Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne pričaju ni po hercegovačkim forumima puno o nastupu Sarajeva.
Svakako je malo navijača Zrinjskog na ovom forumu, pa je razumljivo da se malo priča o nastupu Zrinjskog.
Tomahawk11 wrote:Ne pričaju ni po hercegovačkim forumima puno o nastupu Sarajeva.
Svakako je malo navijača Zrinjskog na ovom forumu, pa je razumljivo da se malo priča o nastupu Zrinjskog.
Necemo se valjda sad uspoređivati sa nekakvim nebitnim kamenjarskim forumima?
A zašto bi samo navijači Zrinjskog trebali spomenuti da su imali solidan nastup i da su čitavoj ligi digli koeficijente? Ipak se tiče čitave lige.
Tomahawk11 wrote:Ne pričaju ni po hercegovačkim forumima puno o nastupu Sarajeva.
Necemo se valjda sad uspoređivati sa nekakvim nebitnim kamenjarskim forumima?
A zašto bi samo navijači Zrinjskog trebali spomenuti da su imali solidan nastup i da su čitavoj ligi digli koeficijente? Ipak se tiče čitave lige.
Prejaki su, preiskusni, igrali na rezultat i to je to. Kone na momente izgledale dobro, sad lagano povratak u stvarnost.
Niti su oni slucajno tu gdje su, niti smo mi slucajno donji. Probudite se. Izgledalo je drugacije, na momente, ali to je samo privid. Nema nas nigdje i to je to. Pare, vagonima, godinama, pa onda, mozda...
To si, svakako, u pravu.
Lige iz kojih smo klubove nazivali ribarima, konobarima napreduju iz dana u dan i mnogi su nas prestigli.
Danas su nam to teški protivnici i prave veće uspjehe od naših klubova.
Stagniramo, tapkamo u mjestu. Ne probudimo li se brzo, mi ćemo biti ti ribari i konobari.
nosara wrote:Prejaki su, preiskusni, igrali na rezultat i to je to. Kone na momente izgledale dobro, sad lagano povratak u stvarnost.
Niti su oni slucajno tu gdje su, niti smo mi slucajno donji. Probudite se. Izgledalo je drugacije, na momente, ali to je samo privid. Nema nas nigdje i to je to. Pare, vagonima, godinama, pa onda, mozda...
U pravu si. Samo sto mi kontamo da ako Bate nije igrao napadacki nije dobar. Ipak se ne moze potcijeniti ekipa koja 9 godina igra u grupnoj fazi lige prvaka i evropske lige. Dok oni igraju grupne faze mi ili nismo u Evropi ili dostignemo maksimalno 3. pretkolo. Oni mlatnu timove iz lige 5-ice. Jbg, tako je to. Ne bih volio da zvucim pesimisticno ali mozete li zamisliti gdje su onda timovi iz lige 5 u odnosu na nas?
malo smo sinoć popravili koeficijent i vratili smo se na poziciju 40. prestigli smo Moldaviju i Irsku. koeficinet za ovu sezonu je 1.500 i sada imamo 6.875. ispod nas sa predstavnikom je ostala još jedino Sj. Irska ali oni su daleko iza i nemogu nas prestići. to je to za ovu sezonu
El_comadante wrote:malo smo sinoć popravili koeficijent i vratili smo se na poziciju 40. prestigli smo Moldaviju i Irsku. koeficinet za ovu sezonu je 1.500 i sada imamo 6.875. ispod nas sa predstavnikom je ostala još jedino Sj. Irska ali oni su daleko iza i nemogu nas prestići. to je to za ovu sezonu
Na kojoj smo poziciji bili prije ove evropske epizode?