BiH vs USA [14. 08. 2013]
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- omega369
#1476 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
mislim da nisam nigdje procitao da neko spominje Bogovica. meni se cini da je on sinoc bio daleko ispod i jedan od najlosijih. sve sto su osutali zavrsilo je u golu. reakcija kod treceg gola mi je komicna, toliko je zakasnio da se baci. sa druge strane njihov golman bi skinuo mnogo opasniji misketov sut da je islo po golu
-
Great Cornholio
#1477 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Imamo mi jaku reprezentaciju, ali nemamo "širinu", to se vidjelo kad su iz igre izašli Pjanić, Ibišević i Spahić, koji su pored Džeke A klasa svjetskog fudbala, i bez ta četiri igrača mi ne bi imali nikakve šanse da se plasiramo u Brazil.
Odbrana opet "škripi", pokazalo se, kao i mnogo puta do sada, da kad Spahić ne igra, nama može svako dati gol, valjda će je Kolašinac pojačati, jer ovaj Bičakčić se nije pokazao kao neko veliko pojačanje.
U stvari, zaboravio sam i Misketa ubrojati u A klasu svjetskog fudbala, pa da se ispravim.
Dobro je što smo izgubili kad je trebalo, da nas to malo otrijezni, pa da protiv Slovaka odigramo kako to ova reprezentacija može kad je u prvom sastavu.
Odbrana opet "škripi", pokazalo se, kao i mnogo puta do sada, da kad Spahić ne igra, nama može svako dati gol, valjda će je Kolašinac pojačati, jer ovaj Bičakčić se nije pokazao kao neko veliko pojačanje.
U stvari, zaboravio sam i Misketa ubrojati u A klasu svjetskog fudbala, pa da se ispravim.
Dobro je što smo izgubili kad je trebalo, da nas to malo otrijezni, pa da protiv Slovaka odigramo kako to ova reprezentacija može kad je u prvom sastavu.
- JThomas
#1478 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
e stvarno čega se načitah...
prvo - riječ je o prijateljskoj utakmici.
drugo - nije da nismo i ranije znali da nam je klupa tanka do nikakva.
treće - pustite tu malograđansku priču "kad su amerikanci igrali lopte" - oni su 2002. i 2010. prošli u osminu finala na svjetskom (znači šiju mnoge "fudbalske" nacije i samozvane sile) a mi još treba da se plasiramo, bilo na svjetsko bilo na evropsko. znači po minulom radu velesila za nas, po sadašnjem stanju vjerovatno bare-bare. ja mislim da bi mi ipak pobijedili kod kuće da nam je trebalo u takmičarskoj utakmici, ali na neutralnom terenu ko zna...
četvrto - i ovaj sastav amerike je dosta jači od slovačke i ja nemam sumnje da ćemo u dva meča sa slovačkom uzeti barem četiri boda i konačno otići na prvenstvo. nađite malo sredine pobogu, svjetska klasa nismo kao što to neki misle, al' od slovačke nećemo izgubiti.
treće - pustite tu malograđansku priču "kad su amerikanci igrali lopte" - oni su 2002. i 2010. prošli u osminu finala na svjetskom (znači šiju mnoge "fudbalske" nacije i samozvane sile) a mi još treba da se plasiramo, bilo na svjetsko bilo na evropsko. znači po minulom radu velesila za nas, po sadašnjem stanju vjerovatno bare-bare. ja mislim da bi mi ipak pobijedili kod kuće da nam je trebalo u takmičarskoj utakmici, ali na neutralnom terenu ko zna...
četvrto - i ovaj sastav amerike je dosta jači od slovačke i ja nemam sumnje da ćemo u dva meča sa slovačkom uzeti barem četiri boda i konačno otići na prvenstvo. nađite malo sredine pobogu, svjetska klasa nismo kao što to neki misle, al' od slovačke nećemo izgubiti.
-
udrch
#1479 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
pretjerujete oko publike..ljudi su došli na prijateljsku utakmicu i prva stvar jeste da se zabave..
prvo poluvrijeme je bila odlična atmosfera, ali odmah nakon onih glupih izmjena je većinu ufatila mučnina i bilo je samo pitanje trenutka kada će nam Ameri uništiti lijepu noć koju nije pokvarila ni najavljena kiša..
navijalo se i radovalo srcem, kako mi domaći, tako i naši ljudi koji privremeno žive vani..
od ljudi koje vi zovete dijasporom i kojim se šprdate ovih par stranica, sa mnom je bio jedan kojem fali 9mm kosti u nozi koje mu je izbio M84, drugi je proveo 6 mjeseci u logoru nakon pada Srebrenice..ovaj invalid je otišao iz BIH 2003. godine, a dotad nikad nije propustio utakmicu, zajedno smo uvijek dolazili..ne sjećam se koje su kvalifikacije bile, ali zadnja utakmica je bio Lihtenštajn (mali ?), igralo se u Zenici, zadnja utakmica, nismo imali nikakvih šansi, ali je on zajedno sa mnom bio u Zenici, njegova relacija Sapna - po mene u Tuzlu, pa Semizovac - Zenica..bilo nas je sveukupno oko 500, nisu se ni svi igrači odazvali..ovaj drugi ide na sve utakmice, više vani, nego u BiH, upravo zbog ovih prozivki..
kunem se Bogom da sinoć nije bilo boljeg navijača na stadionu od ovog invalida..naravno izašli smo među zadnjim kao i uvijek, a ušli smo među prvim..
sramotne su prozivke..vjerovatno sam jedan od onih koji imaju razlog da se ljute što nekad ne uspiju zbog potražnje, ali i velike kupovne moći dijaspore da nađu kartu, ali ja ne krivim njih zbog toga, već savez, jer mi nije nikad ponudio da prije početka kvalifikacija kupim paket svih ulaznica..da ne govorimo o činjenici da igramo na stadionu koji prima 12.000 ljudi, od kojih nekih 5.000 budu poklon karte, a od ovih što puste u prodaju Centro izmanipuliše bar još pola..
prvo poluvrijeme je bila odlična atmosfera, ali odmah nakon onih glupih izmjena je većinu ufatila mučnina i bilo je samo pitanje trenutka kada će nam Ameri uništiti lijepu noć koju nije pokvarila ni najavljena kiša..
navijalo se i radovalo srcem, kako mi domaći, tako i naši ljudi koji privremeno žive vani..
od ljudi koje vi zovete dijasporom i kojim se šprdate ovih par stranica, sa mnom je bio jedan kojem fali 9mm kosti u nozi koje mu je izbio M84, drugi je proveo 6 mjeseci u logoru nakon pada Srebrenice..ovaj invalid je otišao iz BIH 2003. godine, a dotad nikad nije propustio utakmicu, zajedno smo uvijek dolazili..ne sjećam se koje su kvalifikacije bile, ali zadnja utakmica je bio Lihtenštajn (mali ?), igralo se u Zenici, zadnja utakmica, nismo imali nikakvih šansi, ali je on zajedno sa mnom bio u Zenici, njegova relacija Sapna - po mene u Tuzlu, pa Semizovac - Zenica..bilo nas je sveukupno oko 500, nisu se ni svi igrači odazvali..ovaj drugi ide na sve utakmice, više vani, nego u BiH, upravo zbog ovih prozivki..
kunem se Bogom da sinoć nije bilo boljeg navijača na stadionu od ovog invalida..naravno izašli smo među zadnjim kao i uvijek, a ušli smo među prvim..
sramotne su prozivke..vjerovatno sam jedan od onih koji imaju razlog da se ljute što nekad ne uspiju zbog potražnje, ali i velike kupovne moći dijaspore da nađu kartu, ali ja ne krivim njih zbog toga, već savez, jer mi nije nikad ponudio da prije početka kvalifikacija kupim paket svih ulaznica..da ne govorimo o činjenici da igramo na stadionu koji prima 12.000 ljudi, od kojih nekih 5.000 budu poklon karte, a od ovih što puste u prodaju Centro izmanipuliše bar još pola..
-
Objektivni navijac
#1480 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
US ima 3-ce mjesto sa Svjetskoga prvenstva,doduse prvoga ali je 3-ce. US je jos onda 20-30 godina proslog stoljeca imala profi fudbalsku ligu koju su poslije ukinuli,da nisu,bilo bi i kao sa NBA ,neprikosnoveni. Redovni su na Svjetskim ,zadnjih nekoliko puta,cim su se malo posvetili ovome sportu.JThomas wrote:e stvarno čega se načitah...
Mi nemamo klupe,sto nam jasno stavlja do znanja da na turnirima,protiv jakih protivnika,kao i pri bilo kojoj povredi ili problemu sa par kvalitetnih igraca koje imamo,automatski spadamo u drugu klasu.
- PriNc_ba
#1481 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
cevljanovici su fashion week u parizu za jucerasnja desavanja u gradu, do stadiona, oko stadiona i na stadionu
tacno sam samo cekao da mi sta koji progovori nakon sto sam iz revolta pjevao americku himnu kad su papci poceli zvizdati i nakon sto sam skako na treci i cetvrti pogodak amera...
- A1fa
#1482 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nakon sinosnjeg nerviranja i proklinjanja ukletog Koseva, sjecanja na izgubljeno desetljece u kojem sam dolazio na svaku jebenu takmicu jos od poraza od Grcke u prvim kvalifikacijama, jutros skontam-pa nije moglo bolje ispasti...
1. I igracima i nama je sad konacno se iskristaliziralo da smo tim od 11 igraca koji svojom kvalitetom zadovoljavaju, poneki tu od ovih ala Stevanovic, Vrsajevic, Zukanovic moze bljesnuti ako ostatak tima ima dobar dan, ali kad se moras oslonuti da ce njih 4-5 drzati utakmicu pod kontrolom pa makar na domacem terenu i protiv prosjecnog protivnika, oni se izgube ko abdest na terenu i tu se spustamo na kvalitet jednog Lihtenstajna-realno da realnije ne moze biti.
2. Dobra stvar je igranje protiv jedne ovakve reprezentacije koja nije iz Evrope. Nama pod hitno u svakom raspolozivom terminu trebaju sad protivnici iz Juzne Amerike pa i koja bolja ekipa iz Azije i naravno iz Afrike ). Moramo se upoznati sa njihovim mentalitetom na terenu i skupiti iskustvo da se tako pripremimo vec za protivnike na svjetskom prvenstvu ako mislimo grupu proci, jer je plasman po meni pogotovo nakon sinosnje veceri i ako nemamo vise od 2 izostanka kljucnih 11 nosilaca igre neupitan.
3. Begovic je valjda skontao da je on linijski golman i to svjetske klase- njemu treba svezat lanac oko noge da moze do peterca izaci a dalje ni korak jer van toga je za njega i Mirsad Dedic Oliver Kahn
Mi smo sa nasim mentalitetom posle 2:0 i prikazane igre mislili da je sve gotovo. Ljudi su nam odrzali lekciju i pokazali da igra traje 90 minuta. Pape nije ovdje mogao nista previse uraditi, ima tim kakav ima, da se zavrsilo 3:0 za nas i da je uveo samo standardne izmjene tipa Medunjanina i Zahirovica-Zukanovica, svi bi danas pametovali kako je i klupa trebala dobiti priliku....dobili su je, sad znamo sto su na klupi, a neke bih ja i na tribinu da se guraju sa obicnim narodom drugi put...
1. I igracima i nama je sad konacno se iskristaliziralo da smo tim od 11 igraca koji svojom kvalitetom zadovoljavaju, poneki tu od ovih ala Stevanovic, Vrsajevic, Zukanovic moze bljesnuti ako ostatak tima ima dobar dan, ali kad se moras oslonuti da ce njih 4-5 drzati utakmicu pod kontrolom pa makar na domacem terenu i protiv prosjecnog protivnika, oni se izgube ko abdest na terenu i tu se spustamo na kvalitet jednog Lihtenstajna-realno da realnije ne moze biti.
2. Dobra stvar je igranje protiv jedne ovakve reprezentacije koja nije iz Evrope. Nama pod hitno u svakom raspolozivom terminu trebaju sad protivnici iz Juzne Amerike pa i koja bolja ekipa iz Azije i naravno iz Afrike ). Moramo se upoznati sa njihovim mentalitetom na terenu i skupiti iskustvo da se tako pripremimo vec za protivnike na svjetskom prvenstvu ako mislimo grupu proci, jer je plasman po meni pogotovo nakon sinosnje veceri i ako nemamo vise od 2 izostanka kljucnih 11 nosilaca igre neupitan.
3. Begovic je valjda skontao da je on linijski golman i to svjetske klase- njemu treba svezat lanac oko noge da moze do peterca izaci a dalje ni korak jer van toga je za njega i Mirsad Dedic Oliver Kahn
Mi smo sa nasim mentalitetom posle 2:0 i prikazane igre mislili da je sve gotovo. Ljudi su nam odrzali lekciju i pokazali da igra traje 90 minuta. Pape nije ovdje mogao nista previse uraditi, ima tim kakav ima, da se zavrsilo 3:0 za nas i da je uveo samo standardne izmjene tipa Medunjanina i Zahirovica-Zukanovica, svi bi danas pametovali kako je i klupa trebala dobiti priliku....dobili su je, sad znamo sto su na klupi, a neke bih ja i na tribinu da se guraju sa obicnim narodom drugi put...
- JThomas
#1483 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
seljakluk svijetla obraza > malograđanština 
- nosara
#1484 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
fgr...?PriNc_ba wrote:cevljanovici su fashion week u parizu za jucerasnja desavanja u gradu, do stadiona, oko stadiona i na stadionu![]()
tacno sam samo cekao da mi sta koji progovori nakon sto sam iz revolta pjevao americku himnu kad su papci poceli zvizdati i nakon sto sam skako na treci i cetvrti pogodak amera...
-
LSD
#1485 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Izvini brate, ali ovo je kontradiktorno samo po sebi....jedan od osnovnih uslova da se neka selekcija može nazvati jakom jeste da ona ima širinu.Great Cornholio wrote:Imamo mi jaku reprezentaciju, ali nemamo "širinu", to se vidjelo kad su iz igre izašli Pjanić, Ibišević i Spahić, koji su pored Džeke A klasa svjetskog fudbala, i bez ta četiri igrača mi ne bi imali nikakve šanse da se plasiramo u Brazil.
Mi nemamo jaku selekciju jer nemamo širinu, imamo samo 11 dobrih igraca i neka Džeko ili Spahić budu ozljeđeni ili kartonirani (ne do Bog) mi automatski postajemo odmah slabija to jest prosjecna reprezentacija.
Evo npr. gdje nam je treći napadac
I kako smo onda jaka reprezentacija
Dok god ne budemo imali 18 dobrih ili solidnih igraca u rosteru, mi cemo biti prosjecna ekipa koju USA uzima 'ladno.
Last edited by LSD on 15/08/2013 14:09, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#1486 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
PriNc_ba wrote:cevljanovici su fashion week u parizu za jucerasnja desavanja u gradu, do stadiona, oko stadiona i na stadionu![]()
I ti Fele kad glupost napises, onda to bude bas mangupski, post svijetli
- JThomas
#1487 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
mora zvati muslimovića, taman da igra u kantonalnoj, jer boljeg trećeg napadača jednostavno nemamo. nije mi jasna ta tvrdoglavost, ne možeš imati 18 igrača sa dva napadača, a da ne govorim kad bude trebalo 23.
- A1fa
#1488 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
A da mi kroz kvalifikaceije svaki put imamo 2 mjesta sigurna, trece vodi u Baraz, a jedini ozbiljni protivnik su ti Meskiko i.....Kanada, Porto Rico, Belize, San Salvador, Haiti, Jamajka?? Ti ko da si kakav blentavi amerikanac koji je naucio bosanski pa se javlja sad ovdje..Muhamed Đakmić wrote:Amerika ima mnogo zapaženije rezultate, svijet se ovdje ponaša kao da se radi o Trinidadu i Tobagu. Prošlo Svjetsko su prošli grupu, prije toga finale kupa konfederacija 2009, 2002. četvrtfinale svjetskog itd itd.
Mi imamo dva baraža kao dokaz naše snage. Malo realnosti nam ne bi škodilo.
Nas jedan Baraz vrijedi ko njihovi svi Gold Cupovi i plasmani zajedno..
-
RtrnOfSalisbury
#1489 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
... mi smo vise orijentirati na obranu ... zato ne trebamo napadace
Last edited by RtrnOfSalisbury on 15/08/2013 14:13, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#1490 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Pa nije valjda da su okretali janjad oko "Koševa"PriNc_ba wrote:cevljanovici su fashion week u parizu za jucerasnja desavanja u gradu, do stadiona, oko stadiona i na stadionu![]()
i šta imaš protiv Čevljanovića, da nam je stalo do tradicije doveli bi Milenka Srdića , " Sultana" i "Ronalda" na Koševo, i ne bi se stidili bodljavine kao naše lijepe tradicije, ko što se ovi neki "građani" stide
- JThomas
#1491 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
a prikazane igre na svjetskom, je li i to nebitno, ili možda naše moralne pobjede vrijede k'o prolaz grupe na svjetskom...?A1fa wrote:A da mi kroz kvalifikaceije svaki put imamo 2 mjesta sigurna, trece vodi u Baraz, a jedini ozbiljni protivnik su ti Meskiko i.....Kanada, Porto Rico, Belize, San Salvador, Haiti, Jamajka?? Ti ko da si kakav blentavi amerikanac koji je naucio bosanski pa se javlja sad ovdje..Muhamed Đakmić wrote:Amerika ima mnogo zapaženije rezultate, svijet se ovdje ponaša kao da se radi o Trinidadu i Tobagu. Prošlo Svjetsko su prošli grupu, prije toga finale kupa konfederacija 2009, 2002. četvrtfinale svjetskog itd itd.
Mi imamo dva baraža kao dokaz naše snage. Malo realnosti nam ne bi škodilo.
Nas jedan Baraz vrijedi ko njihovi svi Gold Cupovi i plasmani zajedno..
- nosara
#1492 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Mislim da imamo i 20 igraca koji mogu napravit rezultat, ali sinoc je bila prijateljska utakmica... Zvanicni trening sa publikom i intoniranjem himni...LSD wrote: Dok god ne budemo imali 18 dobrih ili solidnih igraca u rosteru, mi cemo biti prosjecna ekipa koju USA uzima 'ladno.
Nema razloga za preuvelicavanje "problema"...
-
udrch
#1493 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
da si bio bliže ne bi ti bilo dosadno dok si se radovao njihovim golovima, nema veze što je prijateljska..PriNc_ba wrote:cevljanovici su fashion week u parizu za jucerasnja desavanja u gradu, do stadiona, oko stadiona i na stadionu![]()
ovim postupcima si pokazao da si na nižem nivou od onih kojima se rugaš..
-
Labirint
#1494 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Embel riva je napusTALA čaršiju i iskreno se nadam da u narednih pet godina neće biti potrebe
da se igra na AFH. Ima Zenica, nije uklet teren, idite tamo radujte se veselite pjevajte o beharima
i mašite vartama.
da se igra na AFH. Ima Zenica, nije uklet teren, idite tamo radujte se veselite pjevajte o beharima
i mašite vartama.
-
LSD
#1495 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Evo ja sam razmišljao koji igraci bi trebali ici u Brazil...uzimao sam u obzir objektivni kvalitet, formu, pa i te neke zasluge od ranije (pošto smo premala država da bi se qrcili ko veliki koji kažu "nema starih zasluga, ne živi se od stare slave" itd...jer to mogu se tako ponašati njemci ili španci).JThomas wrote:mora zvati muslimovića, taman da igra u kantonalnoj, jer boljeg trećeg napadača jednostavno nemamo. nije mi jasna ta tvrdoglavost, ne možeš imati 18 igrača sa dva napadača, a da ne govorim kad bude trebalo 23.
Begović, Spahić, Salihović, Lulić, Mujdza, Medunjanin, Rahimić, Pjanić, Misimović, Džeko, Ibišević, Ibričić, Zukanović (ovo bi trebali biti kao glavne baje), potom Stevanović, Višća, Vranješ i rezervni golman (tu su se vrtili Šehić ili Avdukić), i na kraju skupina mladih igraca koji tek trebaju da zaigraju za nas (Bičakčić, Kolašinac, Hajrović)....to je 18-19, dalje nemamo jer Pape nije puno pozivao....a moramo imati 23...odakle ih iskopati
Podrazumjeva se da se koliko vec sutra obavezno zahvali Zahiroviću, Šunjiću i Vršajeviću jer fakat nemaju kvalitet ni za klupe....ako je to ocinio Svraki i Sesaru, onda neka bude dosljedan i nogira i ove panjeve.
Last edited by LSD on 15/08/2013 14:21, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#1496 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Arteta wrote:Zvao bi Susic Cafua da ga ima medju opcijama, ovako je primoran na Avdiju.bingov buraz wrote:Nadam se da je sinoć razgovor tekao ovako
Sušić -Šunjić
Toni sine nabijaš ti tu loptu i to, pokazao si da možeš igrati za nas u nekoj dugoročnoj perspektivi., zvacemo te....2037-me ako nas prije toga ne pogodi asteroid.
Susic-Vrsajevic
Svaka čast Avdija brzi si od Overmarsa ocam ali ne uklapas nam se baš u taktičke zamisli, naime nama treba fudbaler.Da se ne lažemo nećemo te zvati .
Ako nemamo boljeg od Avdije jao se nama.
- Hajvan
#1497 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Princ_us a ne .ba 
-
Great Cornholio
#1498 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Da, dobro bi bilo da mi imamo još dvojicu "Spahića" , "Džeka" ili "Pjanića", jer ovako možemo ostati jaki samo ako molimo Boga da se oni ne povrijede.LSD wrote: Izvini brate, ali ovo je kontradiktorno samo po sebi....jedan od osnovnih uslova da se neka selekcija može nazvati jakom jeste da ona ima širinu.
Dok god ne budemo imali 18 dobrih ili solidnih igraca u rosteru, mi cemo biti prosjecna ekipa koju USA uzima 'ladno.
Da je sinoć igrao Mujdža umjesto Bičakćića po strani, i da nije bilo izmjena, ili eventualno samo Medunjanin umjesto Rahimića, i da je bila kvalifikacijska utakmica, dobili bi mi Amerikance, u to sam 95 % siguran, jer mi imamo jaku reprezenrtaciju kad igramo u najjačem sastavu, i nismo bez osnovo bolje plasirani od njih kad je u pitanju plasman na zvaničnoj listi najjačih fudbalskih reprezentacija svijeta.
Last edited by Great Cornholio on 15/08/2013 14:22, edited 1 time in total.
- A1fa
#1499 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Bio sam ja, dosao naivno misleci da cu moci kupiti kartu 3h pred tekmu na stadionu, pa ako nista Jug il Sjever platit tapkarosu po 15Km, ali avaj, od silnih ,,navijaca'' iz gore nabrojanih zemalja, tapkarosi su Jug talili po 50 KM, oni sretni, dijasporac sretan jer za te pare za koje ja 2 dana radim u Stockholmu ne mozes ni na utakmicu 3 lige otici...ZENICA-BILINO POLJE I NISTA VISE!!!!505sCrtom wrote:dosta vise o dijaspori. oni su se bar udostojili da odu na utakmicu. gdje su bili ti ljudi koji zive u bosni juce? kazes ne bi napustili utakmicu a nisu ni dosli.Mustang1 wrote:Ma istina je da je dijaspora vecinom bila sinoc i da su izasli .. Sto govori o njima dovoljno .. Sada kad bi se nocas igrala jos jedna utakmica i kad bi svi oni koji su sinoc imali kartu opet je imali pola ih ne bi doslo .. A da su sinoc bili ljudi koji zive u Bosni niti bi napustili stadion niti bi propustili vecerasnju utakmicu .. Dijaspori je bilo bitno uslikati 5-6 karti i staviti na facebook sa jos par slika sa stadiona ..
i na kraju krajeva, ako dijasporci toliko zuljaju, hajde da prvo krenemo od dijasporaca u reprezentativnom timu. neka igraju samo oni koji zive u bih. bas me zanima dokle bi onda dogurali.
- PriNc_ba
#1500 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
@zlaja ne prdi
@great
pa nemam ja nista protiv cevljanovica ali zna se gdje je mjesto koridama. a nisu bas okretali janje ali su neke lole odmah uz ulaz C-VI bar 3-4 kile janjetine slistili onako u travi zalegli s pivama... a to je samo ono sto sam vidio. Boga pitaj sta se jos sve desavalo. uglavnom sve onako zajedno mi se zgadilo.
@udrch
volio bih da si mi bio blize
radovanje je bilo iz revolta na psovanja igracima, papetu, odlazenja sa stadiona 20 minuta prije, bacanja smeca po mom gradu a u pizdicima iz kojih su dosli ne smiju pomisliti o bilo kakvom EKO prekrsaju itd itd itd ... a sad razguli
za sve ostalo bujrum na pvt.
@great
pa nemam ja nista protiv cevljanovica ali zna se gdje je mjesto koridama. a nisu bas okretali janje ali su neke lole odmah uz ulaz C-VI bar 3-4 kile janjetine slistili onako u travi zalegli s pivama... a to je samo ono sto sam vidio. Boga pitaj sta se jos sve desavalo. uglavnom sve onako zajedno mi se zgadilo.
@udrch
volio bih da si mi bio blize