Je li vam iko dizao paket iz poste sa vasom licnom kartom ili ste bas morali licno da se pojavite?
Idem na put za par dana a paketa jos uvijek nema...ostavila bih licnu nekom da mi podigne paket ako stigne u medjuvremenu
Hvala
Moderator: anex
paket ti moze podici samo clan porodice, koji se isto preziva kao ti, njemu jedino nece traziti punomoc.aristocat wrote:Da pitam iskusne iherbovce
Je li vam iko dizao paket iz poste sa vasom licnom kartom ili ste bas morali licno da se pojavite?
Idem na put za par dana a paketa jos uvijek nema...ostavila bih licnu nekom da mi podigne paket ako stigne u medjuvremenu
Hvala
Deep red wrote:aristocat, ja bih ti preporucila da napravis punomoc onom ko ce ti ici po paket. Ja sam zvala postu, pitala moze li kolega doci s mojom LK da preuzme paket, rekli mi da moze. Kad je otisao u postu (sa mojom LK i zutim papiricem) nisu mu dali, nema sanse![]()
Tako da ti je moj prijedlog punomoc, bolje nego da ti se vrati paket
nije da mi nije palo napametladyblue18 wrote:Nigdje ne pise da bi se trebao javiti i uplatiti, sto se tebe tice a i njih ti taj paket nisi dobio i mirna Bosna
imas 7$ rewarda? svaka cast, znaci isplati se ipak kaciti kodema_ wrote:BTW, na kutiji mi je pisalo 48 $ vrijednost, nisu umanjili rewarde na tome, a eto opet prošlo na carini.
I evo moj kod ako ima novih korisnika, popust 5 ili 10 $ : http://www.iherb.com?rcode=PML002
.