Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
StupskaBitanga

#1476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Komšić je previše merhametli i zato u se oko njega već okupili isuviše namazani ljudi
VjecitiStudent

#1477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

nosara wrote: Ja ne mogu da povezem ljude koji su oko njega i ono cile-mile jucer... :roll: Pa jebo te, sve se oko nas rusi, povisi glas malo, daj barem naznake sta ce snac ovu bagru ako dobijes glas, u kurac i finjak i nivo i sve... Vec pruza ruku svima, ona nesreca prodaje telekom, nabili se u sobu od 30 kvadrata...!? :shock:

Sto rece @slucajni prolaznik, zasto nisu pozvali SVE na skupstinu, da malo zagrmi, zatalasa... :-)

Neka mu je sa srecom, on je dobricina, ima moj glas kako god, ali malo je rec da sam nezadovoljan, vec sad... "demokratska fronta"... :-? O, jebem te, demokratijo... :x
Aha, pa bi već jutros Damiru M. u KS bilo "mali, kakva je ono galama juče bila".
StupskaBitanga

#1478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
megaman4

#1479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by megaman4 »

StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
DA! EVET! YES! JA!... :thumbup:
StupskaBitanga

#1480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.

"Za 700 km povecane plate za profesionalne poslanike u SKS. Svaka cast SDA, ex-SBiH, BOSS, BPS, DF i samostalni poslanici", napisao je Kojović.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
MUNAFIK

#1481 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MUNAFIK »

StupskaBitanga wrote:Vec pruza ruku svima, ona nesreca prodaje telekom, nabili se u sobu od 30 kvadrata...!?
Istina...
Prepoznajem neke, ljudi bez imalo obraza, integriteta i srama, prelivode u svakom smislu i vlace se tamo gdje misle da imaju koristi... A neki su cak isli SDP - SDA - SBB i evo sada vidm na sva usta hvale DF :-)
nosara

#1482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nosara »

Banksy wrote: Znam, isto sam očekivala ... Trebalo je da leti perje ...
Hej, Dizdar, Munja, Dahic, Podzic... jos ako Cenicka udje... i ono jucer... :-) Kome pruza ruku...? Go lopov i mafija ili nekompetentni idioti, lafo elita, tipa ns i slicni supcici... :x

Gubi momentum... Sad kad navale mafijaski kerberi na njega, nece imat kad dic glavu... Ocekivao sam tri gola u gostima, vec sad, a on kuci igra na 0:0... Moj Zelja... :roll:
Prpa.ba

#1483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

StupskaBitanga wrote:ako ćemo svi se složžiti KS ima do sada najgoru moguću Vladu koja je nefunkcionalna
Zasto bismo se slozili? Po cemu je to prosla nakupina poltrona bila bolja? :-) Tu su negdje.. :mrgreen:
VjecitiStudent

#1484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

StupskaBitanga wrote:
Poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo Peđa Kojović (Naša stranka) prije nekoliko trenutaka napisao je na svom Twitter profilu kako su povećane plate za profesionalne poslanike u Skupštini KS za čak 700 KM.

"Za 700 km povecane plate za profesionalne poslanike u SKS. Svaka cast SDA, ex-SBiH, BOSS, BPS, DF i samostalni poslanici", napisao je Kojović.
Nije trebalo puno čekati, ovo je račun koji odmah stiže na naplatu na adresu DF.
PapakizSarajeva

#1485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by PapakizSarajeva »

Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote: Od jučer je DF i zvanično dio koalicione vlasti u Kantonu Sarajevo.
Ja, i?
Kako "i" ? Pa sta mislis ko je ovo sve zakuhao u GRAS-u ? Normalno, DF, ZK, HV, ..., onaj "celo - privatizator", ... Znao sam ja da Zeljko nesto opasno muti, ha ya ...

Haj'mo naprijed ZK i DF ...

Da kazem "figurativno", vi ostali ( SDA,SDP, SBB, HFZ-ovi i INI ) domaci toalet papir u ruke, pa na izbore ...
htcxone

#1486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

StupskaBitanga wrote:

ultima_palabra

#1487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

VjecitiStudent wrote:
StupskaBitanga wrote:

Nije trebalo puno čekati, ovo je račun koji odmah stiže na naplatu na adresu DF.
Peđa im ga je odmah složio, ništa partnerski odnosi ovo-ono...
VjecitiStudent

#1488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

ultima_palabra wrote:
VjecitiStudent wrote:
Peđa im ga je odmah složio, ništa partnerski odnosi ovo-ono...
Sami su sebi složili.
Upucat se ovako u nogu na samom početku ...
htcxone

#1489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

StupskaBitanga wrote:

po kojem sistemu je ovdje dodao DF :lol: :lol: :lol: ljudi jucer osnovani ... smjesno
StupskaBitanga

#1490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Hanka je dio parlamentarne većine a ministar Damir M. je isto iz DF
PapakizSarajeva

#1491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

htcxone wrote:
StupskaBitanga wrote:

Podja Kojovic je politicka nula, totalni promasaj oskarovca ... A i Nasa stranka je takodjer tako "promasena investicija" Danisa Tanovica koji ocito nije imao snage, volje, smjelosti da sam nesto licno "zatalasa" ...
PapakizSarajeva

#1492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

htcxone wrote:
StupskaBitanga wrote:

Podja Kojovic je politicka nula, totalni promasaj oskarovca ... A i Nasa stranka je takodjer tako "promasena investicija" Danisa Tanovica koji ocito nije imao snage, volje, smjelosti da sam nesto licno "zatalasa" ...
madner

#1493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Moj dojam je da je okupio bolju ekipu nego sto sam ocekivao.

Previse je ljudi postavio sada, 60% pozicija je popunjeno na Komsicev prijedlog. Takodje i nece valjat tajming kongresa, pred izbore umjesto poslje istih.

Sto se tice vlade KS, neozbiljna je kritika, Hanka je postavila profu i bitno je kako isti radi.

Ono sto ja zamjeram jeste da se nisu jasno odredili u statutu oko buduceg uredjenja (republicko pise, ali ujedno i da ce se postivati postojeci ustav) drzave, nema jasne ostrice.
StupskaBitanga

#1494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

Nije Pedja dio ove teme nego da je Hanka bila ZA poveanje za tih njima sitnih 700KM a svi vidite u kakvom se s(t)ranju nalazi Sarajevo
Prpa.ba

#1495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Prpa.ba wrote:
Zasto bismo se slozili? Po cemu je to prosla nakupina poltrona bila bolja? :-) Tu su negdje.. :mrgreen:
Stupski, ima li odgovora? :D
biske

#1496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:Slažem se, SDA ima svoju temu, i Radeljaš ima svoju temu ...
Tamo je bilo bar 500 ljudi. Imamo li još kakvih komentara osim Hanke?
Hanka je digla ruku za njih, dakle pripadaju ovoj temi.

Ja sam već dao komentar, pozitivan. Čak razmišljam o pristupanju, po prvi put u životu :D
ne može. imaš manu, navijaš za želju. takvu manu može imati samo precjednik! :D

u informacijama o DF prikupljenim sa raznih strana pronašao sam toliko komada "dlake u jajetu" da bi se mogla jedna dobra perika napraviti. o otvorenosti prema ljudima i idejama tek poneka riječ, najlakše je to preskočiti i biti pasivac.
dalje, potpuna ignorancija zvaničnika drugih stranaka je tolika da ta tišina odzvanja. vaga se i gleda svaki potez novonastale stranke, nema komentara... voli bih znati: zašto?
biske

#1497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

znači prva reakcija je od peđe: uplitanje u dnevnopolitičke mahalske spletke?! :lol:
VjecitiStudent

#1498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Prpa.ba wrote:
Prpa.ba wrote:
Stupski, ima li odgovora? :D
Pri poređenju ove dvije vlade, jezičak na vagi je ... Radeljaš.
didžej

#1499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by didžej »

demokratska fronta, kunta, panta, kurta, murta... :)
Banksy

#1500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

nosara wrote:
Banksy wrote: Znam, isto sam očekivala ... Trebalo je da leti perje ...
Hej, Dizdar, Munja, Dahic, Podzic... jos ako Cenicka udje... i ono jucer... :-) Kome pruza ruku...? Go lopov i mafija ili nekompetentni idioti, lafo elita, tipa ns i slicni supcici... :x

Gubi momentum... Sad kad navale mafijaski kerberi na njega, nece imat kad dic glavu... Ocekivao sam tri gola u gostima, vec sad, a on kuci igra na 0:0... Moj Zelja... :roll:
Ovo ljudi što sad ima je već daleko najpoštenije stranačko društvo nakon rata + što su svi vrhunski stručnjaci svog posla, pa da su i sutra izbori znala bih za koga glasati, to je već dobio.
Ali imati onakva tri policajca + ratne heroje, a ne najaviti oštru borbu i skidanje glava, je propuštanje momenta ...
I inače, mislim da je društvo zrelo za temeljite promjene, za brutalne obračune i čišćenje i izvaljivanje korijenja, mislim da to i narod čeka i želi. Mislim da mora krenuti malo grublje i odlučnije, jasno pokazati da neće praviti kompromise i mislim da mu jedino takvo opredijenjenje i takva predizborna mogu donijeti apsolutan uspjeh. Takvim pristupom bi 2014. sigurno dobio +50% glasova.
Post Reply