Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam ko ti je to rekao, ali liči mi na mahalsku priču. Proizvođač ne bi stavljao dugme i dao opciju korištenja sport moda da je nešto štetno. Ne znam, ja da sam u toj situaciji kao ti, dobro bih se raspitao.
citroen xm wrote:Ne znam ko ti je to rekao, ali liči mi na mahalsku priču. Proizvođač ne bi stavljao dugme i dao opciju korištenja sport moda da je nešto štetno. Ne znam, ja da sam u toj situaciji kao ti, dobro bih se raspitao.
U ovlastenom mi rekose, kao eto vise napumpa ulja i pritiska a kod nas rupe pa ako se gdje naleti moze izbit gdje ulje bla bla
Ja sam iz dosadašnjih postova na ovoj temi, odnosno iskustava i "savjeta" od ovlaštenih Citroen servisa, skontao da su njihove usluge i stručnost vrlo upitni... što me vrlo zabrinjava kao relativno novog vlasnika jednog Citroen vozila.
Dzontra_Volta wrote:Ja sam iz dosadašnjih postova na ovoj temi, odnosno iskustava i "savjeta" od ovlaštenih Citroen servisa, skontao da su njihove usluge i stručnost vrlo upitni... što me vrlo zabrinjava kao relativno novog vlasnika jednog Citroen vozila.
Mislim da nisi u pravu, ja bar nemam takvo iskustvo. Prvo sto nista od citroenove tehnologije trenutno nije Sci-Fi, HDI motori su prezvakani vec godinama, hidraulika jos duze. Svaki ovlasteni ima po nekog majstora koji je Josip Broz svog posla a ima vjerovatno i onih koji nagadjaju pogadjaju gledaju u dlan itd pa covjeku ispadne strucnost upitna.
Vezano za gore moju opisanu "brigu", hidraulicki sistem je zatvoren i pod pritiskom i ako se ne ispostivaju neke procedure pri koristenju moze doci do havarija.
Pazari onoga sa PIK-a. Dosta je povoljan, ima rada, ali dobra je osnova. Jako dobra. Jedino je neki šaban izbacio benzinca i ubacio 2.5 dizelaša. Ali ima na PIK-u i odgovarajući motor.