Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:Pa to je opstepoznata stvar zato valjda to nadoknadjuju stilom igre
Zadnju liniju nisu imali kako treba od sergija abelarda i kompanije tamo nekad sredinom 90-ih
Slazem se, samo iskreno previse ljudi potcjenjuju Italijanske klubove,
po meni Juve Roma i Napoli su rame uz rame sa ostatkom Europe.
Mozda jedino juve
Al vrh su sada barca real bayern ovo plastikaneri psg i city i to je to sto se tice bas top klubova trenutno sto ne znaci da ih ne mogu drugi dobiti
Drugi red bo mozda bio utd chelsea juve ne znam ko bi jos mogao tu
Onda poslije ide sevilla liver dortmund i sl klubovi
Inace zanimljivo je kako lige imaju uspone i padove kao i klubovi pa su sada talijani treca ili cetvrta liga a mozda cak i peta iza francuza
Da se tek treći put u istoriji elitnog nadmetanja nadoknadi "-3" iz prve utakmice. Da se moćnoj Barsi daju tri gola, a ne primi nijedan. Istoj onoj Barseloni koja je za celu ovu sezonu Lige šampiona primila ukupno tri gola.
supercali wrote:Pa to je opstepoznata stvar zato valjda to nadoknadjuju stilom igre
Zadnju liniju nisu imali kako treba od sergija abelarda i kompanije tamo nekad sredinom 90-ih
Smijesan si..
sva tri kluba su drugi ili treci razred..
Nakon tvog kostruktinvog i argumentovanog posta nek ti ovaj strucnjak objasni
Ma Italijani su propali ko Grcka..
to im se vidi i na reprezentaciji..
Nekad slavni Milan, daleko su od ti vremena..
Juve jedini nesto pokusava, ali su i oni drugi razred..
animals wrote:Ma Italijani su propali ko Grcka..
Je l' ono odigraše 2 finala u 3 godine? drugi razred?
Mozda jedino juve
Al vrh su sada barca real bayern ovo plastikaneri psg i city i to je to sto se tice bas top klubova trenutno sto ne znaci da ih ne mogu drugi dobiti
Drugi red bo mozda bio utd chelsea juve ne znam ko bi jos mogao tu
Onda poslije ide sevilla liver dortmund i sl klubovi
Inace zanimljivo je kako lige imaju uspone i padove kao i klubovi pa su sada talijani treca ili cetvrta liga a mozda cak i peta iza francuza
Dobro si poredao s tim da moze uz psg i city i juve stati, u drugi red napoli i u treci roma.
Da su prvi, osvojili bi barem jedan..
govorim da su trenutno drugi razred..
Tomahawk11 wrote:
Pa i prvi i drugi su ikone Rima.
Doduše, sad će neko ko je u direktnom kontaktu sa Batigolom, pa da ovo pobije.
Ma dobro svi znamo koji su motivi animalsa da zavrti ovu pricu. Ne treba nam to na ovoj temi
A sto se tice favorita, pa vidi ovako mačko moja, prije bih pare stavio na Liverpul, a kamoli na Real nego na Bajern... Realno govoreci. Mislim da im je polufinale maksimum maksimuma.
Da su prvi, osvojili bi barem jedan..
govorim da su trenutno drugi razred..
De ih ti onda poredaj pa da se drzim toga kroz zivot.
Ali kakav zločin prema fudbalu je nekakvu hibridnu 4-4-2 formaciju igrati sa Barcelonom, glumiti Sama Allardycea i puštati Messiju da tokom cijele sezone maskira sve nedostatke.
Valverde ne shvata da sa Barcelonom nema kompromisa, svaki put kad nije igrala napadački žestoko je stradala. Isto tako, ne shvata ni da se napadački ne može igrati, ako se već pokušava, bez ikakvog presinga. Spajao je nespojivo, vadio se na kvalitet individualaca, moralo je ovako završiti.
Tomahawk11 wrote:
Pa i prvi i drugi su ikone Rima.
Doduše, sad će neko ko je u direktnom kontaktu sa Batigolom, pa da ovo pobije.
Ma dobro svi znamo koji su motivi animalsa da zavrti ovu pricu. Ne treba nam to na ovoj temi
A sto se tice favorita, pa vidi ovako mačko moja, prije bih pare stavio na Liverpul, a kamoli na Real nego na Bajern... Realno govoreci. Mislim da im je polufinale maksimum maksimuma.
Koji su moji motivi, objasni mi..
nisam uvlakac, niti pricam bajke..
Sto se tice rome da mesi igra u njoj tesko da bi bio veca ikona od totija iz mnogo razloga tako da edin jeste sad vec medju legendama rome al najveci ne moze biti nikako
vernes81 wrote:
De ih ti onda poredaj pa da se drzim toga kroz zivot.
U prvu ligu, prvi i najaci Real, druga Barsa..treci Bayern..iako Bayern i Barsa djele drugu poziciju..
uspjesi ne u jednoj sezoni, vec konstantni..
svi ostali u drugi red..
Last edited by animals on 11/04/2018 00:15, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809 wrote:
supercali wrote:Sto se tice rome da mesi igra u njoj tesko da bi bio veca ikona od totija iz mnogo razloga tako da edin jeste sad vec medju legendama rome al najveci ne moze biti nikako
Za sve navijace Rome iz BiH Dzeko je veci i tacka.