Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

amal1

#1476 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by amal1 »

Nijemci dolaze raditi FULL HD prijenos iz Zenice?

Prema ekskluzivnim saznanjim, nova tehnička oprema stiže iz Njemačke kako bi se realizovala kvalifikaciona utakmica za odlazak na Svjetsko Prvenstvo 2014. između naše reprezentacije BiH i Grčke u FULL HD prijenosuBiH-Grčka u HD rezoluciji Podijeli

Fudbalski savez Grčke u saradnji sa njihovim državnim televizijskim servisom zatražio je od NFSBIH da prijenos utakmice između BiH i Grčke bude realiziran u HD rezoluciji.
Zanimljivo, iako određene televizijske kuće u BiH emituju program u pomenutoj kvaliteti slike, niti jedna od njih, pa ni državna televizija BHT1 nije u mogućnosti realizirati direktan prijenos u HD-u, pa je tako naš tim došao do eksluzivnih saznanja da tehnička oprema zajedno sa HD kamerama stiže iz Njemačke i da će prijenos iz Zenice biti u FULL HD kvalitetu.

Samo tehnička oprema dolazi iz Njemačke. Snimatelji, kamermani i novinari ostaju sa BHT1?!

Ima li istine u ovome, hoće biti šta od ovog :zoka:
MOSALJOZE

#1477 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Image
bambuelo

#1478 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

Citam ovih dana razne portale i nekako mislim da bi definitivno bilo bolje da se nas dijamant malo vise usredoci na tekmu sa Grcima. Svaka cast za sve ovo sto radi, ali zaista mislim da nije vrijeme sada..
Ali haj znaj, mozda ce bolje igrati..mada cisto sumnjam.. :(
Last edited by bambuelo on 19/03/2013 22:05, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#1479 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

MA HAJMO DERAT GRKE DOSTA MI JE DRUGOG MJESTA 2-3 sedmice pišem nešto objektivno ma nema više objektivnosti 3:0 za nas gotovo :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Mustang1

#1480 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

odr0n wrote:
Herr Flick wrote:BHT prenosi utakmicu u HD-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

:lol:
Mogao si komotno staviti i 3D HD :D
jeza u ledja

#1481 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

bambuelo wrote:Citam ovih dana razne portale i nekako mislim da bi definitivno bilo bolje da se nas dijamant malo vise usredoci na tekmu sa Grcima. Svaka cast za sve ovo sto radi, ali zaista mislim da nije vrijeme sada..
To je sve dio priprema. Malo opustanja nije na odmet.
Koliko sam shvatio iz intervjua neki dan, Susic ne voli neku strogocu pred utakmice.
Vidjecemo da li je to bitno u petak.
MOSALJOZE

#1482 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Samo što me nervira kod novinara je što uzimaju od igrača izjave 2-3 puta i uvijek isti odgovor i samo vrte izjave
MOSALJOZE

#1483 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Image
bambuelo

#1484 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

jeza u ledja wrote:
bambuelo wrote:Citam ovih dana razne portale i nekako mislim da bi definitivno bilo bolje da se nas dijamant malo vise usredoci na tekmu sa Grcima. Svaka cast za sve ovo sto radi, ali zaista mislim da nije vrijeme sada..
Koliko sam shvatio iz intervjua neki dan, Susic ne voli neku strogocu pred utakmice.
Mozda sam staromodan..ali karantina je zakon. Ovih dana me sve oko tekme malo podsjeca na onog cirkusanta Ciru..
Imam osjecaj da Dzeko u zadnje vrijeme ne daje sve od sebe za repku. Vise mi to ostaje nekako na obecanju i intervjuima..Sigurno je da nasi protivnici odavno znaju odakle im je najveca prijetnja..ali od Francuske ne vidim onaj zar u njemu
jeza u ledja

#1485 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

Ne slazem se s tobom.
bambuelo

#1486 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

Koji tacno dio?
bambuelo

#1487 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

MOSALJOZE wrote:Image
Ali teren izgleda haos :thumbup:
udrch

#1488 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by udrch »

jooj hoćemo ih razvaliti..
Ibišević tri komada..četvrti će dati Svraka..
It_is_a_Leclerc

#1489 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

Karantenom se povećava nervoza i pritisak kod igrača, dovodi do anksioznosti i poremećaja u metabolizmu.
Partijaner

#1490 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Partijaner »

Cini ti se, ja sam danas bio na stadionu i travnjak je u dure, trenutno se sredzuje i bice kako treba za petak. Zbog ograde ti se cini da je los teren, ali nije.
MOSALJOZE

#1491 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

udrch wrote:jooj hoćemo ih razvaliti..
:dance: :dance: :thumbup:
Frankyee

#1492 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Frankyee »

Pobjeda protiv Grcke bi bila najveci uspjeh reprezentacije ikada.

Da li smo spremni, da li ova generacija to moze ? mislim da smo najtanji na pozici zadnjeg veznog i trenera.

Vec danima ne spavam kako treba,...

Ko prati Grcku ekipu i taktiku ?
Frankyee

#1493 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Frankyee »

udrch wrote:jooj hoćemo ih razvaliti..
Volio bi da tako bude ali nerealno, ko je jos helenima dao 4 gola ? ( osim Njemacke meni se cini )
jeza u ledja

#1494 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

bambuelo wrote:Koji tacno dio?
Pa to u vezi karantine, a jos vise u vezi Dzeke, ali nema materijala za raspravu, jer je to stvar subjektivnog misljenja.
tendzera

#1495 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tendzera »

Doslo je vrijeme da natrpamo Grke :D
bambuelo

#1496 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

Mozda sam takav dojam stekao radi novinara koji od svega stvaraju spektakl..mozda su igraci ok u glavi i nema pritiska. Ali mislim da ce im ovi lesinari od novinara popiti krv i ako nisu bili svjesni, pritisak do petka ce biti kao u pretis loncu..zato sam za povlacenje od javnosti u potpunosti.
Pa gledam pojedine sportske portale, pjanic je danas dao 8 izjava, susic 3-4, dzeko isto tako..ma nenormalno
bambuelo

#1497 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bambuelo »

jeza u ledja wrote:
bambuelo wrote:Koji tacno dio?
Pa to u vezi karantine, a jos vise u vezi Dzeke, ali nema materijala za raspravu, jer je to stvar subjektivnog misljenja.
Naravno da je misljenje subjektivno..ali nije problem ni raspravljati malo..dok je u granicama normalne komunikacije :-D
zakonpera

#1498 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

bambuelo wrote:
jeza u ledja wrote:
Mozda sam staromodan..ali karantina je zakon. Ovih dana me sve oko tekme malo podsjeca na onog cirkusanta Ciru..
Imam osjecaj da Dzeko u zadnje vrijeme ne daje sve od sebe za repku. Vise mi to ostaje nekako na obecanju i intervjuima..Sigurno je da nasi protivnici odavno znaju odakle im je najveca prijetnja..ali od Francuske ne vidim onaj zar u njemu
To definitivno stoji.. nema zara kod Dzeke i dobre partije od Francuske, nema bljeska, trke. Ne mora postizati golove al neka trci i izvlaci grcke kostolomce dublje, izvlaci se na stranu i centrira, proigrava, to odlicno radi u City-u. Nadam se da grijesimo i da ce nas dijamant demantovati u petak
jeza u ledja

#1499 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jeza u ledja »

Hmm pa mozda si u pravu u vezi karantene, sve ovisi kakva je atmosfera oko reprezentacije. Ako nema nikakvih problema ili traceva kao sada onda su novinari bezazleni, ali ako ima kakva afera tipa Misimovicevo rafalanje, Spahicevo komandovanje, Begovicevo odbijanje da igra i slicno onda bi mogao nastati problem.
No recimo da je jos rano pred utakmicu, pa je za nadati se da ce toga biti sve manje u naredna 3 dana.

Sto se tice Dzekinog zara, necemo se sloziti nikako, a ne znam sta da ti napisem dodatno, tipa "zalaze se na terenu samo ti ne vidis". :D
Last edited by jeza u ledja on 19/03/2013 22:42, edited 1 time in total.
USAblues

#1500 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by USAblues »

bambuelo wrote:Mozda sam takav dojam stekao radi novinara koji od svega stvaraju spektakl..mozda su igraci ok u glavi i nema pritiska. Ali mislim da ce im ovi lesinari od novinara popiti krv i ako nisu bili svjesni, pritisak do petka ce biti kao u pretis loncu..zato sam za povlacenje od javnosti u potpunosti.
Pa gledam pojedine sportske portale, pjanic je danas dao 8 izjava, susic 3-4, dzeko isto tako..ma nenormalno
dobar ti dojam :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked