Magarci su u BHTpecpec wrote:Cuj zvijezda komsiluka![]()
Bolje da su stavili postani magarac u komsiluku.
Mi smo konji
Moderator: Benq
Magarci su u BHTpecpec wrote:Cuj zvijezda komsiluka![]()
Bolje da su stavili postani magarac u komsiluku.
i ti vala previse zalazis anamotamo u njihaMTV wrote:Sve radi neureklo se, pa i problematicni MTV Adria danima sljaka dobro, neureklo se![]()
Sad kritika![]()
Supacki dodali sve Cinestare na mjesec dana gratis onom ko potpise na 12 ili 24 mjeseca. Ista pogodnos za dva razlicita ugovora![]()
Pretrgli se, mogli su za ugovor na 12 mjeseci dat ako ne 12 onda 6 mjeseci a na onaj ugovor od 24 mjeseca ako ne 24 onda 12 mjeseci besplatno sve Cinestare. Zar nebi bilo logicnije![]()
![]()
Puni se 5 mjeseci bez ijednog novog kanala!
Jednostavno nemas sreceiceman ze wrote:Dobio opet jos trosniji reciver, mada sam vise puta trazio zamjenu za novi.....u cemu je fol?
ne,vec danima.afannedim wrote:Rade li vama kako treba rts1 rts2 rts sat
E sad mi je lakseMTV wrote:Trenutno RTS 1 i RTS 2 crni dok RTS Sat radi al nekad ima zvuk nekad nema.
Evo sve sam pretumbao nevidim novu "rupu" medju kanalima. Niti neki kao Nat Geo Wild. Moze biti da su ukinuli neki kanal koji su pretvarali iz mpeg4 u mpeg2 kanal za Amino 110 SD resiver.afannedim wrote:Šta nam ovo izbiše jutros od kanala.
Na plin se kuha a racuni za struju sve veci. Valja sad za struje zaraditiMTV wrote:Velim ja nekoliko stranica prije, vlasnik je fino unovcio posao zvan Logosoft!
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/59 ... de_km.html
Gledam spisak osnovnog paketa i sad je 187 kanala, bilo 188MTV wrote:Evo sve sam pretumbao nevidim novu "rupu" medju kanalima. Niti neki kao Nat Geo Wild. Moze biti da su ukinuli neki kanal koji su pretvarali iz mpeg4 u mpeg2 kanal za Amino 110 SD resiver.afannedim wrote:Šta nam ovo izbiše jutros od kanala.
Znam znam il sam corav il nevidim koji je kanal trajno ili privremeno otisao!afannedim wrote:Gledam spisak osnovnog paketa i sad je 187 kanala, bilo 188MTV wrote:Evo sve sam pretumbao nevidim novu "rupu" medju kanalima. Niti neki kao Nat Geo Wild. Moze biti da su ukinuli neki kanal koji su pretvarali iz mpeg4 u mpeg2 kanal za Amino 110 SD resiver.afannedim wrote:Šta nam ovo izbiše jutros od kanala.
Sve se nema a kupuje se Teslarizibizi wrote:Na plin se kuha a racuni za struju sve veci. Valja sad za struje zaraditiMTV wrote:Velim ja nekoliko stranica prije, vlasnik je fino unovcio posao zvan Logosoft!
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/59 ... de_km.htmlsvaka mu cast.
Sve se nema a kad dignes poklopac rezervara struja treseMTV wrote:Sve se nema a kupuje se Tesla