Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Ma nije, bez zeze, ima sest godina kako onaj mirsek ide...svaki dan sredio ovo, sredio ono, vidio ovo, zna ono...cuo nesto.
Pa do sad bi na Mars otiso da mu je toliko stalo.
Al ne mrda frajer nidje, samo zajebaje posten svijet.
dobar si Fudaro cim sve upamtiš
meni treba bilobil jer veze nemam šta sam prije po sata procito
512MB wrote:Nemojte gledat kako ce te ustedit, nego kako ce te zaradit vise, just sayin...
Ovo uvijek treba imati na umu. Neces se obogatiti tako sto ustedis 10, 100, 1000 maraka ili eura negdje, nego tako sto ces vise zaraditi, puno vise zaraditi. To je jedini nacin.
Fudo387 wrote:Ma nije, bez zeze, ima sest godina kako onaj mirsek ide...svaki dan sredio ovo, sredio ono, vidio ovo, zna ono...cuo nesto.
Pa do sad bi na Mars otiso da mu je toliko stalo.
Al ne mrda frajer nidje, samo zajebaje posten svijet.
dobar si Fudaro cim sve upamtiš
meni treba bilobil jer veze nemam šta sam prije po sata procito
A dobro, eno ga se sad o Iranu zadevero, nema kad.
Fudo387 wrote:
Vodi ga sebi u svEcku.
Sta cu mu biti ljubomoran, papak ne smije prdnit od onog svog ofingera sto je ozenio, a kad se navije ko da mu je angrea merkel nene. Odreko sam ga se.
Fudo, tako ja ovog svog muštram. Da nije rođo?
Auuu...
Nije, ovaj je bas iz dizeldorfa, ti si u becu.
Ma mustraj kad ti je zapalo, sam’ pomalo, da ne izadjete u avazu.
512MB wrote:Havana papak ispo, nalozio Fudu preko foruma da iskeshira 2 milje za let u Rajvosa, kofol raja cuga i tambura, covjek doso a Havana se ne javi na tel
Dobro ga izigra sto jes jes, a ti Fudo opet leti raji...
Evo,
I sta’s ti sa njim pricat?
Al fakat,ima neku cudnu potrebu,ne mogu ga definisat...Mislim zaboli me kurac,njemu je tesko nesta,nesta ga jebe...nije meni,al opet ne kontam.
512MB wrote:Havana papak ispo, nalozio Fudu preko foruma da iskeshira 2 milje za let u Rajvosa, kofol raja cuga i tambura, covjek doso a Havana se ne javi na tel
Dobro ga izigra sto jes jes, a ti Fudo opet leti raji...
Evo,
I sta’s ti sa njim pricat?
Al fakat,ima neku cudnu potrebu,ne mogu ga definisat...Mislim zaboli me kurac,njemu je tesko nesta,nesta ga jebe...nije meni,al opet ne kontam.
Ma pajdo, samo odmahnes rukom...ja ga necu robijat.
Sreca pa je Ramazan.
Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.
A bolje da sam govno pojeo, valjalo mi sutradan strinu slusat i njena sranja, a dje cu nju napenalit, nema smisla.
Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.
A bolje da sam govno pojeo, valjalo mi sutradan strinu slusat i njena sranja, a dje cu nju napenalit, nema smisla.
Fudo387 wrote:
Vodi ga sebi u svEcku.
Sta cu mu biti ljubomoran, papak ne smije prdnit od onog svog ofingera sto je ozenio, a kad se navije ko da mu je angrea merkel nene. Odreko sam ga se.
doFu , pomjesao si me s nekim. Evo mene jos u Hercegovini ... Grije sunce, guzove suncam .... Spremam boju za Minhena
Sto ti je toliko digo pritisak onda...kad te boli neka stvar za nekim, onda te i ne "tangira" ta osoba
Kakvo sunce, ljudi griju, ja mislim da nikad Hercegovina nije zelenija bila ko u maju devetneste