Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:pa,sta ti onda znaci ono 50?
Znaci da 50% najvecih hrvatskih zvijezda u vecini sportova cine sportisti koji su dosli iz BiH. Evo uzmes samo tenisku reprezentaciju Marin Cilic, Ivan Ljubicic, Ivan Dodig........pa onda rukomet.....
pa kosarka Mulaomerovic, Planinic i sada najbolji igrac Bogdanovic te onaj koji tek dolazi a vec je u NBA Ivan Zubac!!!!
daj dokaze,50 % je u kosarci 6,od 12 igraca koji cine reprezentaciju,ti si nabrojao 4, koliko znam i evo opet gledam,pricamo o kosarci,ne o tenisu i drugim sportovima,ali kad vec pocinjes,50 % si rekao a spominjes samo tri tenisera u dvadeset pet godina koliko je hrvatska samostalna,je li ta tri cine tih 50 % ?,koji tacno i koliko rukometasa rodjenih u BiH je igralo za hrvatsku i je li to kako ti napisa 50 % svih rukometasa koji su ikad igrali za hrvatsku?
izvinjavam se na off topicu,ali volim pisati konkretne stvari,a ne razbacivati se brojevima bez konkretnih dokaza
Znaci da 50% najvecih hrvatskih zvijezda u vecini sportova cine sportisti koji su dosli iz BiH. Evo uzmes samo tenisku reprezentaciju Marin Cilic, Ivan Ljubicic, Ivan Dodig........pa onda rukomet.....
pa kosarka Mulaomerovic, Planinic i sada najbolji igrac Bogdanovic te onaj koji tek dolazi a vec je u NBA Ivan Zubac!!!!
daj dokaze,50 % je u kosarci 6,od 12 igraca koji cine reprezentaciju,ti si nabrojao 4, koliko znam i evo opet gledam,pricamo o kosarci,ne o tenisu i drugim sportovima,ali kad vec pocinjes,50 % si rekao a spominjes samo tri tenisera u dvadeset pet godina koliko je hrvatska samostalna,je li ta tri cine tih 50 % ?,koji tacno i koliko rukometasa rodjenih u BiH je igralo za hrvatsku i je li to kako ti napisa 50 % svih rukometasa koji su ikad igrali za hrvatsku?
izvinjavam se na off topicu,ali volim pisati konkretne stvari,a ne razbacivati se brojevima bez konkretnih dokaza
Jesi ti naporan....ma boli me kurac za Hrvatsku ali cinjenica je da ih nigdje ne bi bilo bez BH sportista!
zg1911 wrote:čuj nisam ja spomenuo hrvatsku ovdje. samo ispravih taj mit od 80% repke im bosanci
a ti budi dosljedan, pa kad tražiš da se ne spominju susjedne reprezentacije ne spominji ni incident s "djetetom". inače, na toj utakmici se j roku par minuta ispraznilo tribinu. toliko o djelovanju pravne države. što je ono bilo kad su igrale bih i rh u sarajevu? ništa
Jesi ti naporan....ma boli me kurac za Hrvatsku ali cinjenica je da ih nigdje ne bi bilo bez BH sportista![/quote]
Drugim rinecima izmisljas,lupas napamet,pises neprovjerene stvari
zg1911 wrote:čuj nisam ja spomenuo hrvatsku ovdje. samo ispravih taj mit od 80% repke im bosanci
a ti budi dosljedan, pa kad tražiš da se ne spominju susjedne reprezentacije ne spominji ni incident s "djetetom". inače, na toj utakmici se j roku par minuta ispraznilo tribinu. toliko o djelovanju pravne države. što je ono bilo kad su igrale bih i rh u sarajevu? ništa
Nije valjda da oni fakat razmatraju ovog četnika Vujoševića za selektora repke? Pa frajer je imbecil prve klase kojeg su i rođeni grobari otjerali u 100 pm
"U ovom trenutku kandidati su dva naša stručnjaka Dragan Bajić i Adis Bećiragić, te stranci Duško Vujošević i Aleš Pipan", rekao je Fulurija, te potom potvrdio da sto posto novi selektor neće biti Svetislav Pešić, koji je bio prvi favorit čelnika KSBiH, te legendarni Nenad Marković.
Itsoktobealone wrote:Nije valjda da oni fakat razmatraju ovog četnika Vujoševića za selektora repke? Pa frajer je imbecil prve klase kojeg su i rođeni grobari otjerali u 100 pm
Jedno je jasno - Vujošević ne toleriše nedisciploinu. A ako ičeg ima u reprezentaciji BiH to je onda nediscipline i javašluka.
Ako ove bude tačno, sretan ću biti jer je struka, kako-tako, nadvladala politiku, ali i malo zabrinut što jednog vrhunskog stručnjaka tankih živaca dovodimo u apsolutnu nesređenost, što strukturnu, što igračku.
U svakom slučaju, ako nije prerano za čestitke, čestitam novom selektoru.
Je li vi znate da je čovjek davio igrače za vrijeme utakmice? Mislim da su bila 2 slučaja. Ima snimak kako steže za vrat Bogdana Bogdanovića,može se naći na youtube.
najbolje moguce rijesenje . covjek zna i autoritet je. podrzavam svako eventualno davljenje umisljenih zvjezdica pocevsi od kapitena pa nadalje. nema vise nerezonskih trica hvala ti Boze. vec sam siguran da cemo napraviti pravo dobar rezultat.
spree wrote:najbolje moguce rijesenje . covjek zna i autoritet je. podrzavam svako eventualno davljenje umisljenih zvjezdica pocevsi od kapitena pa nadalje. nema vise nerezonskih trica hvala ti Boze. vec sam siguran da cemo napraviti pravo dobar rezultat.
spree wrote:najbolje moguce rijesenje . covjek zna i autoritet je. podrzavam svako eventualno davljenje umisljenih zvjezdica pocevsi od kapitena pa nadalje. nema vise nerezonskih trica hvala ti Boze. vec sam siguran da cemo napraviti pravo dobar rezultat.
Slažem se da treba biti disciplina i red,ali ne i davljenje.Zar nema drugih metoda?