Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Joj, komšije, al satraste Slobodu, gledao sam bogami, do 25.minute... I probudio se u 87.
Vidim, i dalje ništa-ništa.
Al dobra uspavanka, što jes jes
Druga za redom sramotno losa utakmica igraca Zelje u kojoj je Sloboda vise pokazala iako je iz donjeg dijela lligaskoog takmicenja. Ja ne mogu da shvatim da se na za razlliku od zadnjih mjeseci odllicnom terenu od igraca Zelje lopta odbija ko od kamenje...totalno nepovezno dok su blatu igralli koo singerica. Opet Adzem pokazuje da ne poznaje svoje igrace i ubacuje totalno nespremnog i indisponiranog Crnova pa ga onda izvodi i bez veze trosi izmjenu. Daleko od toga da je ovo u kupu gotovo al ja sada dajem prednost Slobodi radi domaceg terena i sasvim sigurno velike zelje da se opet nadju u finalu sa sebi ravnim protivnikom i sansi za svoj prvi trofej u svojoj zaista dugoj istoriji. Mada zaista ne volim Slobodu zbog igre koja se ne mijenja 20 godina za razliku od prijeratne ne bi mi bilo ni krivo da uzmu kup....nakon toliko godina ga zasluzuju.
Ja licno ne vidim kako Zeljo moze uzeti Sarajeva osim da slucajno povedu na pocetku a onda bunker do iznemoglosti jer ova igra apsolutno ne favorizuje Zelju. Ne znam sta se dogadja ali ovo je totalno neki drugi Zeljo zadnjih kola!
Tomahawk11 wrote:Joj, komšije, al satraste Slobodu, gledao sam bogami, do 25.minute... I probudio se u 87.
Vidim, i dalje ništa-ništa.
Al dobra uspavanka, što jes jes
kad vi igrate
jebo kup, da je prvenstvo osvojiti
Mi igrali u četiri
Bogme ste u igri i za kup i prvenstvo još uvijek. Je li revanš iduće srijede?
A za vikend derbi...