Demokratska fronta Željko Komšić
-
StupskaBitanga
#1476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić je previše merhametli i zato u se oko njega već okupili isuviše namazani ljudi
-
VjecitiStudent
#1477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Aha, pa bi već jutros Damiru M. u KS bilo "mali, kakva je ono galama juče bila".nosara wrote: Ja ne mogu da povezem ljude koji su oko njega i ono cile-mile jucer...Pa jebo te, sve se oko nas rusi, povisi glas malo, daj barem naznake sta ce snac ovu bagru ako dobijes glas, u kurac i finjak i nivo i sve... Vec pruza ruku svima, ona nesreca prodaje telekom, nabili se u sobu od 30 kvadrata...!?
![]()
Sto rece @slucajni prolaznik, zasto nisu pozvali SVE na skupstinu, da malo zagrmi, zatalasa...![]()
Neka mu je sa srecom, on je dobricina, ima moj glas kako god, ali malo je rec da sam nezadovoljan, vec sad... "demokratska fronta"...O, jebem te, demokratijo...
-
StupskaBitanga
#1478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
-
megaman4
#1479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DA! EVET! YES! JA!...StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
-
StupskaBitanga
#1480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
"Za 700 km povecane plate za profesionalne poslanike u SKS. Svaka cast SDA, ex-SBiH, BOSS, BPS, DF i samostalni poslanici", napisao je Kojović.
-
MUNAFIK
#1481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Istina...StupskaBitanga wrote:Vec pruza ruku svima, ona nesreca prodaje telekom, nabili se u sobu od 30 kvadrata...!?
Prepoznajem neke, ljudi bez imalo obraza, integriteta i srama, prelivode u svakom smislu i vlace se tamo gdje misle da imaju koristi... A neki su cak isli SDP - SDA - SBB i evo sada vidm na sva usta hvale DF
- nosara
#1482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hej, Dizdar, Munja, Dahic, Podzic... jos ako Cenicka udje... i ono jucer...Banksy wrote: Znam, isto sam očekivala ... Trebalo je da leti perje ...
Gubi momentum... Sad kad navale mafijaski kerberi na njega, nece imat kad dic glavu... Ocekivao sam tri gola u gostima, vec sad, a on kuci igra na 0:0... Moj Zelja...
- Prpa.ba
#1483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zasto bismo se slozili? Po cemu je to prosla nakupina poltrona bila bolja?StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
-
VjecitiStudent
#1484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije trebalo puno čekati, ovo je račun koji odmah stiže na naplatu na adresu DF.StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
"Za 700 km povecane plate za profesionalne poslanike u SKS. Svaka cast SDA, ex-SBiH, BOSS, BPS, DF i samostalni poslanici", napisao je Kojović.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PapakizSarajeva
#1485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako "i" ? Pa sta mislis ko je ovo sve zakuhao u GRAS-u ? Normalno, DF, ZK, HV, ..., onaj "celo - privatizator", ... Znao sam ja da Zeljko nesto opasno muti, ha ya ...Banksy wrote:Ja, i?VjecitiStudent wrote: Od jučer je DF i zvanično dio koalicione vlasti u Kantonu Sarajevo.
Haj'mo naprijed ZK i DF ...
Da kazem "figurativno", vi ostali ( SDA,SDP, SBB, HFZ-ovi i INI ) domaci toalet papir u ruke, pa na izbore ...
- htcxone
#1486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
"Za 700 km povecane plate za profesionalne poslanike u SKS. Svaka cast SDA, ex-SBiH, BOSS, BPS, DF i samostalni poslanici", napisao je Kojović.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#1487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Peđa im ga je odmah složio, ništa partnerski odnosi ovo-ono...VjecitiStudent wrote:Nije trebalo puno čekati, ovo je račun koji odmah stiže na naplatu na adresu DF.StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
VjecitiStudent
#1488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sami su sebi složili.ultima_palabra wrote:Peđa im ga je odmah složio, ništa partnerski odnosi ovo-ono...VjecitiStudent wrote:
Nije trebalo puno čekati, ovo je račun koji odmah stiže na naplatu na adresu DF.
Upucat se ovako u nogu na samom početku ...
- htcxone
#1489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po kojem sistemu je ovdje dodao DF
-
StupskaBitanga
#1490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hanka je dio parlamentarne većine a ministar Damir M. je isto iz DF
- PapakizSarajeva
#1491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Podja Kojovic je politicka nula, totalni promasaj oskarovca ... A i Nasa stranka je takodjer tako "promasena investicija" Danisa Tanovica koji ocito nije imao snage, volje, smjelosti da sam nesto licno "zatalasa" ...htcxone wrote:StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PapakizSarajeva
#1492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Podja Kojovic je politicka nula, totalni promasaj oskarovca ... A i Nasa stranka je takodjer tako "promasena investicija" Danisa Tanovica koji ocito nije imao snage, volje, smjelosti da sam nesto licno "zatalasa" ...htcxone wrote:StupskaBitanga wrote:Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#1493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moj dojam je da je okupio bolju ekipu nego sto sam ocekivao.
Previse je ljudi postavio sada, 60% pozicija je popunjeno na Komsicev prijedlog. Takodje i nece valjat tajming kongresa, pred izbore umjesto poslje istih.
Sto se tice vlade KS, neozbiljna je kritika, Hanka je postavila profu i bitno je kako isti radi.
Ono sto ja zamjeram jeste da se nisu jasno odredili u statutu oko buduceg uredjenja (republicko pise, ali ujedno i da ce se postivati postojeci ustav) drzave, nema jasne ostrice.
Previse je ljudi postavio sada, 60% pozicija je popunjeno na Komsicev prijedlog. Takodje i nece valjat tajming kongresa, pred izbore umjesto poslje istih.
Sto se tice vlade KS, neozbiljna je kritika, Hanka je postavila profu i bitno je kako isti radi.
Ono sto ja zamjeram jeste da se nisu jasno odredili u statutu oko buduceg uredjenja (republicko pise, ali ujedno i da ce se postivati postojeci ustav) drzave, nema jasne ostrice.
-
StupskaBitanga
#1494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije Pedja dio ove teme nego da je Hanka bila ZA poveanje za tih njima sitnih 700KM a svi vidite u kakvom se s(t)ranju nalazi Sarajevo
- Prpa.ba
#1495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stupski, ima li odgovora?Prpa.ba wrote:Zasto bismo se slozili? Po cemu je to prosla nakupina poltrona bila bolja?StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalnaTu su negdje..
- biske
#1496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne može. imaš manu, navijaš za želju. takvu manu može imati samo precjednik!ultima_palabra wrote:Hanka je digla ruku za njih, dakle pripadaju ovoj temi.Banksy wrote:Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Tamo je bilo bar 500 ljudi. Imamo li još kakvih komentara osim Hanke?
Ja sam već dao komentar, pozitivan. Čak razmišljam o pristupanju, po prvi put u životu
u informacijama o DF prikupljenim sa raznih strana pronašao sam toliko komada "dlake u jajetu" da bi se mogla jedna dobra perika napraviti. o otvorenosti prema ljudima i idejama tek poneka riječ, najlakše je to preskočiti i biti pasivac.
dalje, potpuna ignorancija zvaničnika drugih stranaka je tolika da ta tišina odzvanja. vaga se i gleda svaki potez novonastale stranke, nema komentara... voli bih znati: zašto?
- biske
#1497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
znači prva reakcija je od peđe: uplitanje u dnevnopolitičke mahalske spletke?! 
-
VjecitiStudent
#1498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pri poređenju ove dvije vlade, jezičak na vagi je ... Radeljaš.Prpa.ba wrote:Stupski, ima li odgovora?Prpa.ba wrote:Zasto bismo se slozili? Po cemu je to prosla nakupina poltrona bila bolja?StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalnaTu su negdje..
- didžej
#1499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
demokratska fronta, kunta, panta, kurta, murta... 
- Banksy
#1500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo ljudi što sad ima je već daleko najpoštenije stranačko društvo nakon rata + što su svi vrhunski stručnjaci svog posla, pa da su i sutra izbori znala bih za koga glasati, to je već dobio.nosara wrote:Hej, Dizdar, Munja, Dahic, Podzic... jos ako Cenicka udje... i ono jucer...Banksy wrote: Znam, isto sam očekivala ... Trebalo je da leti perje ...Kome pruza ruku...? Go lopov i mafija ili nekompetentni idioti, lafo elita, tipa ns i slicni supcici...
![]()
Gubi momentum... Sad kad navale mafijaski kerberi na njega, nece imat kad dic glavu... Ocekivao sam tri gola u gostima, vec sad, a on kuci igra na 0:0... Moj Zelja...
Ali imati onakva tri policajca + ratne heroje, a ne najaviti oštru borbu i skidanje glava, je propuštanje momenta ...
I inače, mislim da je društvo zrelo za temeljite promjene, za brutalne obračune i čišćenje i izvaljivanje korijenja, mislim da to i narod čeka i želi. Mislim da mora krenuti malo grublje i odlučnije, jasno pokazati da neće praviti kompromise i mislim da mu jedino takvo opredijenjenje i takva predizborna mogu donijeti apsolutan uspjeh. Takvim pristupom bi 2014. sigurno dobio +50% glasova.