http://www.everbuying.com/product352809.html
Na ovom ces najmanje ustedit 70km da ga sam uzmes
a na ovom haman pa stoju
http://www.everbuying.com/product441339.html
Tuzis postara ako ne plati onda ga sacekas pa mu otmes penzije nek on tebe onda tuziun1ted wrote:Nisu mucenici, ko zeli i ko zna zaradiNe previse, solidno.. Kazem iz licnog iskustva...
Hajde, naruci tablet od 250KM i neka ti dodje razbijenog displeja jer ga je postar razbacivao po posti (svojim ocima gledao). Sta ces onda ?
Pa nema veze ako pise da je free shipping ... taj proizvod-posiljka opet prolazi kroz carinupakshu wrote:Pise da je free shiping i kako god opet ce izaci jeftinije nego sto ovi uzimaju.Nemoj samo reci da ovi sa pika nisu ni marke dobri.![]()
Pa sto bi njima davao i 20 km vise kad ne moras.
Mada je poznata politika nasih prodavaca on nece cvaju jer mu je malo hoce petobanku.
Imaju te kopije kažu identičan kao original i 350 km to je previše za kopiju pa bio on najbolji ili najgori.pakshu wrote:Ovi su mi dobri sto nabijaju cijene kineskim kopijama telefona, lice na iphone 4,iphone5 ili samsunga s3,s4....za te pare mozes uzet orginalan telefon sa istom kamerom i androidom.Svako malo stave oglas kaze akcija vazi do tad i tadnebi li nekog primamili.Pa niko nije lud svi danas mogu preko interneta za manje pare isti telefon narucit ako zele sa sajta odakle i oni to uzimaju.
Ti nisi jesu drugi. Pitacu te ja kad platis tablet 150$ dodje razbijenog displeja ko meni i onda ga jos trebas vratiti u Kinu da bi ti lik to refundirao, a povrat te izlazi haman po' cijene tableta. Onda se poklopis i pojedes vnago ko' i ja.Lud i ponosan wrote:Narucivao sam ja dosta stvari, ne za preprodaju, nikad nisam imao tih problema. Naravno, sve je moguce, ali takvi slucajevi su rijetki.un1ted wrote:Nisu mucenici, ko zeli i ko zna zaradiNe previse, solidno.. Kazem iz licnog iskustva...
Hajde, naruci tablet od 250KM i neka ti dodje razbijenog displeja jer ga je postar razbacivao po posti (svojim ocima gledao). Sta ces onda ?
Ne bi se niko time bavio da se ne isplati.
Tacno tako za kopiju je previse tolko dat neznam kakva da je.Brane5 wrote:Imaju te kopije kažu identičan kao original i 350 km to je previše za kopiju pa bio on najbolji ili najgori.pakshu wrote:Ovi su mi dobri sto nabijaju cijene kineskim kopijama telefona, lice na iphone 4,iphone5 ili samsunga s3,s4....za te pare mozes uzet orginalan telefon sa istom kamerom i androidom.Svako malo stave oglas kaze akcija vazi do tad i tadnebi li nekog primamili.Pa niko nije lud svi danas mogu preko interneta za manje pare isti telefon narucit ako zele sa sajta odakle i oni to uzimaju.
Bolje je dodat još 120 km i kupiti original s2.
To ''zasto bi mi neko platio u ovom konkretnom slucaju'' ti je otprilike kao i ovo: Zasto da ja narucujem nekom ''prijatelju/poznaniku itd'' nesto, sto on sam sebi moze naruciti, neka izvadi kreditnu, snadje se, nauci, nadje i kupi..jel da?!pakshu wrote:Ako nema zastite kupca sigurno da je rizicnije i na tebi je jel se zelis u to upustat.Zasto bi ti neko platio nesto sto nije dobio?Kreni samo od sebe al mozes ispast covjek pa ako ti je vec neko prijatelj gledat da popolovite to,al danas su ljudi vecinom dzonasi tako da im ne treba izlazit u susret po tom pitanju.Imas brate internet kupuj do mile volje gdje hoces i sta hoces.Pokazes joj sajt pa nek se zajebava. Opet ponavljam sta danas nije rizik?Rizik je narucit nesto iz zenice kamo li dalje.
Nisam rekao da ne trebas pomoci nego da su ljudi dzonasi ako se nesto desi reci ce sta me briga nije do mene pa ti nece dat ni fening a ti platio i osta donji.Ne svi ali vecina.Zato fino ako ko hoce od prijatelja hajd kod mene ili kod tebe kuci,na sajt,narucis,platis,da tebi pare posto si svojim platio preko neta a on nek sjedi kuci i ceka artikal.Svi sretni.CaneBos wrote:To ''zasto bi mi neko platio u ovom konkretnom slucaju'' ti je otprilike kao i ovo: Zasto da ja narucujem nekom ''prijatelju/poznaniku itd'' nesto, sto on sam sebi moze naruciti, neka izvadi kreditnu, snadje se, nauci, nadje i kupi..jel da?!pakshu wrote:Ako nema zastite kupca sigurno da je rizicnije i na tebi je jel se zelis u to upustat.Zasto bi ti neko platio nesto sto nije dobio?Kreni samo od sebe al mozes ispast covjek pa ako ti je vec neko prijatelj gledat da popolovite to,al danas su ljudi vecinom dzonasi tako da im ne treba izlazit u susret po tom pitanju.Imas brate internet kupuj do mile volje gdje hoces i sta hoces.Pokazes joj sajt pa nek se zajebava. Opet ponavljam sta danas nije rizik?Rizik je narucit nesto iz zenice kamo li dalje.
Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.
A trebao/la bi to uciniti ako cemo ljudski ici zar ne? Ja ne bih ni sekunde razmisljala da li da nekome namirim tako nesto, jer na kraju krajeva neko je na gubitku ne zato sto je to htio nego zato sto je meni izasao u susret, a rizik toga valjda ja treba da snosim a ne osoba koja mi izlazi u susret i nema nista od toga.
To je moje razmisljanje i moj nacin postavljanja u zivotu, kako prema tome, tako i prema drugim stvarima..ali vidim vecina ljudi je potpuno suprotna i njima na cast.Po ovakvom razmisljanju ljudi, pa i tvom, niko nikome i ne treba pomoci ni u cemu..bicemo sami kao kojoti. Nije ni cudo sto citav narod ode u pm
Znam, i ja sam gledao i bas tako kosta oko 800 KM... Sumnjivo mi je to, ali ima puno transakcija i ima garanciju 2 godine (koju opet moze srediti sa nekim, pa ako sta bude jednostavno da se popravi ili ti jednostavno da novi sat), pa me zanima vase misljenje i da li je neko imao iskustva vec sa ovim prodavacem...GoodTaste wrote:Ja kad sam taj sat gledao u radnji kostao je oko 700km, prije 3-4 mjeseca ... Ja bih obavezno otisao kod kakvog urara da to provjeri jel original, jer sada tih replika ima milion ...
Trenutno sam ovamo, pa je usput...pakshu wrote:Ako je kopija (mislim) znaci nisam 100% siguran kad upises broj sata u ovom slucaju AR1446 da ti mora odmah tvoj izaci.Kod kopija izađe more drugih pa sve i da izađe isti primjetit ces razliku jer te kopije bas nisu 100% iste.U to sam se licno uvjerio prije godinu.U svakom slucaju ne gine ti da ides u tuzlu (ako nisi otamo)
Upravo ovo...kaze mi kolega de mi naruci tablet ne zna on kako to ide, i hajd da mi pare. Ja narucim dva tableta i jedan dodje razibjen...naravno ja popusim jer njemu moram dati ispravan a meni kurac razbijeni. Nisam ga mogao vratiti u Kinu jer ima u sebi bateriju.Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.