BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1476 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
od danas definitivno navijam za sve repke protiv grčke...koji ofiran i morbidan fuzbal igraju pa to je fuuujjj
- Kal El
#1477 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
I protiv Slovačke :@pici wrote:od danas definitivno navijam za sve repke protiv grčke...koji ofiran i morbidan fuzbal igraju pa to je fuuujjj
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- It_is_a_Leclerc
#1478 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Prvo o našima, solidna utakmica protiv vrlo lošeg protivnika. Za barem upola finu pobjedu protiv Litvanaca trebat će nam puuuuno više. O tome u narednim danima.
Ja želim nešto reći, svjestan rizika da me ismijete i izvrijeđate. Ali, ja odgovorno tvrdim da je utakmica Grčka - Slovačka prodata utakmica. Prvo, onaj gol koji ni Šaraba nije zabio, a kamoli "najbolji stoper Premiershipa", pa onda amaterske greške prilikom zadnjeg pasa.. Sve u svemu, tragično i komično !
Ja želim nešto reći, svjestan rizika da me ismijete i izvrijeđate. Ali, ja odgovorno tvrdim da je utakmica Grčka - Slovačka prodata utakmica. Prvo, onaj gol koji ni Šaraba nije zabio, a kamoli "najbolji stoper Premiershipa", pa onda amaterske greške prilikom zadnjeg pasa.. Sve u svemu, tragično i komično !
- SmokingMan
#1479 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Dovoljno,po mjeri,drugo poluvrijeme lagano mahalski 1/3 snage
Stvarno ono grci,neam riječi,mrtvi anti-fudbal,naša i njihova gol razlika,ko nebo i zemlja,Džeko u nekoj prosječnoj formi dao deset golova ko šale,koliko je Grčka ukupno dala,smješno i jadno...
Još 90 minuta da akobogda odradimo mangupski,i to je to...
Objektivno,mi smo zaslužili da odemo an SP,grci nisu ni za sadake,kamoli za baraža,vallahi
Stvarno ono grci,neam riječi,mrtvi anti-fudbal,naša i njihova gol razlika,ko nebo i zemlja,Džeko u nekoj prosječnoj formi dao deset golova ko šale,koliko je Grčka ukupno dala,smješno i jadno...
Još 90 minuta da akobogda odradimo mangupski,i to je to...
Objektivno,mi smo zaslužili da odemo an SP,grci nisu ni za sadake,kamoli za baraža,vallahi
Last edited by SmokingMan on 11/10/2013 22:53, edited 4 times in total.
- moa
#1480 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Edin H. wrote:Finished, cestitke Grcima na pobjedi od 1 - 0
Slovaci prodali utakmicu...
-
Lex77
#1481 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jeeeei! Hvala Grčkoj. Stavio sam 100kn na 1-0 i dobio 619. Hellas!
Da ne bi bilo zabune, navijam za Bosnu i sve, ali na ovo sam se morao kladiti.
- P308
#1482 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Hvala...jest da latvija nije neki protivnik, ali opet...MOSALJOZE wrote:Litvanija dobila 2:0,po prilikama zasluzeno.P308 wrote:kako je igrala litvanija protiv latvije danas?
-
LSD
#1483 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma crvene li se Skrtel i Muha za ovo....to je prava prica i adresa...ne prebacuj težište na grke....grci kupili jeftine slovacke kurave, pošteno ljudi platili.denimb wrote:Jbt ne mogu prestati gledati ovaj gol Skrtela, pa zacrvene li se ikad ovi Grci, koji su to paraziti u pm
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Du2tZysbyE
- stari_rastafari
#1484 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
2 anti fudbala...Kal El wrote:I protiv Slovačke :@pici wrote:od danas definitivno navijam za sve repke protiv grčke...koji ofiran i morbidan fuzbal igraju pa to je fuuujjj
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- pici
#1485 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
odaH sad skinut FiFu i uzet spaHu da mu noge polomi i tetovira zmajevi na ćelavici
- kisni indijanac
#1486 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
čim si ti kune stavlj'o, ja tebi ne vjerujemLex77 wrote:Jeeeei! Hvala Grčkoj. Stavio sam 100kn na 1-0 i dobio 619. Hellas!
- stari_rastafari
#1487 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Al ne mogu da vjerujem... Onakav go ?! Fakat nema smisla... al fakat...
negumo da vjerujem.
- MOSALJOZE
#1488 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Iskreno moram napisati,više komentarišemo helaće nego naše momke i našu igru.Samo me zanima jeli neko upratio pošto stvarno nisam vidio onaj pas od našeg šesnesterca do šesnesterca Liht,pa je srce ajdučko prihvati ?
- pici
#1489 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kisni indijanac wrote:čim si ti kune stavlj'o, ja tebi ne vjerujemLex77 wrote:Jeeeei! Hvala Grčkoj. Stavio sam 100kn na 1-0 i dobio 619. Hellas!
jošH da je staviJo da je škrtel golĐŽija dobiJo bi miliJun Kuna
-
north
#1490 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Vala nisam nikad bio pristalica teorija zavjere, ali ovo večeras je pravo sumnjivo...prvo gol koji se dešava jednom u hiljadu utakmica, pa onda ti jalovi napadi ćelavaca, taman kad priđu golu oni nešto fol petljaju, upropaste i onda se još nasmiju, šatro ironično...marš u pm bezobraznu i odvratnu....kakva drskost i bezobrazluk mame im se kvalitetno najebem....
Valja iščekati utorak, Pape ko boga te molim zatvori malo nazad, pa večeras su nam i oni amateri nekoliko puta prešli na polovicu još i gol dadoše jest kad je sve bilo gotovo, ali eto.....kad nemamo trkača, mora imati jednog osigurača pozadi pa makar to bio i mrtvi Zahirović...a naprijed stiskati do besvijesti dok prva ne uđe....joj kakav će to stres biti u pm
Valja iščekati utorak, Pape ko boga te molim zatvori malo nazad, pa večeras su nam i oni amateri nekoliko puta prešli na polovicu još i gol dadoše jest kad je sve bilo gotovo, ali eto.....kad nemamo trkača, mora imati jednog osigurača pozadi pa makar to bio i mrtvi Zahirović...a naprijed stiskati do besvijesti dok prva ne uđe....joj kakav će to stres biti u pm
- MOSALJOZE
#1491 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma mora igrati Zahirović koliko god da je "loš" nama treba razbijač,a to je on jer će ovi ići na kontre.Nego vidjelo se pravo da Izet nije igrao utakmicu već duze jer nije nešto posebno odigrao,to sam kao vrli forumski selektor morao primjetiti.north wrote:
- SmokingMan
#1492 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Iteresanto,koliko je ta lopta samo bila "brza"LSD wrote:ma crvene li se Skrtel i Muha za ovo....to je prava prica i adresa...ne prebacuj težište na grke....grci kupili jeftine slovacke kurave, pošteno ljudi platili.denimb wrote:Jbt ne mogu prestati gledati ovaj gol Skrtela, pa zacrvene li se ikad ovi Grci, koji su to paraziti u pm
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Du2tZysbyE
- Zmijuga loma
#1493 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Slovaci meda sa kašike ne mogu. Ostaće nejasno kako im ni bod nismo uzeli u Zenici.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1494 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ljudi moji da je grčka pošteno pobijedila 1 ili2 0 ovo ne bi bilo gusto u utorak... ali ovako...
grčka fakat ima sreće...sva sreća sve će biti jasno u utorak
grčka fakat ima sreće...sva sreća sve će biti jasno u utorak
-
Crvena Tifoza
#1495 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Slovačka prodala utakmicu 100%. To se može zaključiti po "govoru" tijela igrača kada su sami sebi dali auto gol. Ima tu dosta detalja koja navode na to. Npr. samo ne logično vraćanje lopte golmanu, pa reakcije kada lopta prolazi golmana, ovaj je samo pogledom ispratio. Svi normalni golmani bi pokušali da potrče za loptom pa makar i u mreži završili.
FIFA da hoće da obavi istragu, mogla bi komotno kazniti obadvije reprezentacije. Ovo je žalosno šta rade i jedni i drugi u kvalifikacijama za SP. Vjerovatno su velike bile pare u igri na kladionicama.
FIFA da hoće da obavi istragu, mogla bi komotno kazniti obadvije reprezentacije. Ovo je žalosno šta rade i jedni i drugi u kvalifikacijama za SP. Vjerovatno su velike bile pare u igri na kladionicama.
- MOSALJOZE
#1496 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma da je onde bila kakva neravnina ili nešto nije,da je onde golman iznenadjen nije,da je onde lopta bila brza nije.Stvarno jadovi
- phillie
#1497 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Grci pomjeraju granice minimalizma u nogometu, Kao da pobjede od 1:0 i nikakvu igru nisu bile dovoljne, Grci su "smislili" nacin da uz nikakvu igru pobjede 1:0 bez da Grk postigne gol...."Cestitamo"
Bice sladje u utorak!
Bice sladje u utorak!
-
LSD
#1498 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Litvanija - Grčka 0-1
Lihtenštajn - Grčka 0-1
Grčka - Latvija 1-0
Grčka - Slovačka 1-0
gledaj ti njima rezultata u zadnje 4 utakmice....zapravo samo su Litvaniji pobjedili dva razalike (2-0 u Atini)
I veceras ne bi sigurno pobjedili da Muha nije namjerno podigao nogu i propustio loptu u gol....jbg trebali bi se žaliti UEFI za ovaj vecerašnji cirkus, pa makar ništa od toga ne bilo.
Lihtenštajn - Grčka 0-1
Grčka - Latvija 1-0
Grčka - Slovačka 1-0
gledaj ti njima rezultata u zadnje 4 utakmice....zapravo samo su Litvaniji pobjedili dva razalike (2-0 u Atini)
I veceras ne bi sigurno pobjedili da Muha nije namjerno podigao nogu i propustio loptu u gol....jbg trebali bi se žaliti UEFI za ovaj vecerašnji cirkus, pa makar ništa od toga ne bilo.
- Romanista 101%
#1499 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ja bi volio da mi u utorak pobjedimo upravo ovim rezultatom 1:0
- MOSALJOZE
#1500 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
E šta je levata danas odigralo na BIH ulozili 100 km,a dobitak 102 s tim da je porez 10 km tako da su samo ispušili 8 km