Je li ti govoriš sada o WP 8.1. ili o W 10? Jesi li ti uopšte podigao tu svoju L640 na Windows 10?JedanOdBraceMorica wrote:
Pa smartphone se valjda i uzima prvenstveno radi aplikacija, pozive i poruke mozes slati sa bilo kakvog mobitela. A sto se aplikacija tice Windows Phone je rinaka i niko me ne moze ubijediti u suprotno jer sam se licno godinu dana patio sa njim... Dalje, persionalizacija je nemoguca, za Android imas stotinu razlicitih ROMova i mozes ga modfikovati kako tebi odgovara, a sa WP si osudjen na fabricki sistem koji nije nista posebno, pomjeraj kockice tamo vamo i mijenjaj im velicinu i to je sve sto mozes uraditi da prilagodis tu ljutu masinu sebi
Ja koristim Edge, Office, Outlook, Whatsapp, Viber, Skype, FB, Weather, Sofa Score, Kalkulator, Mape, Navigaciju, TuneIn, Runtastic, Dictionary... redovno i nemam problema ni sa jednom od ovih aplikacija. Ne igram se igrica osim Sudoku, pa ne znam je li tu nešto zajebava, ali vidim da mala raja uzmu od žene L640XL i igraju se dok se baterija ne potroši i telefon sam ne ugasi...