Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ridjobrki wrote:Mene taj lik fascinira k'o nijedan naš drugi igrač. Već sam to rekao, instantno mi se prometnuo u najdražeg reprezentativca.
Možda je to do mog krajiškog mentaliteta al' ne vidi se često onakva mrcina onako fine čehre.
Momčina.
isti sam ti takav i nekako se osjecam ko da smo dobili u repki ronalda ili messija
a stvarno je i lip ko slikica a ima ga onako nekad djeluje onizak a ima solidni 1.83 tako kaze wikipedia
MOSALJOZE wrote:majstor mi je otkrio jednu veliku tajnu.SEO svako jutro uz dvije tepsije bureka i pola tanjira rasola popije i kantu bikove sperme.to samo MAJSTORI MOGU
MOSALJOZE wrote:majstor mi je otkrio jednu veliku tajnu.SEO svako jutro uz dvije tepsije bureka i pola tanjira rasola popije i kantu bikove sperme.to samo MAJSTORI MOGU
Apelujem administratorima/moderatorima da očiste temu ovih idiotskih komentara, a po mogućnosti da banuju ove šaljivdžije! Ovo je fakat prešlo svaku granicu dobrog ukusa...
frngla wrote:Apelujem administratorima/moderatorima da očiste temu ovih idiotskih komentara, a po mogućnosti da banuju ove šaljivdžije! Ovo je fakat prešlo svaku granicu dobrog ukusa...
frngla wrote:Apelujem administratorima/moderatorima da očiste temu ovih idiotskih komentara, a po mogućnosti da banuju ove šaljivdžije! Ovo je fakat prešlo svaku granicu dobrog ukusa...
Podrška !
Ja ne znam jel bosanski humor spao na ovo.. Al' ako jest.. kuku nama