BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
R2D2_SA

#1476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by R2D2_SA »

http://www.fklovcen.me/?p=2535#more-2535 Ovi vam se izgleda fino nalozili. A jeste li skontali da im je lopta na grbu istao kao na grbu Sarajeva, samo okrenuta naopako :D
Charuga
Globalni moderator

#1477 Re: Odg: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

emigrazione wrote:
Charuga wrote:
emigrazione wrote:Zeljeznica ionako obadvije igra u gostima
Hoćeš li se udostojiti da mi objasniš po ćemu je Lovčen bolji u svim segmentima?
Imaju napadaca u ekipi koji je provjeren, vi to nemate...pozitivna atmosfera i ogromna euforija pred premijerni nastup, vi to nemate...igracki kadar nije sigurno losiji od vaseg i ne prijeti opsta bjezanija i kokuzluk, vi to nemate...igraju revans kuci gdje ce se i kunto i panto dici da im pomognu da vas izbace, vi to nemate... zadovoljniji su vise sto su vas dobili nego vi sto se njih izvukli i to nesto govori
:lol: :lol:

Ti si ono napisao prije nego što je UEFA promjenila domaćinstva, znači taj si "argument" lupio a i ostalo ti je sve bezveze priča. Ne znam odakle mi da pomislim da se nešto razumiješ i da znaš oko Lovčena. Cilj je znači bio samo napisati nešto protiv Želje ...

Ništa, hvala ti, nemoj više objašnjavati, sve si rekao ovim postom ... ;-)
Charuga
Globalni moderator

#1478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

Da se može iftariti u miru ... ;-)
R2D2_SA

#1479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by R2D2_SA »

Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajima :-) Zivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi :-) . Ovo pisem jer se radi o EVROPSKIM tekmama nasih klubova, na koje idemo svi, pa se nadam da ce neko imati sluha, a i damu da ovo promijeni. Pustimo se komformizma vise.
Tvrtko II Kotromanić

#1480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tvrtko II Kotromanić »

R2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajima :-) Zivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi :-) . Ovo pisem jer se radi o EVROPSKIM tekmama nasih klubova, na koje idemo svi, pa se nadam da ce neko imati sluha, a i damu da ovo promijeni. Pustimo se komformizma vise.
sta ti smeta bgt, nije to konformizam nekoj ideologiji, bjezanju sporta u religiju nego cisto prilagodjavanje velikom (vecini) broju navijaca kojima je lakse da tekma bude nakon iftara a ne prije
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Velkoski »

Vladan Tatar: Priželjkivao sam Željezničar, očekujem prolaz

:mrgreen:
north

#1482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by north »

Kad čuješ ime Lovćen u fudbalu i stadion kapaciteta kao neka malo modernija škola sa fiskulturnom salom i montažnim tribinama, povraća ti se da takav klub uopšte treba da se smatra ozbiljnim...košpe bi sa nekim prethodnim sastavima vjerovatno minimum 4 komada složila u prvoj tekmi, činjenica je da su dosta slabiji ove sezone barem se meni tako čini, pogotovo kada su napadači u pitanju, ali opet sam siguran da im pobjeda u prvoj tekmi nije nimalo upitna....dva razlike će biti....e čuj Lovćen....jah, bila je i Zeta :D ali to je nešto drugo :oops: :skoljka:

Mi bi trebali te norvežane proći ako nam oni dođu što će vjerovatno i biti, radi se o ekipi koje je treća odozdo u njihovoj ligi, prema svemu sudeći slabija od prethodnih skandinavski ekipa (Helsingborg i Orebro) koje je Sarajevo izbacivalo, a mišljenja sam da je tada Sarajevo imalo slabiju ekipu, fanatičnu, ali slabiju po kvaliteti..ali šta nas je sve ranije izudaralo po glavi, opreza na pretek mora biti :oops:
pasha_stambol

#1483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by pasha_stambol »

R2D2_SA wrote:Glup termin maksimalno, tako ce i nama vjerovatno biti. Kao da smo Iran pa se sve podređuje vjerskim običajima :-) Zivimo u sekularnoj drzavi, ne poste svi. I oni koji poste moge da ne poste bas taj dan i dodju na utakmicu pa kada god bilo. I koliko ce ih biti koji ce postiti pa doci i psovati na tekmi :-) . Ovo pisem jer se radi o EVROPSKIM tekmama nasih klubova, na koje idemo svi, pa se nadam da ce neko imati sluha, a i damu da ovo promijeni. Pustimo se komformizma vise.
Čuj sekularnoj državi , pročitaj sine Islamsku deklaraciju od rah.Alije i skontaš da je ovo džamahirija i da je sve podredjeno Islamu :D :D
Havatar

#1484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Velkoski wrote:Vladan Tatar: Priželjkivao sam Željezničar, očekujem prolaz

:mrgreen:
Znaci sigurno ispadaju cim su poceli da se dizu posto oni samo kao neko ko je autsajder i podcijenjen mogu da prodju.
Havatar

#1485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

pasha_stambol wrote:
Čuj sekularnoj državi , pročitaj sine Islamsku deklaraciju od rah.Alije i skontaš da je ovo džamahirija i da je sve podredjeno Islamu :D :D
Nek makar on procita kad vec ti nisi
Havatar

#1486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

wannabe_ultra wrote:i zeta i kukesi su bili dosta slabiji od nas ali su nas prizeljkivali i ocekivali prolaz, sto se i desilo :D

opreza nikad dosta :D
Nisu ocekivali nego su prizeljkivali . Ovi sebe proglasavaju favoritima a objektivno su slabiji tako da sa takvim stavom nemaju sta da traze posto je takav stav vas kostao protiv dvije nabrojane ekipe a vi sta igracki bili bolji od njih za razliku od Lovcena koji nije . Osim toga protiv Zete su i Zvezda i Partizan tesko dolazili do bodova za vrijeme dok su Srbija i CG bili jedna drzava a vi ste donosili sud o njima na osnovu broja stanovnika i rika se cini . Lovcen nema mentalitet kao Zeta sto ova izjava i pokazuje . Jedino sto moze da im pomogne je da i Zeljeznicar krene sa takvim ponasanjem i neutralise ovu prednost koju je dobio .
Havatar

#1487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

wannabe_ultra wrote:cinjenica je da ste mogli i puno bolje proci u prvom pretkolu, tipa libertas, ili ovi iz andore ili san marina :D
To jeste
Charuga
Globalni moderator

#1488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

Purke Stojanović više nije član Lovćena
armin071

#1489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by armin071 »

Charuga wrote:Purke Stojanović više nije član Lovćena
Zar je on jos aktivan??
Charuga
Globalni moderator

#1490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

armin071 wrote:
Charuga wrote:Purke Stojanović više nije član Lovćena
Zar je on jos aktivan??
Tek puni 35 ove godine ... :mrgreen:
armin071

#1491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by armin071 »

Charuga wrote:
Tek puni 35 ove godine ... :mrgreen:
Prozivljava drugu mladost :D
north

#1492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by north »

A neće ih taj pravopis nikako...haj što na jugu stalna blamaža, nego sad i u klubu i to pred evropsku tekmu žalosna ti majka...je li ovo na francuskom ispravno ovako?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by bordo gandalf »

north wrote:A neće ih taj pravopis nikako...haj što na jugu stalna blamaža, nego sad i u klubu i to pred evropsku tekmu žalosna ti majka...je li ovo na francuskom ispravno ovako?
Na francuskom je ligue :D
Opetja033

#1494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Opetja033 »

Neces ti odredjivati kada ce neko postiti. Eto, fudbalska utakmica je dovoljan razlog da neko taj dan ne posti. Naravno da ces se prilagodjavati obzirom da veliki broj ljudi posti i da ce to direktno uticati i na posjetu tekme, te samim tim i zaradi. Dakle prilagodjava se i podredjuje i prilagodjavace se i podredjivati i ubuduce. Bas kao i SFF. Ma koliko tebe to zuljalo i ma koliko ti smetalo. Odavno nista gluplje na forumu nisam procitao nego ovaj tvoj komentar.

Pametan potez njihove Uprave, siguran sam da ce i nasi odrediti slican termin. Termin prije iftara pa i termin u sami iftar direktno ce ostetiti kasu kluba.

P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?
Red Wolf

#1495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Red Wolf »

zna li neko gdje je okupljanje navijaca Lovcena i u koliko sati
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

Opetja033 wrote:P.S. Prenosi li ijedna TV stanica tekmu?
Koju tekmu? Željo Vs. Lovćen prenosi mojaTV uz plaćanje 2KM, i ŽeljoTV uz plaćanje 8 eura :-) .
Opetja033

#1497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Opetja033 »

Pitar sa Kariba wrote:
Koju tekmu? Željo Vs. Lovćen prenosi mojaTV uz plaćanje 2KM, i ŽeljoTV uz plaćanje 8 eura :-) .
Na njih sam i mislio. Ne pada mi na pamet placati i jednima i drugima da gledam krepale komsije protiv jos krepalijih Crnogoraca. Nisam toliki mazohista. :mrgreen:
insaneinthebrain

#1498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by insaneinthebrain »

Opetja033 wrote:
Pitar sa Kariba wrote:
Na njih sam i mislio. Ne pada mi na pamet placati i jednima i drugima da gledam krepale komsije protiv jos krepalijih Crnogoraca. Nisam toliki mazohista. :mrgreen:
pa sta koji qrc pitas onda :-)
idi gledaj trening onih svojih krepalih sa lavora
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#1499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

Uglavnom, sve je pokrepalo.... :D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Picajzla »

Igrao sam keca na Zelju. Ahbabi nemojte iznevjeriti.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Post Reply