Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SONY_91 wrote:
Ja sam 7. maja na Shell-u na autoputu u Austriji platio 1,50€ dok sam isti dan malo kasnije u Seiersberg-u na Jett-u nasuo po 1,16€. Nisam ni slutio da su ovakve razlike. Sreća samo što sam na autoputu nasuo samo za 20€ dok sam na Jett-u napunio rezervoar.
To si garant na Gralli sipao
Najskuplja pumpa u drzavi
SONY_91 wrote:
Ja sam 7. maja na Shell-u na autoputu u Austriji platio 1,50€ dok sam isti dan malo kasnije u Seiersberg-u na Jett-u nasuo po 1,16€. Nisam ni slutio da su ovakve razlike. Sreća samo što sam na autoputu nasuo samo za 20€ dok sam na Jett-u napunio rezervoar.
To si garant na Gralli sipao
Najskuplja pumpa u drzavi
Nisam. Kretao sam se iz pravca Klagenfurta prema Grazu. Shell je bio negdje blizu Klagenfurta.
u Gracanici svi digli na 2.31 KM
katastrofa cijena...ne ide mi na ruku ovo vrijeme,pa moram autom na posao,inace kada se ustabili idem biciklom...nema 2-3 km do posla,taman se provozam malo
zippoo87 wrote:u Gracanici svi digli na 2.31 KM
katastrofa cijena...ne ide mi na ruku ovo vrijeme,pa moram autom na posao,inace kada se ustabili idem biciklom...nema 2-3 km do posla,taman se provozam malo
Haj ne zezaj, dobru ambrelu i piči, 2-3 km ne moze ni zglobove dobro zagrijati.
zippoo87 wrote:u Gracanici svi digli na 2.31 KM
Haj ne zezaj, dobru ambrelu i piči, 2-3 km ne moze ni zglobove dobro zagrijati.
ne volim ja tabanati...na bAciklu nije problem nigdje ali tabanati ne volim