BAKIRE ODLAZI
-
wolf07
#1476 Re: BAKIRE ODLAZI
Jedan set problema je kako smo dosli u situaciju da maltene ovisimo o donacijama, i nemojte to mijesati sa drugim setom problema koji sam pomenuo a to je mentalni sklop nasih ljudi koji pljuju po donaciji i po onome ko nam donira.
Ne razumijem kako ne mozete shvatiti da dok god mi ne promijenimo taj nadmeni gard po kome su Albanci kospicari i slasticari, yebemo Poljakinje i Cehinje za dvije črvene, Turci su neki zaostali kozoyebci, Bugari i Rumuni neki marginalci zeljni nase vegete, Madjari su niza vrsta koja nema strampli za svoje zene... jedino smo mi pametni, kurati, zgodni, face, zajebani....! Sta vam je vise?
Ima SDA svoj veliki udio u krivici za ukupno stanje u kome se nalazimo, niko ne tvrdi da nema, ali dajte ljudi moji prestanite barem prema ostatku svijeta da se ophodimo kao stoka! To nema veze sa SDA. Zar je moguce da niko od vas koji ste u ovom trenutku na ovoj temi ne shvata sta je poenta onog sto hocu da kazem? Javio sam se kad sam vidio pljuvanje po donaciji i po "debeloguzim turkinjama" koje ce da se sepure po tim autobusima. Zar je moguce da se na takav post crvena lampica pali samo kod mene, nevezano za to da li ste za ili protiv Bakira!!!! To je problem na koji sam htio da ukazem, zaboli me za zvakanje GRAS problematike, godiste autobusa i tramvaja... Eto nemojte da se vozite u njima ko sto nece ni @gepard_!
Ne razumijem kako ne mozete shvatiti da dok god mi ne promijenimo taj nadmeni gard po kome su Albanci kospicari i slasticari, yebemo Poljakinje i Cehinje za dvije črvene, Turci su neki zaostali kozoyebci, Bugari i Rumuni neki marginalci zeljni nase vegete, Madjari su niza vrsta koja nema strampli za svoje zene... jedino smo mi pametni, kurati, zgodni, face, zajebani....! Sta vam je vise?
Ima SDA svoj veliki udio u krivici za ukupno stanje u kome se nalazimo, niko ne tvrdi da nema, ali dajte ljudi moji prestanite barem prema ostatku svijeta da se ophodimo kao stoka! To nema veze sa SDA. Zar je moguce da niko od vas koji ste u ovom trenutku na ovoj temi ne shvata sta je poenta onog sto hocu da kazem? Javio sam se kad sam vidio pljuvanje po donaciji i po "debeloguzim turkinjama" koje ce da se sepure po tim autobusima. Zar je moguce da se na takav post crvena lampica pali samo kod mene, nevezano za to da li ste za ili protiv Bakira!!!! To je problem na koji sam htio da ukazem, zaboli me za zvakanje GRAS problematike, godiste autobusa i tramvaja... Eto nemojte da se vozite u njima ko sto nece ni @gepard_!
-
gepard_
#1477 Re: BAKIRE ODLAZI
Mozes ti zamisliti kada SDA ovaci , nekome spocitavaju kucni odgoj . Fukara seljacka koja je ili pobjegla od rata ili krala u ratu ili poslije njega prica o kucnom odgoju i fasizmu i slicnim stvarima . Dok jedan od glavnih ideologa SDA Dzmo Latic trabunja o mjesanim brakovima , o vlasima rakiji i krmetini ...njihovi trabanti po forumu prijete vrijedjaju i ukoravaju .Valjda u skladu sa kucnim odgojem 
ps
SDA i kucni odgoj kao magarac i frak sa cilndrom .
ps
SDA i kucni odgoj kao magarac i frak sa cilndrom .
- Dozer
#1478 Re: BAKIRE ODLAZI
Gornji dio si u potpunosti u pravu, ali si donji zglajz'o.wolf07 wrote:Jedan set problema je kako smo dosli u situaciju da maltene ovisimo o donacijama, i nemojte to mijesati sa drugim setom problema koji sam pomenuo a to je mentalni sklop nasih ljudi koji pljuju po donaciji i po onome ko nam donira.
Pa ako SDA ima veliki udio u krivici za sve (a nije veliki, nego najveci na svojoj teritoriji), zasto se ne pokupe s vlasti?
Zanemari sve ovo oko kojekakvih turkinja, bla, bla., i hajde da realno sagledamo stvari. Mislim da si do sad shvatio da ja ne pljujem po SDA samo jer je to SDA, nego upravo radi stvari koje (ni)su radili, uradili i koje i danas (ne)rade.
Jebe se meni jel' to Bakir, ili Milorad, ili Dragan, ili Jovica...svejedno mi je.
Poenta je da - ne rade nista, kradu sve, lazu sve i varaju sve. Nista manje, nista vise.
Sutra ako pobijedi, sta znam...DF, a za 2-3-4 godine se uvidi da ni oni ne valjaju i da su nesposobni za bilo sta vise od SDA i SDP-a, od mene ces cuti sve ovo isto, ali za DF.
Ovo danas se naziva demokratija, a demokratija je, kako znamo jel' da, vladavina naroda. A alat za vladavinu naroda u demokratiji jesu - izbori. E pa, hajde da vidimo koliko ovaj narod ima mozga i da li je u stanju svoj vlastiti domali mozak odvojiti, bar na sekundu, od jebene BHS matrice i skontati da mu ta matrica cini samo lose, i nista dobro.
-
gepard_
#1479 Re: BAKIRE ODLAZI
wolf07 wrote:Jedan set problema je kako smo dosli u situaciju da maltene ovisimo o donacijama, i nemojte to mijesati sa drugim setom problema koji sam pomenuo a to je mentalni sklop nasih ljudi koji pljuju po donaciji i po onome ko nam donira.
Ima SDA svoj veliki udio u krivici za ukupno stanje u kome se nalazimo, niko ne tvrdi da nema, ali dajte ljudi moji prestanite barem prema ostatku svijeta da se ophodimo kao stoka! To nema veze sa SDA. Zar je moguce da niko od vas koji ste u ovom trenutku na ovoj temi ne shvata sta je poenta onog sto hocu da kazem? Javio sam se kad sam vidio pljuvanje po donaciji i po. Zar je moguce da se na takav post crvena lampica pali samo kod mene, nevezano za to da li ste za ili protiv Bakira!!!! To je problem na koji sam htio da ukazem, zaboli me za zvakanje GRAS problematike, godiste autobusa i tramvaja... Eto nemojte da se vozite u njima ko sto nece ni @gepard_!"debeloguzim turkinjama" koje ce da se sepure po tim autobusima
nemoj da podmeces i lazes kao sto je inace tradicija SDA stranke . Gepard je rekao da je bus pravljen za debeloguze turkinje u turskoj a gepard nije sigurno mislio na bosanke i na svoju zensku familiju . mislio na prave pravcate turkinje koje imaju debele guzice .i nose pune cekere kao da ce sutra smak svijeta . prosetaj malo po njemackoj i austriji i pogledaj . na njih sam mislio , nemoj da lazes sda ovcicu narasce ti nos
- IcedMFEarth
#1480 Re: BAKIRE ODLAZI
Sumnjam da ovdje iko ima išta protiv Turaka, ali ima protiv ovih što nazivaju Turcima braćom. A nisu braća ni izbliza.
-
wolf07
#1481 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve je OK, ja se samo nadam da si i ti shvatio da ja u stvari ne branim SDA zato sto je to SDA vec zato sto je alternativa toj SDA (konkretno Bakiru u ovom slucaju) zivi ocaj i po mom skromnom misljenju - od zla oca i od gore matere!!! Ja sam u vise navrata rekao i to mogu samo ponoviti, moj glas 2010. nije otisao Bakiru vec Silajdzicu koji je optuzivan za iste ove stvari za koje optuzuju Bakira danas. S moje tacke gledista, sad se radi ista stvar. Treba otjerati Bakira da bi dosao neki Bosnjo s kojim je jos lakse manipulisati nego i sa Silajdzicem i sa Bakirom. O tome se radi, ova tema ima jasan naslov i treba ga se drzati. Ja nikad nisam ni otvorio temu "SDA-all about", pretpostavljam sta tamo sve ima i jednostavno mi se ne ucestvuje u toj vrsti rasprave. Po meni je bitno da SDP ne dobije vlast na sljedecim izborima jer su svi clanovi SDP-a klonirani Lagumdzije a on je uz Radoncica personifikacija zla medju Bosnjacima. Doduse i u ostalim strankama je slicna stvar po pitanju lojalnosti ali bar nisu otvoreni izdajnici i neprijatelji zemlje. Isto tako smatram da je bitno da Bakir I. dobije jos jedan mandat u Predsjednistvu. A ove trice i kucine oko ovog ili onog autobusa stvarno ne treba ni razmatrati ovdje u ovom obimu, manje-vise rekli smo sta smo imali. Najvjerovatnije je da ja cak ne bih ni uzeo ucesca u ovoj gluposti oko autobusa da nije bilo @gepard_ komentara na koji sam se javio. Ne znam za ostale ucesnike ali meni je onaj post bio glumatanje nekog frajera bez pokrica, objasnio sam zasto.Dozer wrote:Gornji dio si u potpunosti u pravu, ali si donji zglajz'o.wolf07 wrote:Jedan set problema je kako smo dosli u situaciju da maltene ovisimo o donacijama, i nemojte to mijesati sa drugim setom problema koji sam pomenuo a to je mentalni sklop nasih ljudi koji pljuju po donaciji i po onome ko nam donira.
Pa ako SDA ima veliki udio u krivici za sve (a nije veliki, nego najveci na svojoj teritoriji), zasto se ne pokupe s vlasti?
Zanemari sve ovo oko kojekakvih turkinja, bla, bla., i hajde da realno sagledamo stvari. Mislim da si do sad shvatio da ja ne pljujem po SDA samo jer je to SDA, nego upravo radi stvari koje (ni)su radili, uradili i koje i danas (ne)rade.
Jebe se meni jel' to Bakir, ili Milorad, ili Dragan, ili Jovica...svejedno mi je.
Poenta je da - ne rade nista, kradu sve, lazu sve i varaju sve. Nista manje, nista vise.
Sutra ako pobijedi, sta znam...DF, a za 2-3-4 godine se uvidi da ni oni ne valjaju i da su nesposobni za bilo sta vise od SDA i SDP-a, od mene ces cuti sve ovo isto, ali za DF.
Ovo danas se naziva demokratija, a demokratija je, kako znamo jel' da, vladavina naroda. A alat za vladavinu naroda u demokratiji jesu - izbori. E pa, hajde da vidimo koliko ovaj narod ima mozga i da li je u stanju svoj vlastiti domali mozak odvojiti, bar na sekundu, od jebene BHS matrice i skontati da mu ta matrica cini samo lose, i nista dobro.
- joint union
#1482 Re: BAKIRE ODLAZI
Ima, ima...VjecitiStudent wrote:Vrhunac cinizma, nema dalje.wolf07 wrote:"Sadaka mentalitet" je samo posljedica, uzrok je nedostatak opce kulture rada, ophodjenja prema drugim ljudima, kulturama, vjerama, rasama.... Dakle, nije bas da sam pobrk'o loncice. Osim toga, ima li yebeni GRAS pare da kupi nove ili neke polovne ali bolje autobuse - NEMA! U cemu je onda problem sto su dosli ovi autobusi i tramvaji, u cemu je problem sto je to dala Turska a nije Njemacka. Jel' i za tu cinjenicu neko treba da gleda s visine prema Turskoj?
P.S.
Jos uvijek cekam da vidim donacije koje su osigurali ostali politicari?
wolf07 wrote:@gepard_
Opet hronicni manjak smajlija! Naravno da nisi tema ti, ali kad neko pocne da mi protura fasizam i sovinizam kao neko dostignuce naravna stvar da imam pravo da reagujem. Uostalom, i ti komentarises druge ljude i njihove komentare, sta je tu neobicno?
- madner
#1483 Re: BAKIRE ODLAZI
Tsk koja paranoja, pa SDP i SDA su koalicioni partneri poslje ovih izbora, ako osvoje dovoljan broj glasova, samo sa obrnutim ulogama. Zlaja ce biti predsjednik VM a Bakir clan Predsjednistva.
Ti isto da si prespavao zadnjih par godina.
- Dozer
#1484 Re: BAKIRE ODLAZI
@wolfy
Poenta je, ocita, da ti ipak ne razumijes da je osnovno zlo za Bosnjake upravo SDA, kao sto su to za Srbe i Hrvate upravo SNSD/SDS i HDZ.
Tacnije, i nedvosmisleno jasno, zlo za ovu drzavu i sve njene gradjane je upravo ta nakaradna BHS etnicka matrica, a s njom i sve stranke koje je zastupaju, na svim "stranama".
Poenta je, ocita, da ti ipak ne razumijes da je osnovno zlo za Bosnjake upravo SDA, kao sto su to za Srbe i Hrvate upravo SNSD/SDS i HDZ.
Tacnije, i nedvosmisleno jasno, zlo za ovu drzavu i sve njene gradjane je upravo ta nakaradna BHS etnicka matrica, a s njom i sve stranke koje je zastupaju, na svim "stranama".
Last edited by Dozer on 08/09/2014 14:36, edited 1 time in total.
-
wolf07
#1485 Re: BAKIRE ODLAZI
Jel ti stvarno mislis da mene dotice bilo sta od ovog sto napises? Vidim da se trudis da me uvrijedis ali to radis na nacin kako to rade curice u drugom osnovne, ili se uozbilji i pocni ozbiljno da raspravljas o problemima o kojima se prica ili barem nauci kako se vrijedja na internetu... a mozda bi bilo najbolje da se iskljucis iz diskusije. Niti si vrijedan "saveznik" ljudima koji nacelno dijele tvoj stav o datoj temi, niti si narocito zahtjevan protivnik nama koji se ne slazemo s tim stavovima. Smetas i jednima i drugima.gepard_ wrote:wolf07 wrote:Jedan set problema je kako smo dosli u situaciju da maltene ovisimo o donacijama, i nemojte to mijesati sa drugim setom problema koji sam pomenuo a to je mentalni sklop nasih ljudi koji pljuju po donaciji i po onome ko nam donira.
Ima SDA svoj veliki udio u krivici za ukupno stanje u kome se nalazimo, niko ne tvrdi da nema, ali dajte ljudi moji prestanite barem prema ostatku svijeta da se ophodimo kao stoka! To nema veze sa SDA. Zar je moguce da niko od vas koji ste u ovom trenutku na ovoj temi ne shvata sta je poenta onog sto hocu da kazem? Javio sam se kad sam vidio pljuvanje po donaciji i po. Zar je moguce da se na takav post crvena lampica pali samo kod mene, nevezano za to da li ste za ili protiv Bakira!!!! To je problem na koji sam htio da ukazem, zaboli me za zvakanje GRAS problematike, godiste autobusa i tramvaja... Eto nemojte da se vozite u njima ko sto nece ni @gepard_!"debeloguzim turkinjama" koje ce da se sepure po tim autobusima
nemoj da podmeces i lazes kao sto je inace tradicija SDA stranke . Gepard je rekao da je bus pravljen za debeloguze turkinje u turskoj a gepard nije sigurno mislio na bosanke i na svoju zensku familiju . mislio na prave pravcate turkinje koje imaju debele guzice .i nose pune cekere kao da ce sutra smak svijeta . prosetaj malo po njemackoj i austriji i pogledaj . na njih sam mislio , nemoj da lazes sda ovcicu narasce ti nos
- Hajvan
#1486 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir-paša, vrijeme ti je da uvakufiš kakvoga vakufa- đamija, par mostova, botaničkijeh vrtova...
budi pravi močnik i paša, hu ha
budi pravi močnik i paša, hu ha
-
jastuk1
#1487 Re: BAKIRE ODLAZI
Bosnaklar ve Türkler kardeştir.IcedMFEarth wrote:Sumnjam da ovdje iko ima išta protiv Turaka, ali ima protiv ovih što nazivaju Turcima braćom. A nisu braća ni izbliza.
Que tienes against me?
wolf07, apsolutno si u pravu.
A ti dozer šta hoćeš?????? Da Bošnjaci opale posljednji metak u ovo malo života što se ostalo u BiH birajući nekog propuh predsjednika?
Ti ako imaš ljubav da hračeš, pljušeš i povraćaš po sebi i svom dignitetu - samo izvoli - niko ti ne brani da od sebe praviš smrad. Ja svoju mladist nisam dao da sada od sebe pravim smrad i povraćam po sebi.
Teško nama sa SDA. Nažalost bez SDA je još gore od teško nama. Nema nas niđe.
Nisam izlazio na izbore par godina. Ali nakon februarskih paljevina i sistematiskog omalovažanjanja države BiH u državnim institucijama, haj u entitetskim ali u državnim HALLO BA DRŽAVNIM!!!! - kroz razna kočenja i preglasavanja - VIDIM KOLIKI SAM KRETEN BIO ŠTO NISAM GLASAO!!!!
Moj neglas pomaže rušiteljima BiH u BiH institucijama.
Takvo naivno omalovažavanje više sebi neću niti smijem dozvoliti.
- ultima_palabra
#1488 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo antipsihotici, ako nije kasno.jastuk1 wrote:Que tienes against me? Plivadon? Kofadon?
-
jastuk1
#1489 Re: BAKIRE ODLAZI
Jeste. I kamo sreće da postoji zdrava alternativa. ALI NE FAKING POSTOJI!!!!!!!Dozer wrote:@wolfy
-
wolf07
#1490 Re: BAKIRE ODLAZI
Ova drzava je takva kakva je! Autorski rad u najvecoj mjeri potpisuje SAD, preciznije - R. Holbruk! Potrebno je nekome izvaditi mozak i ubaciti umjesto mozga nekih 1-2 kg. gline da bi progutao pricu o promjeni iznutra. Ta farsa po kojoj Bosnjaci treba da zbace SDA (a evo sad i SDP) pa da nam svima svane je obicni cirkus! Kad bi bilo moguce istovremeno urediti da u RS-u izbore dobije neka normalna partija (a takvu uopste nemaju u ponudi, kako onda da je dovedemo na vlast), i da istovremeno i Hrvati prepoznaju pravi azimut u politici... pa jos bih i povjerovao da je ono o cemu pricate moguce. Ja se stvarno pitam ko je od nas prespavao zadnjih dvadesetak godina. Zar ne vidite kakvo je uredjenje ovo drzave, zar ne vidite da se to iznutra ne moze promijeniti? Sve sto mozemo je da uzivamo u ovoj rahat-patnji dok neko jaci i pametniji od nas ne natjera plemenske vodje sa Balkana da BiH urede kao normalnu drzavu koja ce imati Predsjednika, Vladu, ukinuti entitete, smanjiti broj kantona... Ovako, ispada da komuniciram s ljudima koji su na nekim teskim drogama koji me jos ubjedjuju da sam ja lud sto se ne drogiram.
Kad ovo bude normalna drzava prvi sam za to da Bakira nabijemo nogom u guzicu. To necemo postici na nacin da vlast uzme neko ko je servilan spram srpske ili hrvatske politike u BiH. Lagumdzija je najbolji dokaz za to.
Kad ovo bude normalna drzava prvi sam za to da Bakira nabijemo nogom u guzicu. To necemo postici na nacin da vlast uzme neko ko je servilan spram srpske ili hrvatske politike u BiH. Lagumdzija je najbolji dokaz za to.
- madner
#1491 Re: BAKIRE ODLAZI
Idemo do kraja, nema te granice boli koju ne mozemo pregaziti da ne opravdamo SDA. 
-
jastuk1
#1492 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma naravno snaću se ja, ali šta ćemo za one kojima treba nešto protiv ega i arogancije a nikako da shvate lijek za to.ultima_palabra wrote:Samo antipsihotici, ako nije kasno.jastuk1 wrote:Que tienes against me? Plivadon? Kofadon?
-
miop
#1493 Re: BAKIRE ODLAZI
Jel' to ovo?madner wrote:Tsk koja paranoja, pa SDP i SDA su koalicioni partneri poslje ovih izbora, ako osvoje dovoljan broj glasova, samo sa obrnutim ulogama. Zlaja ce biti predsjednik VM a Bakir clan Predsjednistva.
- ultima_palabra
#1494 Re: BAKIRE ODLAZI
Meni je nekako konstanta kod SDA upravo servilnost spram srpske i hrvatske politike. U jednom trenutku ih je SDP pretekao, ali nakon toga ih je SDA prihvatila kao partnere što znači da im to uopšte ne smeta.wolf07 wrote:Ova drzava je takva kakva je! Autorski rad u najvecoj mjeri potpisuje SAD, preciznije - R. Holbruk! Potrebno je nekome izvaditi mozak i ubaciti umjesto mozga nekih 1-2 kg. gline da bi progutao pricu o promjeni iznutra. Ta farsa po kojoj Bosnjaci treba da zbace SDA (a evo sad i SDP) pa da nam svima svane je obicni cirkus! Kad bi bilo moguce istovremeno urediti da u RS-u izbore dobije neka normalna partija (a takvu uopste nemaju u ponudi, kako onda da je dovedemo na vlast), i da istovremeno i Hrvati prepoznaju pravi azimut u politici... pa jos bih i povjerovao da je ono o cemu pricate moguce. Ja se stvarno pitam ko je od nas prespavao zadnjih dvadesetak godina. Zar ne vidite kakvo je uredjenje ovo drzave, zar ne vidite da se to iznutra ne moze promijeniti? Sve sto mozemo je da uzivamo u ovoj rahat-patnji dok neko jaci i pametniji od nas ne natjera plemenske vodje sa Balkana da BiH urede kao normalnu drzavu koja ce imati Predsjednika, Vladu, ukinuti entitete, smanjiti broj kantona... Ovako, ispada da komuniciram s ljudima koji su na nekim teskim drogama koji me jos ubjedjuju da sam ja lud sto se ne drogiram.
-
jastuk1
#1495 Re: BAKIRE ODLAZI
Yebi ga, moramo da trpimo i trpićemo bol kad smo ružni, nismo seksi i niko nas neće.madner wrote:Idemo do kraja, nema te granice boli koju ne mozemo pregaziti da ne opravdamo SDA.
Ni stara hrđava Evropa, ni okupatorska Turska, ni mama Rusija. Niko....
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#1496 Re: BAKIRE ODLAZI
na brzinu ti opisa sebe.Yebi ga, moramo da trpimo i trpićemo bol kad smo ružni, nismo seksi i niko nas neće.
-
jastuk1
#1497 Re: BAKIRE ODLAZI
crysis wrote:na brzinu ti opisa sebe.Yebi ga, moramo da trpimo i trpićemo bol kad smo ružni, nismo seksi i niko nas neće.
- madner
#1498 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne pomaze ni manjak samopouzdanja.jastuk1 wrote:Yebi ga, moramo da trpimo i trpićemo bol kad smo ružni, nismo seksi i niko nas neće.madner wrote:Idemo do kraja, nema te granice boli koju ne mozemo pregaziti da ne opravdamo SDA.
Ni stara hrđava Evropa, ni okupatorska Turska, ni mama Rusija. Niko....
-
wolf07
#1499 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa nisam bas siguran da si u pravu. U jednom momentu je SzBiH dobio vlast na prici 100% BiH kontra Tihicevog saginjanja, onda je vlast uzela SDP na pricu o Zapadnoj Njemackoj vs. Dodikistan. Komsic dobija ogromno povjerenje prvenstveno Bosnjaka na temelju udaranja po prstima. Dakle, narod trazi nekog ko ce dignute glave nositi zastavu ove zemlje. E sad, imamo u igri Zlatka koji jedva viri iz Dodikovog rektuma, Suljagica koji se sjetio vjeronauke ali u SA kantonu (ja se slazem da je ukinu ali na nivou cijele drzave a ne samo u kantonu ili kantonima gdje su Bosnjaci vecina). Znaci nije bas tacno da je SDA servilnoscu dosla u poziciju da bude No1 kod Bosnjaka. Vjerujem u to da ce dobiti izbore, da li su sta naucili iz prethodnih desetak godina vidjecemo. BTW, mislim da je najveci progres ova zemlja imala u momentima kad je Terzic vodio VM i kad je Silajdzic bio u Predsjednistvu a kad je medjunarodni faktor bio utjelovljavao Ashdown.ultima_palabra wrote:Meni je nekako konstanta kod SDA upravo servilnost spram srpske i hrvatske politike. U jednom trenutku ih je SDP pretekao, ali nakon toga ih je SDA prihvatila kao partnere što znači da im to uopšte ne smeta.wolf07 wrote:Ova drzava je takva kakva je! Autorski rad u najvecoj mjeri potpisuje SAD, preciznije - R. Holbruk! Potrebno je nekome izvaditi mozak i ubaciti umjesto mozga nekih 1-2 kg. gline da bi progutao pricu o promjeni iznutra. Ta farsa po kojoj Bosnjaci treba da zbace SDA (a evo sad i SDP) pa da nam svima svane je obicni cirkus! Kad bi bilo moguce istovremeno urediti da u RS-u izbore dobije neka normalna partija (a takvu uopste nemaju u ponudi, kako onda da je dovedemo na vlast), i da istovremeno i Hrvati prepoznaju pravi azimut u politici... pa jos bih i povjerovao da je ono o cemu pricate moguce. Ja se stvarno pitam ko je od nas prespavao zadnjih dvadesetak godina. Zar ne vidite kakvo je uredjenje ovo drzave, zar ne vidite da se to iznutra ne moze promijeniti? Sve sto mozemo je da uzivamo u ovoj rahat-patnji dok neko jaci i pametniji od nas ne natjera plemenske vodje sa Balkana da BiH urede kao normalnu drzavu koja ce imati Predsjednika, Vladu, ukinuti entitete, smanjiti broj kantona... Ovako, ispada da komuniciram s ljudima koji su na nekim teskim drogama koji me jos ubjedjuju da sam ja lud sto se ne drogiram.
- ultima_palabra
#1500 Re: BAKIRE ODLAZI
1. Tihić se je saginjao čitavu deceniju, ne vidim da je Bakir napravio neki otklon od toga.
2. Ako neko hoda dignute glave, onda je to Suljagić, nipošto Bakir.
3. Kad je vladao dvojac Terzić-Ashdown, u Predsjedništvu je bio Tihić, ne Silajdžić.
2. Ako neko hoda dignute glave, onda je to Suljagić, nipošto Bakir.
3. Kad je vladao dvojac Terzić-Ashdown, u Predsjedništvu je bio Tihić, ne Silajdžić.