Znam, znam, marylandske "sije" i "placenici" su i gore indoktrinirane od nas bosanskih, a ako uzmemo u obzir i sami "strah od rezima", onda je jasno odakle ovakvi procenti u pomenutoj anketi. Tako da me slobodno mozete postediti ovakvih odgovora.

Barem znamo ko stavlja pluseve tom bolesniku.handžar88 wrote:insomnia78 wrote:
![]()
![]()
Ima ima, zanimljivo je kako ti koji objavljuju slike biraju samo takve kao što si ti postavio, neki plemeniti razlozi pretpostavljam.insomnia78 wrote:Raja iz idliba
Zajimljivo kako na ovim slikama nikad nema onih lezerno pokrivenih selfie hanuma

Jel ovo Idlib?salik79 wrote:Svi kao jedan!![]()
![]()
Eh, u tome i jeste poentaaratet wrote:Jel ovo Idlib?salik79 wrote:Svi kao jedan!![]()
![]()
Ovo samo totalni ignorant, neznalica, vehabo-cionista, ili islamofob moze napisati i ostati ziv.madner wrote:Nisu Sahu oprostili sto ih je pokusao nasilno dovesti u moderno doba.
Selo veselo!salik79 wrote:Svi kao jedan!![]()
![]()
To vjerovatno mislis na one sto su otisli u Ameriku?salik79 wrote:Eh, u tome i jeste poentaaratet wrote:Jel ovo Idlib?salik79 wrote:Svi kao jedan!![]()
![]()
![]()
Sve etnicke pripadnosti i svi mezhebi na jednome mjestu. Ovo su, recimo, sve iranski suniti.
Slika je iz Irana, ovo su iranski suniti na danasnjem okupljanju povodom obiljezavanja 39. godisnjice Islamske revolucije. Ako ne kontas, da pokusam nacrtati?aratet wrote:To vjerovatno mislis na one sto su otisli u Ameriku?salik79 wrote:Eh, u tome i jeste poentaaratet wrote: Jel ovo Idlib?![]()
Sve etnicke pripadnosti i svi mezhebi na jednome mjestu. Ovo su, recimo, sve iranski suniti.