Smiješna strana izbora - all about
- Nadzornik
#1476 Re: Smiješna strana izbora - all about
Razlika izmedju ..DEMOKRATIJE I DIKTATURE je u tome sto u demokratiji prvo glasate pa poslije dobijate ..NAREDJENJA ..!! U diktaturi ne morate trositi vrijeme na - GLASANJE... 
-
meskogn
#1477 Re: Smiješna strana izbora - all about
Slažem se!Nadzornik wrote:Razlika izmedju ..DEMOKRATIJE I DIKTATURE je u tome sto u demokratiji prvo glasate pa poslije dobijate ..NAREDJENJA ..!! U diktaturi ne morate trositi vrijeme na - GLASANJE...
- General_Jackson
#1478 Re: Smiješna strana izbora - all about
I ja potpisujem ovo!!Nadzornik wrote:Razlika izmedju ..DEMOKRATIJE I DIKTATURE je u tome sto u demokratiji prvo glasate pa poslije dobijate ..NAREDJENJA ..!! U diktaturi ne morate trositi vrijeme na - GLASANJE...
I još nešto bitno u DIKTATURI si tačno znao šta smiješ reći, a šta ne smiješ i ako si se toga držao bilo je ok, dok u DEMOKRATIJI zvanično smiješ reći sve što hoćeš, ali ne dao ti bog da kažeš ono što nisi trebao!
-
meskogn
#1479 Re: Smiješna strana izbora - all about
Postoji skeč na tv Pink:shiljak wrote:Istina! Tako je jedan isto prošao, sve mu stare komšije govore glasaćemo za tebe i na kraju samo par njih glasalomeskogn wrote:Mujo:Hocesh glasat za mene?
Suljo:Hoću hoću samo za tebe!
Mujo :E hvala ti.
Prođoše izbori
Suljo:E glaso sam za tebe!
Mujo:Ma daj bježi u tvom biračkom mjestu nisam dobio nijedna glas!
''Cenzus''
Suprug dolazi s izbora kući...
Supruga pita:Kako si prošo,jesmo uspjeli,koliko je bilo glasova?
Muž:9997
Supruga:Toliko e super!!!
Muž:Toliko falilo
S:A joj,pa koliko si dobio?
M:3
M:Ja ,Ti....a gdje je komšija,tetak,...
Bum!!! Lupi njega žena
Supruga:Znala sam da imaš ljubavnicu
(Ona je treći glas)
- Helikopter
#1480 Re: Smiješna strana izbora - all about
[quote="LaBomba"][quote="udrch"]može li moderacija uklonuti ovu temu sa vrha..ne kontam što je među favoritima..evo najmanje mjesec je ovdje, a ne vidim da iko komentariše..[/quote]
Pa vidis da je Bosnjama prioritet samo zbijat sale i pravit budalu od sebe. Ozbiljne teme njih ne interesuju. Eno zaboravili vec i oslobadjajuce presude onih dvojice krvnika, nit ko izadje da iskaze protest, i jos te naprave budalom kad neko hoce da uuradi neku konkretnu stvar. Ja ih vec vidim u evropskoj palestini, ogradjeni sa svih strana i vicevi ce im samo i ostat na kraju. Dobice Bosnje sta i zasluzuju, ja sam siguran.[/quote]Slazem se sa tobom ako si u pravu. Ipak ja sam skeptican da to ne pisu i ne rade pravi kako treba Bosnjaci nego da su i po forumima i u zivotu ubaceni smutljivci koji pisu po forumima u Bosnjacko ime sa namjerom da posvadjaju Bosnjake iz BiH i regijre izmedju sebe. U svakom narodu ima kukolja koji treba ocistiti. Medjutim ja mislim da je vecina Bosnjackog naroda dobra, pametna i cestita i zna odvojiti dobro od losega.
Pa vidis da je Bosnjama prioritet samo zbijat sale i pravit budalu od sebe. Ozbiljne teme njih ne interesuju. Eno zaboravili vec i oslobadjajuce presude onih dvojice krvnika, nit ko izadje da iskaze protest, i jos te naprave budalom kad neko hoce da uuradi neku konkretnu stvar. Ja ih vec vidim u evropskoj palestini, ogradjeni sa svih strana i vicevi ce im samo i ostat na kraju. Dobice Bosnje sta i zasluzuju, ja sam siguran.[/quote]Slazem se sa tobom ako si u pravu. Ipak ja sam skeptican da to ne pisu i ne rade pravi kako treba Bosnjaci nego da su i po forumima i u zivotu ubaceni smutljivci koji pisu po forumima u Bosnjacko ime sa namjerom da posvadjaju Bosnjake iz BiH i regijre izmedju sebe. U svakom narodu ima kukolja koji treba ocistiti. Medjutim ja mislim da je vecina Bosnjackog naroda dobra, pametna i cestita i zna odvojiti dobro od losega.
- Muhamed Đakmić
#1481 Re: Smiješna strana izbora - all about
Joj ovih Gebelsa što bi prebrojavali krvna zrnca 
- Helikopter
#1482 Re: Smiješna strana izbora - all about
[quote="LaBomba"][quote="udrch"]može li moderacija uklonuti ovu temu sa vrha..ne kontam što je među favoritima..evo najmanje mjesec je ovdje, a ne vidim da iko komentariše..[/quote]
- Helikopter
#1483 Re: Smiješna strana izbora - all about
[quote="Muhamed Đakmić"]Joj ovih Gebelsa što bi prebrojavali krvna zrnca :d[/quote]
Prebrojavanje krvnih zrnaca u ovim vremenima je pencilin za smutljivce i onih koji lazu sami sebe a onda i druge.
Prebrojavanje krvnih zrnaca u ovim vremenima je pencilin za smutljivce i onih koji lazu sami sebe a onda i druge.
- McMoy
#1484 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovako mu nekako dođe sa izborima

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1485 Re: Smiješna strana izbora - all about
još malo i biće mesa za ove teme 
- Sarkazam
#1486 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovo mi je omiljena tema na forumuJoseMujica wrote:još malo i biće mesa za ove teme
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1487 Re: Smiješna strana izbora - all about
tako je! Vozi miško jer je predizborna počela u šesnes
- McMoy
- McMoy
-
meskogn
#1490 Re: Smiješna strana izbora - all about
Prije izbora
Sdp:''Sda je kriva za sve oni su nas vratili nazad 20 godina,kradu nas pljačkaju,mi vam nudimo poso ,demokratiju,a ne nacionalizam....''
Sda:''Oni , sdp, ukidaju vjeronauku,vraćaju nas u vrijeme kad nismo znali ko smo,oni su komunjare a komunizam je propo...''
Poslije izbora:''Gdje si brate Zlaja,Suljo Burazeru najdraži''...
Sdp:''Sda je kriva za sve oni su nas vratili nazad 20 godina,kradu nas pljačkaju,mi vam nudimo poso ,demokratiju,a ne nacionalizam....''
Sda:''Oni , sdp, ukidaju vjeronauku,vraćaju nas u vrijeme kad nismo znali ko smo,oni su komunjare a komunizam je propo...''
Poslije izbora:''Gdje si brate Zlaja,Suljo Burazeru najdraži''...
-
mrgreen
#1491 Re: Smiješna strana izbora - all about
da podignem ovu temu, jedino dobro u vezi izbora 
-
Novak20
#1492 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja se nasmijah na ovo.....

- Drvosjeca iz Dejcica
- Logovan
- mayab
#1495 Re: Smiješna strana izbora - all about
"Svaka sličnost sa bilo kojim logom bilo je slučajnost koja je moguća u grafičkom dizajnu, ali je dokaz da naš kandidat ima univerzalni značaj i zato svako zlonamjerno tumačenje smatramo običnom i prljavom političkom kampanjom. To govori i o snazi našeg kandidata, jer ga se želi prikazati u kontekstu dva potpuno drukčija značenja, sve u svrhu moralne diskriminacije, jer neki ništa drugo pametnije ni ne znaju raditi", navodi se u saopćenju.

- Kemal Malovčić
#1496 Re: Smiješna strana izbora - all about
SDA predstavila kandidate: 100.000 radnih mjesta za 300.000 glasova
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-pred ... /140913045
Sasvim odgovara temi.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-pred ... /140913045
Sasvim odgovara temi.
-
Novak20
#1497 Re: Smiješna strana izbora - all about
Stvarno se pitam za koga glasati

-
omar little
#1498 Re: Smiješna strana izbora - all about
aa tu je ova tema, prepadoh se da je izbrisalo! 
"Zašto za Bakira Hadžiomerovića, zato jer je to glas za BiH – čovjek ima inicijale ove države. Bit će lako za upamtiti i bit će logično da je B.H. član Predsjedništva BiH", rekao je Lagumdžija na kraju obraćanja.
jer jebes kandidata sa neodgovorajucim inicijalima
"Zašto za Bakira Hadžiomerovića, zato jer je to glas za BiH – čovjek ima inicijale ove države. Bit će lako za upamtiti i bit će logično da je B.H. član Predsjedništva BiH", rekao je Lagumdžija na kraju obraćanja.
jer jebes kandidata sa neodgovorajucim inicijalima
- agnostic_front
#1499 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ima li nam gdje one iz SBB-a iz Zavidovića? 
-
weredsf
#1500 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ove godine je suprug na listi, ocekujemo ukljucenje u forumski zivotagnostic_front wrote:Ima li nam gdje one iz SBB-a iz Zavidovića?