Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wewa wrote:pa ne isplati se kuhati grah za 1 dan
da ne velim da je bolji sto duze stoji <3
no pun intended
Pa moze 2 dana.poslije toga smrdi a grah se kuha u velikoj kolicini,i tacno sam jednom probala grah za jedan obrok i nije to to,sto veca kolicina ukusniji grah
Kelj je jedino povrće koje ne gotivim ali ovaj Euridikin recept zvuči baš dobro. Probat ću!
Jučer kod mame pojela pola šerpe prase s malo riže i puno suhog mesa...
Danas ručak u restoranu, valja malo i odmoriti od kuhanja
Tomahawk11 wrote:Teleće šnicle sU gljive....i još ponešto, po mom izboru
Možda ovako na slici ne izgleda baš (malo previše dodatka ), ali je ukusno pravo
Možda ovako na slici ne izgleda baš (malo previše dodatka ), ali je ukusno pravo
super izgleda, i ja volim kad je prirodna boja namirnica, cini mi se da je tada i ukus bolji, tacnije odgovara namirnicama..
super izgleda, i ja volim kad je prirodna boja namirnica, cini mi se da je tada i ukus bolji, tacnije odgovara namirnicama..
Ukusno je sigurno, no zasto sluzis u dubokom tanjiru-- vise je corba sa teletinom.
Ukusno je sigurno, no zasto sluzis u dubokom tanjiru-- vise je corba sa teletinom.
vjerovatno voli co'ek na kasiku, ko i ja
ja se ne mogu cudom nacuditi kako ovi zapadnjaci ne prave corbe
Lijep tanjir --hm nije dubok ali da bi sjeckala sniclu imam problema sa ovakvim .
A, dobro -koliko ima sosa, presao je u kategoriju -corba. Jelo je sigurno 10-ka ukus.
moonca wrote:
Lijep tanjir --hm nije dubok ali da bi sjeckala sniclu imam problema sa ovakvim .
A, dobro -koliko ima sosa, presao je u kategoriju -corba. Jelo je sigurno 10-ka ukus.
Domaća teletina (nije kengur ), domaći sastojci (povrće i to), jedino sam gljive kupio u trgovini.
moonca wrote:
Domaća teletina (nije kengur ), domaći sastojci (povrće i to), jedino sam gljive kupio u trgovini.
Tomo, samo ti kuhaj!
i ja vise volim guste saftove, dodusnje
nakuhala sam svega za ovu heftu, a paprike punila s novom varijacijom. umjesto ribanog krompira kojim zamjenjujem rizu (ne volem rizu u filovima), stavila sam mljeveni bulgur. bas me zanima kakve su.
wewa wrote:Tomo, samo ti kuhaj!
i ja vise volim guste saftove, dodusnje
nakuhala sam svega za ovu heftu, a paprike punila s novom varijacijom. umjesto ribanog krompira kojim zamjenjujem rizu (ne volem rizu u filovima), stavila sam mljeveni bulgur. bas me zanima kakve su.