jamak je najbolji kad malo popijeCharuga wrote:Sta vam je ljudi, Jamak je okrenuo list kako se ozenio. Nema vise alkohola, supruga mu je sugerisala da mu to noje dobro ...
KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#1476 Re: KUP BiH
-
north
#1477 Re: KUP BiH
Ko diro dušu slatkuAdrianaL wrote:Ne znam što se ti javljaš i kvariš temu.north wrote:Tema je napokon primirila vidim i to je dobro...poneki padobranac uskoči, ali ništa strašno...
- MOSALJOZE
#1478 Re: KUP BiH
north je jedan od najobjektivnijih,poslije AMIDZE svakako
- Ricken
#1479 Re: KUP BiH
Osim što Ramić i Bogdanović nemaju pravo nastupa, Tomić nije trenirao 15 dana, i veliko je pitanje da li će biti spreman do srijede. Nažalost u pitanju su ligamenti koljena. Hodžić je također dobio udarac u koljeno na zadnjoj utakmici. Za repku nastupiti neće, a ne znamo hoće li biti spreman i u kakvom stanju do srijede. Jamak je također povrijeđen. Mi neznamo da li ćemo imati 12 igrača za utakmicu, a pričamo kako imamo jači sastav. Malo realnosti nije na odmet. Derbi ko derbi, da juniori istrče znaš da će gristi, ali malo realnosti sa naše strane nije odmet. Situacija je teška i treba toga biti svjestan.AdrianaL wrote:Ja ti opet kažem da Željo ima jaču ekipu.north wrote: zadnjih nekoliko derbija mi brat brat nismo imali više od dva-tri igrača u koje se polagalo nade...zato i nikako nismo mogli više stvoriti od jene šanse po utakmici, doduše nisu ni oni....sad je takva slična situacija kod košpa, tri-četiri više nego pristojna igrača, ostalo nije neka pljačka da se ne lažemo i nije subjektivno...mi prvi put imamo više od pola tima koji realno imaju znanje
-
todd_smith
#1480 Re: KUP BiH
To ti je opticka varkawannabe_ultra wrote:Nije ni kod nas bajno, Jajalo i Stojcev ne znaju 2 pasa uvezati na sredini, Bilbija poptuno odsjecen u vrhu napada.
-
north
#1481 Re: KUP BiH
Ja pokušah biti realan ali ne vrijedi...opet ne valja...Pa dobro onda, kad leško vječiti optimista kod nas pitara kaže samo da ne bude debakla, onda je sve jasno
...i ja se slažem....Sarajevo mora pokušat da se ne izblamira, evo i Adriana mi repicira a u prethodnom postu piše da se ne javljam
, dakle piše da Željo ima dosta jaču ekipu, tako da kad ona (ili on
) to tvrdi nema dalje...znači nekako pokušati nakon prve tekme ostati koliko toliko u igri i sa rezultatom koji nam daje bar minimalne šanse...da je kako izvući poraz od 3-1...
- Ricken
#1482 Re: KUP BiH
U Zenici je u polju to bilo jako dobro. Ako ćemo o manama, ona je na golu i na mjestu šefa. Ostalo je to sve prilično vrhunski za ovu ligu.wannabe_ultra wrote:Nije ni kod nas bajno, Jajalo i Stojcev ne znaju 2 pasa uvezati na sredini, Bilbija poptuno odsjecen u vrhu napada.
- MOSALJOZE
#1483 Re: KUP BiH
Hoće Bandović branit?
-
salle_eh1986
#1484 Re: KUP BiH
možeš ti sine braniti 90 minuta ko đanluiđi bufon i oliver kan u paketu, ali jednom useri i nek izgubi tvoj tim ti si glavni krivacwannabe_ultra wrote:cuj na golu, frajer skinuo 2 mrtva zicera "panterskim" intervencijama![]()
ono pustanje se desava i najboljima, losa procjena u djelicu sekunde je donio losu odluku.Halalili smo mu, pogotovo mu halalimo ako napadaca liverpula dovede do ludila u srijedu
već kad se to opet ponovi ti si sine truba golman i pametnije da ideš tresti šljive po romaniji nego da glumiš ono što nisi
eh sad čekamo taj drugi kik
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1485 Re: KUP BiH
Jah, Neuer je karina!
-
Alkos
#1486 Re: KUP BiH
Maharadza wrote:http://scsport.ba/vijest/69635
Joj samo po glasu znaš za koga ljakse od novinara navija!
"Bojite li se zeljeznichara?"
- Maharadza
#1487 Re: KUP BiH
Kako mu gospodski osmjehom vrati:Alkos wrote:Maharadza wrote:http://scsport.ba/vijest/69635
Joj samo po glasu znaš za koga ljakse od novinara navija!![]()
![]()
"Bojite li se zeljeznichara?"![]()
"Šta će kone?"
-
LSD
#1488 Re: KUP BiH
'ta ce onaj ljakse Ibraković nekome nešto odgovarti
vidi pastira i rijecnika
mene stid ko im vodi klub
allahselamet
vidi pastira i rijecnika
mene stid ko im vodi klub
- insaneinthebrain
#1489 Re: KUP BiH
seljacinu nece niko maket sa koseva 
- ganjeta
#1490 Re: KUP BiH
Čudi me da kobilja glava nije i to naveo kao neku vrstu malverzacijewannabe_ultra wrote:bezveze potezete tu pricu, a znate sta glavati sve radi, kako pljuje u kameru javnog servisa itd itd
Amare đeš pljuvati prema finoj djeci iz Širokog, koja te pogode u glavu nekim tupim predmetom?!
- jeza u ledja
#1491 Re: KUP BiH
ganjeta wrote:Čudi me da kobilja glava nije i to naveo kao neku vrstu malverzacijewannabe_ultra wrote:bezveze potezete tu pricu, a znate sta glavati sve radi, kako pljuje u kameru javnog servisa itd itd![]()
.
Amare đeš pljuvati prema finoj djeci iz Širokog, koja te pogode u glavu nekim tupim predmetom?!
Jel se mogu clanovi kluba nazivati ovako pogrdnim rijecima ili ne mogu?Charuga wrote:@BadCopy
Smiri malo, nema potrebe za tom pričom. Pustio sam par dana da se istresete, ispsujete jedni drugima članove klubova i rekoh da je dosta. Nema potrebe da se forum pretvara u tamo neke gdje svako psuje koliko i koga hoće.
- BHF_Manijak
#1492 Re: KUP BiH
Naravno da mogu, kad moze Ivica biti slagirani ili Amar hidrocefalus, sto ne bi ovaj bio kobilja glava?
- ganjeta
#1493 Re: KUP BiH
Ma stipu ganje, dijasporska palamuda koja se razumije u fudbal ko Mara u kriv qrac.
Nego, zanimljivo koliko dana nismo poraženi
.
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... u+desio+se...

Nego, zanimljivo koliko dana nismo poraženi
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... u+desio+se...
- jeza u ledja
#1494 Re: KUP BiH
Mislim da je moderator rekao drukcije.BHF_Manijak wrote:Naravno da mogu, kad moze Ivica biti slagirani ili Amar hidrocefalus, sto ne bi ovaj bio kobilja glava?
-
todd_smith
#1495 Re: KUP BiH
Citavu deceniju na Kosevu niste dobili utakmicu. 
-
AdrianaL
#1496 Re: KUP BiH
Nećeš razbojničetodd_smith wrote:Citavu deceniju na Kosevu niste dobili utakmicu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Charuga
- Globalni moderator
#1498 Re: KUP BiH
Hajde da ti i ovde odgovorim. Niko od vas ne gleda u svoju avliju, svi se okrenete samo tuđoj. Prije ganjete je bio jedan post koji, igrom slučaja, nisi primjetio ili si primjetio ali ga nisi prijavio. Zašto? Zato što se radi o navijaču kluba za koji navijaš a vrijeđa se član uprave kluba za koji ne navijaš. Drugog objašnjenja nema ...jeza u ledja wrote:Jel se mogu clanovi kluba nazivati ovako pogrdnim rijecima ili ne mogu?
To je taj post a napisan je samo par postova prije ganjetinog.wannabe_ultra wrote:bezveze potezete tu pricu, a znate sta glavati sve radi, kako pljuje u kameru javnog servisa itd itd
E sad, da ne bude više zabune, rekao sam juče da neću da se ovaj forum pretvori u neke koje večina obilazi u širokom luku. Prestanite sa vrijeđanjem članova uprave BILO KOJEG kluba inače ću morati početi sankcionisati.
- Nogatrans
#1499 Re: KUP BiH
Sto se tice kupa BIH u ovom dvoboju gradskih rivala ja kao pitar moram priznati da je Zeljeznicar apsolutni favorit u ovom dvoboju. To govore sve brojke u zadnjim godinama u Kupu kao i ne izgubljene utakmice.
Nadam se jednoj al bas lijepoj fudbalskoj igri bez onog ruznog valjanja udaranja,bas da ono dozivimo nesto sto jos nismo na ovim prostorima.
Nadam se jednoj al bas lijepoj fudbalskoj igri bez onog ruznog valjanja udaranja,bas da ono dozivimo nesto sto jos nismo na ovim prostorima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1500 Re: KUP BiH
U derbiju nema favorita. To sto je Zeljo neporazen tolike utakmice u kupu u ovoj situaciji ne znaci nista.