Saro ti si ono doktorirala ove Bosanske katolike sto glume hrvate?SaraFina wrote:Zapadnu Hercegovinu je nužno arapizirati. Trokut ostaje po strukturi, kakav jeste.
Daj nam biografiju prikupi ovaj mi mirise na neko udaljenije selo iznad Busovace
Saro ti si ono doktorirala ove Bosanske katolike sto glume hrvate?SaraFina wrote:Zapadnu Hercegovinu je nužno arapizirati. Trokut ostaje po strukturi, kakav jeste.
Свака част за овакво мишљење! Коначно глас разума на овом џихадском неоосманлијском форуму.Kastiev wrote: To su tvoje želje i željice,činjenica je da ćete služiti Arapima u trokutu i nemam ništa protiv dobrih odnosa sa njima nakon što se podijelio da preuzmu starateljstvo nad vama
Uvalio bi vas njima ili Srbiji
Džabe mu pišeš, ne zna on to pročitatihizo ramidovic wrote:Свака част за овакво мишљење! Коначно глас разума на овом џихадском неоосманлијском форуму.Kastiev wrote: To su tvoje želje i željice,činjenica je da ćete služiti Arapima u trokutu i nemam ništa protiv dobrih odnosa sa njima nakon što se podijelio da preuzmu starateljstvo nad vama
Uvalio bi vas njima ili Srbiji
Ја сам давно рекао да је мирна подела ове тзв. државе на трагу договора Туђман-Милошевић једино трајно решење. Део би се припојио Србији (РС) а део Хрватској (ХР ХБ), док би се потурицама оставио један мањи део, трокутистан, на привремено коришћење док се не изврши њихова депортација у матичне земље Турску, Иран, Саудијску Арабију итд.
Skidaj Kukica meĆi Hizupici wrote:Hizu za prdCenika treĆeg

jao_situacije wrote:kolindi nešto nisu mrski ti arapi
garant joj je lijepo bilo
Ovo u aFatar ide.Acid25 wrote:Pokažite da ste protiv majorizacije...![]()

Ovo mozes praviti u Kninskoj Kraini i Slavoniji............uostalom nisi ti nikakav 'rvat nego obicni salonacKastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?
Zašto u RS-u Bošnjaci žele 2 škole pod istim krovom?
Čemu podjele? Zašto Šefika sisata nebi mogla sa Nemanjom u razred na srpski u gradjanskoj RS?
Uh, kako lose trollas.Kastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?
Čemu podjele? Zašto Šefika sisata nebi mogla sa Nemanjom u razred na srpski u gradjanskoj RS?
pa kad ne izlazi iz salonaPoint. wrote:Uh, kako lose trollas.Kastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?
Jesi ti dalmatinac?Kastiev wrote:Osobno sam liberal i protiv sam nacionalističke politike i ne vidim točno di vidiš trolanje, samo sam protiv dvoličnosti.Point. wrote:Uh, kako lose trollas.Kastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?
Smeta vam hrvatska politika, uopće što postoji ista kao i hrvatski plan i program. Vi bi dakle nametali gradjansku ideju di vam odgovara a di ne bi vodili svoju nacionalističku politiku?
TakoeKastiev wrote:Osobno sam liberal i protiv sam nacionalističke politike i ne vidim točno di vidiš trolanje, samo sam protiv dvoličnosti.Point. wrote:Uh, kako lose trollas.Kastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?
Smeta vam hrvatska politika, uopće što postoji ista kao i hrvatski plan i program. Vi bi dakle nametali gradjansku ideju di vam odgovara a di ne bi vodili svoju nacionalističku politiku?
Zaboli nas kita, majoriziracemo hrvate dokle god nam se cefne. Moze nam se, a i sve po zasluzi moj pajdo.Kastiev wrote:Par kilometara gori doli od granice ali ionako je pola vas rodom van BiH, pa Izetbegoviću su iz Beograda a Sefer Sandjak kao i većina u Sarajevu danas.
Dakle podržavaš nametanje Hrvatima vaše ideologije di su manjina ili di je omjer blizu ali si na prostorima di ste vi manjina za vašu "probosansku" nacionalističku politiku kao i vaša ta takijaška elita.
Nema veze što ste dvolični ali zašto ste smiješni?
Kastiev wrote:Ja kao Hrvat podržavam gradjansku ideju i mislim da Republika Srpska treba biti gradjanska država ali je problem što u RS-u Bošnjaci vode nacionalnu a ne gradjansku politiku.
Zašto?