"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
spreca

#14726 Re: "Majstori" parkiranja

Post by spreca »

ne njuhaj tamo
pirpa

#14727 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pirpa »

quarterback wrote:
drndalo wrote:ova slika pokazuje Audi parkiran kod DES-a, a sto nije bas toliko blizu da se ceka dijete iz skole...
neprecizno sam se izrazio, nisam mislio da on parkira nego da se tako parkira(ju i drugi) kada se cekaju djeca iz skole
Stani malo, je li to vi opravdavate ljude koji "stanu malo" na glavnu gradsku cestu da sacekaju djete iz skole :-)
E svašta, znaci lole ce da ostave "malo auto" na glavnoj gradskoj saobracajnici i da ometaju saobracaj na glavnoj gradskoj ulici,glavnog grada (mora se pojedinim naglasiti) samo da ne bi oni svoje ljeno dupe pomakli iz auta....e jebem ti ja takav grad i policiju koja im to dopusta da papcine zbog tog "samo malo" u najgoroj špici kad se pola grada vrača sa posla, ostavi auto na ulici "samo malo" :evil:
quarterback

#14728 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

pirpa wrote:
quarterback wrote:
drndalo wrote:ova slika pokazuje Audi parkiran kod DES-a, a sto nije bas toliko blizu da se ceka dijete iz skole...
neprecizno sam se izrazio, nisam mislio da on parkira nego da se tako parkira(ju i drugi) kada se cekaju djeca iz skole
Stani malo, je li to vi opravdavate ljude koji "stanu malo" na glavnu gradsku cestu da sacekaju djete iz skole :-)
E svašta, znaci lole ce da ostave "malo auto" na glavnoj gradskoj saobracajnici i da ometaju saobracaj na glavnoj gradskoj ulici,glavnog grada (mora se pojedinim naglasiti) samo da ne bi oni svoje ljeno dupe pomakli iz auta....e jebem ti ja takav grad i policiju koja im to dopusta da papcine zbog tog "samo malo" u najgoroj špici kad se pola grada vrača sa posla, ostavi auto na ulici "samo malo" :evil:
ne
Daryl Dixon

#14729 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Daryl Dixon »

normalna je ovo pojava po selima.. duž obala pojedinih rijeka.. red je da se ta njegovana seljačka tradicija prenese i u grad :oops: :-)
punosvega

#14730 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punosvega »

Na travnjaku desno neko čak drži žutu metalnu ogradicu, valjda ima rezervisano parking mjesto na zelenoj površini.

Image

Na drugom mjestu danas policija u akciji, sve do jednog su dobili čestitke zakačene za brisač.

Image
amar1994

#14731 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

Daryl Dixon wrote:normalna je ovo pojava po selima.. duž obala pojedinih rijeka.. red je da se ta njegovana seljačka tradicija prenese i u grad :oops: :-)
ma prenijelo se to odavno :( :roll:
Daryl Dixon

#14732 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Daryl Dixon »

amar1994 wrote:
Daryl Dixon wrote:normalna je ovo pojava po selima.. duž obala pojedinih rijeka.. red je da se ta njegovana seljačka tradicija prenese i u grad :oops: :-)
ma jeste ali odmah mi osmijeh na licu kada vidim da im policija lijepi čestitke kao ova gore recimo slika i maloprije jedna pored BBI-a, nisam uspio slikati zeleno mi bilo.. stao lik po običaju u onu bajnu lijevu traku prema FIS-u a šestica lagano iza njega i hajmo lagano čestitka, ha ja nije mu babovina :oops: :) :thumbup: :bih:
amar1994

#14733 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

Daryl Dixon wrote:
amar1994 wrote:
ma jeste ali odmah mi osmijeh na licu kada vidim da im policija lijepi čestitke kao ova gore recimo slika i maloprije jedna pored BBI-a, nisam uspio slikati zeleno mi bilo.. stao lik po običaju u onu bajnu lijevu traku prema FIS-u a šestica lagano iza njega i hajmo lagano čestitka, ha ja nije mu babovina :oops: :) :thumbup: :bih:
:thumbup: :bih: :)
KB9

#14734 Re: "Majstori" parkiranja

Post by KB9 »

dzaba dva sata parkinga kod omege i degenerik opet parkira na travu preko puta :lol:
eluna

#14735 Re: "Majstori" parkiranja

Post by eluna »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasim-sm ... /160628045

Pitanje za administraciju foruma, a vezi prethodnog teksta:

Obzirom da su u pitanju javne ličnosti - da li građani smiju, naravno potkrijepljeno fotografijama, ovdje na forumu javno prozvati osobe koje preskupo plaćamo za premalo posla koji rade? Tek da znamo ....
mokhac

#14736 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mokhac »

Image
amar1994

#14737 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

mokhac wrote:Image
a pa tu je normalna pojava, trznica, ribarnica, pa dole sport life :-) :D :D
Fast Driver

#14738 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Fast Driver »

punosvega wrote: Na drugom mjestu danas policija u akciji, sve do jednog su dobili čestitke zakačene za brisač.

Image
Pa gdje će drugo parkirati stanari? Mislim da je stanarima te zgrade dozvoljeno da tu parkiraju, čak posotoji i znak "zabranjeno zaustavljanje i parkiranje - osim vozila stanara zgrade".
beni-bu-man

#14739 Re: "Majstori" parkiranja

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:Ova verzija sa trotoarima (Alipasino, je li tako), nesto slicno je i na Dobrinji. To je tako naucilo i vise ni drotovi ne fermaju 2%. Sto bi rekli, normalna pojava :D
A ovo u Vogosci preko puta Sunca....pa drotovi prodju milijardu puta i stoje parkirana auta bukvalno po cesti....i nista :? valjda to normalno, sta li :-)
Najnormalnija stvar znaju i oni nekad biti u tom nizu radi vrucih somuna :-) :-) :-)
mco

#14740 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mco »

Image

Parking konzuma (nekad merkator) na Dobrinji, neko sebi rezerviso mjesto heheh, uzas...
amar1994

#14741 Re: "Majstori" parkiranja

Post by amar1994 »

mco wrote:Image

Parking konzuma (nekad merkator) na Dobrinji, neko sebi rezerviso mjesto heheh, uzas...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popravi mi dan :lol: :lol:
pirpa

#14742 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pirpa »

:lol: :lol: zauzeo lola sebi :lol: :lol:
pink floydd

#14743 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pink floydd »

i kad mu skloniš i parkiraš se, jer mu nije babino naravno, rizikuješ izgrebano auto ili izbušene gume
nightvision

#14744 Re: "Majstori" parkiranja

Post by nightvision »

amar1994 wrote: Parking konzuma (nekad merkator) na Dobrinji, neko sebi rezerviso mjesto heheh, uzas...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
popravi mi dan :lol: :lol:[/quote]
Ovde treba samo maknuti buteljicu s vodom i pustiti nekoga drugog da se parkira a sve gledati iz coska. I snimati naravno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
almir90

#14745 Re: "Majstori" parkiranja

Post by almir90 »

Neko veče kod nas gledam policajac sa službenim vozilom se parkirao tako da mu je pola auta na putu, i otišao frajer u kafić i pije kafu. Došlo mi je da iz zajebancije odem slikati telefonom i stavim cedulju pod brisač, ali kad skontam da se ne isplati petljati sa njima samo sam produžio dalje. Da ne govorim o poznavanju osnova zakona, pa tako blokiraju jednu traku u kružnom toku i zaustavljaju vozila. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
quarterback

#14746 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

almir90 wrote:Neko veče kod nas gledam policajac sa službenim vozilom se parkirao tako da mu je pola auta na putu, i otišao frajer u kafić i pije kafu. Došlo mi je da iz zajebancije odem slikati telefonom i stavim cedulju pod brisač, ali kad skontam da se ne isplati petljati sa njima samo sam produžio dalje. Da ne govorim o poznavanju osnova zakona, pa tako blokiraju jednu traku u kružnom toku i zaustavljaju vozila. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
prije par godine su tako parkirali na pjesackom i sjeli da piju kafu pored
pridjem i kazem drotu bez doslovno - kako ono parkiras? (poslovicno kulturan nisam smatrao da je ovdje potrebna ikakva kultura)
kolega mu rece, valjda visi cin od ovoga kojeg sam rekao - idi preparkiraj
ovaj pokunjeno ustade i preparkira

ps novo sarajevo (najgori drotovi u galaksiji)
almir90

#14747 Re: "Majstori" parkiranja

Post by almir90 »

Kod nas ako šta kažeš, popuši kaznu. Dešavalo mi se već, šta ja imam glumiti policajca, svima lijepo kad im neko nešto kaže, a meni na kraju je valjalo kaznu platiti.
Sodom1

#14748 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Sodom1 »

De opisi slucaj ako ti nije mrsko!
almir90

#14749 Re: "Majstori" parkiranja

Post by almir90 »

Sodom1 wrote:De opisi slucaj ako ti nije mrsko!
Ma prije nekih pet godina bilo, regularna kontrola, prvo što me zaustavio niti je imao obilježlja bilo kakva, izletio iz mraka malo falilo da ga udarim. Jedva stajem, i traži on dokumente, kažem ja njemu kako možeš tako nepropisano da zaustavljaš, pa vidiš da je malo falilo da te udarim. Ide procedura da izađem iz auta, počeo da se dere i galami, kaže meni svaku riječ koju progovorim da ide veća kazna. Ja mu rekao da je mene zasutavio i da se iživljava, a babini sinovi ti neki dan jebu mater što si ih zaustavio (ovo sam lično vidio ispred kafića), tu njemu još više živci prorade, opet nastavi nešto da se dere, ja mu otmem dokumente iz ruke, okrenem se i odem, samo sam mu rekao ako nešto nije jasno imaš sud i zovi me.
Yapi Yapo

#14750 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Yapi Yapo »

Slika gore, možda je došao sa RVI osobom, pa mu treba prostora da je izbaci/ubaci. Nešto mi nerealno da neko sebi flašom rezerviše mjesto.
Locked