SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Cholina_Lokica

#1476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

jazzer wrote:Mozda je djevojka izletila sa pajserom u ruci spremna da ga bije...ministar se prepao i sakrio
u haustor od bijesne vozacice..ko zna... :)
Prep'o se od citavih 45 kg cure :lol: :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#1477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

micki125 wrote:
Cholina_Lokica wrote:
jazzer wrote:Mozda je djevojka izletila sa pajserom u ruci spremna da ga bije...ministar se prepao i sakrio
ni to niko nije objavio.

da ti nisi ova supervozačica? :D :roll:
Pa sta ako nije.

Ne vozim pola :mrgreen:
Cholina_Lokica

#1478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

micki125 wrote:
Cholina_Lokica wrote:[
Pa sta ako nije.

Ne vozim pola :mrgreen:
imam utisak da previše znaš. :shock:

da nisi tu kobnu veče izašla u jagodu? :roll: :lol:
Jbg, mora se nekad zacugat :lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

Qler wrote:A sta mislite sto je pobjegao? Bio pod dozom :) nije ni on glup da bjezi ako nije kriv.
Kurteš pod dozom?!

ma joooooooook :D
cappy_tempo

#1480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by cappy_tempo »

crnoplavo wrote:
Na mjestu događaja u ponedjeljak navečer našao se i Aminin otac Fuad Hadžić, bivši specijalac FMUP-a, koji je došao na poziv svoje kćerke. Prema njegovim riječima, Kurteš je vjerovatno bio u kafani Jagoda u Ulici Turhanija, te je u rikverc i bez upaljenih svjetala izašao iz te ulice na Ulicu maršala Tita. Tada je naišla njegova kćerka, te je došlo do sudara.

"Kurteš je pokupio tablice, koje su spale s oba auta, i rekao da se sklone vozila te da će on sve srediti. Kada je vidio da moja kćerka zove policiju, samo se udaljio niz ulicu", ispričao nam je Fuad Hadžić, dodajući da ga je tek tada kćerka pozvala.

http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... suvozacica
sad slusam radio m i govore kako je fuad bio u autu sa cerkom,a oslobodjenje pise da je dosao nakon poziva :-) . ma ovo garant fino i postenom ministru hoce da smjeste :mrgreen:
jazzer

#1481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jazzer »

Cholina_Lokica wrote:
Pusti ti to 45 kg..s pajserom u ruci ona izgleda kao da je visoka 198 cm i teska oko 100 kg,
nesto poput Bleka stijene :) . :)

Kazem, ako je zbog toga pobjegao onda je u redu :)
Cholina_Lokica

#1482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

Nije bio :D Ovo je vec do medija sto ne izvjestavaju kako treba :-)
uglavnomja

#1483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

jazzer wrote:
Cholina_Lokica wrote:
Pusti ti to 45 kg..s pajserom u ruci ona izgleda kao da je visoka 198 cm i teska oko 100 kg, :lol: :lol:
nesto poput Bleka stijene :) . :)

Kazem, ako je zbog toga pobjegao onda je u redu :)

ministar policije :lol: :lol: :lol: :lol:
mali_balon

#1484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Pravda za ministra
Hoce da mu smjeste smjenu, garant ga je htjela ovo cura da mlati pa jadnicak pobjegao u haustor.
PRAVDA ZA MINISTRA

Ovim putem pozivam sve gradjane sa imalo gradjanske svijesti da se orgainizujemo i da idemo pred MUP kantona i protestujemo protiv ovakvih namjestaljki te da na taj nacin skrenemo paznju kako su ministri a i ostali funkcioneri nezasticeni. Samim tim bi takodje insistirali na uvodjenju nekog dodatka na platu kao npr stres na poslu ili dodatak na pretrpljeni strah.

Ne, ja se ne zajebajem ozbiljan sam.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

micki125 wrote: nemojmo generalizirati stvari. :roll:
ma kakvi. Koka to radi... generalke i totalke. :D
uglavnomja

#1486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

mali_balon wrote:Pravda za ministra
Hoce da mu smjeste smjenu, garant ga je htjela ovo cura da mlati pa jadnicak pobjegao u haustor.
PRAVDA ZA MINISTRA

Ovim putem pozivam sve gradjane sa imalo gradjanske svijesti da se orgainizujemo i da idemo pred MUP kantona i protestujemo protiv ovakvih namjestaljki te da na taj nacin skrenemo paznju kako su ministri a i ostali funkcioneri nezasticeni. Samim tim bi takodje insistirali na uvodjenju nekog dodatka na platu kao npr stres na poslu ili dodatak na pretrpljeni strah.

mislis kad pijan vozi sluzbeni auto i slupa se +10% stimulacije, prvi put. svaki sljedeci jos 10% :D
nicaze_072

#1487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nicaze_072 »

Koliko nam se enitet bori protiv organizovanog kriminala jasno se vidi u tome da se Ministar FMUP-a seta po gradu bez obezbjedjenja...
mali_balon

#1488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

uglavnomja wrote:
mali_balon wrote:Pravda za ministra
PRAVDA ZA MINISTRA

mislis kad pijan vozi sluzbeni auto i slupa se +10% stimulacije, prvi put. svaki sljedeci jos 10% :D

Da i +20% na pretrpljeni strah, 2 mjeseca bolovanja, 15 dana rehabilitacije u Dubrovniku ili Opatiji u hotelima sa bazenma sa morskom vodom. I da se to uracuna kao procenat invalidnosti pri odredjivanju koeficijenta visine peMzije.
JThomas

#1489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

na kraju će biti da je auto sam krenuo niz opasni nagib vrazove jer nije bila povučena ručna...
Komsho

#1490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Komsho »

Gledam sada policija ganja nekog dali golfa crnog cetvorku projuri tranzitom u hrasnom ode prema svrakinom.
Logovan

#1491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 30207037#1

Hoće to kad se ubacuješ a ne pogledaš ima li koga.... :oops:
mali_balon

#1492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

JThomas wrote:na kraju će biti da je auto sam krenuo niz opasni nagib vrazove jer nije bila povučena ručna...
faking misterii
rudy81

#1493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rudy81 »

Komsho wrote:Gledam sada policija ganja nekog dali golfa crnog cetvorku projuri tranzitom u hrasnom ode prema svrakinom.
jedno policijsko auto je pod rotacijom prosviralo preko trga heroja a drugo onom kruznom ulicom oko trga...bas me zanima koga su ganjali
harell

#1494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by harell »

rudy81 wrote:
Komsho wrote:Gledam sada policija ganja nekog dali golfa crnog cetvorku projuri tranzitom u hrasnom ode prema svrakinom.
jedno policijsko auto je pod rotacijom prosviralo preko trga heroja a drugo onom kruznom ulicom oko trga...bas me zanima koga su ganjali
I ja sam to vidio iz trole, bas su ga dobro zaganjali
zenny

#1495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zenny »

vjerovatno je to povezano sa ovim patrolama, zastojem trolejbusa i blokiranjem ulice na svrakinu..
bebeSa

#1496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bebeSa »

Proletio pred mene na semaforu u Hrasnom prema pekari As, kroz crveno, naravno... jedno police auto debelo kasnilo za njim...tamno plavo neko malo spusteno auto sa zatamljenim staklima, nisam uspjela prepoznati nista vise...
Uhvatise li ga?
JeronimoBa

#1497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JeronimoBa »

bebeSa wrote:Proletio pred mene na semaforu u Hrasnom prema pekari As, kroz crveno, naravno... jedno police auto debelo kasnilo za njim...tamno plavo neko malo spusteno auto sa zatamljenim staklima, nisam uspjela prepoznati nista vise...
Uhvatise li ga?
joj tek na drugo čitanje vidim tamno plavo, taman sam se zabrinuo da nisu možda mene ganjali... ali nisu... :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by un1ted »

zenny wrote:vjerovatno je to povezano sa ovim patrolama, zastojem trolejbusa i blokiranjem ulice na svrakinu..
Trola je bila blokirana jer je bio udes u Safeta Hadzica na semaforima.
Hemera

#1499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hemera »

gore vazda udesi po shvrakinom,anexu,fkt izlijecu sa sporednih ulica i samo pokupe nekoga :roll:
Komsho

#1500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Komsho »

bebeSa wrote:Proletio pred mene na semaforu u Hrasnom prema pekari As, kroz crveno, naravno... jedno police auto debelo kasnilo za njim...tamno plavo neko malo spusteno auto sa zatamljenim staklima, nisam uspjela prepoznati nista vise...
Uhvatise li ga?
To je to ali niko nista ne pise, cudno veoma.
Locked