeLisaAaa wrote:
Uh.. hvala.. čitano već, nekoliko, ali samo se reklamira, hvali se koliko se dobilo i to. Znači još 86 taskova
Konstantno imam 2 taska, i piše mi na tom drugom Your accuracy is too low. 40% tačnih imam.. Šta sada da radim? Da li da pišem tiket ili?
Smijeh2015 wrote:
Upsut,ja sam danas zaradio 120 $
Prodao tel na ebay
+1dobojlija81 wrote:502 Bad Gateway
svugdje
je li i kod vas?