Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odličan app za regulaciju data saobraćaja i konekcija (wifi, bluetooth, gps, 3G)!
Radi li OK, jesi l' probao? Djeluje korisna stvar, jos da imamo otkljucanu najnoviju verziju bilo bi dobro. Vjerovatno moze onim "in app purchase" hackovima ali mi se ne instalira to nesto. Imas li paid verziju ?
Odličan app za regulaciju data saobraćaja i konekcija (wifi, bluetooth, gps, 3G)!
Radi li OK, jesi l' probao? Djeluje korisna stvar, jos da imamo otkljucanu najnoviju verziju bilo bi dobro. Vjerovatno moze onim "in app purchase" hackovima ali mi se ne instalira to nesto. Imas li paid verziju ?
Nasao sam i ja tu verziju ali je bajata, nema par dobrih opcija i GPS
Dobra app bas, kakav tasker nervira me nesto ovo je daleko bolje, jos ne trazi root extra, preko noci da se iskljuci wifi i tako...
dzemaludin007 wrote:Nasao sam i ja tu verziju ali je bajata, nema par dobrih opcija i GPS
Dobra app bas, kakav tasker nervira me nesto ovo je daleko bolje, jos ne trazi root extra, preko noci da se iskljuci wifi i tako...
Sent from my NeXus⁴ using Tapatalk
Ma za wifi mi jedino i treba, pošto ionako rijetko palim BL i GPS, a mobile network nema šanse da prepustim nekom app-u da to pali/gasi!
Ajde ko ima Lucky Patcher nek patchuje zadnju verziju LeanDroida, ima dobre funkcije poput vremena da namjsestis kad da ne iskljucuje, ili ako je aktivan protok
dzemaludin007 wrote:Ajde ko ima Lucky Patcher nek patchuje zadnju verziju LeanDroida, ima dobre funkcije poput vremena da namjsestis kad da ne iskljucuje, ili ako je aktivan protok
dzemaludin007 wrote:Pa pokreni app posle odradjenog patcha i udji tamo gdje se kupuje, pitace te da li zelis free da koriatis oznacis save purchase for restore i yes.