Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
archi_a

#14676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by archi_a »

Komsicu, ne dam ti glas. Dok si bio, nista nisi uradio, osim prijetnji. Bio si sa onim hegavcem u sdp-u i sutio i krio sve. Suljagic voli popiti a i dobacivati zenama, bez pardona. Nije kalibar da bi me predstavljao. Ne dam mu glas.
cassius

#14677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cassius »

archi_a wrote:Komsicu, ne dam ti glas. Dok si bio, nista nisi uradio, osim prijetnji. Bio si sa onim hegavcem u sdp-u i sutio i krio sve. Suljagic voli popiti a i dobacivati zenama, bez pardona. Nije kalibar da bi me predstavljao. Ne dam mu glas.
A ti si dosao na ovu temu, da bi rekao kome ne das glas? :lol:

E pa ne dam ni ja onom Dzebrailu pa opet ne laprdam na njegovoj temi.
Pisi kome bi dao.
archi_a

#14678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by archi_a »

cassius wrote:
archi_a wrote:Komsicu, ne dam ti glas. Dok si bio, nista nisi uradio, osim prijetnji. Bio si sa onim hegavcem u sdp-u i sutio i krio sve. Suljagic voli popiti a i dobacivati zenama, bez pardona. Nije kalibar da bi me predstavljao. Ne dam mu glas.
A ti si dosao na ovu temu, da bi rekao kome ne das glas? :lol:

E pa ne dam ni ja onom Dzebrailu pa opet ne laprdam na njegovoj temi.
Pisi kome bi dao.
Otidji i na teme o ostalim kandidatima, pa vidi sta sam napisao. Naravno da cu ovdje dati svoje misljenje o ovom kandidatu. I molim te ne govori da laprdam. lp
proljeceudecembru

#14679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by proljeceudecembru »

:D tu smo negdje :izet:
lerdi

#14680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

To je tvoje demokratsko pravo, ali ako nije problem možeš li reći ko je po tebi pravi izbor?
JedanMova

#14681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

lerdi wrote:
To je tvoje demokratsko pravo, ali ako nije problem možeš li reći ko je po tebi pravi izbor?
Drzi nas u neizvjesnosti... tj. hoce da krstarimo forumom i trazimo taj odgovor :lol: :lol: :lol:
Jel to neka igra :lol: :lol: :lol:
archi_a

#14682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by archi_a »

Brate ne moras krstariti forumom. Imas opciju: korisnik, pa njegovi komentari i sve se samo kaze. Nisam ja tema ovdje. Rekao svoje misljenje o doticnim i nema potrebe da idemo dalje. Nemoj vise da ne bi ispalo da si trol. lp
biske

#14683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

archi_a wrote:Brate ne moras krstariti forumom. Imas opciju: korisnik, pa njegovi komentari i sve se samo kaze. Nisam ja tema ovdje. Rekao svoje misljenje o doticnim i nema potrebe da idemo dalje. Nemoj vise da ne bi ispalo da si trol. lp
fulio si ezdea. :D
htcxone

#14684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by htcxone »

Dobro, objasni nam sta to jedna predsjednik drzave moze da radi osim vanjske politike , psoebno ako nema 4 godine mandata nego od te 4 ima 1/3 :D

naucis st aje ZAKONODAVNA a sta IZVRSNA vlast :) i osjecat ces se puno bolje... hvala Bogu pa Komšić ulazi u ovu gdje moze da hvata za vratove ove nase kriminalce, a njemu nemaju sta da nadju jer da ima, davno bi zeleni i crveni propjevali... ALI NEMA :thumbup:
JedanMova

#14685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

biske wrote:
archi_a wrote:Brate ne moras krstariti forumom. Imas opciju: korisnik, pa njegovi komentari i sve se samo kaze. Nisam ja tema ovdje. Rekao svoje misljenje o doticnim i nema potrebe da idemo dalje. Nemoj vise da ne bi ispalo da si trol. lp
Pa sta onda repliciras kad nisi tema :lol:
Mister Yes

#14686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

Maystor wrote: Ja gluplju "analizu" odavno nisam pročitao. Prijedlozi koji se osporavaju su u suštini prijedlozi američke radne grupe koja je radila na reformi Ustava Federacije i u kojoj su praktično svi članovi bili probosanski orijentisani. Čović te prijedloge nikada neće prihvatiti. To najbolje govori o tome koliko su "štetni" po Bošnjake.
HDZ ne želi ukrupnjavanje kantona i ne želi da Federaciju pravi efikasnijom. On želi nestanak Federacije i njenu podjelu na bošnjački i hrvatski dio.
Haj nam nacrtaj bar jedan prijedlog ukrupnjavanja kantona koji odgovara Bošnjacima? :-D
Eto ako nisi dobar sa crtanjem može i riječima. Koji kantoni da se spoje a da to odgovara Bošnjacima?

Evo da ti malo pomognem. Sa kojim bi kantonom spojio HNK a da to odgovora Bošnjacima? :D

Jesi li svjestan kako se danas biraju članovi doma naroda Federacije? :D

Ma joj, jedva čekam da pobjede DF i SBB. Ja svakako nisam neki patriota ali biće plaća i suza među patriotama. Biće "šta uradismo pobogu" :lol:
archi_a

#14687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by archi_a »

JedanMova wrote:
biske wrote:
Pa sta onda repliciras kad nisi tema :lol:
Pa da "odabijes" od mene. :mrgreen:
biske

#14688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

Mister Yes wrote:
Maystor wrote: Ja gluplju "analizu" odavno nisam pročitao. Prijedlozi koji se osporavaju su u suštini prijedlozi američke radne grupe koja je radila na reformi Ustava Federacije i u kojoj su praktično svi članovi bili probosanski orijentisani. Čović te prijedloge nikada neće prihvatiti. To najbolje govori o tome koliko su "štetni" po Bošnjake.
HDZ ne želi ukrupnjavanje kantona i ne želi da Federaciju pravi efikasnijom. On želi nestanak Federacije i njenu podjelu na bošnjački i hrvatski dio.
Haj nam nacrtaj bar jedan prijedlog ukrupnjavanja kantona koji odgovara Bošnjacima? :-D
Eto ako nisi dobar sa crtanjem može i riječima. Koji kantoni da se spoje a da to odgovara Bošnjacima?

Evo da ti malo pomognem. Sa kojim bi kantonom spojio HNK a da to odgovora Bošnjacima? :D

Jesi li svjestan kako se danas biraju članovi doma naroda Federacije? :D

Ma joj, jedva čekam da pobjede DF i SBB. Ja svakako nisam neki patriota ali biće plaća i suza među patriotama. Biće "šta uradismo pobogu" :lol:
mister no, zvani treći, ponovo jaše. :lol:
archi_a

#14689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by archi_a »

htcxone wrote:
Dobro, objasni nam sta to jedna predsjednik drzave moze da radi osim vanjske politike , psoebno ako nema 4 godine mandata nego od te 4 ima 1/3 :D

naucis st aje ZAKONODAVNA a sta IZVRSNA vlast :) i osjecat ces se puno bolje... hvala Bogu pa Komšić ulazi u ovu gdje moze da hvata za vratove ove nase kriminalce, a njemu nemaju sta da nadju jer da ima, davno bi zeleni i crveni propjevali... ALI NEMA :thumbup:
Kolega, nikad se necu sloziti sa onima koji funkciju u predsjednistvu BiH gledaju iskljucivo kao na poziciju "ikebane". To mjesto itekako nudi mogucnosti promocije, implementacije i reakcije u odredjenom momentu. Necu uopste ulaziti u sarkazam oko znanja ili nepoznavanja osnova izvrsne " i ili " zakonodavne vlasti. Smijesno. lp
Mister Yes

#14690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

biske wrote: mister no, zvani treći, ponovo jaše. :lol:
Pa šta ćeš drug moj. Ja nemam iluzije da postoje pošteni političari koji neće krasti i zapošljavati svoje. Pošteni ljudi se ne bave politikom i tačka. Jedino što mene zanima, kad odlučujem kome ću dati glas, su ustavne promjene i ko će bolje pregovarati sa naše strane. U tom smislu izrazito sam zadovoljan dosadašnjim učinkom SDP-a i SDA. Čvrsto drže liniju i neće da popuste. Dali su korektan prijedlog (5+5) i nemaju razloga popuštati ispod toga. Ali eto, očigledno će zato izgubiti izbore. :sad:
biske

#14691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

Mister Yes wrote:
biske wrote: mister no, zvani treći, ponovo jaše. :lol:
Pa šta ćeš drug moj. Ja nemam iluzije da postoje pošteni političari koji neće krasti i zapošljavati svoje. Pošteni ljudi se ne bave politikom i tačka. Jedino što mene zanima, kad odlučujem kome ću dati glas, su ustavne promjene i ko će bolje pregovarati sa naše strane. U tom smislu izrazito sam zadovoljan dosadašnjim učinkom SDP-a i SDA. Čvrsto drže liniju i neće da popuste. Dali su korektan prijedlog (5+5) i nemaju razloga popuštati ispod toga. Ali eto, očigledno će zato izgubiti izbore. :sad:
izuzmi uvećanu riječ iz posta i dobićeš: :thumbup:
weredsf

#14692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Image
Maystor

#14693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

DF-u ne trebaju bolje reklame od ovih, karikature koje nam šalju iz SDA i umjetnost lidera SDP-a

Treba li još neki razlog zašto glasati za DF?
VjecitiStudent

#14694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

weredsf wrote: ...
Imaš li pri ruci i Bakirovu putanju?
weredsf

#14695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

VjecitiStudent wrote:
Nemam, samo ne znam gdje vidite promjene :D
VjecitiStudent

#14696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

weredsf wrote:
VjecitiStudent wrote:
A mene kopka kako bi trezor na crtežu ispao :D
Maystor

#14697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

weredsf wrote:
VjecitiStudent wrote:
Izbacivanje SDA iz vlasti i hapšenje kriminalaca iz iste, to je najveća promjena koja je potrebna ovoj zemlji.
Corto Maltese

#14698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Mister Yes wrote:Ma joj, jedva čekam da pobjede DF i SBB. Ja svakako nisam neki patriota ali biće plaća i suza među patriotama. Biće "šta uradismo pobogu" :lol:
I ja sam blizu toj ideji, ali valja se opet zajebavat sa rijekama suza.
Tješio ih nakon "ZagraBiH".
Pa ih tješio nakon "najveća prevare od '45."
Nakon što skontaju da su ovog oktobra glasali za "odlučnu promjenu fotelja", ja ih vala ne tješio.
weredsf

#14699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Da je izbaci neko ko je 2010 ucestvovao u odluci da se ona spasi :D :D
Mozeeee
Alfons Kauders

#14700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Corto Maltese wrote:
Mister Yes wrote:Ma joj, jedva čekam da pobjede DF i SBB. Ja svakako nisam neki patriota ali biće plaća i suza među patriotama. Biće "šta uradismo pobogu" :lol:
I ja sam blizu toj ideji, ali valja se opet zajebavat sa rijekama suza.
Tješio ih nakon "ZagraBiH".
Pa ih tješio nakon "najveća prevare od '45."
Nakon što skontaju da su ovog oktobra glasali za "odlučnu promjenu fotelja", ja ih vala ne tješio.
bice svega, bice svega

a razocaranih najvise :D
Post Reply